211992
-
Na ez gyorsan jött.
Estére még 1 uccsó: Ez a Pospisil egy szerencsétlen, szerintem Hewitt megveri, de ez csak egy gondolat. :)
-
Köszi ! :) Gibbs nyeri a 2. szettet, gyoorsan most még jó az oddsz. Állás:3-3 -
HUmanHunter #186551 énis megtettem all in 2100 al, köszi, jól jönne még pár ilyen nagyvalószínűséggel bejövő tipp :) -
Köszönöm. :) Remélem most egy nyerő széria következik. :D -
Zenszkij #186549 Zseniális tipp volt gratulálok, meg is tettem, köszi hogy beírtad, csak így tovább!!! -
6-1, 6-0 Minden tippem így jöjjön.. :D -
Na Robson első szettet 6-1 el behúzta.
Apróval Goffin 2. szett wint be lehet próbálni szerintem. De ez csak halvány sejtés. :D -
McCartman #186546 Tehát mert Messi kapta az aranylabdát az utóbbi pár évben már mindjárt kamu ugye? 
Szerinted jobb , mások szerint nem , majd meglátjuk idén ki kapja.
Nem vagyok semmilyen fan , csak vicces ahogy ezen vergődsz. -
Látom Messi fan vagy , legalább elismerted , hogy ronaldo jobb mint Messi -
McCartman #186544 Elfelejtetted hozzátenni , hogy szerinted.
Mások szerint meg igen. -
Spanyolország legjobbja egy portugál, ez már önmagában is gáz
-
Hát az aranylabda választás enyhén kamu , pl tavaly és tavaly előtt se messinek kellett volna kapni ( Hozzá teszem itt nem arra gondolok ,hogy ronaldonak kellet volna megkapni ) -
McCartman #186541 az majd az Aranylabda választásnál elválik. 
Addig marad Spanyolország legjobbja. -
ANON9095 Gyere akkor ne csak a pofádat jártasd privátba küldjed a címed és indulok is hozzád , szarrá verlek köcsög -
Nem - Nem , a világ legjobbja -
Dean Winchester #186538 és bazdmeggggggggggggggggggg a göteborg X is jött :D
mondtam, hogy a malmö kikaphat de én fasz a félidei vezetést teszem meg :D áááááhhhhhhhhhhh
bazdmeg most közel voltam a telitalálathoz :D
portugálok megszopattak , ok de hogy a malmö vereséget miért félidőre raktam -.-" most kurvára szidom magam :S -
A Sima győzelem 1.44 az SZERINTEM (!!) nagyon tuti, a hendikepp meg 85% kb. De hát tudod, manapság semmi se tuti. -
Ez mennyire tuti? :D -
Laura Robson - Ivakhnenko Valentyna
Tipp: Robson (-3,5) Handicap
Odds:1.83
Office:Bet365
Tét:10
Két fiatal összecsapását láthatjuk ma. Laura Robson-t 2011- es Wimbeldoni meccse óta követem, ahol a 2. fordulóban nagyon megnehezítette Sarapova dolgát. Először az első szettben már 3-0- ra is vezetett, ám Sarapova bomba formája, és a fiatal Laura tapasztalatlansága miatt azt a meccset elbukta 7-6, 6-3 ra. De azon a meccsen is látszott rajta, hogy nagyon motivált, és 5-1-ről , még egyszer volt ereje lebrékelni az Oroszt. Na de ennyit a múltról. Láttam ebben az évben is sok meccsét, és tényleg sokat feljlődött azóta. Jól szervál, elég jól mozog a pályán, és ami nagyon megfogott benne az, hogy elképesztő akarat ereje van. Sok nagy nevet megszorongatott már, és itt az ideje, hogy végre eljusson egy nem ITF tornán a legjobb 8 közé. Lássuk az ellenfelét, Ivakhnenko Valentyná-t. Bevallom nem sokat, sőt szinte semmit se hallotam még róla. Egyszer láttam játszani, nem volt valami meggyőző. Sokat ütött hálóba, és sokat is hibázott. Ebben az évben még csak ITF Tornákon indult, ahol rendre 2-3 kört ment. Ha Laura hozni fogja azt a játékot amit játszani tud, akkor ez egy sima 2 szettes győzelem lesz. -
Wright111 #186534 112 Grevenmacher - KF Tirana: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.75 H
116 1 Nomme Kalju - Khazar Lankaran: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.75 H
Szerintetek ez 5000-rel nagyon merész volna? :D -
McCartman #186533 úgy érted Spanyolország legjobbja.
-
Én nekem van 2 ''tuti'' Tenisz tippem, ha gondolod ''Aproval'' tedd meg. :D Majd holnap beírom. -
holnapra szerintetek van valami nagyon tuti nagypénzes? -
Hát igen mégis csak a világ legjobbja nem is volt ez kérdéses
Mondani sem kell, Cristiano Ronaldo izgatottan kapta meg a hírt, hogy őt szavazták meg az év legjobb Spanyolországban játszó sportolójának, azaz hogy ő nyerte az Alfredo Di Stéfano Trófeát. „Először kapok ilyen kitüntetést, mióta a Real Madridhoz igazoltam, köszönöm a zsűri szavazatait.” -
Köszi ! Végre valami. Most remélem egy javuló tendencia fog következni.. 
-
Dean Winchester #186528 az overes fogadás jött, a kimeneteles viszont elment, maradni kell az over fogadásnál és kész :D -
Dean Winchester #186527 turku mindkét gól szép tipp :D
-
Tomi 74 #186526 Vajon hozza Davydenko? -
Dean Winchester #186525 az 5/4es szelómon már meg is van az egy hiba :DDD
2k-t akartam azért rátolni mondom a befizetés visszajöjjön, de hálisten nem raktam mert megszólalt bennem a kisördög "annyira tuti,hogy ettől félni kell"
:D
spanyol hendi jött ,de jóhogy a 2.5 overt se mertem bevállalni szaros 1.2es szorzóért :O
turku-honka 2.5 over viszont jó
örebro félidei vezetés kéne
fre-lil (norvég bajnokin) 2.5 over
göteborg X
500 ra jönne így (az 1 hibával) 3900 ft)
háááááh a home X viszont jött volna :DDDDD
a női svéd-spanyol eredményt hol lehet majd megtudni? remélem ott nem jön a sztem "kurva nagy X" :D -
Na véégre. Még egy 6-3 mat csinaljon minimum a Davydenko és akkor a mai nap fasza :D -
Zenszkij #186523 ez bukó neked :( 1-2 -
1-1 :D
ez olyan volt mint a spanyolok ellen -
na vezet a görög u19 -
Dean Winchester #186520 59 Turku PS - Honka H 2,13
41 U19Portugália - U19Görögország H 1,50
Eredő odds: 3,19500
bár lehet,hogy csak a portugál-görög meccsre rakok vmit...
félidei örebro vezetést bepróbálok 4.3ért, 500 ft-al.
Stjarnan - Fram
1 hete 4:2re nyert a stjarnan hazai pályán bajnokin, csak gondoltam megosztom veletek, hátha ez az adat segít vmit :D
200 ft-os poénszelvényem:
41 U19Portugália - U19Görögország H 1,50
74 Fredrikstad - Lilleström: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,60
62 Turku PS - Honka: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,73
63 Göteborg - Helsingborg D 3,10
68 Örebro - FF Malmö 1. félidő eredménye H 4,30
Eredő odds: 55,34616
/on
tegnapelőtt a mutter kezembe nyomott egy hatos lottó szelvényt , azt mondja töltsem ki :D közel 1 éve nem játszok semmi lottót, erre most előérek és mondják, hogy 4 találatom lett :DDD 7.5k a nyeremény
36,37est húztak én meg a 14,40-et jelöltem :S
/off -
HUmanHunter #186519 2100 pénzem van benn bwinen, 7k kéne hogy ki tudjam venni, vmi ötlet hogy hogy szedjem ki? fogadással nem fog menni, ha befizetek 5k t akkor ki lehet venni rögtön együtt a 7kt? -
Írtam mára is eggyet. Ennek mostmár jönnie kell
Turku PS - Honka
Tipp: Mind2 csapat gól
Odds:1.83
Iroda: Bet365
Mai nap egy újabb kemény meccs elé nézünk. A 8. Turku a 7. Honkát fogadja, ami már magában is egy kemény, és szoros csatát sejtet. Nézzünk egy kis statisztikát: Turku hazai pályán 5 győzelemmel és 3 vereséggel áll, míg a Honka idegenbeli mérlege 2 győzelem 1 döntetlen és 4 vereség. Ezekből az adatokból, abból lehet következtetni, hogy a Honka idegenbe igencsak verhető csapat. Igen ám de, Mióta hosszabítás után megverték a kupában a HJK-t, azután meg a rákövetkező bajnoki meccsükön megverték a bajnokesélyes Inter Turkut azután nagyon motiváltak lettek. Ugyan volt egy kis kisiklás a VPS Idegenbeli vereségével, de viszont megverték a 6. Lahtit, a 9.JJK-t és X-eltek a 3. Marienhammal. Még ha ezek nem is annyira nagy eredmények, láttam részeket a meccseikből, (10-20 percet) egy nagyon jó, kis szimpatikus, hajtós csapat. Ezekből a győzelmekből kell erőt meríteniük, majd a késöbbiekben is ha csapatnak nem fog ''annyira'' menni. Lássuk a Turkut. 3 fordulóval ezelött egy X erejéig sikerült elkapniuk a HJK-t idegenbe, aki most nincs épp túl jó formában. Látván a meccseket, és az eredményeket jobb formában van sokkal a Honka. Hazai pálya előnye, és a motiváltság, hogy javítsanak a helyezésükön a tabellán, viszont a Turku felé billentheti a mérleget. Hazai pályán rendre gólt mindig szokott rugni a Turku, a Honka pedig elkapta a fonalat, és ezt nem is szeretné elveszíteni így szerintem ez a meccs egy szoros, és gólokban gazdag 2-2- es döntetlent hoz ma
------------------------------------------------------------------------
Nikolay DAVYDENKO - Dustin BROWN
tipp: Over 21,5
odds: 1.80
office: Bet365
A mai nap kezdődik a Stuttgarti torna. Az első fordulóban egy olyan meccset választottam ki ahol egy igen agresszív teniszt játszó játékos játszik, egy nagyon rafinált, okos játékossal. Bár mostanság Davydenkonak nem nagyon megy a tenisz, sorozatban 3.- szorra kapott ki az 1. fordulóban. Míg Seppy, és Murray ellen nem is volt ez akkora tragédia, viszont Bakert meglehetett volna fognia. Tegnap, vagy tegnap elött láttam a Murray elleni meccsét. Hát, voltak bennem kételyek. A szerváival nemtudott nagyon mit kezdeni. Viszont láttam bíztató megmozdulásokat is. Most felfogja szívni magát Davy, hiszen azért már nagyon ciki lenne neki, hogy negyedjére is kiesik az 1. fordulóban. Brownak viszont ha sikerülni fognak a szervái, nem lesz idegbeteg, hanem higgadtan, és okosan fogja azt csinálni, Olyan támadó teniszt fog játszani, és hatékonyan fogja azt amilyet tud, akkor ez egy nagyon szoros meccsnek fog ígérkezni, vagyis 21,5- nél bőven több játszma lesz.
-
Kár érte, mert kibaszott szép tipp volt. :)) -
Igen, ezt is megértem, megérkezett életem első kifizetése! JEEEE -
még talán ezt is bevállalom : U19Horvátország - U19Szerbia H bár nem tudom.. -
nem rossz tipp
enyém ez lesz :
Spanyolország U19-Észtország U19 H
R. Bemelmans - R. Harrison V
G. Garcia-Lopez - R. Ramirez Hidalgo H
Portugália U19-Görögország U19 H