image-BD73_519E93E2.jpg
  • Gaba94
    Senkit nem fog érdekelni, de azért én is leírom a véleményem.
    Ramox kollégához hasonlóan én is 2009 eleje óta követem napi rendszerességgel a topikot, igaz inkább olvasóként, mint aktív résztvevőként. Akkoriban még arról szólt ez a topik, amiről szólnia kellett. Tippek, azok megvitatása, egymásnak való segítség, nyertes szelók, jó tippek esetén gratuláció. Mindennap vártam, hogy benézhessek a topikba, mert egyszerűen élvezet volt olvasni. Aztán egyszer valami megtört. Felhígult a mezőny, egyre több flamelés lett, a sportfogadással kapcsolatos hozzászólások száma pedig csökkent. Akik nap, mint nap itt voltak és tettek a közösségért, szépen lassan eltűntek - teljes joggal.
    Ma már inkább megszokásból, mintsem kedvből nézek be ide. Tovább inkább nem folytatom, mindenki láthatja mi folyik itt.

Ami Deant illeti. Már vagy 2 éve ő a házigazda, soha semmi probléma nem volt vele. Mindig itt volt, mindenki számára rendelkezésre állt, segített, ha kérdezték válaszolt. Mondhat bárki bármit, ő az aki a legtöbbet tette a topikért.

Olyanokba nem megyek bele, hogy kinek van igaza, mert szerintem ez nem kérdés. Sokaknak ez van megszokva, még nem voltak itt akkor, amikor virágkorát érte a topik, ők nem is igazán vannak tisztában azzal, hogy hogyan is zajlottak errefelé a dolgok. Deannek már számtalanszor elmondtam, hogy nem vele van a gond, mert töménytelen meló lenne minden egyes offot vagy flamet törölni. Én még mindig azt mondom, hogy ezt a topikot egy jó időre bekéne zárni.

Lehet nekem esni, nem érdekel. Aki "régi motorosnak" számít az tudja miről beszélek, aki meg nem.. az abszolút nem érdekel.
    Részemről ennyi. Szebb jövőt a topiknak!