97994
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Zephyr Retiring
    Ez is elfogadható magyarázat. De..

Kérdést nem akarsz feltenni? :)
  • Musachy
    Kedvtelésből csinálja.
  • Zephyr Retiring
    Nem az. Gondolom a bérszámfejtő is kap fizut :)
  • chhaya #96503
    Ez beugratós kérdés? (2in1)
  • Zephyr Retiring
    Nincs. Bár kifejezetten undorodom a köménytől. Az számít? :D

Ki számfejti a bérét a bérszámfejtőnek?
  • chhaya #96501
    Ősszel-télen szoktam haj- és körömerősítő kapszulát, mert megviseli őket a hideg.

Van valamire allergiád?
  • Zephyr Retiring
    Nem élek vele sem most, sem a jövőben.
    Pedig jó dolognak tartom, sőt a párom minden évben fel is veszi (meg is kapja ha így szimpatikusabb), csak valahogy magamra nézve nem érzem szükségességét..

Vitaminokat szoktál szedni?
    (C, B6, D3 ilyesmiket)
  • Zephyr Retiring
    Semmi gond :)
    Persze gondoljon mindenki amit akar..
  • Musachy
    Sokféle van, de nekem a napfelkelte és a napnyugta a legszebb, mindazzal a látvánnyal, amit épp akkor érint és ettől egyedivé válik minden alkalommal. Ezen kívül még lenyűgöz a Hold, amikor néha hatalmasnak látszik a horizont közelében feljövetelekor.

Az influenza elleni védőoltást beadatnád-e (beadattad-e) magadnak?
  • atiapuka
    Bocsánat, hogy nem az utolsóra válaszolok, de szerintem meg nem feltétlenül van mindennek oka ... Sok minden úgy történik, hogy annak csak 'szenvedő alanyai vagyunk', vagy áldozatává válunk. Persze mindenbe bele lehet magyarázni bármit, de szerintem az már csak handa-banda.
  • chhaya #96496
    Szerintem mindennek megvan a maga oka, még ha nem is ismerjük fel, hogy mi az.
    Nem is gondolom, hogy feltétlenül tudnunk kellene, az erőszakos indokkeresést és belemagyarázást pedig teljesen feleslegesnek tartom.

Szerinted melyik a legszebb természeti jelenség? (többet is írhatsz)
  • Zephyr Retiring
    Jelenleg sajátban. Még úgy 2-3 évig..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kb. addigra rendeződnek egyéb ügyeink is, és akkor ezt megkapja a párom. Illetve a papírokat eltekintve ez már most is az övé (neki is vettem) csak jogi cécó miatt lett az én nevemre írva. Nekem van még két másik kecóm is, egyiket kiadtam, másik jelenleg üres, talán átalakíttatom majd nyaralónak egyszer..

Egy rövid ideig éltem albérletben is (tök véletlenül, amúgy nem szokásom), viszont az a slusszpoén, hogy ott ismertem meg életem szerelmét (7. éve már), így ha véletlen ha nem az, örülök, hogy végül is pont oda mentem albérletbe, ahol ő is albérlő volt egy másik emeleten

Szerinted léteznek véletlenek, vagy minden okkal és úgy történik, ahogy annak történnie kell?
  • IXEMGabeo
    hazaterek 21-en 3 ev utan es otthon Karacsonyozom a csaladommal

alberletben vagy sajat hazban laksz?
  • _Galamb_
    Szerintem a Voynich-kézirat nem evilági. Vagyis én hiszek abban, hogy nem biztos, hogy abban a korban íródott. Azt sem zárom ki, hogy nem ember által íródott kéziratról beszélünk. Érdekes azért, hogy állítólag egy 15. századi kéziratot a mai napig nem fejtettek meg. :)
    Érdekes kérdés, utánanéztem :) lehet olvasok is többet erről... Köszönöm
    Idény karácsonyra? Uhh bahh.. a páromnak minden féle PS4 játékokat és az új tévéhez külső merevlemezt kap, hogy kiélvezhesse a 4k hatást... én mondjuk csak arra használom a tv-t hogy a szomszéd gyepjét is megvilágítsam vele... ( full értelmetlen) dehát a kütyükhöz ő ért, nem én :) A többiről fogalmam sincs... Minden egyes évben megfogadom, hogy október-november környékén már megveszem az ajándékokat, hogy ne fussak ki az időből és ne kelljen a tömegben még cipekednem és válogatnom, annyira gyűlölöm... :( És tessék mi van már megint? SEMMI :D

Karácsonyozol otthon vagy inkább elmentek telelni valahova?
  • Zephyr Retiring
    Látom, ismét fogós kérdést tettem fel..akkor reload:

Idén karácsonyra kinek milyen ajándékot szánsz adni?
  • Zephyr Retiring
    Szerintem is is. Részben természetes természeti klímajelenség, kisebb részben pedig mi magunk.
    A természetvédők fújják csak fel a dolgot, komoly veszély nem fenyeget. Bár akadnak aggodalomra okot adó történések, ez tény.

Mit gondolsz a Voynich-kéziratról?
  • Musachy
    Igen, főként a természetet.

Szerinted az emberi tevékenység okozza a klímaváltozást?
  • chhaya #96489
    Nem próbáltam még. Egyszer robogóztam, de akkor is csak utasként vittek. :D

Szeretsz fényképezni?
  • Zephyr Retiring
    Kizárólag akkor, ha kintről belátnak rajta keresztül. Egyébként nem :)

Szeretsz motorozni?
  • atiapuka
    Ha az embert hü...nek nézik és nem hisznek neki, pedig egyértelműen neki van igaza.

Zavar-e, ha a behúzott függöny nincs szépen, szabályosan eligazítva?
  • Zephyr Retiring
    Ahol sikerül. Szerencsémre az asszony nem háklis az ilyesmikre nálunk..

Mi az a rossz emberi szokás, ami rettentően tud bosszantani?
  • atiapuka
    Régebben ittam valami Aloe-Vera-s szirupot, vagy gélt, vagy esszenciált, vagy mit. De szörnyű íze volt. Biztos az immunrendszernek jót tett, de hogy az ízlelőbimbóimnak ...:)

A tubusból hogy nyomod ki a fogkrémet? Mindig a végén, vagy éppen ahogy sikerül, akár a közepén is.
  • Zephyr Retiring
    Nem tudnék dönteni. Számomra minden étel lehet különleges, ha nem a bevált recept alapján készül. Ma például pulykanyak pöri volt főtt tésztával, uborkasalival itthon..
    Nekem ez is elég különleges :)

Emlékeid szerint, mi volt a legrosszabb lötty amit valaha megittál?
  • chhaya #96483
    Az illúzió csak trükk, a varázslat meg varázslat.

Mi a legkülönlegesebb étel, amit valaha ettél?
  • Zephyr Retiring
    Szerintem az az oka, hogy a legtöbb fűtőegység nem automata, miközben a legtöbb ember pedig lusta, így nincs aki beállítsa a megfelelő fűtési hőfokot. Emiatt lehet.

A varázslat csupán illúzió, vagy több annál?
  • chhaya #96481
    Nem tartom, de nem is zavarnak. Felőlem mindenki olyan ürügyet választ az ünneplésre, amilyet csak akar, legyen boldog vele. Miért ne, ha jól érzi magát? Azokat nem értem, akiket zavarnak az átvett ünnepek. Miért?

Létezik valami ésszerű magyarázat arra, hogy miért fűtik túl a legtöbb üzletet és buszt, hogy 10 perc után szinte rám olvad a kabát?
  • Bebut
    Fel kell ásni a kertet, azon kívüls semmi.

Mit gondolsz az átvett ünnepekről, megtartod?
  • Zephyr Retiring
    Ma egy kicsit fáradtan, pedig szabin vagyok és 7-ig aludtam (kb. este 9-től)..

Erre a hétvégére mit terveztél?
  • xido
    off..siess venni,mert csak egyszer kapott minden lottózó 3 hete kb...és van ahol már elfogyott :)
  • kamionosjoe
    Nem, csak kinéztem egy jó adventi sorsjegyet, szerintem veszek egyet, aztán kinyitogatom karácsonyig. :D
    Ilyet ni.

Hogy vagy ma?
  • chhaya #96476
    Az azért túlzás, de lassan kezdem úgy érezni, hogy magasról teszek mindenre, ami munkával kapcsolatos.
    Nem is a meló miatt, hanem csupa hülyével vagyok körülvéve, megnehezítik a létezést is, nemhogy a dolgozást.

Hogy állsz a karácsonyi hangulattal, elkapott már?
  • xido
    gondolkodós vetélkedőket nagyon (még a több éves ismétléseket is szivesen nézem,amikor lehet),talkshowkat soha

elérted valaha bármelyik munkahelyeden a kiégettség szintjét?
  • Zephyr Retiring
    Részemről (amikor idehaza beindult) még a Big Brother első szériáját végigszurkoltam és néztem részről részre. A másodikba már csak bele-bele lestem, a konkurencia Való Világba meg már annyit sem :)
    Azt sem igen tudom, azóta vannak e újak, vagy még mindig ezek a "menők" .. :D

Te milyen tévéműsorokat kedvelsz leginkább, illetve mik azok amiket sosem nézel?
  • chhaya #96473
    Ha hinni lehet a böngészőm előzményeinek, akkor Honeybeastet és Kowalsky meg a Vegát még két hete. Nem hallgatok túl gyakran zenét.

Mit gondolsz a valóságshow-król?
  • Zephyr Retiring
    Fateromtól nem sok mindent kaptam az életben. Leszámítva persze az életemet..meg pár sörös dobozt és persze pár hülye szokást.
    Ez az egyik: a születésnapomon (essen bármilyen napra) sosem dolgozom semmit sem. Ha kell, szabira is megyek.

Melyik volt az a zene (vagy zenei album) amit utoljára hallgattál?
  • Musachy
    Nem. Ennek ellenére erre hivatkozó akció keretében rendeltem hanglemezeket. Naná!

Születésnapodon szoktál-e dolgozni vagy akkor szabadnapot veszel ki?
  • Zephyr Retiring
    ..ööö..télen? Télen rendszeresen sportot űzök a házimozizásból

Terveztél vásárolni valamit az idei "black friday" ideje alatt?
  • Musachy
    Nagyon. Nálunk rengeteg méz fogy, egy hónap alatt biztos elfogyasztunk annyit, mint más egy év alatt...

Milyen rendszeres sportot űzöl télen?
  • chhaya #96468
    Voltak olyan dolgok, amiket nem meséltem el szüleimnek, de konkrétan ilyen nagyon titkos dologra nem emlékszem.

Szereted a mézet?
  • Zephyr Retiring
    Páromét nehezen. Többiek hisztizhetnek ahogy nekik tetszik :)

Gyerekkorodban voltak titkos dolgaid? (beszéd, kézfogás, hely..)