98282
-
Bebut #96717 Voltam, szerintem aki nem megy el, annak pofa sunyiba.
Mit gondolsz? Megy mag vagy vagy vad megy mag vagy? -
Voltam. Amióta szavazóképes korban vagyok, mindegyiken voltam.
Én is visszapasszolom a kérdésed: voltál / fogsz menni szavazni? -
Hittem benne, hittem, hogy nem élnek vissza vele...
Újra: voltál már ma szavazni és ha nem, akkor elmégy-e? (Én voltam) -
Erre felelek, aztán visszateszem másnak is a kérdésed..
A demokrácia az jó dolog ha tud érvényesülni. Nyilván ott nincs létjogosultsága, ahol diktatúra van érvényben. Alapesetben (mint jeleztem már itt korábban is) kerülöm a politikát, mert a hazai politika már rég nem a választók érdekeiről szól. Mocskolódás van, meg egymásra mutogatás, meg magyarázkodás, csak épp pozitív haladás nincs, vagy csak nagyon minimális. Kivételesen elmentem szavazni, ne az legyen, hogy én nem akartam a pozitív változást. A manipuláció meg csak annyira létezik, amennyire létezni engedjük. A politikai választásunk döntési joga egyedül a miénk. Arra szavazunk akiben hiszünk, s nem arra akire mondják, hogy szavazni kell. Én legalábbis így vagyok ezzel. Akkor ahogy ígértem...
Te hogyan viszonyulsz a demokrácia intézményéhez? -
nem, nem is fogok menni, nem kérek a manipulációból.
hogy viszonyulsz a demokrácia intézményéhez?
Utoljára szerkesztette: Calver, 2018.04.08. 14:31:12 -
Ha adva van egy cél, azt a legtöbben minden áron (ha kell tisztességtelenség árán is akár) el szeretnék érni. Sokat gondolkodom ezen manapság, mert nagyon kedvelem a jelenlegi munkámat, de már megint adódott egy lehetőség (egy teljesen más munkaterületen) ahol sokkal több pénzt is kereshetnék ha elvállalnám. Igazság szerint elég jól keresek most is, tehát nem a létfenntartásról szól a dolog.
Akarok e még több pénzt keresni mint jelenleg, most ez a kérdés. A melótól nem tartok, elég sok technológiai tapasztalatot szereztem az elmúlt 25 év alatt fém és üveg területeken. Ez most műanyag technológia, de megsasoltam már: nekem nem lenne kihívás. Menne ha meg akarnám tanulni. De pont amiatt, mert jól érzem magam ott ahol jelenleg dolgozom, nem érzem célomnak a sok pénz = több boldogság egyenletet. Szerintem ha az ember képes beosztani azt ami van, és tudja mi a célja, akkor ne ugráljon: tegye amit kell.
Ugyanakkor ha tudja mi a célja, de csak nehézségek árán tudja elérni, akkor se ugráljon: tegye csendben amit kell, olyan eszközökkel, amikkel kell.
Voltál ma már szavazni? -
Bebut #96711 Még nem. De az édes tölcsért se szeretem.
A cél szentesíti az eszközt? -
Látom, ez a téma sem érdekel senkit. Akkor lépjünk tovább..
Új kérdés: ettél már fekete tölcsérből fagyit? :) -
Néha..bár én még sosem hallottam :D
Sokan manapság természetesnek veszik a meztelenséget a médiában. Neked erről mi a véleményed? -
Bebut #96708 Misén voltam, meg rokonok jöttek látogatni.
Horkolsz? -
Az asszonyon szokott eluralkodni jobban a karácsonyi feeling. (Sütés, főzés, jingle bell ütemű zenék stb..)
Én hű maradok magamhoz és mindenféle zenéket és zenei irányzatokat hallgatok karácsonykor is...
Merre jártál ma? -
atiapuka #96706 Persze, ez hozzátartozik, mint a Karácsonyhoz a hal.:)
Karácsonykor karácsonyi dalokat hallgatsz? Vagy nem foglalkozol (ilyen téren) az ünnepi hangulattal, azokat hallgatod, mint máskor. -
Bebut #96705 Origo, index, kisalföld, sg.....
Eszel húsvétkor sonkát,tojást, tormát meg ilyeneket?
-
Neocortex #96704 attól függ, ha nincs tétje akkor szívesen fényezem vele az egómat, ha puskaporosabb a hangulat vagy vélhetően további támogatásra van szüksége inkább türtőztetem magam :P
milyen híroldalakat szoktál olvasni? -
Szívecskéket a bevásáslólistára. Barátom azt mondta, nem hajlandó addig átmenni a boltba, amíg nem rajzolok neki szívecskéket.
Ha utólag neked lesz igazad, szoktad mondogatni, hogy "ugye én megmondtam" , vagy meg tudod állni? -
kamionosjoe #96702 Mivel nekem van elsőbbségem, nem szoktam arra várni, hogy átengedjenek, hanem átmegyek. Persze azért figyelek el ne üssenek, de azért van a fék az autón, hogy meg tudjon állni.
Mit rajzoltál legutóbb? -
atiapuka #96701 Utoljára akkor locsolkodtam, mikor általános iskolás voltam (vagy talán szakközepes, már nem emlékszem). Ja most hazudtam, mert amikor a fiam kicsike volt, el kellett hordanom az anyóshoz. Egy élmény volt.:)
Ha egy zebránál az egyik sávban átenged egy autós, simán átkelsz megállás nélkül, és bízol a másik sávban érkezőkben, hogy azok is megállnak? -
Ritkábban, mint az asszony szeretné. Viszont van szép virágoskertünk az udvaron.
Szoktad tartani a locsolkodási szokást? -
atiapuka #96699 Ja, a fiamnak vettem egy tábla nagy Milkát. Vacsoránál kérdeztem, hogy mikor esszük meg?:))))
A lakásodban mindig van vágott virág? -
atiapuka #96698 Értem. -
Vissza szoktunk kérdezni, ha az adott kérdésről érdekel a másik álláspontja, szerintem az elég. -
5.2"
Szoktatok ajándékozni húsvétkor? -
atiapuka #96695 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze, de akkor is már legalább egy kérdéssel 2 választ látnánk. Mondjuk amilyen látogatott ez a topik, kb. 3 örökös tag van, szerintem úgy érdekesebb lenne. És az én javaslatommal legalább arról a 3-4 emberről többminden kiderülne. De végül is, monom, csak egy ötlet volt, nekem így is jó, ritkán írok. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy kérdést többször is feltehetsz, így többen is válaszolhatnak rá, de a gond nem ez..
a legtöbb látogatónak egyedi ízlésvilága van. Van aki a sportot kedveli, van aki enni szeret és így tovább. Bármit is kérdezel, az nem fog mindenkit érdekelni, hogy te mit gondolsz róla, ha egyébként sem válaszolna rá. De persze tévedhetek is ebben.. -
atiapuka #96693 Nem szeretnék okoskodni, de szerintem úgy egy fokkal izgalmasabb lenne ez a topik, ha a kérdező is leírná a saját álláspontját, azaz megosztaná a kérdésének saját magára vetített válaszát is. Így, hogy mindig csak 1 válasz van, abból mindig csak egyetlen ember álláspontját, érzéseit ismerhetjük meg, de szerintem így kicsit unalmas.
Bocs az ötletelésért! Persze nem kell elfogadni. -
Én az a teljesen papír leszedős típus vagyok..
Mekkora kijelzője van a mobiltelódnak? -
atiapuka #96691 Fú, egyszer-kétszer kipróbáltam, de azt nem nekem találták ki. Ott túl meleg van.:)
Hogy eszed a jégkrémet? Leszeded teljesen a papírját, vagy pedig mindig lejjeb hajtogatod, ahogy fogy? -
Bárkitől nem, de ha gyógymasszőr az illető (tehát aki tanulta is és nem csak úgy elsajátította a masszírozást) akkor igen.
A szaunát hogy bírod elviselni? -
Igen.
Szereted, ha masszíroznak? -
A most számít? :D Jelenleg jégkrémet nasizgatok..
Hordasz nadrágszíjat? -
Bebut #96687 Félmaraton 2 éve.
Szoktál nassolni? -
(elsőre:Dijonban
)
Futás, kerékpározás, kajakozás (szigorúan amatőr szinten). Ja, a futás inkább csak kocogás, a tempó alapján. Öregesen
Mi volt a leghosszabb táv, amit valaha lefutottál? -
Neocortex #96685 ok másik :P Mit sportolsz/sportolnál? -
Neocortex #96684 Gyerekkoromban ettem jó erős dizsoni mustárt amitől majdhogy bevérzett az orrom is, de a madaras teszkóban csak gyenge utánzatokat találtam
Hol lehet kapni bivalyerős mustárt? -
Gombás sajtos csirkemell tésztával, narancslével, desszertnek mazsolás mangó jégkrém, kísérőnek pedig egy kupica cseresznye pálinka volt a vacsi pár perce..
Kóstoltál már csípős mustárt? -
Kávé. A sört és a cigit meghagyom annak, aki szereti.
Mi lesz a vacsi? -
Persze. Ez mindenkinél alap, ahol anyából anyós is lesz. Mindenkit anya szült, de aki jó párkapcsolatot szeretne, annak a párja kell, hogy az első legyen s nem anyuci :)
Kávé, sör, vagy cigi? -
Bebut #96680 A páromtól elsősorban. Aztán ha motorozok, sportolok, koncerten vagyok, sikerül valamitvelérni.
Volt már olyan hogy választanod kellett két ember között, akik mindketten fontosak voltak neked? -
Is is. Azt figyeltem meg ezzel kapcsolatban, hogy az életben azon azonnali döntéseim, melyek nagyobb volumenűek (hivatás, szerelem, otthon) jó döntések. Egyéb kevésbé területeken pedig sokat morfondírozom mielőtt meghozom a döntéseimet, s azok legtöbbször rossz döntések lesznek, hiába tervezgetek előre..
Milyen dolgoktól szoktad igazán jól érezni magad?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.03.25. 20:57:29 -
Tavaly nyár végén, augusztus utolsó napjaiban.
Könnyen meghozod a döntéseidet?