8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#5078 Erről beszélek... -
Snipa #5077 :-))) -
#5076 Ott van Cimbi és Diego. Szerintem tuti kínaiak. :D -
#5075 Ohátpersze,majd felveszek egy kinait,aki naponta farmolja nekem a küldit. -
#5074 #5071. -
#5073 hun lesz nekem 8 bundle embör!Mond meg,mikor! :) Inkább csinálok egy 2nd rate-es hajót az eltomnak abból.:) -
#5072 Tegnap 5 naval növendékkel tudtunk xp grindet csinálni szal lesz itt navy csak addig legyen is ellenfél,amig 50-esek nem leszünk.:) -
#5071 Santo Domingo. -
#5070 hja csak azt nem tudom miből veszek én MC herculest... :( -
#5069 Egy MC hercules simán ellenfele tud lenni egy 2nd rate hajónak. Az Invincible azért bedarálja, de egyébként nagyon kemény. -
#5068 Majd ha megszólítottalak, akkor tegyél megjegyzést... -
#5067 jah, jó lenne ha már lenne netem... -
Snipa #5066 Nem is baj ha tobb naval van, most 5 SOL-t tudunk kiallitani guild szinten... Ha valaki nincs marcsak 4!
Azt pedig letisztaztuk heavy group 5 SOL + 1 FT/Privateer es ezen kivul 1 spotter! Szal ha 1 navy is hianyzik a heavy kikotoben marad...
-
#5065 Ezt szomorúan olvasom,tehát továbbra is kénytelen leszek húzni a navalt és sajna tovább menekülnek el a userek a játékból.
-
#5064 Mondjuk én is a Herculesre gondoltam,hogy buffolhatnák egy picit.
Nem kéne sok csak az a 14.40 es speed helyett egy ollan triton szintű 17.50-es speed.Nameg a crew egy ollan 350-es szintre és egy szavunk se lehet.
Nem egy nagy buff szerintem és máris jobb kedvel loggolnák be a privateer-el. -
#5063 Minimálisan változtattak a többi hajón. Sajna. :(
A legszembetűnőbb változás az a Tritonnál és cserehajójánál van - átvariálták az ágyúelosztást -, valamint az Oliphant, 4th Rate hajók esetében. -
Snipa #5062 loool! :-))))) -
#5061 Na pont te maradj inkább csendben... -
Snipa #5060 Nem tudom valaki megnezte teszt szerveren, hogy hercules mennyi speed increase-t kapott...
Ha eleget akkor privateernek szava nem lehet! Mert hercules alapbol rohadt jo hajo, csak privnek inkabb a speed kellene! -
#5059 Welcome to the Burning Sea!
Click here to purchase the official PotBS Map!
ALL SERVERS ARE DOWN We are performing maintenance with SOE between 1:00AM and 7:00AM PST. Thanks for your patience!
Az SWG nem. -
#5058 Addig javaslom ezt megtekinteni! Nagyon off!!!, de nagyon ott van ... :D -
#5057 Minden SOE game áll elvileg. -
#5056 Nem. SOE balfakság. -
#5055 Az Alex az komoly ... -
#5054 Még erősebb lett, csak már nem mertem betenni, mert jobb lett mint az Alex ...
:D -
#5053 csak nem 1.2? -
#5052 Kapjátok be,én meg komolyan vettem a képeket.:P -
#5051 Délután 4ig nem lesz szerver. -
#5050 Port csatában tényleg kellemes,mert mennyi javitót vihetsz magaddal.:D
Sőt PvP ben cipelheti a small armsokat és már csatázhat is. :P
Nade komolyan,szerintem a fél raktérért tuti odaadnának még egy sor ágyút. :)
De tényleg ez már valami,ilyen javitást kellene a Privateernél is,jó ne legyen sol de valami olyan hajó,amivel a skilljeinket jobban ki tudnánk használni. -
Snipa #5049 tudom! ;-) -
#5048 Hehe.
Ez kamu kép! :) -
Snipa #5047 na ez lol, ugyanolya eros lett oli mint alex, ami mondjuk nem baj, de bazeg mekkora szemetseg hogy olinak 1000-es rakter?
a sok FT nyafogas meghozta eredmenyet... orulhettek! ;-) -
#5046 Rendben,ezek után én is igy szólok majd hozzád, kis barátom,de remélem ez kevés alkalomkor fog megtörténni. -
#5045 nem a focimeccs .
szarakodott a szerver így jópáran összevissza pörögtünk . Cimbit így lőtték ki. aztán a "kedves vezér" elég nagy hülyeséget talált ki gyk a bagázs nagy részét kelepcébe vitte. 4en maradtak a végére és lejárt az idő. -
#5044 Meg egy focimeccs... -
#5043 Hogyhogy? Mi volt? -
#5042 nna a lényeg caracas megmaradt bár elég nagy szerencse kellett hozzá. -
#5041 Ratyi! -
#5040 Temegmiafaszészószbeee ? veheheee -
#5039 Gyerekek, ne legyetek már ennyire "magyarok". Nem kell egymással balhézni.