97994
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• chhaya #96466
    Megoldanám, de van, aki szebben megcsinálja a családban, úgyhogy engem nem engednek oda. :D

Hogyan kezeled mások hisztijét?
  • Zephyr Retiring
    Én nem. Még a sima 12-t is csak akkor, ha már térden állva könyörögnek

A festést, mázolást a lakókörnyezetedben magad oldod meg ecsettel, hengerrel, vagy szakembert hívsz?
  • chhaya #96464
    Simán, gondolkodás nélkül.

Te?
  • Zephyr Retiring
    Valahogy nem lett kedvenc..de ha nincs más kéznél.. :)

Bevállalnál egy dupla 12 órás maratont (4 óránkénti 15 perces pihenőkkel) a munkahelyeden, ha cserébe 1 hét nyaralást fizetne a céged teljes ellátással egy trópusi szigeten?
  • chhaya #96462
    Nem igazán. Na jó, egy kicsit, a karácsonyi menü miatt.

Szereted a medvecukrot?
  • Zephyr Retiring
    Persze. Legutóbb épp tegnap Szegeden egy esküvőn.

Várod már a karácsonyt?

• chhaya #96460
    A neten feleslegesen elcseszett időt olykor hajlandó vagyok feláldozni, ha nagyon elcsúsztam valamivel. :d

Előfordult már olyan, hogy belehallgattál idegenek beszélgetésébe (pl. buszon), és bármi okból kéretlenül beleszóltál, bekapcsolódtál?
  • Zephyr Retiring
    Baromi nehezen.

Milyen tevékenységeiddel szoktál spórolni a leginkább, hogy utolérd önmagad a teendőiddel?
  • chhaya #96458
    Nincs. Van pár színész, akit jobban kedvelek a többinél, de távol vannak attól, hogy kedvencnek nevezzem őket.

Jól viseled a változásokat?
  • Zephyr Retiring
    Pc: Firefox Quantum.
    Mobil: alap gyári Samu Chrome.

Vannak kedvenc férfi illetve női filmszínészeid?
  • chhaya #96456
    Nem tudom, nem értek hozzá.

Milyen böngészőt használsz?
  • Zephyr Retiring
    Ezen a területen szerencsére az asszony roppant kreatív és találékony :) Van,hogy csak lemásol egy egy fogást, máskor meg alkot valami új ételkölteményt..

Szerinted milyen szegmens, vagy ágazat fizet a legjobban idehaza? Magyarul: milyen üzleti területen lehet a legtöbbet keresni?
  • Bebut
    Mátrait még nem, de borzaskát már igen.
    Mi is szoktunk csinálni itthon, egyszer étteremben kértem, és utána átemeltük az itthoni menübe is.

Ha meglátsz, kostólsz, eszel máshol valami finomat, elkészíted otthon vagy megvannak a bejáratott fogások, amin nem változtatsz, vagy caak csiszolsz?
  • Zephyr Retiring
    Aki nem szereti az esős hűvös időt, annak meg kell barátkoznia a benti teendőkkel. Javítgatások, renoválgatások, olvasás, főzés, házimozizás, zenehallgatás vagy végső esetben internetezés
    Aztán majd jön a tavasz és lehet hozzálátni a kinti teendőkhöz (már akinek vannak ilyenek)..

Láttál már mátrai borzaskát? (itt a mai házi fogásom látható, hála az asszonynak)
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.12. 18:44:23
  • Bebut
    Már nagyon régen, 4-5 éve kb.

Mit lehet kitalálni, hogy legyen az embernek kedve bármit is csinálni ilyen esős takony időben sötétedés után, amikor még a fél nap hátra van szinte, és ne csak otthon a lakásban lenni?

• Zephyr Retiring
    Igen. Hétfő reggelente, ha nincs kedvem melóba indulni. Bánom is hogy menni kell, mégis megyek
    Aztán persze amikor túl leszek a reggelin, már nem bánom hogy bementem..

Mikor ugrálóköteleztél utoljára?
  • chhaya #96450
    Sehol sincs piercingem. Még a fülem sincs kifúrva.

Előfordult már, hogy valamit még azelőtt megbántál, hogy megtetted volna, mégis megtetted?
  • Zephyr Retiring
    Állandó jelleggel: ezüst nyaklánc, karlánc és fülbevaló. A bokaláncon is gondolkoztam, de nem illik a szemem színéhez :) Ahogyan az orrkarika sem :D

Különleges rejtett helyen rajtad (most vagy később) piercing?
  • chhaya #96448
    Az abszolút motiválatlanság értelmesebb dolgok iránt. :P

Szoktál valamilyen ékszert viselni?
  • Zephyr Retiring
    Jelenleg épp reggelizem. Aztán elintézek pár teendőt a városban, de előtte le kell mondanom még egy megbeszélést 8-kor telefonon.
    Én azért "ragadtam le" itt, mert érdekel(ne), hogy az embereket milyen kérdések foglalkoztatják manapság. Miközben meg az is kíváncsivá tesz, hogy egy egy számomra érdekes kérdésre ki mit is válaszolhat. Sajnos emiatt viszont kicsit egy 22-es csapdája is a dolog, hiszen nem tudhatod ki mit is fog kérdezni legközelebb.. :)

Neked mi a "mentséged" az itt eltöltött időkiesésre?
  • Bebut
    Most a buszra éppen.

Mit csinálsz miközben ide irogatsz? Unalomból, vagy mert tényleg tetszik?
  • Zephyr Retiring
    Nem. Én el vagyok idehaza is.

Te mire vársz?
  • chhaya #96444
    Attól tartok, hogy kénytelen leszek... Mert bár nem kötelező, erősen javallott.
    Fővárosba utazós, ottalvós, puccos, értelmetlen időtöltés lesz.
    Rágondolok, és sírva fakadok tőle, kb. ennyi kedvem van hozzá.

Gondolkodtál rajta, hogy külföldre költözöl?
  • Zephyr Retiring
    Nem ismerek olyat :)
    Eleve szakácskönyvből, vagy egyéb helyről származó receptek alapján főzőcskézgetek, de jó ideje már inkább a párom ízlésére hagyatkozom. Ő elég kreatív ezen a területen is.

Idén decemberben részt veszel a céges vacsorán?
  • chhaya #96442
    Nem. Jobban belegondolva nem is tudom, mikor ültem tábortűznél utoljára, már jó néhány éve...
    Pedig szüleim kertjében ki is van alakítva egy klassz szalonnasütős hely, csak valahogy sosem jut eszünkbe használni.

Mi a legbonyolultabb étel, amit valaha készítettél?
  • Zephyr Retiring
    Én valóságként élem meg legtöbbször, és fel sem tűnik, hogy álmomban mondjuk repülni is tudok..
    Ébredés után meg valamiért sosem nem tudok repülni

Idén ültél már tábortűz mellett?
  • chhaya #96440
    Szinte minden ébredés előtt álmodom valamit, de ha nem koncentrálok rá, akkor percek alatt elfelejtem. A mai halványan sem rémlik, de néhány nappal ezelőtt elég fura és eseménydús álmom volt, annak még néhány részletére emlékszem.

Álmodban általában tudatosul, hogy éppen álmodsz, vagy csak sodródsz?
  • Zephyr Retiring
    Kiváló kérdés :)
    Alapesetben mindenkiben megbízom (ez egy elég nagy hibám) addig a pontig, amíg nem kell benne csalódnom. Magyarul amíg nem kapom hazugságon. Azt az életben nehezen tolerálom. Itt a fórumon nem zavar ha bárki linkel vagy lódít egy kicsit, de a való életben szigorúan veszem. Párkapcsolatok terén régebben is, és most is a maximális bizalmamat élvezi a párom, illetve élvezték egykori partnereim. Telefonok híváslistáiba, sms-ekbe mai napig sem olvasok bele még akkor sem, ha egyébként felajánlják. Másoktól kapott infókat mindig mérlegelem, leszűröm belőlük amik számomra fontosak, és csak akkor ellenőrzöm a hitellességüket, ha az engem is érint.
    Fel tudod idézni mit, vagy miről álmodtál alvás közben utoljára?
  • Bebut
    Helyenként parketta, sima fa szine van. Illetve egy szőnyeg van középen, ami barna, minimális mintával.

Megbízol másokban, vagy átellenörzöd a tőlük kapott infókat?
  • Zephyr Retiring
    Inkább egyedül, ha lehet. Eleinte az engem érdeklő filmeket megpróbáltam a párommal közösen nézni, de vagy elaludt rajta, vagy kiment a konyhába hangosan csörömpölve edényeket pakolgatni majd mosogatni meg ilyesmik :) Nem hibáztatom érte, simán csak elkönyveltem magamban, hogy vele csak romantikus filmeket érdemes nézni. Minden egyebet meg egyedül :D Utána nem vele beszélem meg mit láttam, (hiszen úgysem érdekli) hanem dobok egy filmkritikát a filmes totyikba, és majd elolvassa aki akarja :)

Milyen anyag a legfelső réteg a padlódon a szobádban és milyen a színe? (burkolólap, laminált padló, padlószőnyeg egyéb..)

• Bebut
    Konkrétan én nem, de családostúl vittünk. Én a mécses gyűjtásért vagyok felelős. Sok helyen már voltunk korábban, nem hagytunk mindent szerdára.

Egyedül vagy társaságban szeretsz jobban filmezni vagy sorozatot nézni? Ha egyedül utána megbeszéled valakivel, vagy magadban "dolgozod fel". Ha társaságban nézed, akkor szoktatok beszélgetni róla utána, vagy közben?
  • Zephyr Retiring
    Igen. A legutóbbi ilyen ember valamiért azt képzelte, hogy mi barátok vagyunk. De annyira távol áll tőlem a gondolkodási világa, hogy úgy éreztem, sosem tudnám elfogadni őt barátként. Nagyon még haverként sem, mert még egy haverral is talál az ember közös pontot vagy érdeklődési kört. Ezzel az emberrel köztünk ilyen "híd" nem jött létre, így megkértem, tartsunk távolságot egymás közt.

Vittél ma koszorút, vagy virágot valaki sírjára a temetőbe?
  • chhaya #96434
    Ha gyerekkorom óta nem láttam, és azóta sem tartottuk a kapcsolatot, akkor első körben nem pont az esküvőmre fogom meghívni, hiába érdekelne amúgy, hogy mi van vele.

Volt már olyan ember, akit tudatosan építettél le az életedből?
  • Zephyr Retiring
    Pár éve már a párom süti, de olyan 20-30 db lehet..

Elég érdekes (szerintem érdekes) témakörbe keveredtem a minap. Megpróbálom egy kérdésbe sűríteni a lényegét :)
    Ha a saját esküvődre készülődve a meghívottak listáját állítanád össze, szerepelhetne e rajta egy, vagy több olyan gyerekkori barátod, akit sok sok éve nem láttál már, de szeretnéd, hogy azon az egy napon veled örüljenek, vagy ez kizárt?
  • xido
    tejfölbe keverj annyi kakaóport,instant vagy rendeset cukorral,ami már jó sötét lesz..na igazándiból azzal..egyszer barátoknak is megmutattam,azt mondták miafasz..aztán kóstolás után rákattantak :)

ha te sütsz,általában hány darab a minimum? :)
  • Zephyr Retiring
    Határozott NEM! Részemről a háziállat sosem volt egy szinten a házi papuccsal, amit bent használunk. Nálunk minden élőlénynek, aki röfög, nyüszög, vonyít, nyávog, ugat, cincog vagy bármi emberi beszédre nem hasonlító hangot ad ki magából és persze ideértve a néma hangtalan állatokat is, mint mondjuk a csiga, a rendszeresített helyük a lakásajtón kívül, a ház udvarán van. Párom engedékenyebb lenne pláne télen a cicussal és a kutyussal, de hiába: szőrösszívű vagyok és kötöm az ebet a karóhoz (de persze nem szó szerint..)

Milyen töltelékkel kedveled leginkább a palacsintát?
  • kamionosjoe
    Nem magas, alacsony. :D

Kutyának, macskának szabad bemenni nálatok a házba?
  • Zephyr Retiring
    Betűtorony. (Ha így nem ismerős akkor Scrabble)

Milyen magas a hűtőszekrényed?
  • chhaya #96428
    Tusfürdő. Szerintem a szappant egy zuhanyzás alatt 8x ejteném csak ki a kezemből. :D
    Most jelenleg zselés stiftem van, de eddig zömmel golyós dezodort használtam.

Szeretsz társasjátékozni? Van kedvenced?
  • Zephyr Retiring
    Ha a riksa használatot is bevezetnék mellé, akkor mindenképp. Én azon sem ültem még
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Egyébként nem az euró bevezetése lenne a lényeg, hanem a teljes EU-ban a béregyesítés. Ha visszaemlékszem én arra emlékszem, hogy pont ezzel hitegettek minket a csatlakozás előtt. Egyformán fog keresni egy hazai tanár vagy tűzoltó bármilyen más EU-s országbéli tanárral vagy tűzoltóval. Na ez azóta sem történt meg. Első lépésnek jó lenne az euró bevezetése idehaza is, de minél hamarabb követnie kellene a bérrendezés (béregységesítés) opciónak is. Csak úgy lenne értelme.

Fürdés közben szappan vagy tusfürdő? Utána dezodor vagy deo stift? Esetleg egyik sem?
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.10.30. 09:23:38