97988
-
Bebut #96985 Németül és angolul.
Mennyit alszol átlagban? Elég ennyi neked? -
#96984 Eddig jó, szeretem a pénteket, főleg ha szabadnapos vagyok.
Magyaron kívűl beszélsz más nyelvet is? -
#96983 Mindenki szerint más.
Szerintem a boldogság, mert talán az lehet csak igazán boldog, aki lelkileg egészséges, kiegyensúlyozott és elégedett mindennel az életében. Munka, család, barátok. De ezek hiányában is lehet boldog az ember, ha annak érzi magát.
Milyen napod volt ma? -
#96982 Nincs kedvencem, hangulattól függően váltogatok néhányat, de nem érintene mélyen, ha bármelyik megszűnne.
Mi az élet értelme? -
#96981 Zsidót vallatják az ÁVO - n.
- Ismeri a Kohn-t?
- Nem, nem ismerem
- És a Grün -t?
- Elnézést, akkor inkább a Kohn-t.
Melyik a kedvenc you tube csatornád? -
Bebut #96980 Eltört a kezemen a kisujjam utolsó perce.
Mi a legjobb vicced? -
#96979 Sopron
Volt már sportsérülésed? -
#96978 Még sosem fürödtem a Balcsin. Csak a Velencei-tóig jutottam.
Szerinted melyik a legszebb magyarországi település? -
#96977 messenger, instagramm, viber a gyári programokon túl.
Mikor fürödtél legutóbb a Balatonban? -
Bebut #96976 Rome Total War, Fifa, Age of Empire 2.
Mire használod a telefonodat? Kihasználod a funkcióit? -
#96975 Remélem, még nem.
Melyik három PC vagy konzolos játékkal játszottál a legtöbbet eddig? -
Bebut #96974 Feminizmus és ez a gender szivárvány baromság.
Szerinted megérett a világ a pusztulásra? -
#96973 Egyre kevesebb van, főleg a hülyékhez és a hülyeségeikhez. :D
Végtelen semmihez nincs. Egy ponton túl nem éri meg.
Mi az a téma, ami szinte azonnal kihoz a béketűrésből? -
#96972 Mivel a régi szomszédom is rendszeresen benéz ide, azt a verziót adom elő, amit ő is ismer: ő (vagyis az egykori szomim) szólt, hogy van ez az esgé, be kéne regisztrálni és szavakkal egy két elszabadult mókamestert helyre kéne tenni. Ő inspirált, majd az akkori regét távolhagyván lelécelt miután rendeződött a fórum. Telt az idő, új regek jöttek régik mentek, s hogy hogynem, ismét itt volt ő. Más névvel ugyan, de ugyanazzal a lelkesedéssel. Aztán dumáltunk személyesen, kérdeztem minek az új reg? Tagadta, de ismét felszívódott. Telt múlt az idő, ismét felbukkant egy másik nicknéven....
Csendben megjegyzem, se nem troll, se nem bannolt személyiség, csak valahogy túl óvatos akar lenni, de ez még eddig nem jött össze neki. Úgy egy hónapja ismét ”beköltözött” az esgére és reménykedik, hogy most nem szúrtam ki...
Mihez van végtelen türelmed? -
#96971 valamit kerestem lassan két évtizede Diablo 2-höz
ami itt tart... nem nagyon van másik hasonló formátumú, értelmes beszélgetésre használható platform. reddit akármilyen cuki, a témák rohanásával és eltűnésével az értelmes társalgásra roppantul kevés felületet ad, inkább az elsietett beszélgetés dominál, plusz az elmúlt években tömegesen rajzottak a platformra SJW-k és egyéb szubhumánok.
téged? (nem kreativitás hiány, ez egy nagyon fasza kérdés) -
#96970 Elég sok minden csereérett lett mostanra idehaza. PC, tv, hűtő, sütő, ágy stb.
De már megkezdtük a sort egy mosógéppel. Direct drive eco izémizé meg a tkm tudja mi minden. Asszony kinézte, én meg csengethettem érte a hat számjegyű zsét
Legbüszkébb majd a következő verdámra leszek. Amint veszek.
Mi hozott a fórumra és mi tart még itt? -
#96969 általában az ilyenek a számítógép-konfigurációim voltak, ~15 éve gyakorlom a pormentes *és* néma konfigok összerakását, mostanra eljutottam oda, hogy ha nagyon élezed a füleidet, akkor is csak a levegő süvítését hallod maximum, alapvetően klímákba kitalált porszűrőnek hála meg kb minden úgy nézett ki egy év után, mintha most jött volna ki a dobozból. plusz az egész kb semmi extrába nem került.
neked? -
#96968 A legutolsó az egy új fűkasza volt, 2 napja hozta a futár, a legközelebbi pedig július elején lesz, ami egy számomra igen fontos vizsga lesz. Bár igaz, azt még időrendi sorrendben megelőzi a szombati lottósorsolás, ahol már megint 1 milliárdot lehet bezsebelni 5 jó számmal.
Mi az a saját tulajdonú tárgy a privát környezetedben, amire a legbüszkébb vagy, illetve ha ilyen nincs, milyen eszköz érett meg mostanra egy újra történő cserére odahaza?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.06.20. 23:19:35 -
Bebut #96967 Sakk, a keresztrejtvénynek nem sok értelmét látom.
Mivolt a legutolsó dolog amit nagyon vártál, és mi a következő ilyen? -
#96966 Helyzetfüggő. Bár sátorozni mostanság ritkán szoktam/szoktunk. Apartmanban utoljára szilveszterkor, szállodában meg tavaly Cipruson voltunk. 2 hete meg egy két szintes nyaralót béreltünk ki a hosszú hétvégére Eger közelében barátokkal.
Sakk vagy keresztrejtvény? -
Bebut #96965 Nem, vagy csak nem vettem észre.
Apartman, szálloda vagy kemping? -
#96964 Ha elkerülhetetlen, mert mindjárt összefosom magam, akkor igen.
De mindig előtte szánok rá pár másodpercet, hogy lehúzzam a budit és budipapírral szép rituálisan körbepapírozzam az ülőkét.
Próbált már felszedni olyan nemű személy, akikhez általában nem vonzódsz?
Hogy szerelnéd le ha ez (ismét) bekövetkezne? -
#96963 Akkor legyen egy "kedvenc" olyan értelemben, ahogy te is felvázoltad: egyelőre. Sokan használják, de helytelenül (egyenlőre)... persze az is értelmes szó, de mást jelent.
Nyelv: fura, de albánul megtanulnék. Nincs kizárva, majd ha nagyon ráérek.
Nyilvános wc-re ráülnél/ráülsz? Persze nem Németországban, ahol automatikusan tisztítja magát, meg rendesen takarítják is.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2019.06.19. 09:18:33 -
#96962 Próbálok minél kevesebb időt a napon tölteni. Ami nem egyszerű feladat, mert imádok kerékpározni, így napi szinten használom is elsősorban közlekedési jelleggel. Igazából egyéb sportolási tevékenységre már nagyon nem is marad energiám emiatt.
Fedett helyeken pedig (meló, otthon stb.) ventilátor használatával.
(egyik kedvenc szavam ez a ventilátor, amit idén már 35. éve így írunk, mégis a legtöbben két "L"-lel írják, mert úgy ejtjük)
Neked van kedvenc szavad? Esetleg kedvenc nyelved amit nem beszélsz még? -
Bebut #96961 Nem, annál szégyenlősebb vagyok.
Hogy védekezel ez a hőség ellen? -
#96959 Több is van, ingatlan is, hitel is.
Az elmúlt 45 év alatt talán ha fél évet voltam össz-vissz albérletben. Közvetlen a válásom előtt volt az az időszak, nem bírtam már odahaza a puskaporos légkört, hirtelen nem tudtam más megoldást kiagyalni. Egyébként életem legjobb döntése volt az az albi, ugyanis ott ismertem meg a jelenlegi páromat is..
Van bármi, ami most hiányzik az életedből? -
Bebut #96958 Nekem konkrétan nincs autóm, csak motorom. A családnak otthon van egy skodája, de én is bármikor használhatom ha arra van éppen szükség. Saját egyenlőre nincs betervezve, egyenlőre lakás a prioritás.
Saját ingatlan és hitel, vagy inkább albérlet? -
#96957 Konkrétan én semmire sem számítottam, mert marhára nem érdekel az egész politika.
A kérdés is csak amiatt született meg, hogy hátha másokat legalább érdekel. De mint látjuk...
Milyen autó szaladgál odahaza a család mindeneseként?
(Mióta? Hogyan vált be? Van e kinézve már (a)utód?)
Ha nincs, mikor lesz? -
#96956 Nem voltam, most már van. :D
Voltál szavazni, s olyanok lettek az eredmények, mint amire számítottál? -
#96955 Látom, megint egy fogós nehéz kérdés került terítékre..
Akkor frissítsünk:
Elmész szavazni az EU-s választásra? Van elképzelésed a végeredményről már? -
#96954 Kiváló kérdés.
Részemről a napfelkelte itthonról a legszebb, amikor kora hajnalban egy csésze friss forró kávéval a kezemben, álmosan kislattyogunk az asszonnyal az udvarra és letelepszünk a kerti hintaágyra.
Ezt a hajnali békét, nem cserélném le semmivel sem. Viszont...
Ami a napnyugtát illeti, szerintem nincs is annál jobb, mint ha azzal sétál az ember kézen fogva, akit a legjobban szeret, egy idegen helyen, egy idegen városban vagy országban, és megtekinti a napnyugtát.
Szerencsés embernek tartom magam, mert volt már benne részem párszor..
Havi átlagban mérve, milyen közlekedési módot használsz legtöbbet?
(pl. tömegközlekedés, autó, motor, robogó, kerékpár, gyaloglás vagy egyéb opciók..)
-
Bebut #96953 Konkrét éjszakás műszak nem volt, csak olyan hogy éjjel nappal dolgoztam. 3héten keresztül 15óra átlag, volt hogy két nap 41óra. Nem volt könnyű de megérte.
Napfelkelte vagy napnyugta tetszik jobban? -
#96952 Úgy 9 éve jártam valakivel, akivel természetesen csókolóztunk is, amikor megismerkedtünk a jelenlegi párommal.
Az a kapcsolat lezárult és maradt ez :)
Dolgoztál valaha éjszakás műszakban? -
kamionosjoe #96951 Minden nap megyek valamerre, otthon nem szoktam soha egész nap ülni.
Mikor csókolóztál utoljára olyan emberrel aki nem a mostani párod? -
#96950 Van, de nem lesz másik.
Konkrétan nincs a háziállatokkal semmi bajom, tehát nem az van, hogy nem szeretem őket, hanem az, hogy miattuk nehéz több napra kimozdulni itthonról. Az etetésüket nem bízhatom folyton a szomszédokra, pedig ha rajtam múlna minden péntek délután irány valami szép város. Lehetőleg mindig másik, így egy idő után sem válna unalmassá, hogy ugyanazokat a tájakat és embereket "nézegetjük" folyton.
Te inkább otthonülő vagy, vagy szívesebben utazgatsz valamerre, csak hogy otthon ne kelljen lenni állandóan? -
#96949 van összesen 12 kilónyi jószágom, két maine coon-ra elosztva, egy gigantikus, lassan másfél éves kislány, és egy nagyon kalandvágyó, 10 hónapos fiú cica.
ha van háziállatod: szeretnél mellé másikat is?
ha nincs: szeretnél? -
Bebut #96948 Igen németre jarok, és az angolt fogom kezdeni.
Van háziállatod? -
#96947 Ez így nagyon széles opciót ölel át. Fogalmazzunk úgy: is is.
Koncertekre, baráti összejövetelekre igen, politikai programokra nem.
Jelenleg van olyan tanfolyam amit tanulsz, vagy amit nemrégiben fejeztél be? -
Bebut #96946 Wernigerode munka miatt.
Eljársz kulturális programokra? -
kamionosjoe #96945 Igen, de azt már nagyon régen ettem, jó hogy mondod.
Hová utazol legközelebb? (100 kilométeren túl)