97988
-
#97025 A nyílászárókat nagyon ki kellene cserélni. Egyidősek a lakással / társasházzal, és rohadnak kifelé a helyükről.
Melyik számodra a legtaszítóbb nyelv? Hangzásra, nyelvtanilag, bármilyen szempontból. -
#97024 Nem gondolnám. Sőt, lövésem sincs a pszichológiához, de még azt is megkockáztatom, hogy egészségtelen elnyomni teljesen természetes emberi érzéseket. Végeredményben valahol épp ez, az érzelmi katarzis lenne a művészeti termékek egyik lehetséges célja.
A szobában, ahol most éppen vagy, egyetlen, tágan értelmezett dolgot (szekrénytől a fal színéig, apró díszbizbasztól a komplett padlóig, tökmindegy, nem akartam túlkomplikálni) kicserélhetsz vagy felújíthatsz. Mihez nyúlnál hozzá; mi a legégetőbb vagy mit rühellsz leginkább? -
atiapuka #97023 A. J. Cronin - A kalapkirály
(egyszer az egyik 'szekérben' találtam, azt hiszem a Nyugatiban) Szép, megható könyv. Bevallom, én a végén megkönnyeztem ...
Ciki, ha egy férfi meghatódik egy könyvön, filmen, zenén? -
#97022 Nem vezetek, de a gyalogosként rám vonatkozó részeket betartom.
Ajánlasz nekem olvasnivalót? -
Bebut #97021 Baracklekvár befőzés volt éjfélig. De megérte.
Betartod a kreszt? -
#97020 limonádé, de minden vendéglátó helyen ez a legnagyobb lehúzás
mivel töltöd a péntek délutánt?
-
#97019 Ha reggelig nem rajzol senki, akkor majd megoldom.
(Csodára ne számíts, nem vagyok egy Picasso.)
Bodzás limonádé vagy körte-alma ital?
-
#97018 Dolgoztam. Ez a munkáltatómnak jó, részemről semmi hasznos nem történt.
Rajzolsz nekem egy cicát?
Köszönöm Calver -
#97017 Persze. Járai és kis kópé csapata történetei a végvári laktanyában. Pár éve ismételte valamelyik kereskedelmi tv adó.
Lassan dél. Ma délelőtt milyen hasznos dolgot (ügyet) intéztél el? -
#97016 Ne haragudj de engem ez a dolog , talán majd máskor.
EMlékszel a Kisváros c. sorozatra? -
#97015 Abszolút nem gyerekeknek való képregény hirtelen kölyökkorom emlékei közül a Popey ugrik be. Na annak volt egy igen érdekes kiadása, amiben megérkezik egy kikötőbe, beesik az első késdobálóba, sz@rrákefél vagy 20 qrvát, majd úgy távozik egy lovaskocsival, hogy menet közben beveri a lónak is hátulról.
Ettől jobb felnőtteknek szóló képregény most hirtelen nem ugrik be.
(Az elme fingadozása. ez zseniális megfogalmazás)
Ha valakiről lesüt, hogy valótlanságokat hadovál és még el is hiszi amiket összehord, hogyan szereled le finoman? -
#97014 őszintén? az elme fingadozása.
olvastál valaha abszolút-de-nem-gyerekeknek való képregényt? pl Preacher, Transmetropolitan, The Invisibles -
#97013 Asterix, Piszkos fred, Spiderman, Batman továbbá Bucó Szetti Tacsi kalandjai és hasonló korabeli kiadványok. Akkoriban volt még Kockás és Hahota is, azokban is volt még Pif és egyéb nyalánkságok a képregénybuziknak.
Szoktál álmodni? Te mit gondolsz, mi az álom? -
#97012 Régen volt kutyám de egy ideje már nincs semmilyen se.
Olvastál régen képregényt, ha igen milyet? -
#97011 hörcsögöket ifjabb koromban, mást még szerencsére nem kellett, a macskáim benti cicák, max az erkélyre mehetnek ki, és még remélem sokáig velünk lesznek. (egy és másfél évesek, maine coon-ok bár korábban halnak, de így is van még kb 10-12 évük)
milyen háziállatod van/milyet szeretnél?
off: boldog szülinapot chhaya! -
#97010 Sokáig extrovertáltnak hittem magam, de rájöttem, hogy valójában én is valahol a skála közepén állok.
Temettél már el háziállatot?
(ma este pár perce Chilly cicánkát elcsapta egy autó. Holnap reggel helyezem örök nyugalomba Jackie kutyánk mellé a kert végébe. Emlékük a szívünkben él tovább. Rip.) -
#97009 Hétköznap 6:20, hétvégén nem állítok és halál fia, aki délnél előbb ébreszt.
Introvertált vagy extrovertált vagy? -
#97008 13:00 általában éjszaka dolgozom, délelőtt alszom.
te? -
#97007 Végig gondolom hogy pénzbe érdemes e kifizetni érte annyit?
vagy komolyan végig gondolom, hogy nekem erre szükségem van - e?
mikorra állítod be reggel az ébresztőd?
-
#97006 Nem igazán. Most minden úgy összejött egyszerre, ahogy pont nem kellett volna: suli, dögmeleg, harag (másoké, csak épp rajtam lecsapódó), szerencsejáték szerencséjének engem kerülése, enyhébb depresszió, fogfájás, szolidaritás teljes hiánya, más hibáinak nyakamba akasztása, irigység, kiúttalanság, lelki békétlenség, függőségek kezelése, türelem elfogyása stb...
Meddig mész el, hogy megszerezd amire vágysz? Van valamiféle határ amit már inkább nem lépsz át emiatt sem? -
#97005 Igen, mert minden relatív.
Élvezed eddig a nyarat? -
#97004 Attól függ. Ha a lottó ötös számait előre tudnám, az elég nagy áldás lenne. :D
Ha nem hisz nekem senki, akkor átok.
Ez elég értelmes válasz volt? -
#97003 Attól függ, milyen válaszok. Ha valaki ír valami (számomra) értelmetlen hülyeséget, s arra érkezik számtalan még nagyobb hülyeség válaszként, na az nem érdekel..
Ellenben ha valaki értelmesen és világosan meg tudja fogalmazni a válaszát (véleményét) valamiről, az igen érdekel.
Még akkor is elolvasom az ilyen válaszokat, ha egyébként épp nem értek vele egyet.
Áldás vagy átok, ha tudsz előre dolgokat, eseményeket? -
Bebut #97002 Nemnagyon, inkabb hagyom hogy más égjen, és még rakok rá 1-2 lapáttal.
Érdekelnek a válaszok a topikban? -
#97001 Nem. Erősen konfliktuskerülő vagyok, úgyhogy vagy leblokkolok, vagy ráhagyok mindent a másikra és veszettül hátrálok kifelé.
Mennyire vagy lobbanékony? -
Bebut #97000 Breaking bad.
Könnyen kezeled a konfliktusokat? -
#96999 Régen láttam belőle néhány részt, nem volt rossz, de inkább semleges.
Van kedvenc sorozatod? -
#96998 Nehezen, az év legnehezebb évszaka nekem.
Szereted a két pasi és egy kicsi sorozatot? -
#96997 Hideg, sötét, nem.
Hogy viseled a mostani hőséget? -
#96996 A dagadót, a zuzát, nem szeretem.
Szívesen laknál északon? -
#96995 Partedliben ülök egy magasított etetőszékben és rituálisan visszaköpöm a spenótot szegény muterra..
Melyik ételeket kerülöd? -
#96994 tavaly télen vagy azelőtt télen, nem emlékszem, mert sokat ittam aznap.
Mi az első étkezéssel kapcsolatos élményed? -
#96993 Én elég sok SG-s kollégát ismerek személyesen is. Általában teljesen más beszélgetési téma alakult ki minden egyes esetben, mint ami miatt elkezdődött köztünk a kommunikáció. Így ennek sok értelmét már nem látom, bár tény, hogy van olyan SG-s ismerősöm is, akit már 10 éve ismerek személyesen is. Ráadásul (bár ez lehet a véletlen műve is) nekem az a tapasztalatom, hogy ha megkapta a kolléga amit eredetileg akart tőlem, felhagy a további információcserével köztünk. És ezen a személyes találkozások sem segítenek.
Egyébként beismerem, voltak olyan egykori SG-s kollégák is, akikkel én sem szorgalmaztam a személyes találkát.
Mikor és miért hánytál utoljára?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.06.30. 18:50:14 -
Bebut #96992 Sokmindentől függ, volt már mindkét véglet.
Ha valamelyik olyan sg-s, akit személyesen nem ismersz találkozni akarna veled, elmennél vele? -
#96991 Persze. Több is. Sör, zene, SG...
Ha előkerül egy rég nem látott felesleges dolgod (ami még jó, de már rég nem használtad),
kidobod, eladod, vagy elajándékozod valakinek aki nagyobb hasznát venné? -
Bebut #96990 Csak 3 dolog. Pénz, pénz, és még több pénz.
Van függőséged? -
#96989 alvászavar, éjszaka dolgozom, délelőtt alszom. ez elég különleges? gyerekkorom óta megvan, most már gondot nem okoz, valamilyen szinten ehhez igazítottam az életemet.
mivel kezdődik minden jó világuralmi terv? -
#96988 Szerintem semmi különleges nincs.
Neked van? -
Bebut #96987 7óra kb. Hát nem tudom hogy lehetne rá odafigyelni, befekszek az ágyba aztán alszok. Majdnem mindig végigalszom az estét. Ha tehetem hétvégente délutánonként is alszom.
Milyen alvási szokasod van ami licsit különlegesebb?
-
#96986 átlag napi 7-8 óra, jó alváshigéniával (amit sajnos sokan nem követnek) teljesen elegendő és kipihent vagyok.
te? illetve mennyire figyelsz arra, hogy az alvásod minőségi is legyen?