Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
várjá ez a kettõ üti egymást XXXXXXD
én a mai napot kihagyom, de a hétvégi kínálatot már nézegetem és van 1-2 elég tetszetõs ajánlat:
mallorca - valencia H
man city - birmingham H
villareal - gijon H
egyenlõre ezek, lehet, h nagyobb téttel =)
sok sikert mindenkinek mára, remélem nyer a MU Rooney nélkül is, bár nem sok esélyt látok rá 😊 😞
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Honda - The Power of Dreams
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Ezt támogatom
"Futball, Bajnokok Ligája
Manchester United - Bayern München
Dupla esély : Draw or Bay. "
Futball, Bajnokok Ligája
Bordeaux - Lyon
Meccs eredmény : Bordeaux
Futball, Bajnokok Ligája
Manchester United - Bayern München
Dupla esély : Draw or Bay.
Jégkorong, Finn SM Liga
HPK Hämeenlinna - HIFK Hockey
Meccs eredmény : HPK Hämeenlinna
Jégkorong, Finn SM Liga
Kärpät Oulu - JYP Jyväskylä
Meccs eredmény : JYP Jyväskylä
Jégkorong, Orosz KHL
MVD - Lokomotiv Yaroslavl
Meccs eredmény : MVD
u20 németország
blen mindenki lõ golt
és Olomouc nyer...
200-2000reméljük bejön
ahoj
www.icewebhu
és a hajduk szerintetek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>#idiota>
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
A 1482 Ogz/ Bordeaux - Olympique Lyon mind 2en lõnek gólt
A 1560 Gl. Rangers - Aberdeen 1 1.20
Group B (2.13)
B 1483 Ogz/ Manchester United - Bayern München mind 2 en lõnek gólt
B 1529 Marseille - Sochaux 1 1.35
Group C (3.10)
C 1554 York City - AFC Wimbledon 1 1.78
C 1513 Unterhaching - Burghausen W. X2 1.74
Mit szóltok?
000 1 Semmi H 1.00
tét: 0 Ft
v.nyeremény: 0 Ft
odds: 1.00
<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
p.ü.ben lehet érdeklõdni.
Ma tervezek feltölteni elõször a Betclic-re.
Az lenne a fõ kérdésem, hogy mennyire gyors a kifizetés? Konkrétan arra lennék kíváncsi, h a hétvégén meg szeretnék fogadni 1-2 meccset és ha bejön, jövõhéten lehet le is venném. Kell-e küldenem vmilyen fénymásolatot, mennyi idõ alatt érkezik meg kb? Visa kártyám van.
Köszi elõre is!
Ui: anno 3-4 éve a Sportingbetre töltöttem fel és 30 napon belül nem tudtam leutalni a pénzt, kivétel ha elküldtem egy csomó fénymásolatot. Ezt szeretném elkerülni...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Mondjuk én örülnék neki, mivel X2 raktam 😄
Tegnap bejött a Barca-Ars meccsen a mind2 csapat szerez gólt. remélem a Bordó-Lyon is megcsinálja.
bordo gyõzelem vagy x meg még 3
és a mu mecsen leszarom ki nyer csak ha nyer is a szar mu max egy góllal😄
és jav:
"jön a 4.,5."
1,inter gyõzelem
2,barca-ars:4 vagy több gól
3,Morton 0 - 2 Inverness CT (V)
4,Bord-Lyon mindekettõ lõ gólt
5,Mu - Bayern mindekettõ lõ gólt
remélem jönnek az 5.,6. mert
5/4ben
3000 - 35.oooFT
Meg a Bor-Lyon meccsen min2 lõ gólt.
Mára ez a 2õ van.
Jah, és a Bayern szerezze az elsõ gólt! xD 2,8 ért ezt is megtettem..ez a ráadás xD
Manchester united-Bajern München meccsen mennyire tuti hogy mindkettõ rug gólt ? sztm 90% mert ha az Mu nem lõ gólt mindenképp pápá ha meg a bajern rúg akkor meg nagy eséllyel tovább jut tehát mindegyiknek jól jön.
Mordovia - : - Alania V
gondoltam a két meccsre csak nem tom h elég idõ telt e el a oroszoknál h körvonalazódjon a bajnokság.
vélemények?