211992
-
bocsi, a jobb kezemmel szorítottam :) most a ballal :D
3-0 az Inter már -
ISTEN VAGY 1-7!!!!!!!!!!!! -
HUmanHunter #12483 1-7 -
HUmanHunter #12482 :DD lehet gól, csak ne 11 esből mer nem akarom bukni a fogadást :D -
KoniZTE #12481 3 bajnokin 2 1 0... vmit megint benéztél...
-A.C.A.B.- -
0-7... a másik oldalra kértem a gólt :C -
*szurkol*
van még 8-10 perc, meglesz az!
(legyen meg :) ) -
Szurkolj már ki nekem egy Bellinzona-szépítést légyszi :) -
(Y) ottvan azis :)
neked is rá kéne feküdnöd a góllövő-témára :) -
2-0, Balotelli
-
1,86! csak! ezért kellett még mellé raknom a Bellinzona-dolgot, amivel úgytűnik szívni is fogok, mert nehogymár bejöjjön mostanság valami is! -
(Y)
mekkora oddsa volt Eto'onak? :D amúgy Balotellit is megkellett volna tenni mellé, mert mindjárt meglövi a gólját szerintem :D -
61' Bellinzona - Young Boys 0-6
szép, szép de mostmár engedhetnének egy becsületgólt a hazaiaknak is... -
Eto'o. Meg is raktam hogy gólt lő. Már csak egy Bellinzona szépítés kéne, ami nem lesz egyszerű emberhátrányban.
53' Bellinzona - Young Boys 0-5 -
Inter 1-0 -
VPersie #12470 Nyilván nem a top csapattal álltak ki,de azért akkor sem semmi eredmény. -
kíváncsi lennék azért arra a keretre:) -
HUmanHunter #12468 a kombinációssal már befürödtem úgyhogy azt hagytam a rákba. system gomb meg nem nagyon élt [?!] -
VPersie #12467 Koppenhága kapott egy 5-öst a kupában,nem semmi.
Sonderjylland 5 - 0 FC Copenhagen -
mivel nem egyszeri fogadást kelett volna választanod hanem kombinációsat vagy systemet:) -
HUmanHunter #12465 a bwinen fogadtam 4 meccsre, egyszeri fogadással. hozzáadtam egy újabb egyszerit, erre mind az 5 meccsre fogadott. WTF?! hogy az istenbe an ez vagy mi? -
én meg csak szoptam mkb és k&h visa/mastercad kártyákkal :) és ezek általában a Moneybookers-nél is tiltólistán vannak, így onnan sem tudok utalni jópár helyre. én meg nincs más alapon szoktam tippmixezni, ha elfogy pénz bwinen, mivel 1-2 nap mire feltudom töltetni
szerencsejáték miatt meg nem váltok bankot :)) -
Értettem főnök!
Én sosem maradok egy fogadóirodánál,mindig megyek máshová a bónuszok után,és eddig sosem volt gond a kártyámmal :). -
"mindehol elfogadták"
az emberek nem mindenhol akarnak játszani általában.
pl bwin-re 2 vagy 3 bank engedélyezi a befizetést Mo-on. capishe? -
HUmanHunter #12461 vagyis csak oda, máshelyre nem. -
HUmanHunter #12460 k&h val csak szerencsejáték zrthez lehet fizetni, lehet azt próbálta.[akármilyen kártyád van, a bank visszautasítja] -
Kibaszott sok bank?Érdekes módon eddig az OTP-s és a cib-es kártyámat mindenhol elfogadták,és sosem volt ezzel gond.
#458 én csak egy jót szórakozok
-
érzed ,h fölösleges vagy itt amikor kötekedsz?:) -
...
"kibaszott sok bank nem engedélyezi a szerencsejátékot" -
Köszönöm.
#452 Komolyabb embereknek van bankkártyájuk,és azzal 1mp beutalni a pénzt.:) -
Gaba94 #12455 #12451 pls :D -
a tippmixnek is van feelingje :) mikor bemész a lottózóba és kiagyalod a poénszelvényt. de komolyabb dolgokra valóban nem alkalmas, főleg nem hosszútávon pénztkeresni -
Dean Winchester #12453 hidd el sokan vagyunk :) hmmm Matt is olyan hülye volt,hogy mixen nyert egy nagyobb összegett xD illetve sokan vagyunk hülyék akik tippmixezünk :D
tudod néha jó nem onlinekodni hanem kézzel megfogni dolgokat és ugy feladni :D
mind1 :( -
1. tippmix is van online
2. kibaszott sok bank nem engedélyezi a szerencsejátékot, és nem fog az ember 6-7 MUNKAnapot várni hogy feltöltse a számláját postai befizetéssel, és ha bukik, várjon újra 1 hetet -
Gaba94 #12451 a hétvégi Nice - Le Mans meccsről mi a véleményetek? :) -
Jaja a végére már lassan felfogtam h tippmixről van szó.Most már csak az a kérdés h ki az a hülye aki tippmixen játszik a 21. században miközben van kb 6000online fogadóiroda jobb szorzókkal megkötések nélkül bónuszokkal.
-
istenem de segg vagy:)..örülökh, nemvoltam itt és mások fáradtak miattad.
De remélem végre leesett ,h ez tippmix:). Gratulálok köszi-puszi. mehetsz aludni:) -
Nemtom én eddig azt hittem h netes fogadásról beszélünk,ott meg nincs olyan h MUSZÁJ
Ezért nem értettem logikát h 2csapathoz minek betenni egy szaros 1.02-es szorzót-.-
-
NEm tudom milyen nyelven írjam vagy milyen példákkal magyarázzam már el hogy szerencsétlen csókának a 2.1es szorzó a fontos és csak 4200t akar nyerni nem 5460at érted? Neki a két meccsen van a hangsúly hogy az a két meccs kiadja azt a szorzót amire szüksége van és ennél több péz nem is kell neki mint amennyit ez a két meccs hozhat. DE mivel kell neki még egy meccs a 3as kötéshez hozzá kell tennie egy meccset. Na most vannak azok a meccsek amik 90%ban bejönnek így szerintem érthető h egy ilyet fog választani nem pedig egy 1,5es szorzós meccset ami már parásabb. innen kezdve én nem posztolok a témába. bb mentem am is jo mixelést all. szombatra majd írok én is ha otthon leszek. -
Nincs olyan hogy muszáj..max tippmixen de ott már csak az öreg bácsik játszanak.