211992
-
Gaba94 #67346 kraawz mit mondasz mára?:D -
Én annyira nem érzek erre a meccsre semmit, hogy még. Ilyen szinte még sosem történt velem, mindig volt megérzésem jó vagy rossz, de volt, most meg semmi. Mondjuk estig még megjöhet az ihlet. -
hát de lehet , hogy mindketten hajtani fognak és be-becsusszan néha egy sárga
de nem tom.. lehet csak a szögletet kéne de azt se merem nagggyon
-
6 v. többet mire alapozod? Szerintem elpasszolgatnak és egy nulla meccs lesz. -
én a 6 v több sárgán és a 12 v több szögleten gondolkodom. csak nincs miből rakni az a baj
-
Gaba94 #67341
Vélemény? :) -
Hát ez engem is érdekelne, nincs semmi ötletem. -
Ja, jó most látom ,hogy te a Texast tetted úgy akkor más a helyzet. Pedig a CWS simábban jött :) -
Ugyan ezekkel a meccsekkel?
Mert a white sox-nak nagyobb lett volna a szorzója de nem mertem megrakni:) -
Mai tippek bl-re?
Mit érdemes rakni? -
Te hol játszol? -
Jó szar ez a tobet nekem 9,3-ra jött ki. -
Hali Shep!
Megraktam a szelót!
Kár hogy csak 300-al:(
Köszi szépen a tippet:)
Annyi hogy a white sox helyett mást raktam.
-
Monoton #67333 Nahát nem gondoltam volna hogy a Tamba Bay kikap a Houston-tól :S -
Milyen jó, hogy én ML-ba raktam őket :) -
#67330 ;) -
Megtettem én is az ideírtak alapján, buktam is rendesen rajta! :( -
Dean Winchester #67329 elhát :( -
most akkor a chicagogenyó elment? 

-
Dean Winchester #67327 ja bazz 2-2 ho: 3-2
eszem megáll :S
vasárnapra megrakom őket megint. -
Vezetett a Sharks de megóvták a gólt:D
0:0:) -
Na majd most!
-
Az oroszokon ment el a szelvény:(
[IMG][/IMG]
-
Azt hiszem úgy van, hogy a regisztrációt követő 10 napon kell feltöltened a számlát és akkor duplázzák meg. De nem biztos én így emlékszem. -
csá
Van most a bwinen ez a bónusz, hogy frissen regisztráltaknak 7500 Ft-ig megduplázzák a pénzét. Én meg pont 7500at tettem föl és még mindig nem duplázták meg, pedig már letelt a feltöltés utáni 24 óra.
Valaki valami tanács esetleg? :) -
10k-t. -
Igen, de nekem nincs annyi pénzem hogy oda töltsek fel, egy ezrest meg összekaparok itthon az aprókból :D -
OK köszi!
-
183 R-N. Löwen Kronau - Füchse Berlin H 1.10
145 Bayern München - Internazionale H 2.90
129 Helsingborg - Halmstad H 1.40
215 Horvátország - Wales H 1.38
235 Portugália - Zöld-foki-szigetek H 1.10
237 Anglia - Mexikó H 1.35
239 Argentína - Kanada H 1.16
113 Németország - Oroszország V 1.09
Eredő odds: 11.57201
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 11570 Ft
Max marad ez :D -
Dean Winchester #67316 kaptam egy mailt.melyben fasza kis elemzés van.
nekem ez a sor tetszett (bár nem olvastam még vég)
Alfredo di Stéfano talált be három döntőn is,tehát Eto'o ha betalál akkor Alfredo mellé kerülhet a neve.
Bayern München – Internazionale
Bajnokok Ligája, döntő
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid; 2010.05.22, 20:45
A katalán klubot már csak azért is érdemes megemlíteni, mert közös kapocs a két menedzser, Louis van Gaal és José Mourinho életében. A tolmácsként kezdő portugál mester saját bevallása szerint is rengeteget tanult az ott neki lehetőséget adó hollandtól. Persze ez még nem jelenti azt, hogy azonos lenne hitvallásuk. Ahogy van Gaal fogalmazott: „Ő arra edz, hogy nyerjenek. Én arra edzek, hogy szépen is játszunk, meg nyerjünk is.” Íme tehát az alapvető különbség a két csapat játéka között – a Barcelona után talán éppen a Bayern az a csapat, amely a legszebb támadó focit nyújtotta idén a BL-ben; az Inter az a csapat, amely az elődöntőben kiverte a katalánokat.
Éppen e gondolat mentén találunk további közös kapcsokat is a csapatokban. A bajorok támadójátékának legfontosabb eleme jelenleg talán éppen Arjen Robben, aki tavasszal bemutatót tartott abból, hogy milyen kiváló formába is tud lendülni, amikor hosszú hónapokig végre elkerülik a sérülések. Ő utoljára éppen Mourinho keze alatt játszott ilyen jól, a Chelsea játékosaként. Most előző klubja, a Real Madrid otthonában mutathatja meg, hogy kár volt őt eladni.
A másik oldalon hasonló helyzetben van Wesley Sneijder: szintén kiváló formában lévő holland támadó középpályás, akiről könnyen lemondott a Real. De az Inter keretében olyan játékos is van, akiről éppen a Bayern mondott le meglepően könnyen: a brazil válogatott középhátvéd, Lúcio sem lesz tehát egyéni motiváció híján. Végül pedig emeljünk ki valakit, akiről a Madrid is, majd a Barcelona is lemondott: a kameruni válogatott csatár, Samuel Eto’o ismét BL döntőt játszhat, és ha az utóbbi két alkalomhoz hasonlóan ezúttal is gólt tud szerezni, akkor igazán exkluzív társaságba kerül: rajta kívül egyelőre csak a Real klasszisa, Alfredo di Stéfano talált be három döntőn is. A maga részéről Eto’o a megfelelő lazaságra intette csapatát: „Tudom, hogy sok ezer Inter szurkoló álmodozik a sikerről, de ha rögeszmévé válik, akkor nem fog sikerülni.” A tavalyi döntőn Eto’o talált be először, majd győztesként vonulhatott le a pályáról – ezúttal kilencszeres kifizetéssel jár, ha tettét meg tudja ismételni.
A bajorok részéről már említettük Robbent, rajta kívül a horvát válogatott csatár, Ivica Olic az, akivel leginkább számolni kell a kapu előtt – ő a csapat házi BL gólkirálya, hét találattal. Mint emlékezetes, a németek az ő mesterhármasával biztosították be helyüket a döntőben, amikor 3-0-ra nyertek Lyonban ez elődöntő visszavágóján. A mérkőzés rangjának megfelelően ezúttal egy sor speciális fogadási lehetőség adódik – például 13-szoros kifizetéssel jár, ha Olic legalább kétszer betalál, és 67-es szorzóval fizet, ha ismét triplázni tud!
A Bayern remekül működő támadógépezete ellenére a döntő favoritja az Inter, ami feltétlenül logikus, ha már a Barcelonát meg tudták állítani. Ám ne feledjük: Robbenék a sorozatban többször is bizonyították már –például a legutóbbi két döntőn egyaránt résztvevő Manchester United ellen is-, hogy esélytelenként, vert helyzetből is képesek talpra állni. Ennek megfelelően érdemes lehet megnézni a Dupla eredmény listát, ahol 41-es szorzóval fizet, ha félidei hátrányból fordítanak a bajorok. Ebben az esetben a klub története során ötödik alkalommal ülhetnek Európa trónjára, míg az Inter a harmadik elsőségre tör. Hogy melyiküknek sikerül, kiderül szombat este, ÉLŐ:ben. Jó szórakozást kívánunk! -
Online mixen van ha jól tudom -
sport 2 -
Az nhl meccset adják valahol éjszaka? -
Ezt nekem szántad? :D:D
Olyan kéne ami tippmixen elérhető :D -
Valami vállalhatóbbra gondoltam :D -
Tessék ajánlottam, de ez úgysem fog bejönni :)
ATL Braves
1.66
CIN Reds
1.89
NY Yankees
1.62
CHI White Sox
1.86
-
Bayern X Inter egy szelvényen. -
Hát pedig simán lehet.
Dragon megfogadom a tanácsodat
"sztem jobban is jársz, hogy nem adsz..:) ha nem jön be, nem hibáztatnak.=) " -
Holnapra (és max vasárnapra) tudnátok egy 10x szorzós kombit ajánlani? -
Mostanában tényleg jól ment,így a bajnokság végén ahol nem lehetett már hibázni..és viszonylag sokat vettem ki..de nehogy már ezért lekorlátozzanak......