Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Seria A nem gyanús😄 4 piros a 86,88,89. percekben, és kettõs emberhátrányban is egyenlít a Torino😄
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
4-3 !!
alakul ez!!!!!<#vigyor4>#vigyor4>
nekem mára a samp,lyon és aszterasz volt(nem nagy pénzzel),desszert lett belõle a vasárnapi ebédhez<#vigyor4>#vigyor4>
nagy érdeklõdéssel várjuk a székfoglalóját!<#vigyor4>#vigyor4>
-k
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
nem csak azért,jó magatartásáért,közösségi munkájáért,szorgalmáért,példamutató szellemiségéért,de a legfontosabbakk tényleg a tuti tippjei<#vigyor4>#vigyor4>
fõleg Weed-nek,hisz õt csak a tippei miatt választottuk meg.<#banplz>#banplz>
1.pont:a házigazdának kötelessége naponta egy duplázós tuti tippet közzétennie!<#vigyor4>#vigyor4>
Gratulálok Weed!!!Mit iszunk?!<#vigyor4>#vigyor4>
12 pont:.....???
ezennel a házigazdai jogom átadom Weednek 😄
Sok sikert möster 😊 <#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
szerintem a [email protected] kell írni egy üzit,hogy hg-i jogot átadták és te szeretnél lenni a továbbiakban, linkelve a topic elérhetõségét
Sok sikert möster 😊 <#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem a [email protected] kell írni egy üzit,hogy hg-i jogot átadták és te szeretnél lenni a továbbiakban, linkelve a topic elérhetõségét
jó ez a Párma is 😄😄😄
Cagliari is elmegy.. evvan 😄
nna szóval eskütétel a Hõsök terén holnap délben SG fórumos díszegyenruhában?
nna szóval eskütétel a Hõsök terén holnap délben SG fórumos díszegyenruhában?
a fürth leverkusen elég érdekesnek tûnik
fürth otthon 11m 0gy!-3d-8v 4-19 góllal ál😄😄
ki tudja
fürth otthon 11m 0gy!-3d-8v 4-19 góllal ál😄😄
ki tudja
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
zöld kis gombocskát nyomjátok már meg a #205423nál 😄 ha minden igaz 5 gombnyomás után látszódik, hogy ki az aki egyetért vele és ki nem....
ne keress kifogást,hajolj meg a többség akarata elõtt<#vigyor4>#vigyor4>,a sion már úszik!<#vigyor4>#vigyor4>
hát már hatan szavaztunk rád
nem akarja más szerintem
"de csak ha tényleg nem szül a késõbbiekben összezörrenéseket..."
nem hinném, hogy lenne bármi ilyesmi
nem akarja más szerintem
"de csak ha tényleg nem szül a késõbbiekben összezörrenéseket..."
nem hinném, hogy lenne bármi ilyesmi
ha bejön a mai szelóm akkor vállalom XD
Betis- Malaga V
Cagliari - Torino H
Fürth - Leverkusen V
Thun - Sion V
amúgy ha tényleg nem akarja más, akkor emelt fõvel vállalom... de csak ha tényleg nem szül a késõbbiekben összezörrenéseket...
Betis- Malaga V
Cagliari - Torino H
Fürth - Leverkusen V
Thun - Sion V
amúgy ha tényleg nem akarja más, akkor emelt fõvel vállalom... de csak ha tényleg nem szül a késõbbiekben összezörrenéseket...
az legyen a hg aki a legtöbben bukta már? 😄 <#nevetes1>#nevetes1>
veled együtt az már 5 szavazat weed mellet, kérdés õ elvállalná-e ? 😄
Weedre szavazok én is, de csak ha megossza a nyerõ tippjeit😊😄DDD. Viccet félretéve weed nyugodtan lehet(ne).
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
támogatom,humora is van,még ha néha(vagy sokx) keserû is!<#vigyor4>#vigyor4>
jó ötlet.
én is weed-re szavazok.nagyon régi tag és mindig ír,azt is berakja,ha bukik,ha (nagy ritkán) nyer...kulturáltan viselkedik 😄😄
én is weed-re szavazok.nagyon régi tag és mindig ír,azt is berakja,ha bukik,ha (nagy ritkán) nyer...kulturáltan viselkedik 😄😄
Beszéljétek meg ki az aki átvenné a topic házigazdai szerepét. Egyöntetû döntést követõen szívesen átadom. Ha nem sikerül dönteni akkor kérni szeretném,hogy a nevem vegyék le a házigazda címszó mellöl mint 1-2 topicban is van ilyen. Azaz nem látható ki indította a topicot és az sem,hogy ki a hg.
Köszönöm !
Köszönöm !
2,7ért de jött a Feyennord W 😛 ohh igen 5k-->13,5k
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
BAN !!!!
Látom jó a buli 😄
Ez a Ronaldinnyó tud valamit. <#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
takarodjatok már innen köcsögök. ki nem szarja le kinek az alregjei vagytok? nekem van az sg-n a legtöbb 😊 100hoz közel, de annyi van hogy meg se tudom számolni, mert a nagy részét nem is használtam. de én még a 2000-es évek közepén trollkodtam itt sg-n, és higgyjétek el meg lehet unni 😄
így van.
az egyik legveszélyesebb troll az SG-n.
és még wow-ozik is.
óvakodj.
az egyik legveszélyesebb troll az SG-n.
és még wow-ozik is.
óvakodj.