211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • WuFraZselic
    bocsi, a jobb kezemmel szorítottam :) most a ballal :D

3-0 az Inter már
  • Matthew Prosac
    ISTEN VAGY 1-7!!!!!!!!!!!!
  • HUmanHunter
    1-7
  • HUmanHunter
    :DD lehet gól, csak ne 11 esből mer nem akarom bukni a fogadást :D
  • KoniZTE
    3 bajnokin 2 1 0... vmit megint benéztél...
    -A.C.A.B.-
  • Matthew Prosac
    0-7... a másik oldalra kértem a gólt :C
  • WuFraZselic
    *szurkol*

van még 8-10 perc, meglesz az!
    (legyen meg :) )
  • Matthew Prosac
    Szurkolj már ki nekem egy Bellinzona-szépítést légyszi :)
  • Matthew Prosac
    (Y) ottvan azis :)
    neked is rá kéne feküdnöd a góllövő-témára :)
  • WuFraZselic
    2-0, Balotelli
  • Matthew Prosac
    1,86! csak! ezért kellett még mellé raknom a Bellinzona-dolgot, amivel úgytűnik szívni is fogok, mert nehogymár bejöjjön mostanság valami is!
  • WuFraZselic
    (Y)

mekkora oddsa volt Eto'onak? :D amúgy Balotellit is megkellett volna tenni mellé, mert mindjárt meglövi a gólját szerintem :D
  • Matthew Prosac
    61' Bellinzona - Young Boys 0-6

szép, szép de mostmár engedhetnének egy becsületgólt a hazaiaknak is...
  • Matthew Prosac
    Eto'o. Meg is raktam hogy gólt lő. Már csak egy Bellinzona szépítés kéne, ami nem lesz egyszerű emberhátrányban.

53' Bellinzona - Young Boys 0-5
  • WuFraZselic
    Inter 1-0
  • VPersie
    Nyilván nem a top csapattal álltak ki,de azért akkor sem semmi eredmény.
  • Barnabyka
    kíváncsi lennék azért arra a keretre:)
  • HUmanHunter
    a kombinációssal már befürödtem úgyhogy azt hagytam a rákba. system gomb meg nem nagyon élt [?!]
  • VPersie
    Koppenhága kapott egy 5-öst a kupában,nem semmi.

Sonderjylland 5 - 0 FC Copenhagen
  • Barnabyka
    mivel nem egyszeri fogadást kelett volna választanod hanem kombinációsat vagy systemet:)
  • HUmanHunter
    a bwinen fogadtam 4 meccsre, egyszeri fogadással. hozzáadtam egy újabb egyszerit, erre mind az 5 meccsre fogadott. WTF?! hogy az istenbe an ez vagy mi?
  • WuFraZselic
    én meg csak szoptam mkb és k&h visa/mastercad kártyákkal :) és ezek általában a Moneybookers-nél is tiltólistán vannak, így onnan sem tudok utalni jópár helyre. én meg nincs más alapon szoktam tippmixezni, ha elfogy pénz bwinen, mivel 1-2 nap mire feltudom töltetni
    szerencsejáték miatt meg nem váltok bankot :))
  • Banano
    Értettem főnök!
    Én sosem maradok egy fogadóirodánál,mindig megyek máshová a bónuszok után,és eddig sosem volt gond a kártyámmal :).
  • WuFraZselic
    "mindehol elfogadták"
    az emberek nem mindenhol akarnak játszani általában.
    pl bwin-re 2 vagy 3 bank engedélyezi a befizetést Mo-on. capishe?
  • HUmanHunter
    vagyis csak oda, máshelyre nem.
  • HUmanHunter
    k&h val csak szerencsejáték zrthez lehet fizetni, lehet azt próbálta.[akármilyen kártyád van, a bank visszautasítja]
  • Banano
    Kibaszott sok bank?Érdekes módon eddig az OTP-s és a cib-es kártyámat mindenhol elfogadták,és sosem volt ezzel gond.

#458 én csak egy jót szórakozok
  • Barnabyka
    érzed ,h fölösleges vagy itt amikor kötekedsz?:)
  • WuFraZselic
    ...
    "kibaszott sok bank nem engedélyezi a szerencsejátékot"
  • Banano
    Köszönöm.
    #452 Komolyabb embereknek van bankkártyájuk,és azzal 1mp beutalni a pénzt.:)
  • Gaba94
    #12451 pls :D
  • Matthew Prosac
    a tippmixnek is van feelingje :) mikor bemész a lottózóba és kiagyalod a poénszelvényt. de komolyabb dolgokra valóban nem alkalmas, főleg nem hosszútávon pénztkeresni
  • Dean Winchester
    hidd el sokan vagyunk :) hmmm Matt is olyan hülye volt,hogy mixen nyert egy nagyobb összegett xD illetve sokan vagyunk hülyék akik tippmixezünk :D
    tudod néha jó nem onlinekodni hanem kézzel megfogni dolgokat és ugy feladni :D
    mind1 :(
  • WuFraZselic
    1. tippmix is van online
    2. kibaszott sok bank nem engedélyezi a szerencsejátékot, és nem fog az ember 6-7 MUNKAnapot várni hogy feltöltse a számláját postai befizetéssel, és ha bukik, várjon újra 1 hetet
  • Gaba94
    a hétvégi Nice - Le Mans meccsről mi a véleményetek? :)
  • Banano
    Jaja a végére már lassan felfogtam h tippmixről van szó.Most már csak az a kérdés h ki az a hülye aki tippmixen játszik a 21. században miközben van kb 6000online fogadóiroda jobb szorzókkal megkötések nélkül bónuszokkal.
  • Barnabyka
    istenem de segg vagy:)..örülökh, nemvoltam itt és mások fáradtak miattad.
    De remélem végre leesett ,h ez tippmix:). Gratulálok köszi-puszi. mehetsz aludni:)
  • Banano
    Nemtom én eddig azt hittem h netes fogadásról beszélünk,ott meg nincs olyan h MUSZÁJ Ezért nem értettem logikát h 2csapathoz minek betenni egy szaros 1.02-es szorzót-.-
  • Rockynhooo
    NEm tudom milyen nyelven írjam vagy milyen példákkal magyarázzam már el hogy szerencsétlen csókának a 2.1es szorzó a fontos és csak 4200t akar nyerni nem 5460at érted? Neki a két meccsen van a hangsúly hogy az a két meccs kiadja azt a szorzót amire szüksége van és ennél több péz nem is kell neki mint amennyit ez a két meccs hozhat. DE mivel kell neki még egy meccs a 3as kötéshez hozzá kell tennie egy meccset. Na most vannak azok a meccsek amik 90%ban bejönnek így szerintem érthető h egy ilyet fog választani nem pedig egy 1,5es szorzós meccset ami már parásabb. innen kezdve én nem posztolok a témába. bb mentem am is jo mixelést all. szombatra majd írok én is ha otthon leszek.
  • Banano
    Nincs olyan hogy muszáj..max tippmixen de ott már csak az öreg bácsik játszanak.