98282
-
Levendula, mentol.
Blansíroztál már? -
Azt hiszem csütörtökön... De nem tuti, olyankor már sosem vagyok otthon. :D
Mik a kedvenc illataid? -
Amennyire lehet. Idehaza kommunális és szelektív, utca végén üveg, papír..
Tőletek a hét melyik napján viszik a szemetet? -
Kb kétévente, ha megjelenik valami olyan, amit nagyon vártam.
Amúgy jobban szeretem a filmeket itthon, kényelemben.
Mennyire gyűjtöd szelektíven a szemetet? -
TV-m gyakorlatilag csak sorozatozásra van, nincs bekötve kábeltv, focit végképp nem nézek. sorozatok/filmek közben néha szoktam viszont, pl Star Wars premiereken moziban hangosan szurkoltam a terroristák pusztulásáért 
szoktál moziba járni? -
Engem nem érdekel a foci. Barátom viszont végigdumálja az egészet, ritkán van csöndben. Többnyire a játékosokhoz beszél és szidja őket. :D
Te? -
Igen, a folyamatos kürtszó engem is nagyon zavar.
Ha izgalmas meccs van, szoktál-e a tv előtt "hangoskodni" vagy némán nézed végig? -
atiapuka #96790 Bennem gyermeki lélek van, azt mondják mások. Meg persze női is mellette (állítólag túlságosan empatikus vagyok, ami inkább a nőkre jellemző). Szóval alaposan össze vagyok gyúrva.:P
off: Persze, nem krimire vagy egy ismeretterjesztő filmre gondoltam. Hanem pl. a meccsre. Sőt, ezt a portugál meccset jobb is volt némán nézni, mert a 2. félidőben már hallgattam, de engem baromira idegesít a duda, vagy kürt, vagy mi a franc, amit megszólaltatnak a szurkolók. Szerencsére kevés meccsen van ez. Sokkal jobb szerintem, mikor a tömeg zúg. Nem?
Mondjuk ez lehet egy akár kérdés is.:)
Utoljára szerkesztette: atiapuka, 2018.06.25. 22:07:29 -
Tv nézés közben, tv-t nézek. Zenehallgatáskor meg csak zenét. Általában ez a pasikra jellemző..
Tv nézés közben zenét hallgatni és még közben fórumozni is a neten, az női foglalatosság..
A férfi, vagy a női oldalad a dominánsabb? -
atiapuka #96788 Szerintem az égvilágon semmi jelentősége nincs. Nem befolyásolja az ember belső tulajdonságait. Max. kisugárzása lehet egy szemnek, akár jó, akár rossz. Láttam már jéghideg kék szemeket és melegséget árasztó barnákat is.
De az is lehet, hogy félreértelmeztem a kérdést, akkor sorry! Fél szemem a meccsen.:)
Szoktál tv nézés közben zenét hallgatni? Lehet, hogy buta kérdés, de én pl. most azt csinálom.:) -
Kék
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Közben részben informálódtam paypal ügyileg. De mennyire biztonságosak a tranzakciók, ha hozzárendelek egy bankkártyát? Ahhoz nem tudnak hozzáférni ha összekapcsolom őket? Csak a paypal-hoz? Ilyesmire következtettem...
Régen különlegesnek és misztikusnak gondolták a zöld szemű embereket. Mit gondolsz erről? Van bármi jelentősége a szemünk színének? -
Van paypal-em... de azt hiszem, a kérdést sem teljesen értem, úgyhogy nem tudok segíteni. :D
Milyen színű a szemed? -
Pl. most is ezt érzem. Elintéztem a teendőimet mára, bontottam egy HB-t, csak úgy simán két ujjal, abszolút büszke és elégedett vagyok magammal
Az idő halad a maga tempójában..
Használsz paypal virtuális kártyát?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy gondom. Adott egy bankkártya, ami mellé nem köthetek webkártyát bankon belül csak extra plusz költségekkel, mert csomagot kellene váltanom hozzá. Kérdés: van rá plusz költségek nélküli opció, hogy nyithassak valahol egyet, amihez biztonságosan hozzá is rendelhetek egy bankkártyát? Netes vásárlások miatt kellene, a bankkártyán nagyobb összegek mozognak havi szinten, nem szívesen fizetnék róla webshop-okban ha nem muszáj..
Köszönetem, ha van erre használható tipp..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.06.25. 12:08:09 -
Hogy a magad erejéből építesz, alkotsz valami használható dolgot a kézügyességed és a leleményességed által. Amikor minimális eszközökkel sikerül tüzet csinálni, menedéket építeni, kötelet fonni stb, az mindig nagy sikerélményt ad.
Milyen körülmények között érezted már, hogy lassan, vagy legalább megnyugtató tempóban telik, hogy nem rohan az idő? -
Hogy nem tettem meg mindent amit szeretnék ebben az életben.
Mi a legjobb a buschaftkodásban? -
Túrázás, buschraftkodás, megmutatni a világot a gyerekeimnek, zenélés
Mitől félsz a legjobban? -
Neb@sz...
...
..képeket és kóstolási elérhetőséget kéretik máris a sör totyikba (katt) kitenni plíz

Amúgy utoljára 8 éve. Lassan ideje is tovább cuccolni..
Mi az amit örömmel csinálsz? -
Bebut #96780 A sör annak számít? Azt főzök itthon. Néha a füvet ie elég egyedien nyírom le.
Mikor költöztél utoljára? -
Igen. Sőt, néha alkotni is.
Te alkottál már valami egyedit? -
Ritkán, nagyon a türelmem végén járok, ha már káromkodom.
És mivel ritkán szoktam, többnyire mindenki nagyon élvezi hallgatni.
Szeretsz / szoktál kézműves termékeket használni, fogyasztani?
Utoljára szerkesztette: chhaya, 2018.06.24. 17:35:11 -
Nem jellemző, illetve csak ritkán ha káromkodom.
Te szoktál káromkodni? -
Leszoktam róla, hogy hosszú időre előre elképzeljek bármit is, mert úgyis máshogy lesz.
Vagy így képzelem, ahogy most van, vagy sehogy.
Szoktál magadban hangosan beszélni? -
Csatlakozom. Lényegében ugyanígy gondolom.
Milyennek képzeled a 15 - 20 évvel későbbi életedet? -
A legszimpatikusabb elgondolás mind közül. A pokol-mennyország opció egy vicc, a nagy büdös semminél meg jobban tetszik, bár azt se bánom. Ennél komolyabb véleményem nincs.
Neked? -
Igen. Nagyjából ezt mindet. Előző életemben sörmester lehettem.. 
Miként vélekedsz jelenleg a reinkarnációról, és mire alapozod ezen véleményed?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.06.06. 18:35:48 -
Naná, mindig! Abból sosem elég.
Milyen tipusú sört kedvelsz? Lager, bak, pils, kukorica, búza, alkoholmentes, vörös, fekete, ale... stb.? -
Folyamatosan érzem ezt, ha a neten lógok (mégis ott lógok), ha a melóban más hibájából "állok", ha füvet vágok (hisz úgyis megnő), ha fodrászhoz megyek hajvágásra (megnő)..stb.
Érzed úgy néha, hogy több szabadidő kellene? -
1-4-6 óra, de ennek nagy része munkahelyi dolgok miatt van..
Érezted már hogy elpocsékolod az életed, hogy hasznosabban is "kitölthetnéd" az idődet? -
Én még sosem találkoztam olyan emberrel, aki az élete minden momentumával teljesen elégedett lenne. Bár a ciprióták elég közel állnak hozzá..
Magamba tekintve, jelenleg elégedett vagyok az életemmel, de minden nap tudnék olyat mondani aminek még jobban tudnék örülni...
Átlagosan mennyi időt fordítasz naponta az internet használatra? -
kamionosjoe #96768 Persze, minden esetben elolvasom.
Mennyire vagy elégedett az életeddel? -
atiapuka #96767 Legszívesebben olvasok. Vagy zenélek, illetve keresgélek a neten zenéket, ha olyanom van. Olykor-olykor rejtvényezek ...
Te először elolvasod egy-egy könyvnek a hátulját, vagy isten ments, mert akkor már nem érdekes a könyv? -
Bebut #96766 Nem nagyon. Feltalálom magam, de ha unatkozák akkor meg inkább pihenek.
Mit csinálsz olyankor mikor nincs semmi dolgod? -
Is is. Attól függ, mi a célja az idegen helyen tartózkodásnak. Mi jelenleg nyaralunk egy olyan országban, ahol még nem jártunk, így evidens, hogy érdemes volt keríteni egy helyi idegenvezetőt aki elkalauzol pár kellemesebb helyre. Van GPS is, angolt itt is beszélik..amúgy meg eltévedni még budapesten is el lehet, ha 20 éve nem jártál arrafelé (lásd példának Kőbánya Kispestet, amit úgy átépítettek, hogy még én is csak vakartam a fejem, aki 20 éve naponta megfordultam ott..)
Szoktál unatkozni? -
Felújítás van szüleimnél, ott segítettem ezt-azt.
Könnyen kiismered magad idegen helyeken? -
Még tart..napozgatás, fürcsi a tengerben, meg tegnap bejártuk fél észak Ciprust.
Dögmeleg van, de a szobánk légkondis :)
Csavargunk még, és fotózgatunk..
Neked? -
Nem jut eszembe semmi végleges. Próbálok változtatni azon, ami rossz, de tulajdonságokon változtatni nem annyira egyszerű.
Hogy telt a hosszú hétvége? -
Egyedül, vagy vihetek magammal bárkit?
Ha egyedül, akkor nem. Ha ketten mehetünk valakivel, akkor igen :)
Hagytál már fel bármilyen rossz tulajdonságoddal végleg? -
Bebut #96760 Színtévesztő vagyok szóval az őszi színek nem nyűgöznek le annyira, mint mást. Ezért a tavaszt jobban bírom.
Válalnád a Mars küldetést, hogy soha többet nem térhetsz vissza? -
Inkább a hőmérséklettel van összefüggésben, de egy kicsit többet, igen.
Szerinted mikor szebb a természet, tavasszal vagy ősszel? -
Bebut #96758 Már volt rá példa, hogy rájöttem, hogy ez álom, talán itt is menne.
Mivel már begépeltem a válaszomat az előzőre csak közben írtál ezért beteszem azt is.
Mindkettő. Star Wars és Gyűrűk Ura fan vagyok. Nem tudok különbséget tenni. Ha általánosságba kellene, akkor inkáb sci-fi, mérnök létemre ez jobban érdekel.
Többet vagy a szabadban, így hogy tovább van világos?