Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
hmm télleg, ezeket a small meg medium pennantokat ha leadom abban a távoli városban az xp-t is ad, vagy scak valam jutalmat?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
hajó farm meg gondolom leadtak egy halom papirost is.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Cruizer Snow

A medve nem játék.

Jockey
hogy csinálják ezt?
A szintlimit ellenére számolta az összegrindelt xp-t vagy hogy?
Gondolom nem q-el szerezték meg ezt a xp menyiséget, simán npc kalózokat grindeltek?
rákéne állnunk nekünk is valami ilyesmire:-p

Azt is akartam még kérdezni hogy találtam egy két jó hajót amit beszeretnék gyûjteni, de nemtudom hogy merre keressem õket...Esetleg valaki tud olyan oldalt ahol levan írva hogy merre lehet a hajókat találni? 'Curieuse' Snow

akartam már kérdezni hogy mi a különbség a sima shop és a balck market között? Melyik az az épület amivel összelehet rakni az alkatrészeket?

Ja ezt leskin-nek írtam mert õ az egyedüli kalóz ezen a fórumon :-)

Teghnap csináltam egy missziót ami kicsit bugos volt és ki kellett lépnem. Újbóli belépés után meg elveszett a frankó kis ladikom így maradt az ala hajóm. Ne tudd meg mennyi ideig kerestem 14 ágyus hajót 😊 Megléptem a 13as szintet, és szeretnék valami komolyabb hajó után nézni. Van ötleted hogy milyen hajó és hogy merre találom?

Ügyi vagy!

a.carkey
Korábban volt open béta 1 hónapig. Egyelõre semmi nem fizetõs lehetõség sincs.

A medve nem játék.

SziasztoK!

szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehetne kipróbálni a játékot, mielõtt beruháznék rá? (Beta, demo, warez bármi)?
Köszi

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

0Fritz0
Jut eszembe, Kata. 😊
írtad, hogy javítsak a flash-es banneren.
Szívesen hegesztgetem majd, de mire gondoltál pontosan, melyik része rossz? (Az egész?
Köszi

Sajnos megtalált némi "nemtudomlepasszolni" meló, de addig etessétek helyettem is a sneciket. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey
Ma láttam két franciát reggel L40 és L41 voltak. Reggel! Ma egy full spanyol guild (Bad Karma) 6 tagja volt Orleans közelében és a legkisebb L35 vagy L36 volt. Britek közül L33 volt este a legnagyobb akit láttam, bár mondjuk Port Royalnál még ebben a live részben nem voltam. 😊

A medve nem játék.

Sokat ér. ship deedet lootolhatsz, meg hajo alkatreszeket. Van egy csak kalozok altal epithetõ épület, és abban össze lehet ezeket az alkatrészeket is lehet hesználni. Már most 2-3 40-es hajót tudnék benne legyártani. Extra pénz szokott sokszor jönni meg manufactured goods. Neha el lehet fogni a skillel a hajo kapitanyt, amit vagy faction pontra vagy pénzre lehet beváltani. Elég ritkán, de az elfogásnál kicsit gyakrabban szokott esni zaszló/jelvény is, ez kb a többi nációjának megfelelõ claim-bõl kapott dologra hajaz, de sokkal rikább, nehezebben esik, ellenben nem is kell belõle olyan sok amikor az ember be akarja váltani... Nagyjából ennyi a skill tudása 😊 Jah, meg az esetek kb 20%-ban a túlélõk kirablásával extra pízt ad, azaz egy 40+-os hajónál ugyebár az eredeti loot 20%-át kapod meg + ha scavenge pizt ad akkor olyan 250db-t. En gazdagabb vok pirattal mint a privateerrel 😊

Jockey
megfelelõ méretû képet kell feltöltened a beállítások résznél a fórumon belül. Van egy Logómûhely neveztû fórum itt sg-n ott csinálnak neked logot ingyen csak adnod kell egy alapképet amibõl szerkeszteni tudnak egyet.

kár hogy nincs briteknél játszó emberke itt!

érdekelne mi a britek véleménye...
Forolto
igyvan.

Jockey segits mán,hogy tudod beilleszteni a fórum fejlécébe azt a képet a neved helyett?
S hun találok illet egyáltalán?😊

Jockey
ventri nincs munkahelyen, szal marad fórum.. :-)

Gyerekek mi ez íródeák tanfolyam,senki nem dolgozik a munkahelyén? <#vigyor>
Belefárada a szemem a sok írogatásba + olvasásba.Szerintem ventri ....<#hehe>
Raas_a_Geep <#lama>

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Scavenge skill-re leszek majd kíváncsi, szerintem este ki is tudom majd próbálni hogy mennyit ér :-)

Forolto
Mindig arra kell gondolnod mire vagy képes,mit tudsz beáldozni,amire legyinteni fogsz.Ha nagy kár érne akkor kerüld a PvP zónákat s mikor ez megváltozik akkor vágj rizikósabb helyzetekbe.

Tekintve, hogy az utolsó napomon amikor be tudtam lépni simán 30 perc leforgása alatt vesztettem el két felszerelt hajót, nem fog rosszul jönni a píz. Az a gáz, hogy a meglévõ csónakommal esélyem sem lesz egy pvp város környékére menni áruért, vagy bármi másért.
Kihívás nekem ez a game erõsen. Játék még ennyi idegeskedést nem okozott nekem😊
Forolto
dehogy,elég hosszú távon lesz jó ez a játék,a másik,hogy a legobb pénzszerzési lehetõség az új kari indítása,szal nem kell elcsüggedned.

Forolto
Nem szabad tökig gyártani hajót.Sõõõt,most még mindig pang a piac,nem sok hajó sülyedt el,max a durability.aki bírja pénzel az most raktározza a dolgokat és késõbb dobja piacra.Aki nem tud várni az gyártson inkább outfitting-et,mert az mindig leesik a hajóról,ha merül. 😊

Forolto
Azért nem rossz hajó.Az én tuningolt postim statjai megközelítik a cerberus-t.sõõõõt...A Postit simán lehet használni 30-as szintig utána kisérõhajónak is megfelelõ,vagy épp beáldozható ha futni kell.

Forolto
Ne csak hajót nézz,mert rengeteg ember nem tud mindent legyártani,sok a kezdõ vagy a guildless.Az a 10 épólet annyira kevés,hogy kénytelen máshonnan beszerezni a cuccait,ezért pörög a piac ezért nem fog beállni a piacuk.Fejlõdnek és egyre több és nagyobb értékû cucc kell nekik.A Piackutatás elsõ nagy kérdése a fizetõképes kereslet.

Hááát....Assz'em le leszek maradva mint a borravaló. Tegnap kaptam az info-t, hogy 28.-a körül várható a szállítás. Addigra meg ti meg is unjátok a pirates-t😊
Torzonborz
azért nem rossz az a post de én nem értékelem túl. az is sokaz számít hogy ki mennyire tudja kihasznáni a skilljeit.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fritz Von...
Azért legyünk õszinték. A posti nem rossz hajó, de messze túl van értékelve most, mindössze azért, mert lvl 21en ez volt a max.
Aki most ennyi postit legyártott, jól megszopja, mert azért lesz más alternatíva is. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Egyébként is dobjátok a szemétbe a postikat! Tegnap cepivel 2 crizer snow-val 21 lvl en kifektettünk egy 25 lvl és egy 23 lvl es britet. Mindketten postival voltak... :-))

hehe, szerintem nem véletlen, hogy angolok csak 10en voltak beliznél. Állandóan voltak ott spanyolok, nem tudtak pontokat gyûjteni... Vagy ha gyûjteni próbáltak, úgy jártak mint a fent említett postis britek! 😊 Megsasolták milyen a tengerfenék!
Hát igen... Azért a guildünk mindenütt élen járt! ;-)
A tengeren is (amibõl semmi se lett mert angolok elmenekültek) meg a szárazföldön. Jól mûködött a dolog! :-) Csak azt nem értem miért csak 4en voltunk az elsõ PB-n a guildbõl? Én simán 6+ fõre számítottam... Teljesen jó idõpontban volt, csak az az egy köcsög angol szivatott minket!
a.carkey
Pl. A nagy vásárlói körnek a sok új ft legyárt postikat, azokat elõször megpróbálja eladni, de az újak közül is sok postikat gyárt amiket megpróbál eladni. A vége, egy rakat posti raktáron, amiket a kutya sem vesz, mert vagy a guild gyártja, vagy magának gyártja az illetõ ft, így a raktáron lévõket a beállt piacról áthozzák más területekre, ahol bár kevesebb posti van, de jó pénzért mentek el, ezzel beáll a piac, lemennek az árak, végül már minimális haszonnal lehet majd csak dolgozni, pedig még nagyon az elején vagyunk. Mi lesz akkor, ha telített lesz a szerver? Így értettem ...

Ráadásul nincs pénz, így kevesen vesznek bármit is. Persze sok embernek el lehet sokmindent adni, de kérdés az, hogy a többi nationnál a crafterek mit termelnek és mennyiért. Megéri-e pl. Barticába lehajózni 1900 mérföldet, vagy sem ...

A medve nem játék.

Forolto
Miért lenne fordítva?

Ha sokan veszik a cuccod,akkor kisebb árréssel is jobban jársz,hogy a tiéd vegyék,ne a konkurencia cuccait,mert te vagy a legjobb ár.Sok kicsi sokra megy,mint egy óriás szakítás.
Nálunk kevesebb cucc fogy jobban rászorulsz a klánodra,önmagadra és a töbletedet is raktárra termeled,nem eladásra.Egy esélyed,hogy olyan piacra dobod,ahol pörög a cucc.
komolyan gondolkodom azon,hogy a cuccaimat más ország AH jába tegyem be.

a.carkey
Szerintem fordítva! 😄

A medve nem játék.

Forolto
Pont ez,hogy fosik.
Egyetlen elõnye van a nagy angol népességnek,a nagy vásárlói kör.
Sok ember,sok cucc fogy,ennyi.Sokat fognak a spanyol FT-k angol várost látogatni.

a.carkey
Ne felejtsd el, hogy védekezni mindig egyszerûbb, kevesebb pont kell hozzá, stb.

A medve nem játék.

Forolto
Sikersztori,mert sokan rajongói a fantasy világnak.Sok embert megismertem a wow-ban,nekem arra volt jó,hogy eltöltsem a szabadidõmet,de igazán nem fogott meg,nem volt jobb.Most itt van ez,remélem nem lesz unalmas 50-es után az élet,mert akkor sok át nem aludt éjszakát okozhat nekünk a játék.

Fritz Von...
Na igen. De azért ha belegondolsz, az angolok HEAVY. Nagyjából kétszer annyian vannak, mint mi. Ehhez képest nevetséges a sok kis fosógép, akik egy esti védelemre nem képesek kiadni 25 embert, hanem csak 11-et. A második csata 20 ellenfele még istenes.
Azért le a kalappal azok elõtt, akik el mertek jönni védekezni, azok a normális játékosok, nem az a sok csicska, aki lvl 30on, Stralsunddal jön a spanyolok starthelye felé és nagy mellénnyel felteszi a PvP flaget..

Fritz Von...
Már bocs, de akkor te egy másik WoWról beszélsz, vagy másik országban voltál éppen akkor. 😊
Annak az volt a sztorija, hogy a februári megjelenéskor Magyarország 2000 db-ot kapott. Kereslet meg kb. 5-6000 darabra lett volna. Ebbõl 500 db le volt foglalva, a hazai forgalmazó "okos" húzása miatt, amellyel egyik áruházláncba akciót szervezett.
Ezért a kb. 100 collectors edition és az 1500 sima wow nagyjából 24 óra alatt elfogyott, majd hirtelen megjelentek az interneten az üzérkedõk is. Egy collectors már 50-60000 Ftért ment, a sima pedig 20-30k volt.

A májusi releasebõl már természetesen maradt valamennyi, de ott, ha jól tudom már valami 4000 darabot hoztak be.

Lehet szeretni, nem szeretni, de a WoW még itthon is igazi sikersztori.

Forolto
Gondolom a teszt alatt mindenki 50-esen harcolt és mindenki felhõtlenül harcolt,mert elveszt egy hajót mi az neki.Itt azért még az elején sokat számíthat,ha elveszti a hajóját egy veszett harcban,csak azt nem értem miért nem loggol akkor ki a csatából miért akar beakasztani a támadóknak azzal,hogy rejtõzik,kihasználva egy olyan lehetõséget,amivel egyedül megvédheti a várost és veri a mellét,hogy milyen hõs volt.

Forolto
Hosszú távon is sikeresek lehetünk,mert 25-nél többen akkor se lehetnek port csatában,ha övék a fél szerver.Itt nagy hangsúly lehet a szövetségeken,plö a kalózok és a spanyolok okosan együtt harcolnak.Látva a franciák szép tegnapi tevékenységét még a végén az angolok egyedül maradnak,akkor itt nem sok esélyt látok az angolok gyõzelmére.

a.carkey
Miért? Ott egyszerûen az volt, hogy hírdették, hypeolták mint atom, aztán meglepõdtek, hogy nem ment el belõle annyi, mint tervezték. Olyan ez, mint ingame mikor minden szépreményû postit craftolt az angolok közül, aztán tonnaszám maradt a nyakukon és nem tudták eladni. 😊

Azt hitték nagyobb lesz a wow iránt is a kereslet, de nem lett.

Amúgy vsz azért nincs, mert itthon az FLSnek 1 darab játéka jelent meg (egyet is készítettek), és az is jelenleg 1 eurós áron megy el, gondolom velük is külön szerzõdést kéne kötni, stb stb. És a kutya fasz sem írt még a játékról itthon, így érdeklõdés sem nagyon van iránta.

A medve nem játék.

Tanárnõ : Raas Papa üljél le, nyelvatan fogalmazás 1-es!!!
De tanárnõ ,hiszem még csak most keltem fel és csipás mind két szemem <#idiota>
Raas_a_Geep <#violent>no mercy

Szerintem ez nem bug Emilio,hacsak a gyávaságot bugnak nemveszed,egyszerûen nincs eláéggé átgondolva a port battle ezen része.Ami furcs hiszen a ennyi béta teszt és több éves fejlesztés után,egy meglepõen kidolgozott játékkal találkoza és egy ilyen kulcs dolgot ,mint a PB ilyen komoly átgondolatlansággal találkozva.Hát....
Szerintem fáradtak voltak a skacok(készítõ)belefáradtak a sok jó ötletbe 😄
R

EZ mégis csak egy online játék. AMíg nincs tört szerver(reméljük nem is lesz) nagyon kalózkodni nem lehet.

PoBS: Morgen de Fumée - Le Lys-au-Crâne (www.lys-au-crane.net)

Fritz Von...
Nem. Egy magyar cég se fog rizikózni, hogy a sok kalóz közé behozzon 100-200 darabot, ami aztán a nyakán marad. Annak idején a WoW megjelenésekor is emiatt szívta meg az ország.

a.carkey
Szerintetek lesz dobozos itthon valaha is?

A medve nem játék.

a.carkey
Szerverek levágva a kiírás szerint: 3.30a Pacific

Most:
PST: 1:48:20
EST: 4:48:20

A medve nem játék.

a.carkey
Sajna hosszú távon szopni fogunk a túlerõ miatt, de ez van.

A medve nem játék.

Fritz Von...
Láttátok volna amit mi a végén mûveltünk. 😊
Volt 1:30 percünk arra, hogy levágjuk a 8 embert. Mindenki, mint az állat kirongyolt a hajóból, át az npc-ken és lerohanta az angolokat. 😊

Most így, egy éjszaka távlatából azt tudom mondani, hogy gratula FLS. A kisebb-nagyobb hibák ellenére jól kitalálták ezt a port csatát is. A két óra az álmosság és fáradtság ellenére csak úgy elröppent.