211988
-
#210863 ez a mostani betclices cashback-et egy meccsre kell feltenni? -
Dean Winchester #210862 eddig tart utána járni :D
stat alapján elvileg nem volt jobb a mu....
na majd kivi vok mi mire leszünk képesek a hétvégén -
#210861 mikor volt ez a meccs?
-
#210860 Valaki nézte a Swansea - MU 1-4-es meccsét ? a Mu hogy nyert ? ennyivel jobbak voltak vagy csak szerencse , mert ez a swansea nagyon jó kis csapat -
#210859 Holnapra szerintem az Inter fasza 1,7ért. Bár én behúzom a Milan - Napolit is V-re. -
#210858 Hihetetlen hogy mindig ki tudom ragadni a szenvedős , teljesen szerencsétlen meccseket a kínálatból. És chelsea hendi helyet írtam be
-
#210857 Plzen :(( -
#210856 plzen mit szenved már:( -
#210855 Én érzem a Romat nagyon.:) Szerintem behúzzák. Holnapra valami jó oddsot össze kellene dobni :) -
Dean Winchester #210854 Roma nyer de a döntetlentől tartok..
Inkább akkor már 2.5 over :D -
#210853 Na barca már úgy látszik jön hendivel. Hajrá Plzen és Atletico , akkor nem bukok ma akkorát.
Holnap Romára mit mondtok srácok ? -
Dean Winchester #210852 ez egy elég szép korrekt hsz -
#210851 Plzen atletico barca
:) -
#210850 bayern atletico barca -
#210849 Dortmund mit csinált ?:( Hihetetlen -
#210848 Világ szinten ha jól tudom a foci után a rugby jön. Valahol olvastam még pár éve, de lehet már nem így van. -
Ali87 #210847 a kézilabda egy nagyon szar sport,felesleges ennyit vitázni és idegeskedni miatta. -
miluu92 #210846 Illetve az sem elhanyagolható, hogy mi alapján nézzük ezt? Országok szerint, vagy népesség szerint? Tehát azért nézzük meg kik és mi alapján állítják össze az adott listát. Pl. az amerikaiak is kihozták, hogy a Superbowl döntő az egyik legnépszerűbb esemény a világon. Többen kíváncsiak rá, mint a foci Vb döntőre, és közel olyan népszerű, mint az Olimpia. Zárójelben jegyezném meg, hogy szerintük hozzávetőleg 500-800 ezer ember látta a döntőt Magyarországon. Azért ez elég nevetséges, és fals adat:). Kíváncsi lennék, mivel mérték/számolták ezt ki.:) (Körülbelül ennyi háztartásban volt rá lehetőség nézni.) Vagy egyes listák szerint a TOP 10-ben van a golf, krikett stb. Azért a golfot globálisan a top 10 sport közé nehezen sorolnám.:) Vagy a krikett? Úgy könnyű népszerűnek lenni, hogy egy 1,2 MRD-s ország népsportja többek között.
De ezek már tényleg elhanyagolható dolgok, hogy kinek mi.:) -
miluu92 #210845 Hát nehezen tudok bármely sportot elképzelni, ami ez a 3/4 labdajátéknál világszinten népszerűbb. -
#210844 Ezt én értem, hogy Magyarországon és Európában a legnépszerűbbek között van, ettől az még igaz, hogy a világszinten nem. -
miluu92 #210843 2011-es felmérések szerint, mind Magyarországon, mint Európában a kosárlabda és a kézilabda (egyes helyeken eltérően természetesen) a 2. és 3. legkedveltebb sport volt a labdarúgás után. Egyértelmű, hogy Amerikában és Ázsiában nem így van, mint pl. nálunk sem kedvelt a baseball és a legtöbb amerikai sztársport, vagy Indiában a krikett elég népszerű, de globális szinten igenis ez a 3 labdajáték a világ legnépszerűbb sportja. Természetesen egyén válogatja.
Egyébként, nálunk az elmúlt évek sikereinek köszönhetően tovább nőtt a kézilabda népszerűsége, és várhatóan ehhez hozzájárul majd a 2014-es női kézilabda EB, és reméljük az esetlegesen megrendezésre kerülő női FF4 is Budapesten lesz, amire elég nagy esély van, hisz a 4 pályázat közül 3 Budapest 1 pedig Ljubljana.
Egyébként itt elég sokan félreértelmezték ezeket a vitákat. Néhányan, úgy próbálták beállítani, mintha a kézilabda szeretők rögtön, már népszerűbbnek és jobbnak állítanák be ezt a sportot a labdarúgásnál. Pedig erről azért szó sincs. Csak ne fussunk el az a tény fölött, hogy mindkét esetben a magyar labdarúgás újabb csúfos leszereplése kapcsán robban ki a vita. És igen is ezerszer inkább bármely kézilabda, mint bármi aminek egy hangyafasznyi köze is van a magyar "focihoz".
És ezerszer inkább a vívás, kajak-kenu stb., mint a magyar "foci". Csak érthető, hogy ezek a sportok, még külföldön sem kapnak akkora támogatást, nemhogy itthon. Ugyanakkor, ezek a sportok sem a tehetségtelenekről szólnak! -
Narusco #210842 lehet, de európában tuti.
foci, aztán kosár, és utána hoki/kézi valamelyike. -
#210841 Csak egyetlen dologba tudok "belekötni", a kézilabda tuti, hogy nem a világ 2./3. legkedveltebb sportja. -
miluu92 #210840 Szándékosan ezt a videót linkelted?:) Talán máskor VB/EB vagy a BL kiélezett szakaszából illene valamit linkelni nem gondolod? (Fociban is tudsz linkelni, a magyar bajnokságból, meg a VB döntőről is nemdebár) Vagy tudjam be a tudatlanságodnak, hogy a Bundesligából linkeltél egy pár perces videót, ami ugyan a világ (talán) legerősebb kézilabda ligája, de a legnagyobb trükköket azért egy Kiel/HSV-től ne egy Göppingen meg Düsseldorf ellen várjad. Ez kb. olyan mint a fociba egy Barcelona - Ajax. Messiéknek sem ott van szükségük a legjobb tudásukra értelem szerűen, hanem mondjuk a BL elődöntőben a Bayern ellen... Ettől függetlenül a 99%-át nem tudnád megcsinálni nem, hogy ellenük, de még edzésen se ami a videóban látható.
Aztán. Elmondanád milyen ÉRV hangzott el tőled? Az mióta érv, hogy a tehetségtelenek sportja, meg, hogy te utálod ezért és azért? Ez nem érv. Meg konkrétan mi azt, hogy tehetségtelen? Ezt sem tudod megmagyarázni, többek között azért, mert ez egy hülyeség, aki bármely sportban a világ elitjébe tartozik azt semmiképpen sem mondhatnánk tehetségtelennek. Rajtuk kívül több millióan űzik az adott sportot, jelen esetben a kézilabdát, ergo, akik az elitbe bekerültek, ők valamivel kitűntek, a kevésbé tehetségesek közül. De attól, mert valaki nem a BL győztes HSV-ben játszik, hanem csak a FF-döntős Kielcében, attól még nem tehetségtelen. De pl. a Wisla Plockban játszók sem azok. Mint ahogy a Szegedben játszók sem. Mert ők ott vannak te, és mások meg nem. És ez NEM VÉLETLEN!!!! Itt minden gondolatod (ahogy te mondod érved) meg is dől(t)!!!
Te, hogy lehet valami a világ 2./3. legkedveltebb sportja, ha a kutyát sem érdekli??? Hogyan írhatsz le egyáltalán ekkora marhaságot most őszintén?
"A kézire meg akármilyen semmi ember képes , mert nem kell hozzá tehetség szinte semmi , egy kicsit komolyabb edzéssel belehet kerülni egy komolyabb csapatba ( bocs a szóismétlésért)."
Nem tudok "megszólalni":D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.
De most figyelj! Ha megnyerem egyszer az ötöslottót, én bazzmeg befizetlek a világ akkori legjobb kézilabda csapatába, pár "kicsit komolyabb edzésre", és ha 2 hónapon belül bekerülsz, tied a nyereményem!!! (Bár lentebb már egy órát írsz...)
"Azért szívesen megnézném , h egy ember aki tehetségtelen a sportokhoz és ezt vetítsük csak le erre a 3 sportra a focira , a kézire és a teniszre annyira kíváncsi lennék melyik sportra lenne képes leginkább ? megmondom neked se a focira se a teniszre nem lenne képes viszont a kézire állítom hogy egy óra játék után simán játszana"
Ez hülyeség. Ha bárki tehetségtelen sehová nem fog bekerülni az elitbe. Gondolj bele, a fociba se véletlen, hogy ki hol játszik. De pl. a focit is simán játsszák a tehetségtelenek vagy talán úgy korrekt, hogy tehetségtelenebbek, lásd magyar foci. Mint ahogy a teniszben is van egy Federer, Nadal, Agassi, Sempres, Djokovic stb. meg van egy Marc Gicquel. Neked (és nekem se, meg még elég sokaknak) egyik ellen se lenne esélyed, mint ahogy kézilabdában se lenne esélyed egy sztár ellen se, vagy fociba se egy CR ellen. De ettől nem feltétlen vagy tehetségtelen. -
Narusco #210839 jobb is ha felemlegeted magadnak. de inkább takarodj el -
#210838 Miluu bajtársadat idézném "Újabb értelmes hozzászólás:D Végülism ha már egy alapjában sporttal foglalkozó oldalon nem tudok értelmesen megnyilvánulni, mert nem értek hozzá, kell valami:D" -
Narusco #210837 Mivel mindenki rohog rajtad, ezzel nyilvanvalova teve hogy egy tudatlan barom vagy, jo lenne ha befejezned a hulye agymeneseid. Nln nem adna a lovat alad akkor mar reg bekussoltal volna. ez amit te mondasz nem erveles, ezek nem ervek h meg lehet tanulni barkinek. nyilvan igen, de ugyanugy balfasz lesz a tobbiek kozott, mint te a majmok kozott. -
Zenszkij #210836 Áh a kézi nem népszerű. Meg unalmas is. Ízlések és pofonok. Én nagyon tudom élvezni pl. A focit is és a jégkorongot is. Saját véleményedet tiszteletben tartom, de véleményedet ne általánosítsd mindenkire és ne akarj meggyőzni arról, hogy nekem mi a jó és mi nem. Peace. -
#210835 Micsoda trükkök és cselek a kézilabdába te jó isten http://www.youtube.com/watch?v=i5Ndzv9DjP4 kb. 0 és ez egy válogatás :D
AMi azt illeti én nem véleményeket mondtam ,hanem érveket hoztam fel , hogy miért egy sz*r a kézi , csak ti nem bírjátok felfogni és ráadásul nem tudtok mellette érvelni és próbáljátok megmagyarázni, h hülyeségeket írók csak az a baj , h nem tudjátok :D
Szóval volt miluu egy olyan beszólásod , h ha kézilabdáztam akkor én most miért nem vagyok valami csapatba , ha ez a tehetségtelen sportja , a válasz nagyon egyszerű , mert ez egy nagy fo**adék sport és a kutyát se érdekli és semmi különleges nincs benne !
"Aztán. Múltkor, ha jól emlékszem említetted, hogy focicol és kézilabdáztál. Most említed, hogy teniszeztél is. Ahhoz képeset egy mondatodban sem látni, hogy bármi közöd lenne bármilyen sporthoz, mert egy sportoló akármilyen szinten is űzi azt, nem így beszél a sportról. "
Fociról és teniszről is tisztelettel beszélek , mint sportról ,mert ezek olyan sportok amire bárki nem képes. A kézire meg akármilyen semmi ember képes , mert nem kell hozzá tehetség szinte semmi , egy kicsit komolyabb edzéssel belehet kerülni egy komolyabb csapatba ( bocs a szóismétlésért).
Azért szívesen megnézném , h egy ember aki tehetségtelen a sportokhoz és ezt vetítsük csak le erre a 3 sportra a focira , a kézire és a teniszre annyira kíváncsi lennék melyik sportra lenne képes leginkább ? megmondom neked se a focira se a teniszre nem lenne képes viszont a kézire állítom hogy egy óra játék után simán játszana -
miluu92 #210834 Újabb értelmes hozzászólás:D Végülism ha már egy alapjában sporttal foglalkozó oldalon nem tudok értelmesen megnyilvánulni, mert nem értek hozzá, kell valami:D Egyébként ha jól emlékszem múltkor itt írogattál valamit a szüzességről:D Látom megtörtént végre közted és demonsss között:D Vagy minek sírsz utána?:D Egyedül ez se megy mi?:D -
NLN #210833 demonss te is hallod? valami kutya ugat? Inkább csak nyivákol? Csak nem megint a szomszéd debil kutyája akinél még egy fogyatékos molylepkének is több esze van :D Este is hallom, hogy orditanak neki :"Miluuuu gyere be a házba ne ugass már!" :DDDD -
Zenszkij #210832 Privátba rendezzétek már ezt a vitát. Habár legalább végre pörög a topik, csak nem a megfelelő tartalommal :D. -
miluu92 #210831 De várj, én hülye azt hittem, hogy tényleg megértette a #210762 hsz utolsó sorait, miszerint ne írjon vissza mert értelmetlen, erre kiderül, csak szimplán azért nem írt vissza, mert betalált:D Gyerekek micsoda színvonal :D Élmény nézni a "vergődéseit":D -
Narusco #210830 Ne vitatkozz, nezd meg hogy o milyen hozzaszolasokat irt, es hogy ti miket hanytatok ide, es egybol kiderul hogy butak vagytok annyira, hogy sehogy se lehessen titeket meggyozni. -
miluu92 #210829 Google "érv" nézd meg:D De azt hittem, hogy fejlődtél az elmúlt pár napban és megértetted, hogy ne írj vissza! Hát tévedtem, ennyit tudsz:). -
karajjj #210828 ha tudtam volna, ogy a betis b csapattal áll ki a lyon ellen... :D -
#210827 Mondja ezt az az ember aki pontosan 0 érvet hozott fel a kézi mellett , hét gratulálni tudok :D -
Zenszkij #210826 Roda-Heerenven X
PSV-Ajax 1 -
#210825 én szóltam -
miluu92 #210824 Jah ez a színvonal :D