Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó kedvem van. Jó ez a topik is, látom te nyitottad.
Büszke vagy rá?
jókedved van?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Én nem közösíteném ki az országot. Egy pár embert közösítenék ki, mondjuk egy fegyházba vagy fiúnevelõ intézetbe, na ott oszthatnák az eszet.
Te jártál már így? (hozzászólásért lerohantak)
Ezért kérdezted?
Így már jó?
Megnéztem az elõbb, kb 260 km-re lakunk Tapolcától. Ehh, ez a muri egyenlõre kimarad az életünkbõl.
Mire költöd majd a "sokpézed"?
Most én is egy buzi kis cigány vagyok?
JÓmi?
Vagy ezek Pest környéki faluk?
6 faluban van a fesztivál, kisgyerekeknek napközben rengeteg program, bábszínház, agyagozás, stb, ja meg ilyen középkori lovag féle párbajozás(vér nélkül) Felnõtteknek ugyanez, + filmvetítések, kiállítások, komolyzenei koncertek, és este, a kicsik kivételével mindenkinek so koncert. pl. monostor apái az egyik legjelentéktelenebb falu.És a PEtõfi CSArnok rock színpadon 10 napon át(a fesztivál 10 napos)napi 2 koncert. pl.:
-ilyen régi izék, mit a részegen i visz majd haza..na, ilyen régi klasszikus, rohdt híres eggyüttesek
-meg KISPÁL és a BORZ, Puf, heaven street seven, Pál utvcai fiuk, kiscsillag, Hobo blues bandm Kaukázus,hasonlók.
Ja és Rengeteg mindent lehet venni. hallottam olyat, (tanárom mondta hogy egy barátnõje..) egész évben erre a 10 napra gyúr vázakészítésel, és itt lekaszál 2 millió,és beossza jövõig....
Na, felkeltettem az érdeklõdésed?
Nyáron? Strand. Sokat járunk, egész napra odabútorozunk nyitástól-zárásig.
Nem hallottam még arról a helyrõl.
Mirõl szól?
Nyáron megdöglök(ezért kell éjszakai életet élni.
Mit fogsz csinálni a nyáron? hallottál már a Mûvészetek Völgyérõl?
Amúgy én is ismerek becsületes, dolgozó romákat.
Sokkal több ellentettjét is.
Jó idõ van nálatok?
titeket piszkáltak, vagy csak irritálnak?
tetszik érteni hogy azér voltam ideges mer a cigányok ütik a roki feliratot?!<#gonosz1>#gonosz1>
khm...khm...
te készitetted?
elsõre azt vettem észre hogy rosszul van illetve,mert mi zöld csik van ott.de másodjára nekifutva látom hogy a zöld fehér piros szinek vannak egymás után,így a magyar zászlóra célozván a logora?
és igy utolag meg jonak tünik😄
tetszik-é a véleményem?
24 - Exile -Nov.23
fáradt vagy?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
jó az nem? fõleg sörrel + valami rágcsálnivalóval...
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
miért lesz ma meccs? 😮
nézel ma este meccset?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Kérdés: vállalati arculathoz szakirodalmakat hol lelek? (könyvtár jelen esetben kizárva)
Igaz,amit haver mond,hogy a rózsa kávéházba(barátok közt) csak úgy be lehet menni?
van interneted? <#idiota>#idiota>
na ez még viccnek is rossz
PC vagy laptop?
erõsnek érzed magad?