211992
-
levantéra ház kocsi -
mindkét hulladék orosz csapatban játszik 1-1 hulladék magyar válogatott:Priskin és Koman
így pontos:D -
előbb még két pirosat írtak,most már csak egy az is pályán kívül na hogy rohadjanak meg -
ilyen nincs krasnodar két pirossal nyer 93.percben -
mindkét hulladék orosz csapatban játszik 1-1 magyar válogatott:Priskin és Koman
-
ááá nálam hazai győzelem nem jöhet számításba :D
ha már ne adj isten nem nyer a Sunderland,bemákol egy döntetlen az Aston Villa -
nálam is megutálom is az aston villát , de nyomorék egy csapat oszt lehet nyernek , sztem 3 esélyes -
Di Canio-val feltámadt a Sunderland,én bízom bennük.
És ha kiesőt kell mondanom,bőven az Aston Villa mint a Sunderland.
-
az az aston villa sztem necces lesz :D -
mai mixem:
024 Alanyija Vlagyikavkaz - FK Krasznodar D 2.85
054 Aston Villa - Sunderland V 2.90
Eredő odds:8,265
Tét:1000 Ft
Várható nyeremény:8265 Ft -
ezért nem rakok én NBA-t tippmixen
végülis döntetlen nem lehet szóval hülyeség az egész :D:D:D -
lol -
Facts for you:
1. Bármilyen meglepő, de a te problémádra - bár semmi konkrétum nem volt benne (pedig ugye kéne) - pl. én is ránéztem, de semmi extrát nem vettem észre...
2, ... ugyanis mint írod szépen kitörölgetted őket - kérdem én: akkor mégis, hogy a pékbe vegyünk észre bármit?
3, Ezen topikon kívül van még vagy kismillió másik, szal kicsit illuzórikus elvárás mindenhova egy aktívan olvasgató modit is beképzelni, nem véletlenül van erre szolgáló topik ahol szintén nem véletlenül kérjük azt amit.
4, Erre itt tolod ezt a tollát vesztett kanhattyú vernyákolást - amivel végső soron tényleg csak magadnak ártasz, de ugyanakkora értelem ez is mint eljátszani, hogy "Jajj a csúnya modik le szarják a topikomat és nem bannolják a trollokat", miközben kb. az összes nyomukat eltüntetted te észlény. Bonyolult mi?
5, Kérheted a regisztrációd törlését, csak előtte fellebbentek neked egy nagy titkot: nincs reg. törlés az sg-n.
Fogadjunk, hogy ezt se fogod megérteni. -
leadom... sőt igazság szerint a legújabb szóváltásom után a modikkal erősen gondolkodok a regisztrációm törlésén. -
Szerintem kár leadnod a hg jogot, de te tudod.
-
Közérdekű közlemény!!!
Mivel a moderátorok kifejtették, hogy nem szándékoznak támogatni a topic rendben tartását, sőt még a juhászjoci incidensben is engem hoztak ki hunyónak és büntetendőnek, ezért mostantól a leszarom állapot uralkodik tovább. Természetesen ez azt jelenti, hogy aki akarja átveheti a házigazda szerepét nyugodtan. Én megpróbáltam jó irányba terelgetni a topicot és moderálni a feleket, ám most úgy néz ki, hogy nekem néznek ki büntetőpontok vagy ban. Ezt megelőzendő én kiszállok ebből, mert ez majdnem olyan, mint amikor segíteni akarsz egy rászorulónak az utcán, de a rendőrök megbasznak érte. Ehhez nekem sem időm, se gusztusom!
Javaslom szavazás elindítását, hogy ki vegye át a hg szerepét, azaz ki szeretne szerencsét próbálni egy olyan poszton, ahol alulról és felülről is egyaránt faszt tolnap az ember pofájába. Ezúttal köszönöm meg a segítséget azoknak akik eddig mellettem álltak és nyilvánosan vagy a háttérből próbáltak segíteni a topic irányításában. A magukat felvállalni nem merő trolloknak pedig gratulálok, nyomhatják, inkább itt éljék ki magukat, mint a hétköznapokban, ahol kárt is tehetnek a rosszindulatukkal!
Ennyi voltam, off vége, hajrá Üzbegisztán válogatott csapata! -
a milan meccs nem számít bele
mert az a +1. meccs
szóval van 3 tizesed
nekem is van 2.XD -
4-2 lett a vége... remélem nem csak párszáz ft lesz a nyeremény xD -
nba-t, nhlt egyéb kimenetelt csak a legvégső esetekben rakok
illetve ha szerintem atom biztos
de ez ritkán van:D
maradok a góloknál
mondjuk ez a boston nagy volt
hosszabbítssal nyertek
szóval aki tippmixen rakta az beszopta:D:D
nagy genyóság de tuti sokan rakták -
3-2 -
elég az +15k-hoz
-
nem
csak ez a mialn-catania volt ma
-
kösz :D
tippmaxon meglőtted Bostont? -
milan nyerhetne, lenne 3 11esem a totón :D -

-
hát ez tökéletes
-
Boston Celtics-New York Knicks:97-90
-
aztaq :D:D
nem semmi
grat
-
+15K mai nap
-
vagy mégse :D -
milan igen hendivel is szerintem -
psg milan vajon nyer? -
nálam sem túl fényes a helyzet
ma is eltaláltam a kínálat kb.60%-át,de nem mertem kockáztatni így nem is nyertem sokat
ha meg kockáztatok akkor 1-2 meccs mindig megszívat és elüt a nagyobb nyereménytől :S:S -
HUmanHunter #208713 jelen pillanatban elég nagy minuszban vagyok, csak a 2k maradt amit a mostani meccsből nyertem, 5+5k kiindulásból 15k ra feljöttem pár nap alatt azóta elég nagy a bukta :S -
Mallorca-Levante?
jöhet a vendég győzelem,de csak kis téttel merném
rontja a helyzetet,hogy a Mallorca számára komoly tétje van a meccsnek
0-2-t érzek de majd frissítem az álláspontom :D:D -
HUmanHunter #208711 jövőhét vasárnap spanyolra mit mondassz? :D -
nem akartam telhetetlen lenni,de simán mehetett volna Mainz-Frankfurt X is,Valladolid is vezet... -
Ferrari23 #208709 LOL 3 piros :D:D:D -
Ferrari23 #208708 Az is faxa meccs lehetett :D 1. perc gól, aztán semmi :D:D:D -
SNICKER #208707 meg 0-1nél shaktar D-n is gondolkoztam.. ezeket sose rakom, mindig kitalálok valami szart és azt rakom meg..