211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • WuFraZselic
    50.585 ft-om volt fent, gondoltam alvás közben lesz belőle 62k :) erre a liga egyik leggyengébb csapatától kikapnak...

most feltehetnék 10-15k-t egy 4-5xös szorzóra, de a mai kínálatot látva, nem találok olyat, amire feltennék ennyit. a United meccsben simán benne van az X, Malaga szintén, Milanban nem bízom...
    ugyanakkor van pár 3-4xes szorzó, amiben szinte biztos vagyok, ugyanakkor nem tennék fel rá ennyi pénzt...
    mondjuk holnapi napra is csak a QPRben vagyok biztos, de annak az oddsa már csak 1.8, azzal sem leszek beljebb
  • gerzson33
    Megraktam a nap tutiját!!15k Arsenal győzelemre!!!Csak figyeljétek és jöhetnek a gratulációk!!!!
  • Dean Winchester
    jaj én meg mit álmodtam :DDD
    kenóztam és a szokásos számaimat kihúzták! Mind az 5-t , 150ft-os alaptétre ez 30.000 ft-ot jelent de én nem raktam meg :DDD

arziról még annyit,hogy ha nem nekik drukkolnék akkor most simán 10et áldoznék a hazai győzelemre...
    végül 5k ment a 2.5 overre...
  • Rudee
    Max egy kombit rakj amivel a tétet visszanyered legrosszabb esetben.
  • Gaba94
    Uhh :\

Eddig egyelőre a Tottenham (1,45x) az, amire mernék nagyobb pénzt is áldozni. Sokáig a Valenciennes-t is jónak gondoltam, de mostanra kicsit elbizonytalanodtam velük kapcsolatban. Eddig egy poénszelót sikerült raknom, de arra nem alapozhatok, hiába gondolom úgy, hogy akár még jól is elsülhet.
  • Ferrari23
    Basszus, mennyit tettél bostonra? Mindent?
  • BBeno2
    0-2 a félidőben
  • BBeno2
    nem mertem győzelemre tenni a spartakot csak x2-re de látom már nem kell izgulnom emiatt sem.
  • WuFraZselic
    engem lenullázott tegnap a Boston, nem tudom akarok-e berakni pénzt mára... félek, hogy rögtön vissza akarnám nyerni, aminek 100k mínusz lenne a vége
  • Gaba94
    A Vitesse gólról (1,4x) mi a véleményetek? Idén egyelőre nem tűnik annyira meggyőzőnek az Ajax, ráadásul fejben sztem már a jövőheti, City elleni meccsre fókuszálnak.
  • Dean Winchester
    sztem siman kikapunk de mivel sokan mondják, hogy x lesz illetve csapatomról van szó így nagyobb pénzt nem teszek ellenük , ilyen egyszerű
    egyébként amint látod 3500 ft-os tippmix szelón rajta van a mu győzelem, pedig én nem szoktam ekkora összegben tippmixelni :D
  • gonebaby
    akkor az 5-1es tippedet nem igazán értem :D
  • Ferrari23
    Ehh meg kellett frissíteni oldalt, akkor írta oda. LOL
  • Ferrari23
    Eredmenyek.com-on úgy néz ki nem zavarja, hogy a szpartak vezet 10 perce... Vagy, ahol én nézem ott balfékek :D
  • Ferrari23
    Holnapi nap tutija meg a QPR... Kizárt, hogy megint nem bírnak nyerni hazai pályán a Reading ellen. Ha így lesz, akkor szerintem jobban teszik a focisták, ha önként feloszlatják a csapatot :D
  • Dean Winchester
    mu győzelmet nem teszek viszont a 2.5 overtől meg nagyon félek :D

zrt-ről a mu-arsenal elemzés
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Van Persie egykori társaival csap össze

Az angol labdarúgó-bajnokság 10. fordulója csúcsrangadóval indul, hiszen a Manchester United (2. hely) ősi riválisát, az Arsenal (6. hely) gárdáját látja vendégül szombat kora délután. A párharcnak külön pikantériát ad, hogy a hazaiak támadója, Robin Van Persie először lép pályára egykori kenyéradója ellen nyári átigazolását követően, s biztosak lehetünk benne, hogy fokozott figyelem kíséri majd a holland minden lépését.
    A Manchester United nem lehet különösebben elégedett a sorsolásával, hiszen egy négy nap leforgása alatt kétszer kellett megmérkőznie a Chelsea együttesével, ráadásul a hétvégén jön a következő rangadó, az Arsenal ellen. Az is igaz persze, hogy Sir Alex Ferguson tanítványai egy hete győzni tudtak a listavezető vendégeként, a hétközi Ligakupa-párharc során pedig csak tizenegyesekkel maradtak alul, így tehát jó hangulatban várhatják az Arsenallal szembeni Premier League csatát. A „Vörös Ördögök” keretében ráadásul Vidicen és Kagawán kívül minden alapember egészséges, így aztán az is elképzelhető, hogy az egy hete visszatérő Ashley Young újra kezdő lesz, a hétközi Ligakpua-meccsen nagyot hibázó Nani a kispadra szorulhat. Persze minden szem Robin Van Persie-re szegeződik majd szombaton, hiszen a holland támadó a nyár során éppen az aktuális riválistól került Manchesterbe, így számára különös fontossággal bír a szombat délutáni párharc, az egykori társak legyőzésének lehetősége. Ugyanakkor ha ez a tettre készség görcsösségbe fordul át, az még a hazaiak győzelmi esélyeit jócskán lecsökkentheti.
    Ezzel a ténnyel nyilvánvalóan az Arsenal is tisztában van, ahogy Arsene Wenger minden védője azzal is, hogy az egykori csapattárs mit, mikor és merre szeret csinálni a pályán. Ugyanakkor nem elegendő a vendégek számára szimplán kivonni a játékból Van Persie-t, a hétközi Ligakpua-fordulóban egészen parádés, 7-5-ös győzelmet arató fővárosiaknak elsősorban saját játékuk hibaforrásait kell, hogy lecsökkentsék. Az „Ágyúsok” ugyanis képesek arra, hogy úgymond saját magukat verjék meg, s látva a védelem várható összetételét, most sem lehetnek nyugodtak a klub szurkolói, hiszen a Sagna, Vermaelen, Mertesacker, Santos négyesben bőven benne van a baki lehetősége. Különösen úgy, hogy Wenger mester továbbra sem számíthat Diaby-ra, ami további rizikófaktort rejt magában. Elöl a hétközi, Reading elleni hosszabbításos diadal két ásza, Giroud, illetőleg Walcott könnyen szerephez juthatnak, ámbátor az is benne van a pakliban, hogy a pihent Lukas Podolski kap szerepet a francia menedzsertől. Szülessen azonban bármilyen döntés is a kezdőcsapat kapcsán az Old Traffordon 2006 óta nyeretlen Arsenal háza táján, kijelenthető, hogy győzni – avagy akár csak pontot szerezni is – csupán akkor tud majd a vendéggárda, ha hiba nélkül, tökéletes futballt bemutatva ténykednek 90 percen keresztül.
  • Ferrari23
    Hát akkor egy örökkévalóságig fog menni a hosszabbítás, tudván, hogy Árzsenál fán vagy.
  • Gaba94
    Wufra: szabad tudni, hogy mára miket tervezel nagy pénzzel megjátszani?

Egy duplázós szelón gondolkodom, de gőzöm sincs, hogy mit tegyek bele :s
  • Dean Winchester
    én vezetem a meccset :/
  • Effe88
    :D:D:D+8-9 perc hosszabítás tuti lesz:D:D

egyébként szerintem x lesz
  • Ferrari23
    Jaja :D Főleg, ha dád vezeti :D
  • Effe88
    hát minden a mu mellett szólXD
    de majd megint mi lesz??:D:D
    3-0 ra vezet a mu és a végén egy jó kis 3-3 +9 perc hosszabítást ,stb,:D:D:D
  • HUmanHunter
    közben megvan
  • gerzson33
    Az a baj,hogy mindenki fix hazaira veszi a meccset!!!Nem olyan egyértelmű az!!!Majd meglátod!!!
  • Ferrari23
    Hát az a PL liga szégyene lenne, ha a MU ettől az Arsenaltól kikapna :D:D
  • gerzson33
    Mu-nak reszeltek ma!!!!
  • Ferrari23
    Mu szerintetek is nyer ma?
  • 9csöves9
    most pont nem játszott
  • dave9004
    Juventud-Cerro Largo ha valakinek még elérhető, akkor V.
    bár szinte mindenhonnan levették. a Montevideo Wanderers meccsel együtt.
  • dave9004
    ezen felbuzdulva nem lepődnék meg egy doneck mai min 3 gólos győzelmen.
  • HUmanHunter
    Sportingbeten azt írta hogy van ingyenfogadásom miután beléptem, hol tudom ezt kihasználni? Se az ajánlataink, se a bónuszprogramban nincs benne, az ingyenes fogadásnál annyi van hogy regisztráljak most és fogadjak 6 teniszre..
  • dave9004
    láttad volna hogy esett a legalább kétgólos hazai hendi a meccs előtt :D
    meg se lepődök
  • HUmanHunter
    LA Clippers @ LA Lakers - LIVETotal Points Over 191 Nyertes
    Milwaukee @ Boston - LIVETotal Points Under 196 Nyertes

yeaah
  • Dean Winchester
    de
  • Ferrari23
    NAP TUTIJA

PÖRSZI GÓL ARSENALNAK

:D:D
  • Ferrari23
    Fogalmam sincs, bár ha olaszokból áll a Sydney, akkor nem csodálom, hogy ennyire sok gólt kaptak :D:D
  • autosandris
    Sehol egy V. :D
  • Effe88
    nem a sydneybe játszik a nagy del piero???:D:D:D
  • Ferrari23
    Ezek nem szaroznak 1,67-ért :D
  • gerling88
    Gladbach és QPR nekem is kell,Rennestől tarttanék a helyedben,ahogy a MU-tól is persze(még mindig nem értem miért nem mered bevállalni az Arsenal győzelmet )