Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csabeda
Japán - Szerbia meccsrõl tud vki vmit?

Blueblood
Nem akarok bevásárló cetli hosszúságú szelvényeket megjátszani, szerintetek ezek közül mik azok amiket feltétlenül vegyek ki?

125 Valerenga - Stavanger H 1.65 (hoki, döntõ, 1. mérkõzés hajtani kell a hazai csapatnak)
136 Kiel - Flensburg H 1.13 (kis szorzó, de legalább viszi fel)
137 Paderborn- Telekom Bonn V 1.08 (szintén)
139 Unirea Urziceni - Gaz Metan Medias H 1.37 (jó formában van az Unirea, plusz hazai pálya)
142 Timisoara - Curtea de Arges H 1.30 (szintén)
146 Zenit Szentpétervár - Volga Tver H 1.07 (elsõ osztályú jó csapat a 2. osztályú ellen, plusz hazai pálya, csak kicsit vigye fel a szorzót)
156 Marseille - Sochaux H 1.30 (feljövõben van a Marseille)
170 Bordeaux szerez gólt 1,2
218 River Plate - Newell's H 1.92 (itt az egyik necces, gyenge idén a River, viszont idegenben csak 2-1-re nyet a Newell's)
219 Banfield - San Lorenzo H 1.66 (itt X is lehet, a hazaiak 7, a vendégek 8 meccse nem döntetleneztek, de a hazaiak idegenben is nyert 1-0-ra)
221 Flamengo - Universidad de Chile H 1.43 (ha elõzni akar a hazai csapat, akkor nyerni kell, de azt nem tom h a Libertadores kupa fontos-e a braziloknak)
236 Villarreal - Sp. Gijón H 1.48 (itt nem kell indoklás)
243 Debrecen - Paks H 1.27 (talán itt se)
250 Manchester City - Birmingham H 1.39 (itt meg pláne nem)

Köszi szépen elõre is a véleményeket!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Attila8805
??

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

fergusonpapa
gázpalack 1.7x
gyufa 1.8x
papir 1.1x

ezt együt tuti tipp! meglepetés lesz rendesen!

www.icewebhu

jól beszoptam ma. Elsõ fogadásom volt, 6 ezret szórtam el a barca-arsenal meccsen, és 4 ezer maradt... ott buktam el, hogy 2 goal helyet 3-at szereztek a félidõben, meg ott, h az arsenal lõtte az elsõ goalt -.-

Szeretnék komolyabban belemerülni a fogadásokba, tudtok vmi tippet adni a jövõt illetõen? 😄

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

THeArrow
nemhiába tartják sokan a világ legjobb játékosának... nagyon ottvan a srác, remélem a vb-n is hasonlo dolgokat fog mûvelni 😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Tampa Bay légyszi nyerjél vagy X elj le 😊
Holnapra nekem bordeaux gyõzelem a legfontosabb és utána pedig az hogy mu-bayern mind 2 csapat lõ gólt. Remélem nyer a bordeux:S megnyomják már a meccset az elejétõl remélem mert van olyan szelóm is ahol bordeux-ra raktam hogy ki szerzi az elsõ gólt.Szóval holnap hajrá bordeux!!!!!!
Blueblood
1ébként mér kisaebb az oddsa a hendisnél a vendégnek? mer teszem azt a barca arsenalon a 2 v több gólos barca siker votl a legelképzelhetõbb. hogy 1 góllal nyer csak, az neccesebb. és h döntetlen lesz (szóval a képzeletbeli arsenal elõny az végül vendég sikert hoz papíron) az sztem a legesélytelenebb
mégis az összes hendisnél a V kisebb mint a D

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

nekem holnap bordó gól
bordo gyõzelem bordo 1x
b.mü 0-2 V
ma minden tipp bejött:d

ezért rakok egy kosarat:d

fogadás Toronto Raptors at Cleveland Cavaliers (Fogadás gyõztesre) Cleveland Cavaliers ?
Boston Celtics at New York Knicks (Fogadás gyõztesre) Boston Celtics ?
Milwaukee Bucks at Chicago Bulls (Fogadás gyõztesre) Chicago Bulls ?
Oklahoma City Thunder at Utah Jazz (Fogadás gyõztesre) Utah Jazz ?

3,4 ods
Blueblood
Hnapra Bordó siker és MU hendi gyõzelem döntetlen? Szal 1 gólos mu siker

Blueblood
már megvan, ez a Barca is nyert!

Shep
Reale Ademar Leon 27 : 33 F.C. Barcelona Borges

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blueblood
Az adamar leon-Barcelona mennyi lett? Hol tudom megnézni? Mer nem találéom sehol. Kösz a segítséget!

Shep
Kijjjeza Messzi? Sosenem halotam még a nevét.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lassan ki lõ gól messi 1,00 ods lesz:s
ez tuti minden idõk legjobb barcája
bár az nem tetszik hogy guardiola nem pihentette rem real is kap egy mesterhármast messitõl:d
barca meccseken lassan nem az lesz, h over 2,5 v 3,5 hanem messi over 2,5 v 3,5 <#wow1>
elképesztõ formában van
dragon11
Megvan a tuti csapatunk gyerek😄

amúg ja inter-barca 0-0 vagy 1-1
barca-inter 4-1
messi vb-n is így játszik argentina azzal a kerettel kemény lesz
jah 😄
egyébként egy új szabály.: ha a barca az odavágón döntetlent játszik akkor a visszavágón 4-1re nyer <#idiota>
mondtam hogy messi gólt ted ne arsenal gól
messi értéke felbecsülhetetlen:d
Blueblood
Ha CR9 94 millió euró, akkor messi 940...

dragon11
Erre már nem lehet mit mondani, Messi nagyon érzi.. Arsenal egy csõd.

Fabio Capello
MESSI XDXDXD

mekkora kötényt adott a kapusnak lol 😄😄😄:😄d

© nyigor
ma 22:05 | privát | válasz erre | #59473

messi köv góól:d
Válasz 'Baku94' üzenetére (#59472)

én megfogadtam poénból 4,4:d
fsgh
Messi😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Igor cicam a legjobb😊))))
Blueblood
Most mondja Hajdu B. h a Real nem bazírozhat arra, hogy egy hullafárdat Barcaval találkozik, és ez nagyon igaz...sztem X lesz az El Classico.

© nyigor
ma 21:24 | privát | válasz erre | #59433

na fain legyen 3-1:d

maradjon is:d
ez az arsenal
és ez arsenal esélyes az angol bajnoki címre????????
cseréljük le messit arsenal brutál kezd lenni
mennyiért ? én már félidõben 3.75ért 😄
messi köv góól:d
megtettem remélem jou tipet adtál
fsgh
köv gól Arsenal😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
Creteil 1 - 1 Hyeres
menjetek a p*csába!
jellemzõ, az összes többi hazai lett -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

mit teggyek élõ fogadásba a Barca-Arsenal meccsre
ross county nyerd meg a meccset
Matthew Prosac
hát a Créteil bekaphatja. Mindjárt lefújják, nehogy véletlen nyerjenek...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

A Barcelona ismét Bl-t fog nyerni ebben szinte biztos vagyok!
Matthew Prosac
CRETEIL GÓLT AKAROK DE MÁN!!!! Már csak 5 perc van hátra :|

Na ba*meg,most értem vissza. CSZKA nem tudott 1 gólt rúgni...<#levele><#zavart2>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Shep
Második félidõben nem lesz több gól 😊

Shep
Hát ha pár Barcás átáll akkor igen 😊

Shep
Hát Wufra tényleg nulla ez a Barca játék, tiszta Inter effektus 😊