211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Effe88
    nem fér el nem írtam ilyet ne ferdítsél légyszíves
    természetesen legyen meg a büntetése csak ne te adjad hisz nem vagy te modi szólni kell a modiknak majd ők jutalmazzák:)

írásjelekről ne oktass már(hisz ezt is nagyon fontos volt oda írni) ki hisz nem vagyunk egy szinten sehogy sem:)
  • szomferi
    na én már délután megjósoltam őket :D
    bár ez a cetféle nem rúgott még gólt a Bilbaonak :D
  • DVilla7
    Abszolút, korrekt köszönjük szépen
    ez most olyan volt mint 1 karácsonyi ajándék
    most már mindenki, nyugodtan boldogan osztja meg élményeit társaival
  • szomferi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

az anyázás meg a buzizás egyszer-egyszer még tűrhető egy embertől, de heti pár alkalommal már tényleg törlendő/büntetendő szerintem is

akkor tömören: az itteni pontrendszernek kb értelmét nem látom a visszatartóereje hiányában, Dean itt a főnök, neki kell eldönteni hogy törölhető-e a hozzászólás, mert flameáradat követné csak, vagy csak mert szimplán valaki trollkodni jön ide, vagy anyázni másokat

én tuti nem vállalom a HG címet, mert nem tudnék pártatlan maradni egyes emberekkel szemben

ez a Dean által említett "cselzki" minden csak nem sértő, semmi sértő dolog nincs benne, nem úgy mint a "szarzenálban" és egyéb átalakított csapatnevekben (hirtelen egy se ugrik be, de biztos van még)
    ez a 'tiszteld a csapatot' kicsit hülyén hangzik (bár ambivalens érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, mert például ha meglátom hogy valaki szidja az Arsenalt a fentebb említett jelzővel, azt meg tudnám b@szni az anyja hátán (hogy finom és nőies legyek :D) kb olyan mint a tiszteld az öregeket, de sokan úgy vannak vele (és nekik adok igazat), hogy nem a kort kell tisztelni, hanem a tetteit az embernek

ja és Dean, ezt a kurva színezést meg a többi taget rakasd már vissza faszom :D
  • Efreet
    Beszélgettünk privát üzenetben Dean Winchesterrel, szerintem sikerült mindenki számára jó döntésekre jutni: ő visszafogja a törlés gomb (alkalmanként valóban indokolatlan, de sokszor teljesen érthető) használatát, cserébe viszont kérnénk mindenkit, hogy az
    ebben a fejlécben található alapelveket a lehetőségekhez - és a topichoz - mérten próbálja betartani, és ne provokálja a másikat, valamint passzív csevegésre használja a fejlécben üldögélő modult, vagy az OFF topicot - azért vannak ott.
    Persze, mivel itt néha komoly pénzek is forognak érthető, hogy elcsattan egy-egy durvább kifejezés, de mindenki figyeljen oda önmagára és egymásra is, hogy a házigazdának ne kelljen hozzánk fordulnia, emellett legyen toleráns a többiekkel.

Ha komolyabb személyeskedés történik (pl. a lent említett nácizás), akkor viszont azt válasz és törlés nélkül azonnal jelezzétek a moderátori topicban, az ilyesmit büntetjük - azokkal együtt, akik reagáltak rá, vagy kiprovokálták. Egy normális hangnemű vita vagy beszélgetés a nyugodtabb időszakokban elfér, el kell, hogy férjen (és a házigazda feladatai közé tartozik az is, hogy ezt kezelje, figyelmeztesse azokat, akik kezdenek indulatból reagálni), de a személyeskedés nem elfogadható - és mindegy, hogy ki kezdi, vagy ki ütött vissza először, moderátori szempontból mindenki hibásnak számít, aki részt vesz benne.

Köszönöm a figyelmet, remélem sikerül mindenki számára egy nyugodtabb, kellemesebb környezetet kialakítani.

szerk: ahogy itt alattam le is írta a kolléga, míg én fogalmazgattam :)
  • Dean Winchester
    írásjelet használhatnál :D
    Az megint azon embereket minősítik aki szerint elfér a nácizás,anyázás...stb.

Kérnék mindenkit,hogy normálisan fórumozzon! Ha bejön egy emberke aki reklámoz egy adott oldalt vagy szimplán beszól valakinek akkor kérlek engedjétek el a fületek mellett, az illető megkapja a jutalmát, reklámot törlöm. Vitázni ne álljatok le egymással. Off topicban továbbra is minden megengedett. Ha valakinek problémája van a másikkal akkor azt szintén az off topicban kivesézheti de ne itt!
  • DeerHunter01
    Cesena :DDD
    mondani is akartam a 10. perc körül, hogy simán vállalható a góljuk
  • demonsss
    Mivel Barcelona ellenes vagyok Szerintem lesz :D
    De ha eltekintünk ettől akkor nem tudom , mert most az egy dolog , hogy a Barca 4:0-ra ütötte ki az osasunát és akkor most tartalákosan áll fel a BArca , de lehet hogy az Osasuna is úgy gondolja , hogy ez a hajó elúszott és inkább rápihentei a bajnokira a főbb játékosait , nem tudom hogy lőnek e gólt
  • Rash87
    Pont h azt kellene büntetni,mert szánalmas,ami megy itt 1-1 meccs után.
    Mindenki anyázik meg szid mindenkit....
    Bár ki mihez van szokva,lehet én látom rosszul.
  • Effe88
    köszi
    egyébként ha senki nem vállalja vagy nem szavazzák meg aztán nekem is mindegy felőlem maradjon csak ja ne magyarázzon nekem többet ennyit kérek:)
    ja illetve ne akarjon modist játszani ha valaki nácizik zsidózik stb anyázik ne pontozgason írjon a modiknak aztán annyi....ez lenne minden

Demonsss osasuna gól szerinted lesz most tanácstalan vagyok???
  • DeerHunter01
    ja,a csapatok szidását meccs után 20 percig szerintem nem kéne büntetni :DDD
    néha jó kiadni magunkból a feszültséget egy vesztes szeló után :D
  • demonsss
    Jaj Fiúk , lányok milyen veszekedésről maradtam le :D Én Valahol Effével valahol Deannel értek egyet sztem simán maradhat Dean a Hg , de viszont
    Deannek se kellene törölgetnie Effe nyertes szelvényeit meg beszólni érte neki mert csak nyertes szelvényeket rak be , ami nem igaz mert láttam már vesztes szelókat is amit berakott , meg mit vártok ha csak nyer ? ami azt illeti szerintem ez a pontozás dolog nem valami jó ötlet mert pl én is hirtelen haragból mikor sokat bukok idegességembe szidom a csapatot aki miatt bukok és ezt kinyilvánítom. Szerintem azokat az embereket kellene büntetni valahogy akik a másiknak szólnak be PL Eriador mikor le nácizott enegem csak úgy ! Kösz Pusz mindekinek
  • Ramox
    Te sem jártál túl jól sajnos a Bilbao 2. góllal :\ Nem azt hozza eddig az este, amit vártam. Kéne valami, hogy legalább a nullszaldó meglegyen.
  • Dean Winchester
    Neath Atletic v Port Talbot Félidő 1,5 gól fölött
    1.666
    Lehetséges nyeremény 3.333 HUF
    Összes tét: 2.000 HUF
  • Dean Winchester
    ez a durva! 10.perc 1-0 és nincs még 1 gól. részvétem!
  • miluu92
    Liverpool - Stoke (0-1)V 2,45-ért nem is rossz valóban.
  • DeerHunter01
    hétvégére egy poén 4/3ast lehet meg kéne próbálni:
    Fiorentina - Lecce V 7.10
    Chievo-Palermo V 3.20
    Milan-Inter H 2.35
    *(0-1) Liverpool - Stoke V 2.45

vagy 5/3asba ugyanez még ezzel kiegészítve:
    Catania - Roma V 2.28

amúgy ha valakinek van egy kis ideje és ért az ilyesmihez, írhatna egy olyan programot, ahol ki lehet számolni a tippmix kombiknál a várható nyereményeket meg a max. nyereményt
  • DeerHunter01
    Liverpoolt én nem raknám be a szelvénybe, elég az a 3 angol meccs...
    még szerintem a WBA is necces
  • Effe88
    ne fenyegess, a privi üzijeid jöhetnek
  • Effe88
    rizespor-gazientep mind 2 cs gól 1.88 +2k
    atromitos-aris v gól 1,57 +2k

vajon osasuna gól lesz????hm
  • Dean Winchester
    Az ilyen hozzászólásokra nincs szükségem! Gondolom ezt is nagyon muszáj volt beírnod. De az előtte levőre is nagy szükség van.

Most azért töröltem mert nem akartam 2 hsz-t elpostolni így egybe raktam a fogadásomat a neked szóló válasszal. Ez volt az utolsó,hogy bármit is megmagyarázok neked. Bármi bajod lesz PM-ben keress fel, így teszem majd én is.

Ramox.: köszi! gondoltam, hogy all in-t nyomok de nem mertem! Ám a nyereményt most felrakom a félidő 1.5 overre. (bár ez lehet hülyeség de szerintem 2-0 lesz)
  • Ramox
    Ez gyorsan jött... most akartam megrakni, már nem vette be :) Grat
  • Effe88
    hát most is miért törölted az üzidet????
  • Dean Winchester
    a jelen levőkre gondoltam ,de ezt is írtam már ,hogy a többiekre még várunk!...

bilbao-albacete félidő 0.5 over 1.55
    2k -> 3.1k
    odavágó 0:0
    +stat
    + megérzés
    + spanyoloknál szokott jönni a félidő over
    ezért merem bevállalni a fogadást.
  • Effe88
    ja ilyenkor már"a jelen lévőkre gondoltam":D:DD: de jó
    "Mindenki más egyetért és nem ellenez" :D:D
  • Dean Winchester
    1-0 :D bejött volna
  • Effe88
    igen mindenki:)ha így jobb:D:D:D
    ferna,shep pl nincs is itt demonsss sem szomferi nem írt semmit rég arcok
    a többiek se
    na de mindegy legyen a te akaratod:D:D:D

• Dean Winchester
    a napokban vagy múlt héten történtek nem ezt bizonyítják, pont te szóltál vissza eriadornak!
    Viszont akkor eddig úgy néz ki, hogy te és eriador az aki a hg és a pontosztás ellen vagy! Mindenki más egyetért és nem ellenez.
  • Ramox
    Na, a Fener amit kihagyott a félidő utolsó perceiben... Köszönöm nekik :) Nem szeretem mikor ilyen könnyelműen játszik egy csapat... elszórakozzák.
  • Effe88
    egyébként viselkedni tudok
    nem hiszem hogy bármikor szidtam egy csapatot vagy anyáztam volna itt vagy zsidóztam volna stb....szóval mellé ment ez is
  • Effe88
    ne
    istenem
    "de pontokat osztogatshatsz tiltani viszont nem tlthatsz ki senit evvan"
    skripteket viszont nem rkahatsz ki ezt Efreet modi is írta nem tudom mi lehet ezen nem érteni
    szóval felőllem rakosgassad a pontokat
    na de majd folytassuk máskor a hg kérdéssel is...
    remélem szomferi vállalja vagy Monoton előkerül....
  • Dean Winchester
    Drasztikus változtatás. Igen mert a szép szó nem elég ahhoz, hogy rend legyen. Ám aki tudja magáról,hogy rendesen viselkedik az érdekes mód egyetért a szabályzattal. Ha te tudod, hogy normálisan viselkedsz akkor miért ellenzed a szabályzatot?
  • Rash87
    Én is csak olvasni szoktam inkább a topikot,de ebből az egészből csak a Te sértődöttséged jön le...
    Ha bajotok van egymással,privátban intézzétek el(bár szerintem részedről felesleges úgy látom),megint átment teljesen off-ba az egész.
    Bár ez Dean-nek kellett volna észrevenni...

Egyébként sincs vele semmi gond,bár az való igaz,hogy néha-néha visszaél a joggal,meg 1-2 emberrel szemben elfogult, de nem hinném,hogy más jobb HG lenne,sőt... legalább ő megpróbál az ellen valamit tenni, amit a sok idióta troll művel(t).
  • RocKY2
    Liverpool Stoke H
    Mnch UTD Bolton H
    Tottenham Wolwes H
    Madrid Villareal H
    West Bromwich Norwich H
    kicsit alakítottam a szelvényen. erről valami vélemény?
    plussz még fogok beadni egy 200as chelsea - sunderland V -t. említette itt valaki hogy kicsi esély a chelsea győzelemre.
    írjatok bármi észrevételetek van kezdő vagyok még eléggé : D
  • Rash87
    Én max 1-1 mondanák,Barca-n fog múlni minden még így is,tartalék csapattal.
  • Effe88
    engem érdekel
    de viszont te ritkán szoktál erre felé járni épp úgy ahogy ramox
    persze attól ugyan annyit ér a véleményetek mit az enyém vagy bárki másé
    de nem látjátok át teljesen a helyzetet szerintem
  • Effe88
    istenem
    hogy te mindig kihúzod magad:D:D:D
    miért kérdeztem volna meg régen nem érdekelt most is azért kérdeztem meg mert drasztikus változásokat akartál csinálni és érdekelt tehet e ilyet egy hg......mint kiderült nem:)
    ja beszólhattál volna az igen mi hg mentalitás
    pont erről beszélek:)
  • Dean Winchester
    én meg a barcára se merek tenni! 1-1 is lehet az a meccs mint ahogy 1 gólos hazai vagy vendég siker is szerintem. De reméljük bejön mert nekem az a meccs full tét nélküli
  • Gaba94
    Senkit nem fog érdekelni, de azért én is leírom a véleményem.
    Ramox kollégához hasonlóan én is 2009 eleje óta követem napi rendszerességgel a topikot, igaz inkább olvasóként, mint aktív résztvevőként. Akkoriban még arról szólt ez a topik, amiről szólnia kellett. Tippek, azok megvitatása, egymásnak való segítség, nyertes szelók, jó tippek esetén gratuláció. Mindennap vártam, hogy benézhessek a topikba, mert egyszerűen élvezet volt olvasni. Aztán egyszer valami megtört. Felhígult a mezőny, egyre több flamelés lett, a sportfogadással kapcsolatos hozzászólások száma pedig csökkent. Akik nap, mint nap itt voltak és tettek a közösségért, szépen lassan eltűntek - teljes joggal.
    Ma már inkább megszokásból, mintsem kedvből nézek be ide. Tovább inkább nem folytatom, mindenki láthatja mi folyik itt.

Ami Deant illeti. Már vagy 2 éve ő a házigazda, soha semmi probléma nem volt vele. Mindig itt volt, mindenki számára rendelkezésre állt, segített, ha kérdezték válaszolt. Mondhat bárki bármit, ő az aki a legtöbbet tette a topikért.

Olyanokba nem megyek bele, hogy kinek van igaza, mert szerintem ez nem kérdés. Sokaknak ez van megszokva, még nem voltak itt akkor, amikor virágkorát érte a topik, ők nem is igazán vannak tisztában azzal, hogy hogyan is zajlottak errefelé a dolgok. Deannek már számtalanszor elmondtam, hogy nem vele van a gond, mert töménytelen meló lenne minden egyes offot vagy flamet törölni. Én még mindig azt mondom, hogy ezt a topikot egy jó időre bekéne zárni.

Lehet nekem esni, nem érdekel. Aki "régi motorosnak" számít az tudja miről beszélek, aki meg nem.. az abszolút nem érdekel.
    Részemről ennyi. Szebb jövőt a topiknak!
  • Dean Winchester
    ezt megkérdezhetted volna anno és akkor rég világos lenne.
    a basztatás az nagyon régen volt , ezzel kár jönni. Vissza lehet lapozni kurva sok oldalt meg lehet nézni mikor is basztattalak. Ha elfogadjátok és nyomos indok lesz akkor lehet tiltani, ez van.
    Egyébként meg volt olyan hsz-d is, hogy te leszarod a topicot nem is jössz ide! De ha így van akkor miért vagy még itt? Megmondom mert ez a kijelentésed régen volt mint ahogy nekem is régen volt az amit te állítasz.
    utóbbi időben is raktál szelvényt, beszólhattam volna h kezdesz shepre hasonlítani,hogy csak zöldeket raksz be de nem tettem... Épp azért mert a topic témájához hozzáillik, a saját szelvényét mindenki úgy rakja be ahogyan azt akarja.