Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvastam a válaszod, jobb késõn, mint soha.
Idegbe vagyok. <#gonosz2>#gonosz2>
Ti hogyan vagytok ma reggel?
meg 3-4magus.
olvastad a drizzteet?
miértnem egy hszben válaszoltál a két kérdésre és egy kérdést tettél volna fel?
24 - Exile -Nov.23
Dejó hogy most válaszolok rá mi?
kedvenc könyved?
kedvenc süti ?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
férfiparfüm fav?
melyik fogkrém a yoféle?
Neked?
melyik a legjobb cigi?
szívott már vki pina coládás cigit (rajtam kívül)?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
megfogadod a tanácsom ? 😄
nem csak 9 lett hanem közbhe lett 7 aztán 9 aztán 8 aztán meg nemtom mennyi de vagy 4 féle megoldás lett közbe mikor mesélte a pasijanak vagy kinek😄
hülye picsa?
24 - Exile -Nov.23
étterembe a pasi elment hugyozni a 3dagadt odament hozzá hogy neked van
olyan szép középsõ ujjad õ meg majd beszart elvitték a kocsi slusszkulcsát
és visszajött a csávó a hugyozásból és azt mondta neki h 8an voltak 2 kocsival
és 9lett a végén meghogy életveszélyesen megfenyegették õt😄
röviden ennyi...
érted mán ?<#idiota>#idiota>
khm...khm...
Repültél már valaha?
jo magyar 1,2,rtlklub azt kész😄 meg a helyi városi adok 😄
aztán meg a német adok ,parabola antenna.
jo-e?
24 - Exile -Nov.23
van HBOtok?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
mókás?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
(a topikot nem én nyitottam, csak elloptam 😄)
jól tettem e?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szoktál kocsmába járni?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Te iszol?
este piálás?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
*sztrájk
nehéz ezt a szót leírni, nem? 😄
egyébként reggel sztárjkoltak,meg holnap reggel 8-kor lesz 1 órás sztárjk a mávnál...azt olvastam-e, úgyhogy haza tudok menni ma 😊
olyan szar ez a monitor, h lassan megvakulok...Te örülsz?
holnap megyek vért adni, örülsz?
akkor mávosok ma egésznap sztárjkolnak?
holnap mész suliba/dolgozni/?
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
namivan?
majd a máv,és volán jóvoltából várhatok 1,5órát, h hazatudjak menni...hacsak nem sztárjkolnak megint
ugye nem sztárjkolnak?
Itt vagyok a csuliban...és van 4 viharvert gép,ami még épphogycsak él.
Ha felállsz 20-an biztos ülnek a helyedre azidõ alatt, míg lépsz egyet
ha éhes,szomjas vagy, vagy esetleg mobiltelefonálnál...akkor megszoptad, merthogy azt itt tilos 😮
és ha lenne pofád hozzá,h a tilos jelzés ellenére zabálj,piálj,vagy dumálj vkivel a handyden,akkor ott a kamera...és jön a portás-biztoságiõr bácsi, és jól elveri a picsád...
Ez kicsit azé' kecység,nem???