211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • eisbaren
    Németek nem győzik le hollandiát mert akkor az oranje búcsúzna viszont az x már mindenkinek jobb mert portugália valószínüleg leveri dániát és akkor a holland dánon dől el a továbbjutás. Az oroszok jók de nem valószínű hogy a hazai pályán lévő lengyeleket megverik inkább ott is x
  • eisbaren
    Franciaország Anglia H
    Ukrajna Svédország D
  • Tigristank
    M1 és Sport1.
  • Dean Winchester
    ja jó persze :D de a kérdés akkor is él, hogy mely adó közvetíti a találkozót...
  • McCartman
    A tények makacs dolgok.
  • McCartman
    Pontosan , sok minden másként alakulhatott VOLNA a materazzi-féle a cigány , akarom mondani dél-olasz mentalitás nélkül.
    A többi már történelem.
  • Narusco
    könnyebb ha ráfogja materazzira
  • HUmanHunter
    megraktam a portugál-német-orosz győzelmet system 2/3 ban, 750->3400 körül a nyerési esély, vélemény?
  • demonsss
    Materazzi miatt ? ezt nem értem , nem Zidane fejelte le , nem Trezeguet hagyta ki a 11-est ??
  • Tigristank
    Heee? Az már a 3. forduló lesz...
  • McCartman
    Emlékszem , a 6 évvel ezelőtti vbn szimpatikus volt a francia csapat (már csak az utolsó évében szereplő Zidane miatt is , Henry , Trezeguet) ezért poénból elkezdtem már az elejétől pakolgatni , duplázgatni rájuk egy tippjátékban , pedig jópár olyan meccsük volt ahol egy lyukas garast nem adtak volna értük.
    Aztán telt-múlt az idő és elég szépen menetelgettek előre.:D
    Igaz , hogy a végén elbukták (a cigány materazzi miatt) de mondanom se kell , hogy a játékot még így is toronymagasan nyertem.
  • Dean Winchester
    most nézem,hogy szombaton már csak 20:45kor lesznek a meccsek! Második fordulót már egy időben játszák? azt hittem csak az utolsót! Már most így két meccs lesz egy időben, kérdés pedig hogy melyik adó fogja közvetíteni a másik mérkőzést?
  • demonsss
    ja tényleg igazad van :D
  • Zenszkij
    nem, mert az argentínok
  • Rash87
    a titkos esélyesek a svájciak,ez köztudott
  • Tomi 74
    Az Angolok viszont most nagyon akarnak bizonyítani.
  • demonsss
    A franciák a titkos esélyesei ennek az EB-nek
  • Tomi 74
    Nem vagyok,csak most valahogy több esélyt adok nekik mint a Franciáknak.
  • demonsss
    Tomi te Angol drukker vagy ?
  • Tomi 74
    Ja,és Ukrán-Svéd mindkét cs. lő gólt.
  • Tomi 74
    A Francia-Angollal nem értek egyet,inkább V.Ukrán-Svéd már esélyesebb az X.
  • Zenszkij
    A franciák begyűrik szerintem a tartalékos angolokat, tipikus kontrajátékra építenek majd az angolok, de ez a francia csapat akér két góllal is jobb lehet náluk. Ukrán svéd meccsre én a 4,5 lap alatt teszem majd meg, ukránok otthon csak nem kapnak sok sárgát, Ibráékra meg nem jellemző a durva játék.
  • roland2293
    Na srácok ? Mai két meccsre mondjon nekem valaki valami okosat...Én első gondolatom az hogy francia-angol x ukrán-swéd V
  • miluu92
    Mondjuk Kassai bűn rosszul bánt a lapokkal. És sajnos mostanában már többször...
  • Zenszkij
    francia győzelem, benzema gólt lő
  • dave9004
    viszont rooneynak eltiltása van.
    Sztem Francia win
  • Narusco
    francia sárgalap 1,5 over @ (kár hogy csak) 1,57
  • Neoncsoves
    mai két EB meccs kurvanagy X lesz
  • Narusco
    az előző meccsekből kiindulva igen. pl az olasz spanyolon félidőben 1 lap volt, aztán a végén meg talán 6-7. de ez ott nem is volt fura, tudtam hogy a 2. félidőben fognak jönni a lapok, és ez alapján, hogy általában több esik akkor gondoltam hogy az írek meg a horvátok is kicsit el fognak szállni, főleg úgy hogy az írek szívnak... :) de ritka rendes csapat ez
  • Dean Winchester
    ki hogy áll az eb-n eddig?
    én most nézem ,hogy -454 ft az egyenlegem ami az eb-t illeti!
    de jó, hogy ilyen meccsekkel meg legalább vissza jött ami az eb-n elment...

Felett: 3.5 FC Seoul - tartalékos v Suwon Bluewings - tartalékos
    Felett: 1.5 Jeonbuk KSPO - nők v Seoul Amazones - nők
    Felett: 2.5 Jeonbuk KSPO - nők v Seoul Amazones - nők
    Felett: 1.5 KSP v BEL

Narusco: pedig félidőben már fel is adtad az undert, nem? :D köv. meccsen jön a 2.5 over...

• Narusco
    tegnap bejött az ír sárgalap 2,5 under, 1 lett megint. szóval az írek utolsó 6 meccsének sárgalap statisztikája: 1-1-0-0-0-0
    köv ír meccsen lehet hogy ismét bepróbálok egy hasonlót.
  • demonsss
    http://www.eredmenyek.com/merkozes/0dx6MUbU/#osszefoglalas 3,6-os oddsért így kell játszani
  • Tomi 74
    Én minden esetre megtettem egy Angol győzelmet.
  • miluu92
    Nem tudom, most erősnek érzem a franciákat, angolok meg igen gyengék, szóval inkább hendis franciát várok.:)
  • Tomi 74
    Én viszont úgy gondolom,hogy az Ukrán és a Svéd csapat hasonló erőt képviselnek.Amikor pedig 2 ilyen hasonló kvalitású csapat találkozik egy ilyen rendezvényen akkor nagy az x valószínűsége.Mondjuk 1-1 vagy esetleg 2-2.A másik ágon pedig,mivel az Angolokban nagy az akarat,úgy gondolom,hogy elbánnak a franciákkal,mert hát mikor is,hogy ha nem most?
  • Dean Winchester
    francia-angolt jól megmondtam :D szóval remélem hazai lesz de a 0-0-n vagy a vereségen sem lepődnék meg...
  • Dean Winchester
    adom bár én mivel a franciáknak drukkolok ezért elfogult vagyok és azt mondom nyerünk :D ha nem francia drukker lennék akkor azt mondom sma angol győzelem lesz :S

ukránok ikszelnek??? milyen lenne már,hogy mindkét házigazda döntetlennel kezdje a szezont... bár stat alapján jöhetne az iksz :D de sztem a svédek nyerni fognak... francia-angolon meg jöhet a várva 0:0ás végeredmény...
  • demonsss
    Csak úgy mondom hogy még a szakértők ( igaz magyar ) is azt mondják , h anglia a csoportból nem jut ki és én ezt tartom is gyenge csapatuk van francia 2:1 -es győzzelem és mind a 3 gólt a 2 félidőben szerzik
  • Tomi 74
    Majd figyeld meg,hogy az Angolok megeszik őket reggelire:
  • miluu92
    francia-angol V?????? inkább hazai nem?