A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2026. 07. 18. 18:49
Because I said so... that's why.™
becauseIsaid írta (#3997):
Nem. De Winkler nagyon dícsérte. Ha ez jelent valamit neked. 😊
Teszteltem a Vecsési Savanyúságot, és kellemes csalódás. Egy Reketye x OneBeer kollabnál nincsenek nagy elvárások, de szerintem nagyon jó lett. Egy az egyben hozza az dobozra írt ízvilágot.
De sajnos a 12 sörből álló csomagból amit rendeltem ez az egy ami értékelhető volt. Szinte minden Mad Scientist borzalom volt, és a Monyo sem okozott most örömet.
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Narxis írta (#3999):
Na ebből hozhatsz nekem is!
Az biztos, hogy nagyon tudnak sört főzni, mert ezek mind kibaxott jók!
Érdemes (lenne) ellátogatni Stralsundba, a főzde éttermébe is, mert a remek sörök mellé tök jó kaják is vannak.
becauseIsaid írta (#3998):
Szuper sörök!
Na ebből hozhatsz nekem is!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
kutyakiki81 írta (#3996):
Utazok haza pár napra, erre a Vecsécsi Savanyú Reketye sörre beruházok 😊
Valaki itta már?
Nem. De Winkler nagyon dícsérte. Ha ez jelent valamit neked. 😊
Valaki itta már?
smith09 írta (#3989):
Kár hogy ez a törpés sör itthon nem kapható. 😄
Jaja, tényleg kár!
Gondolom, itt sem nézted: belgasormester.hu
Ha az alkoholmentes a lényeg. Egyébként a veneum.hu és a belgasorbolt.hu is forgalmazza. Ahogy láttam, azok alkoholosak.
Bár, azt nem tudom, hogy Neked hol van az "itthon"! :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2026. 06. 12. 16:20
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
becauseIsaid írta (#3984):
Milyen volt a mangós?
11 éves idén a Manchesteri CW főzde. Idén 4 sörrel készültek, ez pedig a legerősebb, a 12%-os Quad ipa.
Sűrű, világos sárga színű , durván komlós illatú ital került a poharamba. Az első pár kortynál nem igazán éreztem az erejét, csak akkor amikor már kicsit melegedett. A Idaho 7, Motueka, Citra Cryo, Strata CGX és Mosaic blendje igazán jól müködik, először jó édes, majd átcsap komlós keserűségbe. A CW használta One Drop által kifejlesztett Clean Fusion™ technológiát, amit nem igazán tudok mi, és amikor a Cloudwater taproom-ban rákérdeztem a pultostól, Ő sem tudott válaszolni 😊
Nagyon régen divat volt a QIPA, aztán eltűnt, én meg boldog voltam, hogy megint feltűnt a műfaj. Erős, de nem az a durván fejbevágós. de ahogy az utolsó kortyokhoz értem, már nagyon alkoholos íze lett, és a komlósság majdnem eltűnt, így nálam ez egy 4.25

.gif)