A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó utat neked !
érezd jól magad.
Szerintem évek során egy magyar sör, mint mondjuk az arany ászok változhat ízben vagy bármi másban?
Holnap amúgy épp megyek kicsit Angliába megint a lányomékhoz. Iszok pár ottani kommersz sört is 😊
Ami a magyar söröket illeti, a legrosszabb azért a nagyüzemi része (Deher, Borsodi, stb.) Azért azokhoz képest szinte bármelyik kisüzemi sokkal jobb.
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2026. 08. 05. 16:38
Because I said so... that's why.™
Drehet citrom sárga dobozost vettem most. soha borzasztó íze.
Penny saját márkája is jobb volt mint ez.
becauseIsaid írta (#4005):
Lehet, hogy elcsavarodott az ízlésvilágod. Nem szabad annyi agyonkutyult liverpooli cuccot inni!
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2026. 07. 18. 18:49
Ahogy elnézem az Untappd értékeléseket, nem csak én gondolom így.
Talán a Szilvás gombóc on Ice ami még iható volt. De basszus, ott van a polcon az Intersparban. Normál hőmérsékleten. A sok gagyi lager meg a hűtőben. És a dobozra rá is van írva, hogy hűtve tároljuk.
Elképzelhető, hogy pár magyar sörfőzde tudna ezektől szinvonalasabb söröket is csinálni, de akkor tripla ennyi lenne az ára, de jelenleg amiket főznek, az majdnem katasztrófa.
Innentől ha rendelek magyar sört, az csak Brew Your Mind lesz, mert a többi pénzkidobás...
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2026. 07. 18. 18:49
becauseIsaid írta (#3997):
Nem. De Winkler nagyon dícsérte. Ha ez jelent valamit neked. 😊
Teszteltem a Vecsési Savanyúságot, és kellemes csalódás. Egy Reketye x OneBeer kollabnál nincsenek nagy elvárások, de szerintem nagyon jó lett. Egy az egyben hozza az dobozra írt ízvilágot.
De sajnos a 12 sörből álló csomagból amit rendeltem ez az egy ami értékelhető volt. Szinte minden Mad Scientist borzalom volt, és a Monyo sem okozott most örömet.
Narxis írta (#3999):
Na ebből hozhatsz nekem is!
Az biztos, hogy nagyon tudnak sört főzni, mert ezek mind kibaxott jók!
Érdemes (lenne) ellátogatni Stralsundba, a főzde éttermébe is, mert a remek sörök mellé tök jó kaják is vannak.
becauseIsaid írta (#3998):
Szuper sörök!
Na ebből hozhatsz nekem is!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
kutyakiki81 írta (#3996):
Utazok haza pár napra, erre a Vecsécsi Savanyú Reketye sörre beruházok 😊
Valaki itta már?
Nem. De Winkler nagyon dícsérte. Ha ez jelent valamit neked. 😊
Valaki itta már?
smith09 írta (#3989):
Kár hogy ez a törpés sör itthon nem kapható. 😄
Jaja, tényleg kár!
Gondolom, itt sem nézted: belgasormester.hu
Ha az alkoholmentes a lényeg. Egyébként a veneum.hu és a belgasorbolt.hu is forgalmazza. Ahogy láttam, azok alkoholosak.
Bár, azt nem tudom, hogy Neked hol van az "itthon"! :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2026. 06. 12. 16:20
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
becauseIsaid írta (#3984):
Milyen volt a mangós?
11 éves idén a Manchesteri CW főzde. Idén 4 sörrel készültek, ez pedig a legerősebb, a 12%-os Quad ipa.
Sűrű, világos sárga színű , durván komlós illatú ital került a poharamba. Az első pár kortynál nem igazán éreztem az erejét, csak akkor amikor már kicsit melegedett. A Idaho 7, Motueka, Citra Cryo, Strata CGX és Mosaic blendje igazán jól müködik, először jó édes, majd átcsap komlós keserűségbe. A CW használta One Drop által kifejlesztett Clean Fusion™ technológiát, amit nem igazán tudok mi, és amikor a Cloudwater taproom-ban rákérdeztem a pultostól, Ő sem tudott válaszolni 😊
Nagyon régen divat volt a QIPA, aztán eltűnt, én meg boldog voltam, hogy megint feltűnt a műfaj. Erős, de nem az a durván fejbevágós. de ahogy az utolsó kortyokhoz értem, már nagyon alkoholos íze lett, és a komlósság majdnem eltűnt, így nálam ez egy 4.25