-
Dean Winchester #1620 bremen-udinese
találkozásuk
02/11/2005 UEFA Champions League, Group C Werder Bremen vs. Udinese 4:3
18/10/2005 UEFA Champions League, Group C Udinese vs. Werder Bremen 1:1
itt a brémen a favorit pláne,hogy otthon kezdenek!
láthatjuk mikor a blbe talákoztak akkor i otthon a bréma tudott nyerni! forma akkor az udinesenel jobb volt...
most meg hát megint ott vannak mint az év közben sorozatos vereségek!
odahaza legyürték a zenitet de aztán jött a hullám, otthon a catania ellen 1-1 majd jött a genoa és inter akitől 2-0 ill. 1-0ás vereséget szenvedett!
a brémen mind a bundesligaban stuttgart (4-0 ) ill hannover (4-1) idegenben a dortmuntól 1-0ás vereség de az bőven belefért sztem az erősségeket nézve.
Uefaban továbbmentek a milanon!majd jött a kupában remeklő st etienne!
lássuk be nem kis teljesítmény,sőt aki látta a bremen mecseit azt tudja otthon az udineset 2 góllal fogják megverni szerintem!
a milan ellen is ha pici szerencséjük van nem 1-1 a hazai eredmény hanem 2-1!de hát itt megemlíthetném az inter elleni odavágót is ahol szintén a végén kapufát lőtt az egyik brémeni (asszem pizaro)
szóval tkp brémen-udinese meccsen reális az odds hiszen tuti hazai lesz és nem lepődnék meg mondom a 2 gólós győzelmen sem,de akár egy 4-0 vagy 4-1es eredmény sem elképzelhetetlen :)
psg-kijev
nálam ez a meccs nagyon 3 esélyes
igaz a psg nagyon jó csapat de hát láthattuk a bragava sem tudtak otthon mit kezdeni :) (igaz kapufaig eljutottak)
idegenben meg nyertek 1-0 -ra
a kijev otthon 1-0ra nyert a metalist harkiv ellen ki addig gólt sem kapott az uefa kupában! idegenben 3-2re kikaptak szóval éppen lehetne ez is hazai de a döntetlen sem kizárt.
saktar-marseille
hááát ez itt hazainak tünik de a marseille az ajaxtól elszenvedett veresége óta sorba nyerte a mecseit (nantes o. 2-0 , idegenben etienne 3-0) gólt sem kapva...
nehéz meccs lesz az tuti ! 2-1 vagy 1-1 a vége
utóbbi kettőről csak ugy irtam,de azért ezeken bármit eltudnék képzelni de inkább hazaiak felé hajlok.