97989
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• chhaya #96420
    Nem barátkozom. Szerintem utoljára 11-2 éve próbálkoztam ilyesmivel, akkor se jött össze.

Te? Nálad hogy megy ez?
  • Zephyr Retiring
    Frissítem a kérdést, látom túl gyagyi :D

Milyen opciók alapján barátkozol? Mi alapján dől el nálad, kinek vágysz a társaságára, és ki az akit inkább mellőzöl?
  • Zephyr Retiring
    A hamvasztás nekem szimpatikusabb.

Szereted a lírai balladákat?
  • chhaya #96417
    Hétvégén pótolom az egész heti elmaradt alvást, órákkal tovább alszom a szokottnál, ha hagynak.

A hamvasztást vagy a temetést tartod jobbnak?
    Utoljára szerkesztette: chhaya, 2017.10.24. 18:32:24
  • Bebut
    Strandfesztivalon voltam utoljára koncerten, és ha jól emlékszem John Newman volt a az utolsó fellépő akit meghallgattam.

Hétvégén tudsz tovább aludni, ha nincs semmi program, vagy marad a hétköznapi rutin, és felkelsz ugyan úgy mintha munkanap lenne?
  • Zephyr Retiring
    Inkább zöld, ha már választani kell.

Legutolsó koncert ahol jártál?
  • Musachy
    TV. Mert "a zene, a zene, a zene, a zene kell. A zene, a zene, a zene, a zene kell...

Zöld tea vagy fekete tea?
  • chhaya #96412
    Most.

Inkább TV vagy zene nélkül élnél?
  • kamionosjoe
    Amennyire kapni szeretek annál jobban már csak adni szeretek.

Mikor választottál kérdés utoljára felülről a listából?
  • chhaya #96410
    Valami személyre szóló apróságnak örülnék. Olyannak, amit nem lehet csak úgy levenni a havi nagybevásárlás mellett a teszkóban a polcról, vagy a fotelban ülve megrendelni a konkrét dolgot, amire ráböktem. Valami olyan esne jól, aminek kicsit utána kell járni, amiből azt érzem hogy foglalkoztak velem, nekem akartak örömet szerezni az ajándékkal, és nemcsak letudni az ünnepi illendőséget. Szóval egy 300 forintos kerámia cicának vagy egy olcsó bizsunak jobban örülnék, mint a többezres bonbonoknak és csokiknak, vagy akár egy szép kis borítéknak, de ez utóbbiakra mindig nagyobb az esély.

Szeretsz ajándékozni?
  • Zephyr Retiring
    Mostanra megszerettem már. Elég zűrös múltam van, pár karácsonyt egyedül vészeltem át :)
    A legutóbbin tavaly 30 kabátot számolt össze a párom a folyosón.
    Csoportkép is készült :)

Milyen ajándékra vágysz még az idén?
  • chhaya #96408
    Kereken nulla.
    Szüleimnél van vagy három, de azokat is csak akkor veszem kézbe, ha muszáj.
    És előbb meg kell kérdeznem, hogy melyik mihez való. :D

Szereted a karácsonyt, várod már?
  • Zephyr Retiring
    Aprólékosan nem, inkább csak 1000-esi szinteken érdekel.

Hány távirányító van az otthoni életteredben, és ezekből mennyit használsz rendszeresen?
  • chhaya #96406
    4500 + párszáz apró, nem volt kedvem megszámolni.

Mindig megszámolod a visszajárót?
  • Zephyr Retiring
    Chilly cica és Jackie kutyi.
    Nagylány szerválta őket kölyökként, hogy milyen cukik. Aztán ahogy ez általában lenni szokott, nagylány kirepült, a mi nyakunkon meg itt maradtak a házikedvencek :D

Ebben a pillanatban, pontosan mennyi készpénz van nálad, vagy a pénztárcádban?
  • Bebut
    Én vezetek, és szeretek zenét hallgatni közben. De sajátot, és nem rádiót.

Van házi állatod?
  • chhaya #96403
    Nem vezetek.

Te?
  • Zephyr Retiring
    Nálunk nincs. Talán idáig lusták elvonulni :D

Vezetés közben szeretsz zenét hallgatni, vagy jobb ha csend van és tudsz koncentrálni?
  • chhaya #96401
    Beszélni magyarul, meg könyvet olvasni is, még nem tartok olyan szinten, hogy bele mernék vágni angolul. Filmeket eredetiben, a nehezebb nyelvezetűeket vagy nehezen érthetőket magyar felirattal, amúgy nagyjából az angollal is megértem.

Nálatok is poloskainvázió van?
  • Zephyr Retiring
    Hát nem a Les triplettes de Belleville az biztos
    Nehéz kérdés, mert sok animációs filmet kedvelek Az idő uraitól a Tom és Jerry-ig, tehát széles skálán. De ha csak egy mellett tehetem le a voksomat, akkor Frédi és Béni magyar szinkronnal

Eredeti nyelven filmezel, olvasol vagy beszélsz szívesebben, vagy inkább magyarul?
  • chhaya #96399
    Rajzfilmeket és animációs filmeket minden mennyiségben. :D

Melyik a legjobb rajzfilm / animációs film, amit valaha láttál?
  • Zephyr Retiring
    Néha túl gyorsan is. Jobb lenne talán átgondoltan, higgadtan dönteni dolgokban.

Milyen jellegű filmeket nézel a legszívesebben? (romantikus, akció, thriller, horror...egyéb)
  • chhaya #96397
    Mindenképpen a szombat.

Mennyire nehezen hozod meg a döntéseidet?
  • Musachy
    Soha, ha egyáltalán van olyan.

A szombat jobb vagy a vasárnap szerinted?
  • chhaya #96395
    Eddig nem is hallottam ilyenről. :O De szerintem tuti van benne málna meg rizs!

Ettél már málnás rizottót?
  • Zephyr Retiring
    Nem.

Fel bírod sorolni a málnás rizottó összes összetevőjét?
  • chhaya #96393
    Még nem, pedig a közelben van is egy, ahová már régóta tervezek ellátogatni... Csak a lustaság...

Tudsz mondani egy pokemont Pikachun kívül?
  • Zephyr Retiring
    Úgy érzem, igen. Remélem a kollégáim is így gondolják :)
    Viszont, néha túl precíz is vagyok, és olyankor nehezen kezelem, ha a csapat valamelyik tagja lustálkodik ha feladat van. Szabadidős és játékos csapatokban pedig nekem nem a cél mindenáron elérése a lényeg, hanem, hogy segítsek a legutolsóknak, vagy a leggyengébb láncszemeknek. Mert ők is a csapat tagjai.

Jártál már kalandparkban?
  • chhaya #96391
    Hát... Attól függ. Szeretek egyedül dolgozni, mert jól esik az önállóság, amikor senki nem szól bele abba, hogy mikor mit és hogyan csinálok. Másrészt szeretek jó (hangsúlyozom: JÓ) csapatban dolgozni, ahol megfelelően el lehet osztani a feladatokat, működik a kommunikáció a tagok közt, és nem csak nyűg összehangolni az önfejű és mindent máshogy akaró embereket. Na meg feladattól is függ, van, amit többen könnyebb, és van, amit nincs értelme felosztani.

Jó csapatjátékos vagy?
  • Bebut
    Nemigazán, tudok racionálisan dönteni, ha valami már nem jó de korábban bevállt, akkor sem ragaszkodom hozzá. Eddig 3 különböző márkájú telefonom volt, és mindegyikkel meg voltam teljesen elégedve. De mikor új kellett volt más márkában jobb. Persze amiről már jó tapasztalatom van, azt nézem meg elsőnek.

Egyedül vagy csapatban szeretsz dolgozni?
  • chhaya #96389
    A munkaidő utáni részét már határozottan.

Fontos számodra a márkahűség?
  • Zephyr Retiring
    A szokásaim rabja vagyok. Nehezen kezelem az új dolgokat.

Végre péntek :) Te kedveled ezt a napot?
  • chhaya #96387
    Kedvencem nincs, de vannak olyan bögrék és poharak, amiket jobban szeretek a többinél. Igazából hangulat- és napszakfüggő, de általában mindegyik ital másból esik jól. Pl. teámhoz a széles zöld bögrém kell, a reggeli kávémhoz a magas bögre, a déli kávéhoz kis csésze, vizet csak üvegpohárból, satöbbi. Najó, a kakaó mindenből jó, még dobozból is. (Egyszer kaptam bögréből kólát, teljesen kibillentett a lelki egyensúlyomból.)

Vannak kis megrögzött szokásaid, amiknek csakazértis mindenáron úgy kell lenni, vagy rugalmasan kezeled a bogaraidat?
  • Zephyr Retiring
    Pár hete. A közelünkben is van egy, megesik, hogy ejtünk egy laza sétát benne a párommal.
    Ránk nem mondhatod, hogy erdőkerülők :)

Van kedvenc poharad amihez ragaszkodsz? Miért?
  • Bebut
    Persze, mindenkinek van valami terve. Nekem pl. hogy holnap reggelizem.

Mikor voltál utoljára erdőben, azért hogy ott legyél, és nem csak átutazóban?
  • kamionosjoe
    Szinte semmit.

Létezik a Soros-Terv?
  • chhaya #96383
    Vásárolni szeretek, pénzt költeni nem, ha ennek így van értelme. :) Szeretem az érzést, ami egy új dolog vásárlásával jár (a nézelődést, a kiválasztást, a birtoklás örömét), és ha nagyon kell az a valami, akkor nem is sajnálom rá túlzottan a pénzt.

Átlagosan mennyit tömegközlekedsz egy héten?
    Utoljára szerkesztette: chhaya, 2017.10.10. 18:53:02
  • Bebut
    Szerencsére eddig nem nagyon volt ilyen. Márcsak azért is, mert alapvetően spórolok, és ha már van valami amit akarok, akkor meg is tudom venni. Tehát nem az új dolog megkívánása után kezdek csak el spórolni.

Jelenleg lakásra spórolok, de még nem akarok venni. Illetve motort szeretnék venni, de arra már nem kell spórolnom.

Szeretsz vásárolni? Jó érzés, vagy rossz hogy megint pénzt kellett költened?
  • chhaya #96381
    Nem.

Mi volt a legutóbbi dolog, amire sokat spóroltál és alig vártad, hogy megvehesd?
  • Zephyr Retiring
    Bridget Jones babát vár.
    Szuper volt :)

Sétáltál már Budapesten a Római parton?