Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
weed amúgy úgy felbasz, hogy én itt nagy megölném magam hogy nincs pénzem, meg h a pénz nem boldogít muhaha, azt õ meg kajak már vagy 200 milliót elbaszott a kurva szerencsejátékra na mindegy
amugy egy préri macska vagyok :)
szerintem is.bár nekem Kamaty Zokniban mondta.ismered a tagot?
nekem ehhez mi közöm?
hisz azt te csinálod.
mit?:o
a két nagy spanyol ma bundáskenyeret vacsorázott nekem meg ilyenkor nincs pénzem neten :S
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Miket hagy ki Sevilla... Már másodjára 😄
ennyire tele vagy bazdmeg😮 fél misiket dobálsz fel csak úgy. nem tudom mi csinálsz de ugye nem legális😄
A:SDA:SD:AS😄:ASdas
Kiérdemelték a címet 😊.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
"Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany."
ezen nevettem 😄😄😄
ezen nevettem 😄😄😄
Na csak emlegetni kell õket😊
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Látom a Porto a régi 😊.
különc
már lekéstünk az 1 éves évfordulóról :S:S:S
sebaj,majd jövõre 😄😄😄
(am tuti wufra tippei voltak)
sebaj,majd jövõre 😄😄😄
(am tuti wufra tippei voltak)
jaja õ már akkor is nagy spíler volt
mercivel járt,pókerezett,naponta több százezreket szakított
nem ma kezdte a tag
mercivel járt,pókerezett,naponta több százezreket szakított
nem ma kezdte a tag
akkor a Real-ra raktam,abban az évben amikor Depor még ennél is szarabb volt és 0-0 lett pffff :S:S
még tizenegyest is hagyott ki a Madrid,kapufa is,szóval minden,ami idegesíthet 😄😄😄
persze utolsó meccs volt,legkisebb szorzó...
még tizenegyest is hagyott ki a Madrid,kapufa is,szóval minden,ami idegesíthet 😄😄😄
persze utolsó meccs volt,legkisebb szorzó...
Mit tettél?
depor-real életem elsõ nagy bukása kötõdik ehhez a meccshez 😄😄😄
meghalnak szívrohamban,mikor megtudják,hogy nyernek és így az államra "száll" a pénz 😄😄😄
erre nem gondoltál még? 😄😄😄
erre nem gondoltál még? 😄😄😄
hát ez az...
pedig szinten minden évben vagy legalább kétszer kb. mikor több milliárdot "visz" el vki...
de ugye ezekrõl soha nem lehet semmit tudni😊
pedig szinten minden évben vagy legalább kétszer kb. mikor több milliárdot "visz" el vki...
de ugye ezekrõl soha nem lehet semmit tudni😊
most már én is lottózni fogok XDXDXD
ott legalább tudom nyugtatni magam azzal,hogy mások se nagyon nyernek <#idiota>#idiota>
ott legalább tudom nyugtatni magam azzal,hogy mások se nagyon nyernek <#idiota>#idiota>
az lehet, hogy nem találkoztál, de hallani csak hallottál pár személyrõl.. az én ismeretségi körömben is van legalább két fõ, aki ide sorolandó. Olyanról viszont még nem hallottam, aki megnyerte a lottót, legalábbis 2000 utánról.Ezek a személyek valahogy eltûnnek a süllyesztõbe, felszívódnak és egy fillért sem költenek. És nem azért, mert inkognitóban akarnak maradni hidd el, ez hülyeség. A többi milliárdos sem bujkál, nyíltan sznre lépnek bármikor...
én semmilyen milliárdossal.akkor nem is léteznek,csak kamu?
nagy geci ez az szrt😄
én azt is el tudom róluk képzelni, hogy a nagy milliárdokat senki se kapja meg😄
csinálnak egy fiktiv kamu szelót, hogy xy megnyerte budaörsön oszt kész
visszaforgatják a lét
én azt is el tudom róluk képzelni, hogy a nagy milliárdokat senki se kapja meg😄
csinálnak egy fiktiv kamu szelót, hogy xy megnyerte budaörsön oszt kész
visszaforgatják a lét
faszom verjem bele az egészbe,megint elment a kedvem a fogadástól.
megraktam szar Mallorcát,vezetnek,erre Getafe 70.perc után lõ 3 gólt meg a nagy büdös lófaszt!!!
persze,ha vendégbe rakom,várhattam volna a fordítást <#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
megraktam szar Mallorcát,vezetnek,erre Getafe 70.perc után lõ 3 gólt meg a nagy büdös lófaszt!!!
persze,ha vendégbe rakom,várhattam volna a fordítást <#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>