211992
-
eisbaren #184675 Németek nem győzik le hollandiát mert akkor az oranje búcsúzna viszont az x már mindenkinek jobb mert portugália valószínüleg leveri dániát és akkor a holland dánon dől el a továbbjutás. Az oroszok jók de nem valószínű hogy a hazai pályán lévő lengyeleket megverik inkább ott is x -
eisbaren #184674 Franciaország Anglia H
Ukrajna Svédország D -
M1 és Sport1. -
Dean Winchester #184672 ja jó persze :D de a kérdés akkor is él, hogy mely adó közvetíti a találkozót... -
McCartman #184671 A tények makacs dolgok. -
McCartman #184670 Pontosan , sok minden másként alakulhatott VOLNA a materazzi-féle a cigány , akarom mondani dél-olasz mentalitás nélkül.
A többi már történelem. -
Narusco #184669 könnyebb ha ráfogja materazzira -
HUmanHunter #184668 megraktam a portugál-német-orosz győzelmet system 2/3 ban, 750->3400 körül a nyerési esély, vélemény? -
Materazzi miatt ? ezt nem értem , nem Zidane fejelte le , nem Trezeguet hagyta ki a 11-est ?? -
Heee? Az már a 3. forduló lesz... -
McCartman #184665 Emlékszem , a 6 évvel ezelőtti vbn szimpatikus volt a francia csapat (már csak az utolsó évében szereplő Zidane miatt is , Henry , Trezeguet) ezért poénból elkezdtem már az elejétől pakolgatni , duplázgatni rájuk egy tippjátékban , pedig jópár olyan meccsük volt ahol egy lyukas garast nem adtak volna értük.
Aztán telt-múlt az idő és elég szépen menetelgettek előre.:D
Igaz , hogy a végén elbukták (a cigány materazzi miatt) de mondanom se kell , hogy a játékot még így is toronymagasan nyertem.
-
Dean Winchester #184664 most nézem,hogy szombaton már csak 20:45kor lesznek a meccsek! Második fordulót már egy időben játszák? azt hittem csak az utolsót! Már most így két meccs lesz egy időben, kérdés pedig hogy melyik adó fogja közvetíteni a másik mérkőzést? -
ja tényleg igazad van :D -
Zenszkij #184662 nem, mert az argentínok -
a titkos esélyesek a svájciak,ez köztudott -
Tomi 74 #184660 Az Angolok viszont most nagyon akarnak bizonyítani. -
A franciák a titkos esélyesei ennek az EB-nek -
Tomi 74 #184658 Nem vagyok,csak most valahogy több esélyt adok nekik mint a Franciáknak. -
Tomi te Angol drukker vagy ? -
Tomi 74 #184656 Ja,és Ukrán-Svéd mindkét cs. lő gólt. -
Tomi 74 #184655 A Francia-Angollal nem értek egyet,inkább V.Ukrán-Svéd már esélyesebb az X. -
Zenszkij #184654 A franciák begyűrik szerintem a tartalékos angolokat, tipikus kontrajátékra építenek majd az angolok, de ez a francia csapat akér két góllal is jobb lehet náluk. Ukrán svéd meccsre én a 4,5 lap alatt teszem majd meg, ukránok otthon csak nem kapnak sok sárgát, Ibráékra meg nem jellemző a durva játék. -
Na srácok ? Mai két meccsre mondjon nekem valaki valami okosat...Én első gondolatom az hogy francia-angol x ukrán-swéd V -
miluu92 #184652 Mondjuk Kassai bűn rosszul bánt a lapokkal. És sajnos mostanában már többször... -
Zenszkij #184651 francia győzelem, benzema gólt lő -
viszont rooneynak eltiltása van.
Sztem Francia win -
Narusco #184649 francia sárgalap 1,5 over @ (kár hogy csak) 1,57 -
Neoncsoves #184648 mai két EB meccs kurvanagy X lesz -
Narusco #184647 az előző meccsekből kiindulva igen. pl az olasz spanyolon félidőben 1 lap volt, aztán a végén meg talán 6-7. de ez ott nem is volt fura, tudtam hogy a 2. félidőben fognak jönni a lapok, és ez alapján, hogy általában több esik akkor gondoltam hogy az írek meg a horvátok is kicsit el fognak szállni, főleg úgy hogy az írek szívnak... :) de ritka rendes csapat ez -
Dean Winchester #184646 ki hogy áll az eb-n eddig?
én most nézem ,hogy -454 ft az egyenlegem ami az eb-t illeti!
de jó, hogy ilyen meccsekkel meg legalább vissza jött ami az eb-n elment...
Felett: 3.5 FC Seoul - tartalékos v Suwon Bluewings - tartalékos
Felett: 1.5 Jeonbuk KSPO - nők v Seoul Amazones - nők
Felett: 2.5 Jeonbuk KSPO - nők v Seoul Amazones - nők
Felett: 1.5 KSP v BEL
Narusco: pedig félidőben már fel is adtad az undert, nem? :D köv. meccsen jön a 2.5 over...
-
Narusco #184645 tegnap bejött az ír sárgalap 2,5 under, 1 lett megint. szóval az írek utolsó 6 meccsének sárgalap statisztikája: 1-1-0-0-0-0
köv ír meccsen lehet hogy ismét bepróbálok egy hasonlót. -
http://www.eredmenyek.com/merkozes/0dx6MUbU/#osszefoglalas 3,6-os oddsért így kell játszani -
Tomi 74 #184643 Én minden esetre megtettem egy Angol győzelmet. -
miluu92 #184642 Nem tudom, most erősnek érzem a franciákat, angolok meg igen gyengék, szóval inkább hendis franciát várok.:) -
Tomi 74 #184641 Én viszont úgy gondolom,hogy az Ukrán és a Svéd csapat hasonló erőt képviselnek.Amikor pedig 2 ilyen hasonló kvalitású csapat találkozik egy ilyen rendezvényen akkor nagy az x valószínűsége.Mondjuk 1-1 vagy esetleg 2-2.A másik ágon pedig,mivel az Angolokban nagy az akarat,úgy gondolom,hogy elbánnak a franciákkal,mert hát mikor is,hogy ha nem most? -
Dean Winchester #184640 francia-angolt jól megmondtam :D szóval remélem hazai lesz de a 0-0-n vagy a vereségen sem lepődnék meg...
-
Dean Winchester #184639 adom bár én mivel a franciáknak drukkolok ezért elfogult vagyok és azt mondom nyerünk :D ha nem francia drukker lennék akkor azt mondom sma angol győzelem lesz :S
ukránok ikszelnek??? milyen lenne már,hogy mindkét házigazda döntetlennel kezdje a szezont... bár stat alapján jöhetne az iksz :D de sztem a svédek nyerni fognak... francia-angolon meg jöhet a várva 0:0ás végeredmény... -
Csak úgy mondom hogy még a szakértők ( igaz magyar ) is azt mondják , h anglia a csoportból nem jut ki és én ezt tartom is gyenge csapatuk van francia 2:1 -es győzzelem és mind a 3 gólt a 2 félidőben szerzik -
Tomi 74 #184637 Majd figyeld meg,hogy az Angolok megeszik őket reggelire: -
miluu92 #184636 francia-angol V?????? inkább hazai nem?