Mivel a moderátorok kifejtették, hogy nem szándékoznak támogatni a topic rendben tartását, sőt még a juhászjoci incidensben is engem hoztak ki hunyónak és büntetendőnek, ezért mostantól a leszarom állapot uralkodik tovább. Természetesen ez azt jelenti, hogy aki akarja átveheti a házigazda szerepét nyugodtan. Én megpróbáltam jó irányba terelgetni a topicot és moderálni a feleket, ám most úgy néz ki, hogy nekem néznek ki büntetőpontok vagy ban. Ezt megelőzendő én kiszállok ebből, mert ez majdnem olyan, mint amikor segíteni akarsz egy rászorulónak az utcán, de a rendőrök megbasznak érte. Ehhez nekem sem időm, se gusztusom!
Javaslom szavazás elindítását, hogy ki vegye át a hg szerepét, azaz ki szeretne szerencsét próbálni egy olyan poszton, ahol alulról és felülről is egyaránt faszt tolnap az ember pofájába. Ezúttal köszönöm meg a segítséget azoknak akik eddig mellettem álltak és nyilvánosan vagy a háttérből próbáltak segíteni a topic irányításában. A magukat felvállalni nem merő trolloknak pedig gratulálok, nyomhatják, inkább itt éljék ki magukat, mint a hétköznapokban, ahol kárt is tehetnek a rosszindulatukkal!
Ennyi voltam, off vége, hajrá Üzbegisztán válogatott csapata!