211992
-
az u17es meccsről hol találok aktuális eredményt? mármint a jelenleg zajlóról... mert se livescores, se soccerstand, se bwin livebet oldalon nincs kint... -
Dean Winchester #15847 betclik
igen kobmiban is meglehet tenni!.
a lényeg,hogy ne teniszt tegyél:D
szóval vagy egy focimeccsre rakod fel ahol jó zsíros szorzót találsz vagy több focimecset tszel meg.
bármelyik jó!
ha elbukod visszakapod a pénzed és kész! ha nyersz akkro nyertél és akár egyből ki is veheted!
banki átutalással 4 munkanap kb mire megérkezik a pénz és visszafele is ez igaz (sportingbetnél is ilyet irnak,ott tapasztalatból tudom,hogy 1 nap alatt felmegy a pénz.
sportingbet min befizetés: 1000 Ft
betclik min befizetés: 3000 Ft
én csütörtökön (délutan) utaltam a betclikk-re és holnapra már sztem meglesz a pénzem!
ügyfélszolgálat mindkét helyt nagyon segítőkész,szóval bátran irhatsz nekik is :)
egybéként nem kötelező 6000 ft-ot befieztni és anynit feltenni ! Én is mondom 3500 at utaltam be és anynit is fogok felrakni első fogadás alkalmával.
Remélem tudtam segíteni,de ha bármi kérdésed van bátran tedd fel!
Asszem ez a betclik-es cucc jobban átgondolva mehetne a faq-ba mert nem te vagy az első aki megkérdi.
ui.: amint megjön a pénzem szólók és pontos napot tudok mondani! Illetve megfogadom a fogadnivalót és akkor is azonnal tudok szolgálni időtartammal,hogy mikorra adják vissza az elbukott zsetont
ezt a fajta "dolgot" forgatni nem kell!
ha nyersz nyersz és annyit veszel ki amennyit akarsz ha buksz megkapod a pénzed és akár azt is kiveheted! de ezt azért találták ki sztem mert nem sok olyan ember van,hogy ha nem nyerek megkapom a pénzem és kivegyem :D énse veszem ki hanem megpróbálok profitot szerezni :) -
Spanyolország U17 4 - 3
(3 - 3)
bukó nekem -
VPersie #15845 Korea egyenlített. -
VPersie #15844 Basel nekem is.. -
mindjárt kezdődik a Basel-Xamax meccs
Nekem a Basel győzelem kell. Tehát hajrá basel -
dave10 #15842 Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem az internetes fogadással kapcsolatban.
Íme:
1. A BetClick ingyenfogadása érvényes kombira is? Valaki használta már? Tapasztalatok? Ha elúszik a 6000Ft ingyenfogadás azt egyből visszakapom?
2. Az üdvözlőbónuszok hogy működnek? Gondolom meg kell forgatni párszól a bónuszba kapott pénzt? Ha befizetem az összeget és azt megduplázzák, akkor kivehetem a felét és elég azzal játszani?
3. Körülbelül mennyi időt vesz igénybe a kifizetés? (bwin, bet-at-home, sportingbet, betclick)
Köszi előre is a segítséget.
-
VPersie #15841 Steaua hendivel?? hát az elég necc. de azért esély van rá. -
3-0, nigéria is vezet, ezaz:) -
mikiking #15839 Vezet Nigériaaaaaaaaaaaaaaa -
nemsokára kezdődik a Steaua meccs, nekem az kellene hendivel :) -
VPersie #15837 Ez az Apoel 2-0 már,hendivel raktam meg őket. -
ott is van! ;) -
VPersie #15835 Apoel lőhetne még egyet. -
Hú ez érdekes, mióta ilyen a zöld? -
[szin=green
IONIKOS THRASIVOULOS FILIS 1 @2,00 [/szin] -
mikiking #15832 na akkor HAJRÁ NIGÉRIAAAAAAAA !!!!!! Remélem megmutatják a csikszemüeknek merre kell hazamenni !!!! -
VPersie #15831 nyertek a spanyolok íessss,bár nehéz szülés volt. -
mikiking #15830 és megvaaaaaaaaaaaaaaaaaan 

Továbbjutásra raktam a Spanyolokat -
HUmanHunter #15829 ezaz, megvan nyertek a spanyolok. 1 kombi fogadást elbuktam miattuk, legalább az árát visszanyertem live. -
HUmanHunter #15828 van aki 11 eseket megmeri tippelni? -
mikiking #15827 na Hajrá Spanyolokkkk -
Akkor 2-en vagyunk :) -
én a fiatalabb korosztályt kedvelem 
-
mi a francnak tesztek U17-re? nemértem -
mikiking #15823 Ezek a Spanyolok nem fognak továbbjutni :( -
miért, nem volt egyértelmű az AEK győzelme? :) -
én is x-et éreztem inkább, csak nem mertem a sok H mellé betenni azt a D-t, lehet rosszul érezné magát :D emellett a mocskos dél koreától félek, mexikó ellen is szánalmas hogy hozták x-re a 93. percben (és buktam emiatt 13.800 huf-t)... -
ma egymás ellen fogunk szurkolni, mert én a Torino-ra X-et raktam xDD -
Dean levetette magát a küszöbről az AEK eredmény láttán, mert azóta nem írt? :) -
nyilván nem véded le a másik két kimenetelt... pl ha hazai győzelem kell a szelvény utolsó meccsén és ők a topfavoritok 1,1es szorzóval, akkor megteszed X2-re még meccs előtt, ha jó a szorzó (és ez megint csak 1 fogadást jelent, mert nem külön véded hogy X, vagy vendég). csak annyi a dolog buktatója hogy kevesebb lesz a nyeremény ha nem botlanak. de ha mégis botlanak, akkor mégiscsak nyersz valamennyit és nem kell labberendezőt hívni a szétvert szobádhoz... -
hát igen... :D mondhatnám a city, a werder, vagy épp az Inter esetét is :D
na mind1, ma kaszinó hozott, így poénból egy 500ast megér ez a szeló
53 Liverpool - Birmingham H 1.34
64 Benfica - Naval H 1.20
60 Torino - Lecce H 1.95
48 Cork City - Sligo H 1.63
57 Nantes - Guingamp H 1.55
40 Basel - Xamax H 1.54
16 U17Nigéria - U17Dél-Korea H 1.60
35 Steaua Bukarest - Unirea Alba Iulia H 1.24
44 Lugano - Kriens H 1.48
500 > 18190 -
mikiking #15816 3-1 ről 3-3,Manchester City standar müködik még látom -
és mégcsak nem is teljes a felsorolás :D -
HUmanHunter #15814 ienkor csak az szopás ha nem az a csapat nyer v x el amire fogadsz, hanem az ellen, mert akkor mindkettőt bebukod, viszont ha azt is levéded, akkor lehet hogy semmit nem nyersz a fogadáson. -
Új hét új x-ek, most a 0-0 lesz a menő :) -
jólvan, akkor csak én emlékszem még a hétvig celtic, rapid vien, sporting "bravúrokra"... :D -
sztem csak te -
múltkor volt egy levédős ziccerem, elmesélem hogy értsd. raktam egy szelót, minden bejött rajta az utolsó meccs pedig a Panathinaikos - Panionios meccs volt. 7-8ezer várható nyeremény (márnememlékszem pontosan), ha nyer a Pana. 2-0 volt a félidő nekik és még a félidő előtt emberelőnybe is kerültek. A szünet után 2-1re szépített a vendégcsapat én pedig beféltem, hogy még a végén egyenlítenek is! Az ember és gólhátrány és várható kimenetel miatt a szépítés után még mindig 8x pénzt fizettek élőfogadásban a döntetlenre! Namost. 1000-essel megrakom a döntetlent és le van védve a szelvény: ha nyer a Pana, az eredeti szelvény jön, igaz egy 1000-el kevesebb a nyeremény a védés miatt, de ha nagy csoda folytán kiegyenlített volna a vendégcsapat, akkor az alapszeló elmegy, de az élőfogadásos bejön (1000->8000). Tehát bebiztosítod hogy mindenképp nyerj. Ez egy levédés.. -
Ashdod - Maccabi
Maccabi első, 8 meccs 8 győzelem, és ismét a mágikus -döntetlenvonzó- 1.7es oddsa van a vendégeknek. csak én érzek ebben egy döntetlent?