Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly
hát a kabalapasi mikor van egy csávó és van rajta egy "átok" ami miatt ha lefekszik egy csajjal, akkor az a csaj a következõ randin férjhez megy, a többit nem ismerem.

csak itt trokhár az idõ vagy valahol máshol is szar?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

II Rocky II
nemtudom,egyikrõl se hallottam még

melyik mirõl szól?

24 - Exile -Nov.23

nem még...de egyszer szívesen elmennék...

nem tudom eldönteni melyik filmet nézzem...mire szavazol: anyád lehetnék, Kabalapasi, vagy Zene és szöveg?

kulabácsi
goát hallgatok, az inkább a szabadtérre irányúl, de télen sajna el kell menni ilyen fos klubbokba, de nem szeretjük, sok a kis pisis, nincs meg a feelingje...

voltál már goa bulin?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

meg mondjuk ahova megyünk...ott csak progi zenét nyomnak...jókis veretõset...full józanon már lehet nem tudna egész este lekötni...

Progressive zenével h állol?

régen többet jártam, fõleg nyáron
mostanában nem voltam discóban...klubbokba meg normálisabb kocsmába járunk...nem késdobálósba azért, meg néha fõsulis/céges buliba

van 1 normális kocsma a városban...oda járunk mostanában iszogatni...olcsó is,meg odajárnak a 20-as,30-as emeberkék hétvégén...van 1 normálisabb klub is,de onnan lassan kiöregszünk...túl sok a 14-15 éves...

Te milyen szórakozóhelyket részesítesz elõnyben?

kulabácsi
hát discoért ennyit tuti nem adnék ki, de normális partyra sajna ennyi a megszokott ár

sokat jársz dizsibe?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

a sört viszem a buliba...ha megittuk a töményet...hazafelé megkeresem,és megiszom...így józanodok 😄

höh 22h-ig 2000,23-ig 2500utána 3000HUF a beugró ahova megyünk holnap

nem sok discóbelépõért ennyi?<#wow1><#violent>

kulabácsi
igen, nincs jogsim...
nem szoktam bicózni

téged is zavarna ha pénteken egy átmelózott hét után otthon ragadnál mert nem mennek a buszok? :|

leoon
soha

szoktál biciglizni?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

cenobite
Engem nem érint (Nyíregyházán lakom).

Gyakran jársz tömegközlekedéssel?

gamertag: kenobita

kulabácsi
borból csak as minõségit iszom meg
persze szeretek meccset nézni

bkv sztrájknak örülsz?

Rockynhooo
jah csak pia legyen xD

kannás bort szereted? ASD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

cenobite
Így e! <#nevetes1>

Szeretesz focimeccset nézni?

kulabácsi
õõ nem nagyon szokott ilyen lenni, de sztem igen, mivel pár sör után már mind1 h milyen sört iszol 😄

így van e?

leoon
több sör= sok sör valamint több fajta <#pias><#pias><#pias>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

leoon
ja én is kb olyan 8-10

ha több sör van elõtted te is mindig a számodra legfinomabbal kezded? 😄

kulabácsi
huhh hát olyan 6-8al el tok bánni gond nélkül 😊

te?

cenobite
Szerintem ilyen mennyiséggel bánjon csínján az ember! 😄

Mennyi sörre vagy "hitelesítve"? 😊

kulabácsi
igen sajna

1 üveg sör? nem élesz az sok?? 😄

nem...eddig csak 3-an. végülis egyik bnõm hozza a vodkát,tequilát, én vettem whiskeyt, meg 1 üveg sört...aztán majd lesz vmi

dohányzol?

kulabácsi
sztem igen

sokan lesztek?

hát nem is tudom...

elég?

kulabácsi
nincs más javaslatom, esetleg egy kis pálinka

nem elég az ami van? 😄

jägert, unicumot, hubit nem annyira...meg az ouzot se, mert életem elsõ berúgásakor az nagyon-nagy százalékban volt jelen a szervezetemben

más javaslat?

kulabácsi
jagert, nemg persze sört 😄

nem szereteda a jagert?

kicsikét...én ma nem iszok...mert holnap kurvanagy züllés lesz...rápihenek...meg beadandót írok :/
lesz whiskey,vodka,tequila,mit vegyek még hozzá?

kulabácsi
ma vagyok, holnap remélem nem leszek az (nemtudom még az estét) vasárnap meg asszem megint :S

sûrû e? 😄

másnaposság ellen jóa, ha nem rúgsz be...így nem leszel másnapos...amúgy sztem a kenyérevészet+alvás nagyon jóa olyakor

holnap leszel másnapos, vagy holnapután a tervek szerint?vagy ma vagy?

alkesznak lenni sose helyes, de inkább most piálj, míg nincs gyereked...mint mikor már felelõs vagy értük...és példát kell mutatnod...

ugye nincs gyereked? 😄

kulabácsi
nos iszom 1 sört azt imátkozom 😄

esti program?

II Rocky II
persze, a lényeg hogy minimális alkoholt vigyél a szervezetbe 😊

nos?😄

24 - Exile -Nov.23

Brolly
hát nekem a sört mondták meg a tejet, de lehet majd kipróbálom a töményt, csak az a baj hogy törkölyön kívûl más nincs otthon:/

az is jó?😄

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

II Rocky II
aha egy naon kicsi alkoholt kell innni és jobb lessz 😉
tuti bevállt megoldás amugy.És tényleg nem sokat kb 3cl hubertus is elég 😊

nah?

24 - Exile -Nov.23

Tarajos Sül
a brainiac-ban az angol reggelire tették a legtöbb pontot
(tükörtojás,sült szalonna stb..)

Más?
(én holnap lehet,hogy hasznát veszem majd 😛P)
leoon
sztem arra semmi nem jó legalábbis nekem semmi

ismer valaki jó 'megoldást' a másnaposság ellen?

kulabácsi
ja sztem teljesen korrekt a dolog...

másnaposság ellen mi a jó? (azon kívûl h megint lerészegetsz😄)

Brolly
a-a, max kezdõ😄 inkább most használom ki a lehetõséget mint késõbb 30-40 évesen

szerinted jó így?

nem vagyok

Te az vagy?

Wiskeyt nagyon...amúgy a sört is szeressem,de abból nem mindet iszom meg. Heineken a favorit.

Kedvenc söröd?

whiskeyman
naná, whiskey a lekjopp

hol bulizol holnap?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

kulabácsi
még nemtom, sört azt biztos, meg sztem jagert...

alkesz vagy?

leoon
sztem viszkit + sört

szereted ezeket?

100%

na és mit fogsz inni?

leoon
Holnap...

szerinted bebaszok?

Nem szeressem õket.

Holnap bulizol,vagy ma, vagy mikor?

II Rocky II
itt megtalálod

tetszik a válaszom?

24 - Exile -Nov.23

Timbo
mint az állat 😄

mit ebédeltél?

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

leoon
ja szoktam, általában akkor mikor telezabálom magam estére

estére sokat eszel?

Brolly
aha😊

szoktál rosszat álmodni, ha igen akkor mitõl?