97992
-
#97069 Nem emlékszem délutánra / estére. Általában 10 perc után elfelejtem, ha nem koncentrálok rá ébredés után.
Szóval fogalmam sincs, pedig biztosan álmodtam valamit, mindig szoktam.
Szoktál vért adni? -
Bebut #97068 Ürömi hütte.
Mit álmodtál legutoljára? -
#97067 Legjobb: a mai ebédet békésen átszuszókáltuk.
Legroszabb: 33 celsius odakint, emiatt alig haladtam valamit a kerti munkáimmal.
Tudsz ajánlani egy jó éttermet valami szép csendes, nyugodt helyen? -
#97066 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már amennyiben cikknek lehet nevezni a wikit. -
#97065 Ami valódi óra és csak az a funkciója, hogy óra legyen, olyan egy darab van az egész lakásban, és pontosan jár. Ezen kívül van két gép és két telefon, amik mutatják az időt, szintén pontosak. A mikró órája megbízhatatlan, de azért szoktam azt is nézni.
Mi volt a legjobb/legrosszabb dolog a mai napon? -
#97064 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy tűnik, hiszen te ezt tetted... főleg, amikor belinkeltél egy cikket Irakkal kapcsolatosan... -
#97063 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!katonai konfliktus irán és a nyugat közt. lehet ezt másképp érteni? -
#97062 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hujuj... ha nem érted a kérdést, akkor ne akarj rá válaszolni... -
#97061 Lakáson belül 11 növény él a cserepeikben. A többi odakint az udvaron vannak amik szintén cserépedényekben.
Hány óraszerkezet van a környezetedben és ebből hány jár pontosan is?
-
#97060 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha az Usát tekinthetjük nyugatnak, a polgárháború része még most is tart. Ha nem erre gondoltál, fogalmazz, kérdezz pontosabban, érthetőbben. -
#97059 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha már kérdéssel válaszoltál: pl. most. Ami eddig volt az nem a katonai konfliktus kategóriája... -
#97058 Nem, nem is vonz.
Hány növény van a lakásodban? -
#97057 Miért mikor nincs?
Ültél már tankban? -
#97056 Most 5,2" 1920*1080
szerinted lesz katonai konfliktus Irán és a "nyugat" között a közeljövőben? -
#97055 Legjobban talán a cseresznyét, legkevésbé talán a grépfrútot. Bár ez néha változhat..
Most hány colos és milyen maximális felbontású kijelzőn internetezel?
-
#97054 Nem értek hozzá / jó nekem, ami most van.
Melyik gyümölcsöt szereted a legjobban és a legkevésbé? -
#97053 Mármint melyik első?
Az első nyomógombos az valami Philips cucc volt, kisebb vagyonért vettem akkor még 30-as körzethívószámmal. Aztán az első okostelóm egy 70-es saját márkás teló volt még android 1.0 rendszerrel...
Ami számomra is meglepő, hogy így utólag visszagondolva az első 20-as telómra már nem is emlékszem. Csak arra, hogy oda már Flottásként mentem át, nevetséges havi és percdíjakkal...
Műholdas mobilszolgáltatóra átváltanál valamikor? -
#97052 Soha. Semikor.
Milyen tìpusú volt az első mobiltelefonod? -
#97051 Előfordult már, bár igen régen botlottam bele utcazenészbe...
Felénk ritkán látni őket.
Dohányoztál valaha, vagy esetleg még most is? -
#97050 Szeretnék egy olyat, amit szeretek.
Szoktál pénzt adni utcazenészeknek? -
Bebut #97049 Van az augustiener. 8éve nagy kedvenc.
Egy olyan munka amit nem szeretsz sok pénzért, vagy egy olyan amit szeretsz nem olyan sokért, de ebbőlnis meg tudwz élni? -
#97048 Ki nem állhatom. Az édesköményt sem komálom.
Van (vagy volt valaha) kedvenc söröd? -
#97047 A kisebb fajtákat elvileg vezethetem vele. De most alaposan utána kellett néznem, hogy melyiket mivel lehet... :D
Szereted a köménymag ízét? -
#97046 Már voltam nős, nem vágyom megint az lenni. Persze ha a párom szeretné, miért ne.
Ugyanakkor ha szeretné, akkor meg nem is az az ember lenne, akit megszerettem...
Vezethetsz quadot a jogsiddal? -
Bebut #97045 az illatát nagyon, meg jót tesz a kertnek, kánikulában pedig lehűt mindent.
Megkérnéd valaki kezét nyilvánosan6 Örülnél ha nyilvánosan kérnék meg a kezedet? -
#97044 pulykaszárny pöri, vagy sült. brrrrrr....
Szereted az esőt? -
#97043 Egyiket se. A csípőset semmiben nem szeretem, ananászt csak magában.
Mi az a (normál, hétköznapi) kaja, amit annyira utálsz, hogy semmi pénzért nem ennél meg?
(Tehát most nem rántott majomagyvelő és hasonló egzotikus dolgokra gondolok.) -
#97042 paradicsomos, csak és kizárólag.
szereted a csípős szószt a pizzán? és az ananászt? esetleg a kettőt együtt? -
#97041 A lazacot nagyon. A vashúsokat kevésbé. A többi jöhet.
Pizza: paradicsomos vagy tejfölös alap? -
Bebut #97040 Mentesből tisztán többet meg tudok inni, és jobban is esik, de alapvetően bubisat veszek, mert mentes helyett iszok inkább csapvizet. Persze vannak országok, ahol ez nem jó ötlet,ott palackozott menteset iszok.
Melyik húsfatját szereted legjobban?
-
#97039 Egyfajta művészeti ág, de sajna a humor olyan szegletéhez ragaszkodik, ami nem az én szintem.
A szénsavas vagy a szénsavmentes víz (üdítő) ihatóbb? -
#97038 Szeretem őket, szórakoztatóak és nagyon kifejezőek tudnak lenni.
Te? -
Bebut #97037 Semennyit, nem szeretem az ízét. És nincs is rá szükségem.
Mit gondolsz a mémekről? -
#97036 Igen, mindenképpen.
Reggelente mennyi kávét iszol ? -
Bebut #97035 Star Wars: Bizonyos szemszögből.
Ha valakin látod a környezetedben, hogy segítségre van szüksége, segítesz neki? -
#97034 Ha nyilvános helyen, teló elő, van pár ismerősöm a yardon. A közszeméremsértést rögzíteném is bizonyítékként.
A közszemérem megsértése a köznyugalom elleni bűncselekmények csoportjába tartozó olyan bűncselekmény, mely sérti a társadalom tagjainak nemi vonatkozású erkölcsi érzületéhez fűződő társadalmi érdeket. Akár 1 év szabadságvesztés is adható érte.
Ha privát szférában "kapnék" rajta egy párt (mert mondjuk elfelejtették bezárni az ajtót), próbálnék az együttlét megzavarása nélkül gyorsan távozni a helyszínről és kitennék egy "ne zavarjanak" táblát (cetlit, vagy bármi egyéb foglalt jelzést) a kilincsre.
Milyen könyvet, filmet vagy zenei albumot vettél utoljára fizikai (tehát nem digitális fájl) formátumban)?
-
Bebut #97033 Attól függ mit kérnél. Egyek meg egy csomag csipszet persze. De mindent nem tennék meg ennyiért.
Ha rajta kapnál egy párt sex közben mit csinálnál?
Utoljára szerkesztette: Bebut, 2019.07.09. 20:09:08 -
#97032 Részben. Szeretek itt élni (ha nem így lenne, rég külföldre vándoroltam volna már) ,de bevallom nem minden szomszédommal törődöm.
Az önkormányzat munkáját is csak annyiban segítem, hogy a portám előtt is levágom a füvet, így nem kell állandóan felszólítaniuk (engem is).
Ha négyszemközt, tanúk nélkül valami kricsmi boxában ülve felajánlok neked 1 milliót valamiért cserébe amit tőled várok el,
végül elfogadod és megteszed amire kértelek, vagy mindenképp visszautasítod, mert "bűzlik" az ajánlat? -
Bebut #97031 Jó volt a vasárnap, pihenéssel telt, és kiálltunk egy jó ügy érdekében is.
Mennyire vagy lokálpatrióta? -
#97030 Még nem, augusztus végére van tervezve.
Hogy telt a napod?