image-BD73_519E93E2.jpg
  • Shep
    Nem sértés volt, de úgy néz ki annak vetted. Bocs.

Egyébként tetszik vagy sem a póker szerencsejáték, mivel nagyobb részt a szerencsén múlik a dolog és ezt a prok (WSOP győztesek) is többször megmondták. Az ok ,hogy nem olyan, mint a rulett meg a pörgetős játékgép mert a szerencse tényezőt lehet csökkenteni, de mindezek ellenére mégis 60-70%-a szerencse. Az más kérdés ,hogy nyomatni kell a nem szerencsejáték, tanuld meg te is dumát elvégre kellenek az új balekok folyamatosan akiktől el lehet nyerni a lóvét, mert marha gyorsan behalna a buli ha csak az a pár millió regular maradna és egymástól nyeregetnék oda-vissza alapon a lóvét. Több éve játszom de most már csak bónuszért semmi másért azokból is csak a gyorsan kiszedhetőket nyomom (ilyen szinte amúgy már nincs is), és ez alatt a pár év alatt ugyan nyertem nem kevés lóvét, de többnyire csak a bónusznak köszönhetően, mivel folyamatosan lerivereltek, tök mindegy mi volt nálam. A legképtelenebb lapokkal és 1-2 outokkal húztak túl és úgy döntöttem jó ez nekem nem kell a maszlagot meg vegyék be azok akik még elhiszik a süketelést. Ezért is döntöttem úgy, hogy a fogadást nyomom jobban, mert ugyan itt is sok múlik a szerencsén (inkább a bundán és az irodák érdekén), de mégis jó szisztémával le lehet csökkenteni 20-40% közé ami azért sokkal jobb arány, mint a pókerben. Tehát alapvetően szerintem ugyanazon a nézeten vagyunk, csak neked elég sok mák szelvény bejön és ezt ne is tagadd. Valamint ahogy írtam a többség ahogy látom csak a minuszt termeli vagy nulla közelében tengődik, ami sokszor a rossz játék módszernek köszönhető. Na szóval ha sértésnek vetted akkor még egyszer bocs, de tényleg elég sok a mákos szelód :)