-
Dean Winchester #15847 betclik
igen kobmiban is meglehet tenni!.
a lényeg,hogy ne teniszt tegyél:D
szóval vagy egy focimeccsre rakod fel ahol jó zsíros szorzót találsz vagy több focimecset tszel meg.
bármelyik jó!
ha elbukod visszakapod a pénzed és kész! ha nyersz akkro nyertél és akár egyből ki is veheted!
banki átutalással 4 munkanap kb mire megérkezik a pénz és visszafele is ez igaz (sportingbetnél is ilyet irnak,ott tapasztalatból tudom,hogy 1 nap alatt felmegy a pénz.
sportingbet min befizetés: 1000 Ft
betclik min befizetés: 3000 Ft
én csütörtökön (délutan) utaltam a betclikk-re és holnapra már sztem meglesz a pénzem!
ügyfélszolgálat mindkét helyt nagyon segítőkész,szóval bátran irhatsz nekik is :)
egybéként nem kötelező 6000 ft-ot befieztni és anynit feltenni ! Én is mondom 3500 at utaltam be és anynit is fogok felrakni első fogadás alkalmával.
Remélem tudtam segíteni,de ha bármi kérdésed van bátran tedd fel!
Asszem ez a betclik-es cucc jobban átgondolva mehetne a faq-ba mert nem te vagy az első aki megkérdi.
ui.: amint megjön a pénzem szólók és pontos napot tudok mondani! Illetve megfogadom a fogadnivalót és akkor is azonnal tudok szolgálni időtartammal,hogy mikorra adják vissza az elbukott zsetont
ezt a fajta "dolgot" forgatni nem kell!
ha nyersz nyersz és annyit veszel ki amennyit akarsz ha buksz megkapod a pénzed és akár azt is kiveheted! de ezt azért találták ki sztem mert nem sok olyan ember van,hogy ha nem nyerek megkapom a pénzem és kivegyem :D énse veszem ki hanem megpróbálok profitot szerezni :)