Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A szintlimit ellenére számolta az összegrindelt xp-t vagy hogy?
Gondolom nem q-el szerezték meg ezt a xp menyiséget, simán npc kalózokat grindeltek?
rákéne állnunk nekünk is valami ilyesmire:-p
A medve nem játék.
szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehetne kipróbálni a játékot, mielõtt beruháznék rá? (Beta, demo, warez bármi)?
Köszi
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
írtad, hogy javítsak a flash-es banneren.
Szívesen hegesztgetem majd, de mire gondoltál pontosan, melyik része rossz? (Az egész?
Köszi
Sajnos megtalált némi "nemtudomlepasszolni" meló, de addig etessétek helyettem is a sneciket. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A medve nem játék.
érdekelne mi a britek véleménye...
Jockey segits mán,hogy tudod beilleszteni a fórum fejlécébe azt a képet a neved helyett?
S hun találok illet egyáltalán?😊
Belefárada a szemem a sok írogatásba + olvasásba.Szerintem ventri ....<#hehe>#hehe>
Raas_a_Geep <#lama>#lama>
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
Kihívás nekem ez a game erõsen. Játék még ennyi idegeskedést nem okozott nekem😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Aki most ennyi postit legyártott, jól megszopja, mert azért lesz más alternatíva is. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
hehe, szerintem nem véletlen, hogy angolok csak 10en voltak beliznél. Állandóan voltak ott spanyolok, nem tudtak pontokat gyûjteni... Vagy ha gyûjteni próbáltak, úgy jártak mint a fent említett postis britek! 😊 Megsasolták milyen a tengerfenék!
A tengeren is (amibõl semmi se lett mert angolok elmenekültek) meg a szárazföldön. Jól mûködött a dolog! :-) Csak azt nem értem miért csak 4en voltunk az elsõ PB-n a guildbõl? Én simán 6+ fõre számítottam... Teljesen jó idõpontban volt, csak az az egy köcsög angol szivatott minket!
Ráadásul nincs pénz, így kevesen vesznek bármit is. Persze sok embernek el lehet sokmindent adni, de kérdés az, hogy a többi nationnál a crafterek mit termelnek és mennyiért. Megéri-e pl. Barticába lehajózni 1900 mérföldet, vagy sem ...
A medve nem játék.
Ha sokan veszik a cuccod,akkor kisebb árréssel is jobban jársz,hogy a tiéd vegyék,ne a konkurencia cuccait,mert te vagy a legjobb ár.Sok kicsi sokra megy,mint egy óriás szakítás.
Nálunk kevesebb cucc fogy jobban rászorulsz a klánodra,önmagadra és a töbletedet is raktárra termeled,nem eladásra.Egy esélyed,hogy olyan piacra dobod,ahol pörög a cucc.
komolyan gondolkodom azon,hogy a cuccaimat más ország AH jába tegyem be.
Egyetlen elõnye van a nagy angol népességnek,a nagy vásárlói kör.
Sok ember,sok cucc fogy,ennyi.Sokat fognak a spanyol FT-k angol várost látogatni.
A medve nem játék.
Azért le a kalappal azok elõtt, akik el mertek jönni védekezni, azok a normális játékosok, nem az a sok csicska, aki lvl 30on, Stralsunddal jön a spanyolok starthelye felé és nagy mellénnyel felteszi a PvP flaget..
Annak az volt a sztorija, hogy a februári megjelenéskor Magyarország 2000 db-ot kapott. Kereslet meg kb. 5-6000 darabra lett volna. Ebbõl 500 db le volt foglalva, a hazai forgalmazó "okos" húzása miatt, amellyel egyik áruházláncba akciót szervezett.
Ezért a kb. 100 collectors edition és az 1500 sima wow nagyjából 24 óra alatt elfogyott, majd hirtelen megjelentek az interneten az üzérkedõk is. Egy collectors már 50-60000 Ftért ment, a sima pedig 20-30k volt.
A májusi releasebõl már természetesen maradt valamennyi, de ott, ha jól tudom már valami 4000 darabot hoztak be.
Lehet szeretni, nem szeretni, de a WoW még itthon is igazi sikersztori.
Azt hitték nagyobb lesz a wow iránt is a kereslet, de nem lett.
Amúgy vsz azért nincs, mert itthon az FLSnek 1 darab játéka jelent meg (egyet is készítettek), és az is jelenleg 1 eurós áron megy el, gondolom velük is külön szerzõdést kéne kötni, stb stb. És a kutya fasz sem írt még a játékról itthon, így érdeklõdés sem nagyon van iránta.
A medve nem játék.
De tanárnõ ,hiszem még csak most keltem fel és csipás mind két szemem <#idiota>#idiota>
Raas_a_Geep <#violent>#violent>no mercy
Szerintem fáradtak voltak a skacok(készítõ)belefáradtak a sok jó ötletbe 😄
R
PoBS: Morgen de Fumée - Le Lys-au-Crâne (www.lys-au-crane.net)
Most:
PST: 1:48:20
EST: 4:48:20
A medve nem játék.
Volt 1:30 percünk arra, hogy levágjuk a 8 embert. Mindenki, mint az állat kirongyolt a hajóból, át az npc-ken és lerohanta az angolokat. 😊
Most így, egy éjszaka távlatából azt tudom mondani, hogy gratula FLS. A kisebb-nagyobb hibák ellenére jól kitalálták ezt a port csatát is. A két óra az álmosság és fáradtság ellenére csak úgy elröppent.