Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fekete kapitány dean?
mibõl gondolod?
amúgy wufra úgy bukott le, hogy mindig mást rakot mint írt meg mindig úgy csavarta csûrte, hogy végén mindig nyerjen:D:D
már a napitutiról is átjöttek és szóvátették, hogy milyen érdekes ember:D:D:
nem tudom miért volt jó neki, passz
teljesen zakkant lett
mibõl gondolod?
amúgy wufra úgy bukott le, hogy mindig mást rakot mint írt meg mindig úgy csavarta csûrte, hogy végén mindig nyerjen:D:D
már a napitutiról is átjöttek és szóvátették, hogy milyen érdekes ember:D:D:
nem tudom miért volt jó neki, passz
teljesen zakkant lett
gyanus is volt hogy mindig jól jött ki. azt hittem fekete az dean:D hogy bukott le meg mért volt jó ez neki? nem értem minek kell hazudni ilyenbe:D
inter gól
+12k
+12k
tényleg,lebukott itt meg napitutin is :S:S:S
kicsit beleõrült a fogadásokba :S:S:S
mostanában írogatott fekete kapitány néven,nem tudom miért tûnt el <#nemtudom>#nemtudom>
kicsit beleõrült a fogadásokba :S:S:S
mostanában írogatott fekete kapitány néven,nem tudom miért tûnt el <#nemtudom>#nemtudom>
XDXD
jó de most komolyan
azért mert itt lebuktattuk meg a sportfogadási oldalon is lebukott attól még írhatna:D:D
jó de most komolyan
azért mert itt lebuktattuk meg a sportfogadási oldalon is lebukott attól még írhatna:D:D
úgy hallottam az USA-ban van
Lakers meccsekre jár
Floridában sütkérezik a tengerparton
semmi extra
csak a szokásos
megteheti,tudjuk.
Lakers meccsekre jár
Floridában sütkérezik a tengerparton
semmi extra
csak a szokásos
megteheti,tudjuk.
inter úgy látszik kikap
palermo sem nyert
szar idõk járnak a gigolokra
:S:S:S
palermo sem nyert
szar idõk járnak a gigolokra
:S:S:S
Én használtam a gombokat. Meg szerintem pl. Ferrari is...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
bannerba legyen merci,póker,kaszinó,swedish house mafia,inter...
nem tudom a möster milyen kinézetet szeretne ezért a régi plusz cuccokat levettem. a gombokat egyébként sem használta kb. senki.
lehet egy új banner se ártana ? (Kérdem)
lehet egy új banner se ártana ? (Kérdem)
jó látom már az 1. percben meg volt a betis gól:D:D
gondolom úgy is élõbe raktam volna, hogy majd kb a 30.percben megrakom jó odszért:D:D
szóval tök mindegy:D
gondolom úgy is élõbe raktam volna, hogy majd kb a 30.percben megrakom jó odszért:D:D
szóval tök mindegy:D
Ja ezt elcsesztük :D
Bár most nézem nem is meglepõ ez Betis 4 meccse nem lõtt gólt :D De kár nem láttam hamarabb :D
malagát jól elpicsázzák :D kipukkantak ezek is
2,3x ért elég sima :D Ki tette?
Na ott a 3. Betis :D
Betis még büntetõt is hagyott ki :D
És Betis már egy 11-es is kihagyott, szóval már 3-0 is lehetne akár :D
Jó csapat ez a Malaga :D
:D:D:D mostantól nem szólhatsz be weed-nek,a kezében a teljhatalom. :D
:D:D nagy totós vagy te különc :D:D
Ebbõl is látszik milyen szar a bwin, Bet365 17es szorzót ad Erdõ Péterre. <#idiota>#idiota> <#nevetes1>#nevetes1>
+ többek között a hercegi pár születendõ gyerekével kapcsolatban kb mindenre, névre, súlyra, minden szarra.
Belegondolsz ultrahangot végzõ orvosok, nõvérkék bárki aki tudja milyen nemû lesz, kurva sokat kaszálhat vele, arra is 1.95ös szorzót adnak.
+ többek között a hercegi pár születendõ gyerekével kapcsolatban kb mindenre, névre, súlyra, minden szarra.
Belegondolsz ultrahangot végzõ orvosok, nõvérkék bárki aki tudja milyen nemû lesz, kurva sokat kaszálhat vele, arra is 1.95ös szorzót adnak.
te leszel a pápa is :D:D:D
Kezdetben 23.00-as odds volt bet365-ön, azóta esélyesebb lett. :D
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Oscar-díjra kb. majdnem minden oldalon lehet fogadni, de van még jó pár egyéb érdekesség is: következõ pápa (Erdõ Péter 17.00), Eurovíziós Dalfesztivál, 2020-as nyári olimpia stb. :D
lol
most látom bwinen oscar-díjra is lehet fogadni
legjobb film argo 1,30XD (mondjuk szerintem egy szar:D)
lincoln 4,25 ez még szarabb film
django 7.00 na ezt még nem láttam
stb....
most látom bwinen oscar-díjra is lehet fogadni
legjobb film argo 1,30XD (mondjuk szerintem egy szar:D)
lincoln 4,25 ez még szarabb film
django 7.00 na ezt még nem láttam
stb....
írtam az ügyben az sg fórumnak, õk döntik el, hogy mikor van vége a konklávénak és mikor ülhetek én bele abba a szögekkel teleragasztott virtuális bársonyszékbe.