211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • geo91
    jó két hete nem játszottam, most volt egy kis apróm, tettem egy poénszelót:

024 Plzen - Brno (2 v 3 gól) D
    031 OB Odense - Aalborg (2 v 3 gól) D
    034 Rostock - St. Pauli (2 v 3 gól) D
    037 Genk - Cercle Bruges (2 v 3 gól) D
    041 Sheffield Utd. - Newcastle (2 v 3 gól) D
    tét: 200 ft / várható nyeremény: 5495 ft
  • Gaba94
    hát srácok,átgondolva a holnapi meccseket akkor nyerek a legtöbbet,ha nem rakok semmit :D inkább nézegetem a szerdai kínálatot ott azért bőven több a lehetőség :) azért lehet holnap rakok valami "poénszelót" amire némi esély is van.
  • Shep
    Hát az már csak hab a tortán :) Szerintem simán benne van, hogy x lesz, lehet meg is rakom :)
  • Atti12
    arról nem is beszélve, hogy a hétvégén rangadót játszunk a chelsea ellen :)
  • Odacsap77
    Akkor így:
    Milan-Real 1.félidő eredménye V vége H /(vagy fordítva H V de ezt egyesével)
    Maccabi-Juve H
    Marseille Zürich X
    Atl.M. Chelsea V
  • Dean Winchester
    hülyeség!
    a mu nem fog leikszelni sztem :D
    a macabi nyerhet simán :)
    olaszéknál meglehetne játszani a félidő V vége H opciot :D
    am ha ilyen nagy szorzókra fogad az ember akkor sztm érdemes csak minimál téttel megtenni nem pedig többel (pár kinek mennyi a kerete erre ugy tegye:)
  • Shep
    Szerintem pénzkidobás, nem kell azért túldimenzionálni a 2 héttel ezelőtti eseményeket!
  • Odacsap77
    081 Maccabi -Juve H 5.75
    087 Manchester CSZKA X 4.40
    103 Marseille ZÜrich X 4.70
    110 Atl.madrid Chelsea V 1.95(bár és szeretem jobban az atleticot de nemtudom:D)
    Ezt betenni 4/3 masba mit szóltok?
    Odds:ha 200 ba tesszük akkor 46200 ft jön sztem jó
  • Shep
    Szerintem, nem meg is mondom miért nem. Az MU-nak van 9 pontja az őt követőnek 4, tehát hacsak valami csoda nem történik biztos továbbjutók ezért nincs értelem szarrá hajtani magukat még egy x is bőven jó nekik, így aztán 1,7 körüli szorzóért nem érdemes kockáztatni. Ezzel nem azt akarom mondani ,hogy tuti nem jönne be, de túlságosan sok tényezőtől függ a dolog. Viszont ha te úgy érzed hát rakd.
  • Gaba94
    szerintetek egy MU-CSZKA (0-1) H megéri megkockáztatni?
  • Shep
    Apoel Porto x/2
    Besiktas Wolfs x/2
    Macabi Juve X, de inkább 1/x :)
    Kazan - Barca bitang hideg lesz, még hóra is van sansz
    Unirea Rangers 1/x
    Standard Liege Olympiakos x/2
    Arsenal Alkmaar over2,5
    Sevilla Stuttgart over 2,5 és szerintem sanszos egy x
    Fior - Loki over2,5

Amit nem írtam az lutri, vagy nem éri meg foglalkozni vele.
  • Odacsap77
    én ezt fogom holnap tenni vagy ma 4/3 mas kombiba
    104 Marseille -FC zürich (0-1) X
    081 Maccabi Haifa - Juventus X
    078 Bayern München -Bordeaux X
    107 Apoel Nicosa -Porto X
    Odds: 139es odds és 3/4
    300 al és 1200 -t kell fizetni az jó
    Várható nyeremény (300 ból) :41700Ft
  • WuFraZselic
    Fio - Debrecen (0-2) H 1.98 - ez sem hülyeség
  • WuFraZselic
    nem is mondtam hogy gyengék :)

#13310:
    Manchester Utd. - CSZKA Moszkva H 1.30
    Marseille - FC Zürich H 1.26
    APOEL Nicosia - Porto V 1.65

ezt érzem holnapra. de szerintem a Chelsea is nyerhet, 1.98ért nem rossz kör... szerdára több lehetőség is van
  • Odacsap77
    Apoel Nicosa-Porto V
    Marseille Zürich H
    Szerintem aminek egész jó szórzója van:
    Atl.Madrid -Chelsea X
    Bayern München Bordeaux X (bordo haza pályán 2 1 re megvertea bayernt)
    Ezeket beteheted 4/3 mas ba kb 11 12 es szórzó jön ki
  • Dean Winchester
    azt csináljuk vazze :D
    írja mindeki,hogy ki mit tesz :)
  • Gaba94
    mondjatok már nekem 3-4 "tutit" holnapra,amiből legalább egy 3x-4x szorzó kijön pls :)
  • Dean Winchester
    az arsenal b viszont k***a erős :)
    mondhatni a nagycsapatok ifjai közül a legjobbak!
  • Odacsap77
    Milan Real ba meg a Maccabi Haifa Juventus ba meg az Atletico Chelsea ba se legyél biztos a juventus pl alig tudott nyögvenyelősen nyerni hazai pályán a maccabi 2 kapufát rúgott a milán reálról meg ne is beszéljünk.. reál nagyon rossz formájában van milan meg most ugy látom belelendült Atl.madrid meg most vagy gyönyörűen fog játszani és felszívják magukat hazai pályán hogy kijussanak a csoportból oszt szépen fognak játszani vagy síralmasan megint kapnak 4 et:D
  • WuFraZselic
    meg persze Marseille - Zurich, de arra gondolom 1.1es szorzó van kb :)
  • WuFraZselic
    attól tartok én is, de belegondolva hogy a United legyőzése után kikaptak az arsenal b-től ill. a fulhamtől is hát nemtom... Lyon meg nagy meccsen nyert idegenben... átgondolom..
    a Sevilla + Fio 2 gólos sikere szinte boritékolható (és talán egy MU - CSZKA H is )
  • mikiking
    AC Milan - Real Madrid X2 1.35
    Maccabi Haifa - Juventus X2 1.1
    Atl. Madrid - Chelsea X2 1.2

1.78

20 euroért ????
  • Dean Winchester
    nagyon amatőr szinten :D (csakis Texas Hold'em),na de ez már off :)
  • Shep
    Jónak tűnik sőt a szorzó is jó, de én nem lepődnék meg egy Liver győzelmen :)
  • Shep
    Te is áldozatul estél a jó propaganda dumának :) Pókerezel amúgy?
  • Dean Winchester
    100000% ig egyetértek
  • Dean Winchester
    esetleg ha véleményeznéd a szelómat? Meg a kenószámokat komolyan mondtam :)
    ööö a témához annyit,(mivel mindig mondtam,hogy szerencse így meg ugy) hogy a pókerhez valóban több tudás kell mint mák! Jól kijátszani a lapokat ,blöffölni amikor kell...etc szóval a fogadáshoz kell nagyobb de ezt már kitárgyaltuk!
    szóval mi a véleményed a szelómról,van benne ráció?
  • Shep
    Hát szerintem még több :), de mondom ezt prok mondták nem én találtam ki, de az biztos, hogy nagyrészt szerencse, ha nem így lenne téged sem mákoltak volna le 70%-ban :)
  • WuFraZselic
    mára valami tipped? :) amúgy grat ahhoz az 5.75ös szorzóhoz, bátyám reggel mondta hogy a Centralt szintén megrakta 3. góllövőnek, mondjuk csak 2 ronggyal, de az is jól hozott :D

én 6500ból játszottam hétvégén, sajnos csak 9200 jött összesen, 2 szeló múlt 1-1 meccsen ami 6-8k közt hozott volna =/ (500 ill. 200 huf-ból :D)
    BL-re szerintem
    Fio (0-1) H
    Sevilla H
    Lyon 1X
    ezt meglehetne játszani 3-4ezres össszegben :)
  • Matthew Prosac
    és elég sok az olyan szelóm is, ami óriási balszerencsével megy el, az utolsó meccsen, csak azokat nem másolom be ide :)
    ti csak az egyik oldalt látjátok. egyébként azzal nem értek egyet hogy a póker 60-70%-ban szerencse. kevesebb. de szerintem zárjuk a témát, mert sok lesz az off.
  • Shep
    Na addig addig meséltem, hogy a tipp amiért benéztem az meg lemaradt

NFL, Észak-Amerika
    Atlanta Falcons New Orleans Saints
    Összesen 47 pont felett
  • Shep
    A francnak írok én ide, megint eszembe jutott valami :) Európai kupák: ne higgye senki, hogy ott is minden tiszta (tisztább ugyan). UEFA kupában pl. előre el volt döntve sok továbbjutó (nem nem én találtam ki) BL-ben meg vajon miért mindig két olyan ország csapata játszik (szinte mindig) ahol hatalmas a foci népszerűsége? Miért van szinte mindig ott egy spanyol/olasz csapat a döntőben? Nyilván azért is mert ők a jobbak, de nem lényegtelen az sem ,hogy a világ több országában beszélik a spanyolt és az olaszt is (pl. Dél-Amerika több országa ahol micsoda véletlen bolondulnak a fociért is, szinte jobban, mint bárhol máshol a világban) így aztán marha nagyot lehet szakítani a TV-s közvetítésekből mindenféle szurkolói tárgyakból és egyéb focis akármikből. Tudom ,hogy sokan nem hiszik ezt el, de a pénz irányít mindent a mai világban, és ez sajnos a sportra is igaz.
  • Shep
    Na és még valami ezért utálom a focit, mert itt a legnagyobb a bunda, az irodák gyakorlatilag ebből élnek, ezért van egyre nagyobb kínálat (görög nevenincs század ligára is lehet már szinte mindenhol fogadni). Valamint ezért nem jók az elit ligák, hatalmas pénz mozog a háttérben, a fogadók többsége szinte csak ezen ligákra fogad ezért is van itt a legtöbb "érdekes" eredmény és mesébe illő fordítások tömkelege.
  • Shep
    Ja ha juve jön nekem is +pár ezer, szóval azért nem nyertek, mert tudták, hogy akkor mi is nyerünk :)
  • Shep
    Nem sértés volt, de úgy néz ki annak vetted. Bocs.

Egyébként tetszik vagy sem a póker szerencsejáték, mivel nagyobb részt a szerencsén múlik a dolog és ezt a prok (WSOP győztesek) is többször megmondták. Az ok ,hogy nem olyan, mint a rulett meg a pörgetős játékgép mert a szerencse tényezőt lehet csökkenteni, de mindezek ellenére mégis 60-70%-a szerencse. Az más kérdés ,hogy nyomatni kell a nem szerencsejáték, tanuld meg te is dumát elvégre kellenek az új balekok folyamatosan akiktől el lehet nyerni a lóvét, mert marha gyorsan behalna a buli ha csak az a pár millió regular maradna és egymástól nyeregetnék oda-vissza alapon a lóvét. Több éve játszom de most már csak bónuszért semmi másért azokból is csak a gyorsan kiszedhetőket nyomom (ilyen szinte amúgy már nincs is), és ez alatt a pár év alatt ugyan nyertem nem kevés lóvét, de többnyire csak a bónusznak köszönhetően, mivel folyamatosan lerivereltek, tök mindegy mi volt nálam. A legképtelenebb lapokkal és 1-2 outokkal húztak túl és úgy döntöttem jó ez nekem nem kell a maszlagot meg vegyék be azok akik még elhiszik a süketelést. Ezért is döntöttem úgy, hogy a fogadást nyomom jobban, mert ugyan itt is sok múlik a szerencsén (inkább a bundán és az irodák érdekén), de mégis jó szisztémával le lehet csökkenteni 20-40% közé ami azért sokkal jobb arány, mint a pókerben. Tehát alapvetően szerintem ugyanazon a nézeten vagyunk, csak neked elég sok mák szelvény bejön és ezt ne is tagadd. Valamint ahogy írtam a többség ahogy látom csak a minuszt termeli vagy nulla közelében tengődik, ami sokszor a rossz játék módszernek köszönhető. Na szóval ha sértésnek vetted akkor még egyszer bocs, de tényleg elég sok a mákos szelód :)
  • Matthew Prosac
    tisztázzunk egy két dolgot, mert az első mondatod nagyon nem tetszett:

1) már abbahagytam a rendszeres pókerezést, pont azért mert hiába játszom a logikus és szisztematikus tanulás útján "kifejlesztett" játékomat, a mezőny annyira felhígult szerencsés amatőrökkel, hogy feladtam a velük való küzdelmet és idegeskedést, ahogy a 70%-os partijaim kb 70%-át is bukom, ezért a gép ellen sincs kedvem hadakozni. egy időben jól termeltem, aztán a profit minimálissá zsugorodott (havi 20-30e), ennyiért pedig nem fogok idegeskedni. Nem vagyok szerencsés a pókerben, és nem azért mert rosszul játszom; mint említettem még így is sikerült profitot termelni. Ha kicsit is szerencsés lennék, meglett volna minden hónapban a +100e...

2) A pókert sosem tekintettem szerencsejátéknak, ahogy a sportfogadást sem. Ahogy a sportfogadás is megkívánja hogy naprakész legyél belőle, úgy a póker is megkívánja azt, hogy fejleszd magad és tanulj (a hibáidból is). Mikor elkezdtem pókerezni, tudatosan rámentem arra, hogy ne a szerecsén múljon. Megvettem és elolvastam kb 6-7 könyvet, mindig megvettem a Card Player magazint, majd később az utódokat, és a neten is rengeteg cikket olvastam. Youtube-on megnéztem szinte az összes videót ami pókerral kapcsolatos, letöltöttem és megnéztem 4 év főversenyét, élőben is rengeteget játszottam. 1 év alatt sikerült nullszaldósból nyerő játékossá lennem, de nem a szerencse miatt!

Kis adalék emellé, hogy maximalista vagyok, tehát ha valamit csinálok, akkor azt beleéléssel csinálom, nem félvállról. Nem hiszek Istenben és semilyen felsőbb erőben, így próbálom úgy rendezni az életemet, hogy a szerencsének is kevés szerepe legyen benne, mert arra sem támaszkodhatom.
    Úgyhogy kikérem magamnak, hogy a szerencsének köszönhető a profit, amit a pókeren termeltem, vagy az amit a sportfogadással. Ha olyan szerencsés lennék, akkor tegnap nyert volna a Sporting is, egy nappal korábban pedig a Juventus 2-0ról. Ha ez a kettő jön, már 13ezerrel többem lenne most.
  • Dean Winchester
    unirejara nem félidőt akartam de lehet így lenne a jó!
    De a sevilla is sztem 2vel menni fog félidőben :)

majd Matt és többiek pls egy véleményt,melyik amelyik jöhet és melyik amelyik nem?
    ja a fio sztem hendivel is hozni fogja! (0-2vel meg iksz) ja és 4 v több gól lesz a meccsen :)
  • Dean Winchester
    mára mondanál kenóra 5számot ?:D csak most az egyszer? :)))

ma rostock-st pauli V !!!

bl-re meg sztem a fio 1.19es szorzója 1es kötésben ajándék!
    a sevilla 1.49ért szintén :S
    2.5ért a lyon győzelme is jó szorzó
    hendivel nyer a rubin 2.31ért megéri
    milan-realon meg ikszet érzek de ez 3 esélyessé nőtte ki magát
    bayern-bordaux meg hazai de nagyon is ! De mivel a Bayern-re nem fogadok így ezt tuti kihagyom :D
    unireja meg 2.09ért sztem nagy szorzó,főleg annak tükrében,hogy idegenben megverte nem is egy góllal a rangerts-t.

szóval nálam ez a trió a tuti!
    fiorentina-sevilla-arsenal-mu
    atletico is kikaphat de tőlük meg már félek mert egyszer megkell szakadnia ennek a rossz sorozatnak

ahol érzek nagy szorzót félidőben akár az lehet
    apoel,rubin,dinamo vezetés félidőben
    Vagy egy zurich idegenben!

na körülbelül ezeket teszem!

150 Fiorentina - Debrecen H 1.19
    170 Sevilla - VfB Stuttgart H 1.49
    177 Arsenal - AZ Alkmaar H 1.20
    Eredő odds: 2.12772

vagy
    150 Fiorentina - Debrecen H 1.19
    170 Sevilla - VfB Stuttgart H 1.49
    177 Arsenal - AZ Alkmaar H 1.20
    87 Manchester Utd. - CSZKA Moszkva H 1.30
    175 Unirea Urziceni - Rangers 1. félidő eredménye H 2.59
    164 Lyon - Liverpool H 2.50
    93 Milan - Real Madrid: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 2.66
    Eredő odds: 47.64082

• Shep
    Szerinted miért nyer mindig pókeren is? Ilyen mákkal apám lottózni kellene.
  • Dean Winchester

ehhez is grat xDDDDDDDD
    ez looool van 400 ft-ot és megrakod csak ugy és pont bejön a félidei vendég :DDDDDDDDD