211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Forza Italia
    majd a VB után lesz pénzed. Ott majd kaszálunk:D
  • w77d
    na és? gyerekek ne ezen lovagoljunk már hogy kinek emnnyi pénze van, ezt a kört velem már kb egy éve lefutottátok.... van neki, tessék örülni... nekem egyre kevesebb van, ennek tessék nem örülni XXD
  • dragon11
    Sztem ez az én pénzem..
  • Rockynhooo
    na kitaláltam .. az orlando meccset hanyagolom és megrakom az egészet 200al , ha ma elmegy a bostonon akkor meg merakom holnap az egészet újra és akkor csak foci..
  • Shep
    Milliószor el lett neki mondva kár koptatni a billt. :) Mindenesetre azért az is érdekes, hogy tizen pár évesen van huszonezre elverni tippmixre.
  • Forza Italia
    Bepróbálok egy ilyet is

Gijon - Atletico V 4.25
    Monaco - Nancy H 1.92
    Montpellier - Lorient H 1.75
    Palermo - Sampdoria H
    West Ham - Man City H 3.75

odds: 107,1
  • Rockynhooo
    elég jó a hétvégi kínálat:
    részemről a tuti szelvény ez lesz:
    Real Madrid - Ath. Bilbao 1.10 H
    Auxerre - Lens 1.35 H
    Bordeaux - Sochaux 1.28 H
    Valenciennes - Lyon 1.53 V
    *(0-1) Internazionale - Chievo 1.33 H
    Napoli - Atalanta 1.38 H
    Arsenal - Fulham 1.18 H
    Benfica - Rio Ave 1.10 H

7es szorzó. és mindegyiknek kötelező a győzelem és akkor vagy bajnok vagy eléri a jó helyezést :D

na most a kérdés az hogy elégedjek meg ezzel a 7es szorzóval , mert ezeket elég fixre érzem , vagy legyen durvább és hozzárakjam ezt a kettőt amit szintén érzek:

West Ham - Manchester City 1.8 V
    Boston - Cleveland 1.86 H

és akkor már lenne egy 23as oddsom.

illetve van még az atlanta - orlando ami sztem vendég és söpréssel fog nyerni az orlando akkor lenne 40es az odds.

de nem vágom hogy csináljam.. vagy bontsam két részre vagy menjen fel az egész 200al aztá cső vagy a tényleg esélyesek egy 500asal?!
  • Narusco
    ne akarj 6-7-es szorzókkal nyerni mindig. én ha egy ezrest nyerek már örülök, mert nő a számlán a pénz, és addig jó. ne mis sozktam 3-4-nél nagyobb szorzókat összerakni. én is csináltam olyat régen hogy random kiválasztottam 3 meccset és az esélyesebbeket összeraktam, az a baj hogy először nyertem és azt hittem ez jó megoldós, közben meg nem.
  • dragon11
    ez van.
  • Forza Italia
    most ez mér égetés????
    Ebbe nincs semmi. Amúgy te szoktad beírni, h ez a 19. bukott szelóm meg ilyenek
    Amúgy az nem 4-5 k volt hanem 8k.
    Amúgy egyszer se mondtam h ne kérj. Mindig szívesen segítettem, úgyhogy nem mondhatod, h nem így van.
  • dragon11
    8k? Az 4-5k körüli volt, de mindegy.

Ne félj, többet nem kérek tippet tőled.:)
    btw, nem gondoltam volna rólad hogy itt égetsz a hátam mögött:)
  • baajint
    szerintem:
    St. Patrick's - Dundalk V
    Brest - Dijon H
    Caen - Metz V

eredő: 18,98
  • Sunsetjoy
    Némi statisztika és szerencsereménykedés után az alábbi érdekes poénfogadásokat tettem, még a szülinapi bónuszból maradt:) Azért a feltett 1500 ft-ot minimum jó lenne visszanyerni :DDD

Kombi 1.
    Drogheda United - Sporting Fingal V 1.85
    SCR Altach - First Vienna FC H 1.22
    Stade Brest - Dijon FC H 1.65
    400 > 1489

Kombi 2.
    Stade Brest - Dijon FC under 2,5 1.62
    SCR Altach - First Vienna FC over 2,5 1.45
    FC Wacker Innsbruck - FC Dornbirn 1913 over 2.5 1.3
    215 > 1214

Kombi 3.
    Stade Brest - Dijon FC under 2.5 1.62
    SCR Altach - First Vienna FC over 2.5 1.45
    FC Wacker Innsbruck - FC Dornbirn 1913 over 2.5 1.3
    Drogheda United - Sporting Fingal fingal mk. félidőt nyeri 3.2
    165 > 1612

System 2/4
    Stade Brest - Dijon FC 2:0 6.00
    SCR Altach - First Vienna FC 3:0 7.0
    FC Wacker Innsbruck - FC Dornbirn 1913 3:0 6.5
    720 > ???
  • Keroz1n
    Egy kis biztatás...
    Brest 2
    Draw 4
    Dijon 4

Egyébként tényleg megint sok logika volt benne egy másodosztályú francia szarra nagy pénzt tenni.
  • rooney8
    069 3 Jagiellonia - Ruch Chorzow 2.40 / 3.00 / 2.49 V
    075 1 *(0-1) Besiktas - Manisaspor 1.78 / 3.60 / 2.95 D
    099 1 St. Patrick's - Dundalk 2.05 / 3.10 / 2.95 V

084 3 Clermont - Guingamp 1.79 / 3.20 / 3.60 H
    088 3 Angers - Nantes 1.84 / 3.05 / 3.65 H
    090 3 Brest - Dijon 1.57 / 3.25 / 4.90 H

én ezt a kettőt néztem ki magamnak, 200 ft-al mindkettőt... sztem nem rakom meg, mert mostanában sokat buktam, és hát ezek elég necces szelók :D
  • Forza Italia
    énis remélem
  • w77d
    "bresttől viszont félek egy picit mivel régen ikszeltek! "

ne ijesztgess baszki XXD remélem tiszta hazai siker lesz...
  • Forza Italia
    én is csak véletlen vettem észre:D
    2.28 ért egész jó
  • Plo Koon
    Nem mindenki nyomja régóta, én meg ezt a fajtát még nem próbáltam, biztosra akartam menni. :) De kösz.
  • Dean Winchester
    akkor egyértelmű hazai.

bajnokságban is oda-vissza verték a nottinghamat ,formailag is jobbak most. szóval akkor ez igy sima hazai.
    Meg is köszönöm h rávilágítottál erre a meccsre ;)
    brest-blackpool-shamrock rovers

caen-metz
    caen veretlen hazai pályán.
    vendégeknek nyerni kéne ha felakarnak jutni és hát a caen már feljutott!
    sztem jönni fog a vendég siker annak ellenére h a múlt fordulóban a metz elég nyögvenyelősen nyert az angers ellen! (emberelőnyben a 90.percben lőtt góllal lett 1:0)

bresttől viszont félek egy picit mivel régen ikszeltek! Mivel az odavágón magabíztos 3-1 es sikert könyveltek el Dijonban na meg a brest ha nyer és a caen kikap akkor bajnok lehet ezért azt mondom jönni fog a hazai siker.

hétvégére meg én megrakom a hertha-t! bayernnek mind1. hertha meg szép eredménnyel akar búcsuzni a drukkerektől !
    Hertha BSC - Bayern München

A Bundesliga bajnoka a csalódott és elkeseredett Hertha BSC-hez látogat, mely csapat sereghajtóként jövőre a másodosztályban folytatja.

Dárdai Pál együttese, a HBSC 13 év után búcsúzik a Bundesligától, amit a játékosok és a szurkolók is tragédiaként élnek meg. Érthetetlen, hogy Lucien Favre vezetőedző ebből az egyébként erős keretből miért nem tudott ütőképes csapatot kovácsolni, hiszen a nevek alapján a Berlinnek egyértelműen a középmezőnyben lenne a helye. Tény, hogy Dárdaiék mindössze 5 mérkőzést nyertek meg a 33-ból, ami nagyon kevés. A rutinos magyar középpályás jövőre is marad a klub kötelékében, és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a kék-fehérek egyből visszajussanak az élvonalba. A Bayern München már most bajnoknak vallhatja magát, és mivel bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, Louis van Gaal vezetőedző minden bizonnyal a tartalékokat fogja pályára küldeni. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Hertha simán győzni fog a búcsúmeccsén.
  • w77d
    csak a győztesét... miért fizetnék ki azt, amit nem találsz el? XXD
  • Plo Koon
    Vagyis 3/4, bocsi, így értve.
  • Plo Koon
    Kérdés.

Ha megteszek 3 meccset 2/3-al, és ebből be is jön kettő, akkor csak a győztes meccsek szorzóját fizetik ki, vagy az egészet?
  • Forza Italia
    rájátszás. visszavágós.
  • Dean Winchester
    ez a párharc most a feljutásról szól? lesz visszavágó is?
    ezen infok alapján tudok csakis véleményt nyílvánítani
  • Forza Italia
    mi a véleményed a Blackpool - Nottingham meccsről???
  • Dean Winchester
    ja első pár meccs és jön ennek az ellenkezője.
    pl én tuti rakok olyat hogy 200 ft és 3 nagy szorzó tehát amire álmomban sem gondolnék.
  • szomferi
    Van ilyen :D
    Nekem se jött mostanában szinte semmi, mindig bele tudtam tenyerelni a "jó" tippekbe :(
  • w77d
    na ez az, amit én mostanság sajnos nem tudok produkálni XD
  • szomferi
    Jaa ForRedGlory volt az, régen láttam már arrafele :)
    De viszont ő nem sokat bukott, viszont ha bukott akkor másnap visszahozta a dupláját :D
  • Forza Italia
    + az enyém:D
    válogatottakat nagyon érzem:D
  • w77d
    nna igen a VB... az lesz az én időm XXD
  • Monoton
    Szerintem tanul :)
  • kraawz
    egy srác, a nevére nem emlékszem, de mindig hozta a szelvényeket, amiken tízezreket nyert, hogy ő 2 hét alatt 10 000ből 200 000et. Segít másnak is, csak a nyeremény 10%-át kéri el. Pár hétre rá prohardveren néztem, hogy a pénzének jelentős része elúszott pár meccsen.

Ui: Mattal mi van ? :)
  • szomferi
    Ki volt ő?
  • Forza Italia
    Blackpool - Nottingham

Ezen a meccsen gondolkodott valaki??

Blackpool a szezon elején nagyon szarul kezdett. Óriási fordulatott vettek tavasszal és elérték a 6. rájátszást érő helyet. Nottingham a 3. lett. A Blackpool otthon nem is olyan rég 3-1 re verte a Forest idegenbe pedig 1-0 ra nyertek. Formájuk hazai pályán nagyon meggyőző. 23 meccsből 13 győzelem 6 remi és 4 vereség. 46-22 es gólkülönbség. Nottingham idegenbe nem valami acélos. 4 győzelem mellett 11 döntetlent 8 vereséget számlál a Forest. Igaz h rájátszás és h angol másodosztály de figyelemre méltó a hazai 2.28 as odds.
    Reményeim szerint a Blackpool otthon nyerni os fog.
    Tippem: 2-1
  • kraawz
    ha van pár perced, pm-ben vagy akár itt leírnád a betsson és betfair féle back/lay lényegét ? Ha jól emlékszem, te ezt vágod :)
  • Shep
    Na tessék nektek foci szelvény

SCR Altach - First Vienna FC 1894 (1x2) 1 1.23 Függőben
    Debreceni VSC TEVA - Fehérvár FC (Draw no bet) 1 1.33 Függőben
    TPS - VPS (Alatt/Felett TPS: 0.5) over 1.12 Függőben
    össz: 1,83
  • kraawz
    vagy a srác, aki prohardveren is tolta..
  • Shep
    Persze tudjuk, mint ahogy az előző x alkalommal is az utolsó volt.