211992
-
SJ893 #1632 Heló, lenne 1 hülye kérdésem:S
most kezdtem a tippmixezést és ha az van, h *(0-1) Liverpool-Blackburn akkor a zárójelben a számok mit jelentenek
csak ennyi lett volna am. a szelvényem:
107 *(0-1) Liverpool-Balckburn H 1,75
110 Chelsea-Bolton H 1,25
113 *(1-0) Sunderland-Manchester United V 2,24
115 Wigan-Arsenal V 1.66
146 Genoa-Juventus V 2,43 -
megértem én , de hát vannak ilyenek.. mindenkit meg lep ez az eredmény ,de én azért annyira nem akadok ki rajta, ilyen ez a BL teljesen kiszámíthatatlan.. mixre nézve ez rossz de am meg imádom :D -
Dean Winchester #1630 jóó csak azért irtam mert a chelsea bajnoki kezdőit mikor néztem nem is láttam őt!Szóval ezért jött akérdés mert nagyon meglepődtem :) -
járj utána... ha nem 2 éve követnéd a dolgokat akkor tudnád :) -
egyik legjobb spanom 26ezret nyert ma..
Lpool-Chelsea fi. X
0-1 Celtic...
Cardiff
Barcelona 4V több gól
Rangers -
Dean Winchester #1627 hahóóó megmondaná nekem ki azaz ivanovic? 2 gól :|
fura....
am 4szeres odds volt h 4.vagy több gól lesz a meccsen...egy hajszálnyi érzés volt bennem,hogy megkéne tenni egy 500 asal kb,de aztán nem mertem :D -
Dean Winchester #1626 jól éreztem,hogy most a bayern átérzi azt amit anno a sporting érzett ellenük!
egyszerüen hiheteten a 4-0 :D
-
Dean Winchester #1625 na bejött amire gondoltam...
a barca nem egyenlő a wolfsburgal =) és hát most sem értem a bayern h tudta a sportingot ugy megverni :D
5-1 es végeredményre voksolok igy a meccset látva..
egszerüen a barca most játszik!!! -
remélem nagyon jól jönni egykis nyeremény -
Dean Winchester #1623 nincsmit! remélem sikerül némi zsetonra szert tenni ezen pár sor segítségével =) -
köszi -
Dean Winchester #1621 +a hamburgnak óriási erőt ad sztem a 3-0 ás hátrányból való továbbjutás =)
ha lehetne arra is fogadni,hogy a hamburg gólt szerez ill a bremen gólt szerez akkor arra viszont minden pénzem felmerném tenni! -
Dean Winchester #1620 bremen-udinese
találkozásuk
02/11/2005 UEFA Champions League, Group C Werder Bremen vs. Udinese 4:3
18/10/2005 UEFA Champions League, Group C Udinese vs. Werder Bremen 1:1
itt a brémen a favorit pláne,hogy otthon kezdenek!
láthatjuk mikor a blbe talákoztak akkor i otthon a bréma tudott nyerni! forma akkor az udinesenel jobb volt...
most meg hát megint ott vannak mint az év közben sorozatos vereségek!
odahaza legyürték a zenitet de aztán jött a hullám, otthon a catania ellen 1-1 majd jött a genoa és inter akitől 2-0 ill. 1-0ás vereséget szenvedett!
a brémen mind a bundesligaban stuttgart (4-0 ) ill hannover (4-1) idegenben a dortmuntól 1-0ás vereség de az bőven belefért sztem az erősségeket nézve.
Uefaban továbbmentek a milanon!majd jött a kupában remeklő st etienne!
lássuk be nem kis teljesítmény,sőt aki látta a bremen mecseit azt tudja otthon az udineset 2 góllal fogják megverni szerintem!
a milan ellen is ha pici szerencséjük van nem 1-1 a hazai eredmény hanem 2-1!de hát itt megemlíthetném az inter elleni odavágót is ahol szintén a végén kapufát lőtt az egyik brémeni (asszem pizaro)
szóval tkp brémen-udinese meccsen reális az odds hiszen tuti hazai lesz és nem lepődnék meg mondom a 2 gólós győzelmen sem,de akár egy 4-0 vagy 4-1es eredmény sem elképzelhetetlen :)
psg-kijev
nálam ez a meccs nagyon 3 esélyes
igaz a psg nagyon jó csapat de hát láthattuk a bragava sem tudtak otthon mit kezdeni :) (igaz kapufaig eljutottak)
idegenben meg nyertek 1-0 -ra
a kijev otthon 1-0ra nyert a metalist harkiv ellen ki addig gólt sem kapott az uefa kupában! idegenben 3-2re kikaptak szóval éppen lehetne ez is hazai de a döntetlen sem kizárt.
saktar-marseille
hááát ez itt hazainak tünik de a marseille az ajaxtól elszenvedett veresége óta sorba nyerte a mecseit (nantes o. 2-0 , idegenben etienne 3-0) gólt sem kapva...
nehéz meccs lesz az tuti ! 2-1 vagy 1-1 a vége
utóbbi kettőről csak ugy irtam,de azért ezeken bármit eltudnék képzelni de inkább hazaiak felé hajlok.
-
Dean Winchester #1619 ja és már csak 1 pontra vannak a mu-tól és amilyen formában vannak a vörös ördögök a liverpoolnak megvan az esélye a bajnokság megnyerésére!
-
igazad van. Annyira belejöttél. A PSG-Kijev és a Bremen-Udinese meccsről nem írnál egy ugyanilyen összefoglalást?? -
Dean Winchester #1617 hamburg - city nálam nagyon tuti H
körülbelül ugy vagyok vele mint a bosnyák oddsal nagyon sokallom!
Kb 1.4 es oddsot adnék a meccsre!
a hamburg bombaformában , a city meg gyenge...
26/07/2008 Club Friendly Games Hamburger SV vs. Manchester City 1:0
júliusban még tavaly 1-0 ra nyert a hsv és hát tudjuk a city akkor jobb formában volt mint most!
Odahaza is csak 1-0ra gyürte le a sunderlandot... idegenben meg pocsák mutatóval rendelkezik!
eddig a kupában könnyü ellenfeleket kapott és hát az aalborg otthonában is 2-0 ra kikapott ami sokat elérul róluk!
szóval én ezt a mecset nagyon hazainak érzem ,lehet megérné 3-4 heti fogadásra szánt pénzt felrakni rá mert itt a kockázat szerintem nagyon alacsony. -
A Liverpool most óriási formában van, szerintem jelenleg nincs Európában olyan csapat akit ne tudnának legyőzni. -
Dean Winchester #1615 pool-chelsea nálam tuti h....nem csak az eredmények miatt hanem a forma miatt is!
azért a chelsea a mult forduló előtt kikapott a tottenhamtól és hát a pool valamivel sztem jobb náluk:)
01/02/2009 Premier League Liverpool vs. Chelsea 2:0
26/10/2008 Premier League Chelsea vs. Liverpool 0:1
-
Dean Winchester #1614 nson vagy tippmixen nagyon megírják a frankót..
" a barca története során egyszer sem győzte le a bayern-t"
tessék tavaly idegenben 1-0 azelőtt 2006 ban meg 4-0---azaz mióta nagyon jó játékosok alkotják a barcát azóta a bayern még gólt sem lőtt!!!
és hát azt az 5 gólt sztem kahn bácsi kapta,reinsing még többet fog kapni szerintem.
íme a mérlegük.
15/08/2007 Club Friendly Games Bayern Munich vs. Barcelona 0:1
22/08/2006 Club Friendly Games Barcelona vs. Bayern Munich 4:0
04/11/1998 UEFA Champions League Barcelona vs. Bayern Munich 1:2
21/10/1998 UEFA Champions League Bayern Munich vs. Barcelona 1:0 -
ZTE-Debrecen V 2,37
Start-Rosenborg V 1,75
*(0-1)Barcaelona-Bayern Munchen H 2,18
Liverpool-Chelsea H 2,15
*(1-0) St.Mirren-Rangers V 2,10
300-->12245
---
Liverpool-Chelsea meccset azért tettem H-ra ,h bmi is lesz ameccs eredménye ne bánkódjak:) -
pedig hidd el, hogy X lesz -
Dean Winchester #1611 hogy láthatsz te a barca-bayernben ikszet?
azt mondodm a portonak is nagyobb sansza volt a mu ellen ikszelni..
a bayern szar.ugy ahogy van szar :D (a keretet nézve pedig nagyon erősnek kéne h legyen,lehet egy jó kapus mindent megoldana)
a barcanak hazai földön kötelező megverni a bayernt!
kb 3-1 lesz a végeredmény,de a 4-1 es eredményen sem lepődnék meg. -
Hát szerintem ma a
Barcelona - Bayern München (110%-os X)
Liverpool - Chelsea (110%-os H)
-
geo91 #1609 ezek után nagyon remélem h kiesik... -
ez a MU essen már ki könyörgöm, tippmixgyilkos egy meccs volt. -
geo91 #1607 ja, csúnyán elúszott még a "biztonsági" is... -
Dean Winchester #1606 leeds emberelőnyben elhullajtotta a 2 pontot...
mu meg nevetséges,hogy nem bírta otthon megverni a portot!
mostmár abban bízom,hogy a porto továbbmegy mert sztem megérdemlik.
VDS meg sok gól nélküli mecsei után sorba kapja be ,végzi a lemaradást?
:DD
-
Dean Winchester #1605 arsenal lő gólt
porto lő gólt
arsenal félidőben vezet
barca-bayern h
cork city h
watford- h
arsenal d na ezeket variáltam : D egyik jöjjön be legalább és +ba lennék :$ rámférne már egy kis nyereség :) -
tegnap este összedobott szeló:
Caglary - Los Angeles H
Carolnia - NY Islander H
San Jose - Colorado H
Arsenal lő gólt igen H
MU - Porto H
Barca - Bayern H
300----> 2900
(NHL meccseknél ránéztem az oddsokra és kiválastottam 3 szimpit, nm követem a dolgokat) -
Kijev megtréfálhat talán amúgy jóak.
én ezen gondolkozom
Barca - Bayern H
Pool - Chelsea H
300Ft-->900Ft
Bréma - Udine H
Hamburg - Manchester City H
300Ft-->1000Ft
Hétvégi kerti sütögetésre meg is lenne a lóvé :D egybe meg nem merem megtenni :| -
Dean Winchester #1602 b**meg :D a vadálat bejöhet...egy kombit siman megérne
egy változást tennék
mu-porto (0-1) - D
hereford-brighton H
azt mehetne 6/4es kombiba siman...vagy a te szelód vagy az én változásommal tuti bejön :) de mivel én nem teszem meg igy hajrá! -
simán jöhet az első. Egy kis szerencsével a másik is. -
Nem szégyen az ... 10 éve vok drukker de most voltam elsőnek én is... várhatóan az MLSZ a legolcsóbb jegyeket nem fogja vmi drágán adni kb 2500-3000 forintra számolok... Jegyet majd IBUSZ irodában tudsz venni. Jegyedre meg rá lesz írva h melyi kapunál kell bemenned a szektorodba és h az melyik utca felöl van. A stadionhoz jutás meg attól függ melyik pályaudvarra érkezik a vonatod :) -
geo91 #1599 vélemények? :) -
geo91 #1598 na ma tettem egy biztonságit meg egy vadállatot 
biztonsági:
Manchester - Porto H
Sheffield - Barnsley H
Watford - Southampton H
tét: 300 ft várható nyeremény: 1040 ft
vadállat
Villareal - Arsenal D
*(0-1)Manchester - Porto H
Hereford - Bringhton D
Leyton - Leeds V
*(0-1)Barca - Bayern H
Liverpool - Chelsea H
tét: 200 ft várható nyeremény: 32 615 ft -
geo91 #1597 jegyek szerintem 2-3 ezer ft-tól lesznek
valószínű csak ibusz irodákban -
Dean Winchester #1596 tudom nem kapcsolodik szorosan a témához de lenne egy kérdésem.
szóval a magyar-portugál meccsről lenne szó (persze odébb van az)
a kérdések a következőek lennének ;
a jegy körülbeül mennyibe kerül majd ? az hol lehet megvenni?
ha vonnatal megyek akkor az hogy s mint van,szó mi szó aki volt pl. a magyar máltán az némi infoval elláthatna ez ügyben mert még sohasem volt Budapesten a Puskás Ferenc stadionban :)
lehet égő,h picit tudatlan vagyok ezen téren de hát mindent egyszer elkell kezdeni :) -
3-at..aztán portugáliában kikapnak 2-0-ra és boldog leszek mert a tipmixemen jól jött ráadásul a Mu is búcsúzott a BL-től:D [Álmodozik]
---------
Nekem tetszik, talán csak a liverpoolt hagynám ki de megeshet ,h elfogultságból:) -
Dean Winchester #1594 derby beleszólhat a szelódba,amugy szimpi szeló...
psgtől kicsit félek,lehet azért mert multkor ha gólt lőttek volna az odavágón akkor bezony nyertem volna :D
#1592:
a mu ról annyit,hogy mióta vége lett van der sar kapott gól nélküli szériája azóta meg termeli a kapott gólókat :D
szóval a porto gólt tuti lő, a kérdés a united mennyit fog viszonozni :) -
Ezen gondolkodom
Liverpool-Chelsea H 2.15
Cardiff - Derby County H 1.69
Hamburg - Manchester City H 1.99
Paris SG - Dinamo Kijev H 2.02
Bremen - Udinese H 1.65
200--->4819,-