211988
-
#210783 Swansea gólt ki rakja? A Liverpool ebben a szezonban még nem kapott gólt. :D -
#210782 Maiak:
Cottbus-Köln : D
Parma-Roma:V
Swansea-Liverpool:V
1000--->16.025
Szal.Ufa-Amur Habar: H
SZKA szentpv-Medvescak Z: H
Znojmo-Sparta Praha:V
2000---> 4.440 -
SNICKER #210781 csicska kurva mindd :D -
#210780 Mai:
Ukrajna - Litvánia: V 1.28
Szeged - Eger : H1.88
Olhanense-Sporting V: 1.5
1000-->3610 -
#210779 Eldobom az agyam :D Amikor kellett volna jönnie a modiknak segíteni, akkor nem hogy segítséget kaptam volna, hanem meg is fenyegettek, most meg szerepel a mondandómban a bunkó szó és büntipontot kapok :D SG én így szeretlek... Magyarul ez is egy alja fórum lett... -
#210778 EZ nem magyarázkodás , hanem tény! másodszor innen látszik hogy oltári balfasz vagy , hogy hülyeségeket írsz te nyomorék -
Narusco #210777 faszt se érdekel a magyarázkodásod, mellesleg árult el h miért vagyok balfasz. mert nem értek egyet egy elmebajos 15 éves pöcs véleményével, hogy minden sport szar kivéve a foci? huzzál vissza a 20-as szorzós tippmix szelvényeidhez amik évek óta buknak, és inkább anyukádnak sirj az életed miatt... -
#210776 Először is is kis fiam tény hogy adtam neked minuszt mert egy balfasz vagy másodszor , az a sok valaki adott minuszt nem tudom kinek az alregje biztos hogy nem az enyémek , mert nekem nincs szükségem rá , egyetlen egy alregem volt amikor kibannoltak egy hónapra mert egy moderátornak is megmondtam a véleményemet ennyit erről , úgyhogy nyugodtan mondjad a feletessek közül hogy ip alapján nézzék meg és ha bármelyik alreg az enyém akkor bannoljanak a faszba , erről ennyit te seggfej -
Narusco #210775 engem is leminuszol, de az is elmond valamit hogy neki mennyi van belőle. meg az alregjeivel amit művel. ne vitatkozz vele, mert nem érdemli meg hogy ennyit fáradj miatta.
-
#210774 és bazdmeg X-re hozzák ki az utolsó 10 percben... miért nem lehetett így hajtani az elejétől?? -
#210773 több... agyam eldobom... -
#210772 - 200 k -
#210771 na neeee ez vicc bammeg -
#210770 akkor sztem készülhetsz rá :D -
#210769 Ha a Milan nem nyer tökönszúrom magam... -
#210768 Erről szól a sportfogadás. -
#210767 kicsit elszomorít ... nem sokat hála istennek mert csak egy 500-al raktam ma meg a tippjeimet de akkor is elvitte tőlem a várható nyereményem . 5100-at -
#210766 Nincs meg az alap , sok az új játékos akik még nem illeszkedtek be, nem tudják feltörni a védelmet és nincs sok kreativitás , és nehéz átállni nekik az új edző elképzelt játékához egyértelműen nem bajnok esélyesek -
#210765 a manchester miért nem tudott nyerni ? -
#210764 realba benne van az x simán -
#210763 Villareal - Real : V
Napoli - Atalanta : H
Benfica - PacosFerr. : H
2000--->5695 -
miluu92 #210762 "Istenem hányszor kifejtettem már hogy miért szar a kézi , hányszorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D"
Továbbra is! NEM fejtetted ki, ugyanezt írtad le eddig is, de ez annyira értelmetlen és látszik, hogy fogalmatlan vagy hozzá. Van két oldal a neten, a Google és a Youtube, oda írjál be egymás után 3-4 értelmes!!!! (nem olyat amit itt próbálgatsz) angol nyelvű szót egymás után, és megkapod a választ!
"Örülök", hogy te csak két cselt láttál kézilabda meccsen és mindkettő lövőcsel volt. Egyébként megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Csak azért, mert elég nagy fogalom zavarban vagy. Az, hogy nem tudod mi az élvezet fogalma az már kiderült, és ugyan nem tudom, hogy jársz-e egyetemre, mert ott elég hamar előjön ez a fogalom, szinte minden egyetemen, de ha nem is, akkor is általános és középiskolában is tanulnod kellett volna erről, de mindegy. A google ebben is segít. De, hogy az ÉRV fogalmát se ismered az már erős. A véleményed!!!! nem egyenlő az ÉRV-vel!!!! Továbbra sem.
Az továbbra is az értelmi szintedet jellemzi, hogy szerinted te is képes lennél a világ legjobb kapusának betalálni, (attól függetlenül, hogy nem ismerem a testi képességeidet és felépítésedet, ezt kétlem, hiszen nem itt vernéd a nyálad, hanem a Kiel-be, vagy PSG-be vagy a Veszprémben lennél éppen edzésen) vagy az, hogy onnan dobnak kapura ahonnan akarnak és ebből gól is születik. Ezzel azt bizonyítod, hogy te egyetlen egy kézilabda mérkőzést sem láttál.
Aztán. Múltkor, ha jól emlékszem említetted, hogy focicol és kézilabdáztál. Most említed, hogy teniszeztél is. Ahhoz képeset egy mondatodban sem látni, hogy bármi közöd lenne bármilyen sporthoz, mert egy sportoló akármilyen szinten is űzi azt, nem így beszél a sportról. Vagy akkor következtessek arra, hogy tehetségtelen gyerek vagy? Hoppá nem lehet, hiszen akkor kézilabdáznál továbbra is nem? (Ismét egy kisebb ellentmondás lenne akkor?:))
Továbbá azt sem fejtetted ki, hogy pl. mitől tudná csinálni a kézilabdát világszínvonalon bárki tehetségtelen gyökér, illetve, hogy akkor miért is nem teszi? Párizsban szerintem elég sokan felvennék érte, azt a temérdek pénzt ha ez így lenne. Vagy neked nem érdekes, hogy az elitben is van különbség pl. egy Nagy Laci és egy "ismeretlen" valaki között. Most akkor itt meg is dőlne az elmélet???:D:D:D
Az NBA-s részre pedig harmadszorra is belinkeljem azt a 4 sort amit úgy tűnik még mindig nem fogtatok fel?
A magyar focisról meg annyit, hogy sajnálom azt az embert aki bármi örömét leli ebben, elég alacsonyak az elvárásai. De egyébként ha nem tekinted a kézit élvezetes jó sportnak, akkor erre milyen szavakat használnál? Mert ez nem foci, nem sport, ez egy FOS.
U.i: lehet nyugodtan nyomni a mínuszokat, remélem azok tolják, akik üziben leírták, hogy Ő és még kik, milyen névvel mi célból trollkodnak!!! Köszöntem! Demonsss nem kell reagálni, mert értelmetlen a "vita". (A vita természetesen nem ez, mert abban érvek vannak egymás ellen, és nem az amit itt páran művelnek nagy üzemben köztük te is.) -
#210761 a lényeg ott van,hogy már 2x betalálna(szerintem többször is) a világ legjobb kapusának egy amatőr ember!a világ legjobb focikapusának soha a büdös életbe nem rúgna gólt egy amatőr játékos 1-1 ellen,ahogy kosárlabdának sem tudnál a legjobb védő(pl.Dwight Howard)ellen pontot szerezni.SOHA!
De még jégkorongban is fennáll ez a helyzet,teniszben labdát se tudnád visszaütni teszem azt Federer-nek,Nadal-nak. -
#210760 Megértem hogy nem szereted mert számodra unalmas, de az a része egy faszság amit írtál mert egy sima mezei ember lövéseit garantálom neked h akármelyik NB1 es kapus is 10/9 et fogna :) 9- es ről. még ha ziccert dobna lehet jobb aránya lenne, de hát azt tényleg nem lehet nagyon 10/10x kihagyni.. -
#210759 Ez elmondom neked, hogy kurvára nem így van amit a kéziről írsz.. Mármint, hogy a világ legtehetségtelenebb embere is 10/8x bedobja a világ legjobb kapusának a labdát :DDDDD Aki balfasz kéziben még egy sima mezei kapusnak is nehezen dobja be, nem hogy 10/8- szor.. Max 10/2x de az nagyon max..Játszottad már ezt a sportot valaha életedben ?:DD A Tenisz meg valóban király sport ;) -
welcome2la #210758 -
#210757 Istenem hányszor kifejtettem már hogy miért szar a kézi , hányszorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D
Akkor most kifejtem megint
Nézzük csak kezdjük ott hogy semmi látványos nincs benne passzolgatnak és passzolgatnak Unalommmmm ( fociba kb a Barcelona ez ). Olyan sok csellel operálnak benne , hogy az hihetetlen összesen van nekik 2 cselük és mind a kettő dobócsel hát mekkora szánalom :D Különlegességet megint fel kell , h hozzam ugyanis ez tipikusan tényleg az a sport amire a legtehetségtelenebb ember is képes és akár , mint már mondtam a világ legjobb kapusának is képes 10-ből 8x bedobni azt a tetves labdát.
Onnan dobnak a kapura a játékosok ahonnan akarnak és simán gól lehet belőle.
Nem is ragoznám tovább sztem ez pont elég érv amellett , hogy miért szar a kézi! Ti egy érvet nem mondtatok a vita folyamán , h miért is jó a kézi EGYSZER SE úgyhogy ez az én igazamat támasztja alá !
Teniszről nem tudom , hogy mondtam e olyat amit állítasz az tény hogy kb 4-5 éve utáltam , de megváltozott a véleményem róla miután játszottam és néztem. egy szóval megszerettem , mert rájöttem a különlegességére és nehézségére amit egy átlag ember sose tudna úgy játszani mint a legnagyobbak ezzel szemben a kézit és megint ismételnem kell magamat a legtehetségtelenebb is simán játssza ! (kézit is játszottam és néztem és egyáltalán semmi sincs abba a játékba )
Ami a kosárt illeti egy NBA meccset szívesen megnézek bármikor mivel ott van izgalom és látvány ( pedig nem a kedvenc sportom a kosár ez tény), de egy magyar vagy európait sose néznék meg ugyanis szinte semmi érdekes nincs benne , régen nagy kedvencem volt kosárba a Streetball erről ennyit
Amit a City meccsről mondtál egyáltalán nem élveztem volna jobban
Ja és a magyar focira reagálva , hogy egy nagy nulla , szerintem nincs olyan ember aki az utóbbi 7-8-10 évbe jobban utálta volna a magyar focit és magyar bajnokságot , ám néha vannak igazán jó meccsek pl most amit a legutóbb láttam az ETO - FTC pörgős és kifejezetten izgalmas meccs volt köszönhetően a külföldi emberkének , ( Jelzem Magyar válogatott meccset még mindig nem nézzek , mert ahol csak magyar játékos focizik az egy kész katasztrófa )
-
Narusco #210756 ráadásul a magyar kézi-kosár-hoki sokkal előrébb áll mint a magyar foci.
amugy inkább a kutyádnak magyarázd ezeket mint ennek a felszopónak, mert soha nem fog megérteni semmit. -
miluu92 #210755 1. Konkrétan mire is vársz példát, nem túl egyértelmű. Ha az ellentmondásokra, akkor elég legyen annyit megemlítenem, hogy múltkor még fos volt a tenisz is, és a kosár is. Most már legalább az NBA jó.
De ezt azért ettől függetlenül a figyelmedbe ajánlom: #210739
2-5. Soha, ismétlem soha nem bizonyítottad miért is szar pl. a kézi. Az nem bizonyítás amit folyton folyvást írsz: hogy a tehetségtelenek sportja, semmi izgalmas nincs benne, vagy hogy utálod. Ezt ismétled folyton.
Na már most, és ezt leírtam múltkor is. Te állítod, hogy nem szereted, sőt egyenesen utálod a kézit. Ergo nem nézed. Így te alapból nem állíthatod azt, hogy szar sport, mivel nem is követed. Így semmivel sem tudod alátámasztani, azt, hogy mi benne a szar. Ez a mondat meg egy ökörség, hogy a tehetségtelenek sportja. Ez alatt nem is értem mit akarsz bemagyarázni nekünk, hiába próbáltál néha ilyenekkel operálni, hogy semmi nem kell hozzá, meg semmi csel és ilyesmi nincs benne, ez önmagában is hülyeség és értelmetlen. De mivel nem is nézed a kézit nem is tudhatod.
Én meg mond már el ugyan mivel tudnám neked bebizonyítani az ellenkezőjét? Múltkor se foglalkoztál semmi értelmes indokkal, csak a már említett 3 mondatodat ismételted. De legyen a "közhely" elég, hogy egy siker sport, a világ 2./3. legkedveltebb sportja, ebből már elég szembetűnő, hogy amit állítasz egy hülyeség.
3. De igenis hozzátartozik, mivel maga az esemény váltja ezt ki, és értelem szerűen a helyszínén is így érez.
4. Az, hogy ennyire élvezed azt a meccset, az örömteli(?), és senki nem vitatja. De ha azt állítod, hogy nem élvezted volna jobban a helyszínen, akkor nincs miről beszélni, fordulj orvoshoz, mert a élet "valós/fontos(abb) élményeivel, történéseivel" sem fogsz tudni "megküzdeni".
Az utóiratodra meg részben már válaszoltam, de még annyi, ha egyszerűen ennyivel elintézed ezeket a sportokat, mint pl. kézi, akkor nem is tudom mi a véleményed, mondjuk az Olimpián szereplő sportok többségéről. De szerintem nálad a legfontosabb, hogy amit te nem szeretsz azt egyszerűen leszarozod, az akaratodat próbálod ráerőltetni mindenkire, és hiszed, hogy amit írsz az úgy is van. pedig sokszor látszik, hogy utána se gondolsz annak amit írsz.
Jah, és attól, mert nem egyezik a véleményed, nem kell rögtön támadólag fellépni, hanem próbáld meg valamivel alátámasztani a gondolatmenetedet, mert ez eddig sose sikerült. Múltkor is jöttél/jöttetek azzal, hogy linkeljek videókat. Akkor linkelj te aztán mond el, hogy mi is amitől annyira fos ez a sport. Bár erre SEMMI szükség, így ne tedd meg, legalábbis felém ne!
Egyáltalán nem is értem, hogy lehet ilyen hangnemben lehúzni valamit, arról nem beszélve, hogy a magyar foci kapcsán került elő ismét ez a téma. Hát szomorú, hogy ezzel párhuzamban, "mered" leszólni azt a sportágat amiben elég sikeresek vagyunk.
U. i. 2: Szólj, ha kéziben is látsz olyan lagymatag és 0 hozzáállást, amit fociban. -
#210754 Hát igen , ha nem sikerül cáfolni akkor már csak ez marad mi ? Nem is lepődök meg mióta olvasgatom ezt a forumot azóta messze te vagy a legnagyobb Balfasz -
Narusco #210753 szerintem téged a génsebészek direkt ilyen hülyének hoztak össze -
#210752 1.Mondjál még példát , ha ennyi van gondolom egyet se tudsz
2.Azt nehéz bebizonyítani amit nem tudsz
3.ne tudja meg milyen az, amikor nyertes meccsről (még ha csak egy SZAR MAGYAR KOSÁR vagy HOKI) énekelve megy haza a tömeggel , hát ez kurvára hozzá tartozik a meccs élvezetéhez
4.szóval azt mondjátok hogy tévébe nem lehet élvezni úgy egy meccset , mint élőbe Man.City - QPR 3-2 Egy hétig rázott a hideg attól a meccstől annyira élveztem minden percét és mégse voltam ott élőbe , de ez csak egy példa
5.Már elmondtam a kéziről a véleményemet 1000x és úgy se valljátok be hogy igazam van !
6.WEED ez nem maszlag , hanem az igazság és most teljesen higgadtan írtam mindent , hogy ne húzzak le senkit REMÉLEM MEGFELEL !
utóirat: A kézi a tehetségtelen sportja , ha ezt nem bírjátok vagy nem akarjátok felfogni engem nem érdekel , mert ez így van kézzel bárki bármit elkap
Jégkoron semmi különleges nincs benne az ember csak a brutalitása miatt nézni
Vízilabda erről nem tudom mit mondjak , de ebbe sincs különleges csak egy erős fizikum kell hozzá meg mondjuk jól tudj úszni oszt szevasz -
miluu92 #210751 Máskor figyelj, hogy ne kerülj magaddal ellentmondásba jó :) Amúgy meg akkora egy nyomorék, szerencsétlen kis hülye gyerek vagy, aki annyit ért csak a sporthoz, hogy tudja melyik csatornán keresse. De csak, hogy az egyik ellentmondásodat egy kicsit (ki)javítsam, a kedvedért: sem a hangulat, sem az élvezet (és bármely hihetetlen ez a két dolog egészen összekapcsolódik) sem semmi más, NEM UGYANOLYAN TV-ben, mint élőben. Legyen szó fociról, kosárlabdáról, kézilabdáról, vagy ülőröplabdáról. Egyetlen egy dolog ugyanaz: az EREDMÉNY. A többi ellentmondásodat, és értelmetlen zagyvaságodat inkább magyarázd ki magad, de úgy sem tudod. Olyan dolgokat kritizálsz amiről ordít, hogy nem is értesz hozzá. Bizonyítsuk be, hogy a kézibe mi a jó? Hogyan? Múltkor se értettél hozzá, meg most se. Ez olyan, mintha egy busmannak, a német nyelv szépségeit ecsetelnéd példákkal. Mit értene belőle szerinted? -
#210750 én csak annyit fűznék ehhez hozzá törlés nélkül, hogy eszeveszett bunkó vagy ha ezt a maszlagot komolyan gondolod... -
Narusco #210749 :DDDD hát ez bazdmeg beszarás milyen kretén. el sem hiszem hogy ezt a sok faszságot tényleg leírta. jobb mint valami viccportál.
-
#210748 Hogy lehet két ilyen balfasz ember itt fórumon mint Narusco meg Miluu istenem a hangulat és az Élvezet teljen más ti balherék ássátok el magatokat
Már ezerszer elmondtam bizonyítsátok be h mi a jó kézibe már régebben kifejtettem hogy a tehetségtelenek sportja az a szar, Kosárlabdát is szeretem de nem a balfasz európait , nézzetek NBA-t és akkor lszre veszitek a különbségeket ti szerencsétlenek ! Tenisz is brutálisan jó sport , csak az ilyen semmire való sport mint a kézit tartom egy rakás szarnak amit kb bárki képes játszani még egy utolsó kezdő balfasz csicska is képes a világ legjobb kapusának 10/8-szor bedobi azt a szutyok labdát és ezt nevezzitek ti élvezhetőnek és értelmes sportnak hát gratulálok -
#210747 Bordeaux - Paris SG
V
1.9x ez jó? -
Narusco #210746 utolsó soroddal teljesen egyetértek, de gondolj arra hogy ennek a senkiházinak sosem lesz egy normális élménye ami sportokkal kapcsolatos, csak az hogy elhiteti magával hogy (PÉLDÁUL) barcelona szurkoló, és 10 percig örül amikor bajnokságot nyernek. ne tudja meg milyen az, amikor nyertes meccsről (még ha csak egy SZAR MAGYAR KOSÁR vagy HOKI) énekelve megy haza a tömeggel...
egyből jó kedvem van
-
#210745 az fix :D van penz,megy a foci is -
#210744 bejött nekik az életXD