98416
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Musachy
    Persze. Általános iskola első osztályába jártunk még...

És te?
  • Zephyr Retiring
    Nekem a pacal. Első találkozásom vele egy egykori pesterzsébeti étteremben volt.
    Szerelem volt első ízlelésre.

Emlékszel még az első szerelmedre? Mennyi idősek voltatok akkor?
  • Bebut
    Ma meccsen. Egyik srác hamis igazolással játszott.

Mi a legemlékezetesebb étel amit valaha ettél?
  • Zephyr Retiring
    Jelenleg 2 műszakos beosztásban. Valaha bevállaltam az éjszakázást is, de már nem.

Utoljára miért kellett valótlant állítanod valamiről?
  • Calver
    reggel? aludnék tovább. jó, 313 millió nélkül is ez volt.

milyen időbeosztásban dolgozol/milyen a bioritmusod? (éjszakai bagoly, társai)
    Utoljára szerkesztette: Calver, 2018.10.14. 06:03:30
  • Zephyr Retiring
    Olyasmi dolgok miatt (mint festés, tapétázás, villanyszerelés, kerékpár javítás, betonozás, fűnyírás stb..) amikhez konyítok, nem szokásom szakikat hívni. Számomra nehezebbekhez viszont igen (pl. gépi munkák, úgymint fakivágás, tereprendezés, alapásás, kútfúrás vagy éppen gázszerelés) néha nem árt egy mesterember..

Ha tegnap nyertél volna a lottón 313 millót, mi lenne ma reggel az első dolgod?
  • atiapuka
    Érdekes kérdés. Én már a szakközépben is informatikát tanultam, és a mai napig is abban dolgozom. De amit anno a 80-as években tanultam, abból már semmi sem igaz, minden megváltozott. Na jó, a bináris és hexadecimális számrendszer megmaradt.:)

Ha festeni, tapétázni kell, mestert hívsz, vagy megcsinálod magad, barátokkal, ismerősökkel?
  • Zephyr Retiring
    Főállásban, egy dinamikusan fejlődő kft. csapattagja vagyok. 4 éve váltottam utoljára, teljesen más munkafolyamatra, mint amit addig csináltam. Úgy éreztem, a régi helyemen megrekedtem. Jó döntés volt váltani.

Tanult szakmádban tevékenykedsz, vagy egész másfelé vitt a sors, mint amit elképzeltél valaha magadnak?
  • Calver
    vállalkozó vagyok, így kb akkor kapok fizetésemelést, ha jól megy a biznisz. bár pár hónapja adtam magamnak egyet egy kellemes kis jutalékemeléssel, már van elég ügyfél ahhoz, hogy ha akarom, elhajthatok embereket a picsába akik nem akarják megfizetni a rájuk szánt időt.

milyen munkaviszonyban dolgozol? (főállás, mellékállás, vállalkozás valamilyen formája, stb)
  • Zephyr Retiring
    Társaság függő. Vagy ha az online netes quizekre gondoltál, akkor meg hangulat függő.

Mikor kaptál utoljára fizetésemelést? Mikor várható a következő?
  • Bebut
    Amerikaifoci.

Szereted a Quizeket?
  • Zephyr Retiring
    Hogy megnyerem a ping-pong versenyt szombaton...naná, hogy utolsó lettem..
    (vagy húsz éve nem pötyögtem ilyesmivel, nem is csoda..)

Kedvenc labdajátékod?
    (amit szívesen nézel vagy játszol..)
  • Calver
    kb két perce kezdte el valaki számon kérni rajtam földtől elrugaszkodott bürokraták intézkedéseit és képtelen volt felfogni, hogy semmi közöm hozzá, csak megpróbálom megkímélni fél milliós bírságtól.

neked?
  • chhaya #96877
    Gyönyörűűű

Elvileg szeretnék még egy cicát, gyakorlatilag nem lesz belőle semmi.

Mi a legnagyobb hülyeség, amit mostanában mondtak neked?
  • Calver
    'sup?

Maine Coon kislány, 9 hónapos, messze túl okos és kalandvágyó.
    (az a fehér a szekrényen kétoldalú ragasztószalag, hogy ne tudjon rá felugrani. rájött, hogy a monitorról fel tud parkour (purrkour?)-ozni, amit azóta is szeretettel csinál.)

ha van háziállatod: szeretnél mellé másikat is?
    ha nincs: szeretnél?
  • chhaya #96875

Neked?
  • kamionosjoe
    Most, hogy így kérdezted már évek óta nem voltam nagyon ideges. Ha én nagyon ideges vagyok ott valami össze fog törni vagy legalábbis leordítom valakinek a fejét.
    (tipp: focimeccsre ki lehet menni és ott ki tudod ordibálni magadból a dühödet akár lányként is)

Milyen háziállatod van?
  • chhaya #96873
    Változó, vagy ő, vagy én, vagy együtt.

Van valami bevált önmegnyugtató technikád arra az esetre, ha valamiért nagyon ideges vagy?
  • Bebut
    Nincs semmi gond vele, nem jövök sokat.

Ki végzi nálad a bevásárlást?
  • Zephyr Retiring
    Nálam hangulat függő milyen zenét hallgatok épp, de nincs olyan nap, hogy ne hallgassak valamilyen zenét..

Családod, párod (vagy közvetlen rokonaid) miként tolerálják a fórumokon (és nem velük) töltött szabadidődet?
  • atiapuka
    Ha határidős munkát csinálok, és közben cseszegetnek, hogy mikor lesz már kész.

Szereted Mike Oldfield zenéit? Most értelmesebb kérdés nem jutott eszembe, mert éppen Oldfield dvd-ket nézek.:)
  • chhaya #96869
    Két hét szabadság.

Mivel tudnak a leghamarabb / leginkább felbosszantani a munkahelyeden?
  • Musachy
    Nem.

Ma pihenés vagy munka?
  • Bebut
    Nem.

Lehet még valahol?
  • Musachy
    Volt pár eset... a tiédhez hasonló is, csak kocsival voltunk, egy haver kis járgányával, ő vezetett, én a jobb egyen. Egy hídon mentünk, ami csúszós volt az ónos eső miatt. Jött szembe egy kisteherautó, ami nem sokkal előttünk megcsúszott, a hátulja elindult felénk. Haver finoman jobbra manőverezett és épp elkerültük a találkozást. Hátranéztem és láttam, hogy némi kacsázás után sikerült a teherautósnak is egyenesbe hozni a kocsiját és megállni.

Szavaztál az óraállításról szóló uniós konzultáción?
  • Zephyr Retiring
    Sajnos nem mindennel kapcsolatosan, de sokszor igen. Kerültem már el balesetet is amiatt, hogy bajt éreztem.
    Jeges úton cangával mentem. Sosem szoktam a járdán közlekedni, de akkor behajtott oda egy sugallat. Amikor az utca végére értem tekerve a bicót, balról befordult egy nagy terepjáró. Kanyarodás közben simán átcsúszott a szembeforgalmi útra, pont oda ahol haladtam volna egyébként. Frankón telibetrafált volna ha nem megyek be akkor a járdára.

Te úsztál már meg nagyobb vagy akkor és ott halálosnak tűnő balesetet?
  • chhaya #96864
    Az attól is függ, hogy kitől és milyen formában érkezik. Ha valaki normálisan és jóindulatból mondja, hogy segítsen, akkor meg is köszönöm... Viszont ha csak a hibát akarja az orrom alá dörgölni, az nagyon rosszul tud esni, és úgy nehezebben látom be a kritika igazságtartamát is.

Szoktak megmagyarázhatatlan megérzéseid lenni, amik aztán valóra is válnak?
  • Zephyr Retiring
    Ismerni rengeteget. Szeretni meg pl...
    betűtorony, römi, zsír, amőba, sakk, biliárd, számháború, zsákbanfutás meg mondjuk a szókitaláló többek közt..

Általában hogyan kezeled az olyan negatív kritikákat, amik veled vagy a dolgaiddal kapcsolatosak?
  • chhaya #96862
    Mobillal. Anno igyekeztem olyat választani, ami jó képeket készít, mert külön fényképezőgépet nem akartam venni.

Milyen társasjátékokat ismersz / szeretsz?
  • Musachy
    Mondhatnám, hogy igen, mert megházasodtam. De igazából nem bántam meg.

Milyen géppel fotózol? Mobiltelefon, tablet, kompakt digitális, bridge gép, tüköreflexes, stb...
  • Zephyr Retiring
    Mással intéztetem. Én csak kiválasztom amit szeretnék.

Tettél már őrültséget a szerelem hevében?
  • Bebut
    Ping-pong gimiben volt nagy divat, rengeteget forgóztunk. Még mindig szívesen játszok, csak ritkán van rá alkalom. Tollaslabda szintén, csak felénk gyakran fúj a szél, ezért nagyon nem lehet. Tenisz egyáltalán nem, drága, meg nem is vonz.

Szoktál neten vásárolni?
  • Zephyr Retiring
    Mivel jelenleg alföldi gyerek vagyok, egyértelmű, hogy a hegyek a nyerő.
    Nagyvárosokba már nem vágyom, éltem falun is, kis és nagyközségekben is.
    Hegyvidékre viszont minden évben megyünk nyaralni. Érdekes, hogy az ottaniaknak meg a síkság vonzó, mert annak nem látod a végét :)

Ping-pong, tollaslabda vagy tenisz? És miért az?
  • chhaya #96857
    A síkság unalmas. Szegedet viszont szerettem, mert ott a Tisza. Szóval a síkság oké, ha van vízpart. :D
    Most hegyes-dombos részen lakom, itt is nőttem fel, ez a természetes nekem, ezt kedvelem a legjobban.
    A tengerparton gondolkoztam még, de csak nyaralni jó, nem viselném jól a folyamatos szelet és sós levegőt.

Neked?
  • Bebut
    Nem szeretem, de kell.

Hegyek, síkság vagy vízpart?
  • chhaya #96855
    Nem, kb. 10 perccel a zuhé előtt értem haza.

Hogy viseled a légkondit?
  • Bebut
    Egyetemen kellett párszor, de nyelvvizsga, jogsi, érettségi vagy államvizsga meglett elsőre.

Eláztál ma?
  • Zephyr Retiring
    Nagyon. Kár, hogy nem tudok :)
    Csak az alapok mennek: pöri, paprikás vagy sült krumpli, bolognai, illetve megtanultam még a grízes tésztát is még anno..
    De folyamatosan fejlődöm..

Pótvizsgáztál már bármiből?
  • Bebut
    Tejfölt vettem. Nincs terv, hogy mit kell még venni.

Szeretsz főzni?
  • Zephyr Retiring
    Kábé egy hete. Békéscsabára átruccantunk a párommal cipőket venni.

Te mit vásároltál utoljára, és mit szeretnél legközelebb?