8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#5118 Bibibí, nekem később. Megint eljátszottam azt, hogy nem volt a kártyán mani, és így tovább tolhattam az első hónapot. :)
Sőt most is így lesz. :) -
#5117 Akkor kell fizetni.:) -
#5116 miért mi lesz 21e után ? -
#5115 Március 21. után ez nem így lesz ... :D
Mondjuk 60%, hogy én is szüneteltetem a gamet pár hónapra. -
Snipa #5114 Oszinten szolva mikor sasolom AH-t nagyon keves olyan dolog van amibol keves esetleg nincs az AH ban!
Sokan vagyunk sokan termelnek, tul nagy a kinalats es keves ra a kereslet! Mindenki mindent be tud szerezni guilden belul...
Ritka alkalom mikor valamit veszek AH bol! -
#5113 Semmi offense, de megsugom neked Emilio, hogy LIMITÁLVA VOLTAK B26-ig a receptek és lootok!!! :)
Csak, hogy tudd, B28al baszták el az egész játékot - kalóz nation lesüllyesztése, skill"tuning", apjuk pénisze -, és erre rátettek egy lapáttal a B1el (OS és mission mani csökkentése).
B28 előttig (nem volt igazából B27 ezért B28) volt olyan, hogy a rare receptekből (zöld, kék) pl. HÁROM hétig 1 darab large ship construction és 2 darab naval ship construction receptet LEHETETT lootolni/nation side. Sőt, sok nem rare outfitting sem volt a piacon. Kipróbálta az FLS, de pár sutyerák sírt, hogy nincs, erre minden RARE cuccos lootolhatóságát erősítették. Most meg megint csökkentik majd. Éljen a logika!
Na itt ment el a játék, ahogy Fritz mondta mi miatt ...
Másik dolog, a pénz. Nos, ha nem kell költened szinte semmire - pl. kalóz esetében -, vagy olcsóságokra - outfitting, golyó - akkor gyűlik a pénz. Ha nem craftolsz drága dolgokat, nem költesz receptekre, nem költesz egyéb árura, akkor nő a pénzed.
Itt megjegyzem, hogy kb. 115-120k két darab Alex lekraftolása, és 135-140k (5k különbség azon van, hogy veszed vagy készíted a ship provisionst) 3 Mordaunté. Nekem van 14 NAGY méretű, drága craft hajóm AHban (legalábbis két napja még ennyi volt, tegnap nem volt netem, meg melóztam, így fog sincs most mennyi van meg belőle), és vagy 10 kicsi. Kb. a duplája ment már el ezeknek csak SOLokból, és kb. 60 (?) kisebb más hajó. Ennek ellenére nem dob fel a pénz, mert fizetni kell az épleteket, beszedni is érdemes a cuccost, de semmi jót nem tudnék még összerakni, pedig tényleg igyekszem sokat fent farmolni pénzt, mert egyszerűen nincs más lehetőség. És itt a probléma. Hogy minek is kraftoljon az ember bármit is, ha nem megy el normális áron? Oké, lehetne csökkentett áron eladni dolgokat, de azért 3 napi large shipyard labort nem áldozok fel. Én is olcsóbban adnám a hajókat, ha nem kappolna 3 napon, hanem mindig annyi lenne benne, amennyi órát befizetsz és csak a pénztárcád és a transport hajó mérete szabna határt a kereskedésnek. Ilyenkor egy San Matteo Traderst IS érdemes lenne elkészíteni ill. eladni, mert LENNE rá igény.
-
#5112 http://www.youtube.com/watch?v=lTvlhFkTCm4 -
#5111 Szerintem meg menjetek tetriszezni, ne itt sírjon a szátok. -
#5110 igy-igy! -
#5109 Igen! :) -
#5108 az egész egy elbaszott bugos fos na . ennyi -
#5107 Blondy,
Ha egyszer én oda jutok,hogy writ én akkor is inkább a heavy herc. :P
economy:Én is ezt csináltam,bár én ágyú upgrade-ből próbáltam.Huge ágyúra simán csak az acc és a wadding,a többire ugy amiből volt anyag.
Nem ment.
Próbálkoztam hajóval,kiszámoltam én is miből mennyi ment el,mi az ami érdemes gyártani,de sajna azok is csak kis hajók..oké elmentek de kevés haszonnal és annyit nem tudsz eladni,hogy megérje.
Sajna ilyen ez a Roberts szerver,hogy mindenki mindent tud gyártani és nem ahból vásárol,hanem inkább a guildtársától.
Te ott szerencsésebb vagy.:) -
Blondy #5106 emilo:
de a heavy herc jobb mint a sleek. sajnos döntenem kellett:
15 town boss commendation(4 város teljes mission kipucolása) --> sleek writ + 500k
vagy 10 battle ensign --> heavy writ + 500k
a gond az hogy összesen van 20 B.ensignem. 50 kell a piarte herchez. szal hosszútávú döntésként konzerválom azt a huszat hátha negyed év alatt lesz belőle csoda folytán 50. most a pecsben 40% al növelik ennek a BE-nek az NPCk éltal dobálását. rájöttek hogy lehetetlen összehozni az 50et gondolom.
economy: az én lovém ship fittings-böl lett. a legdurvább napom az volt amikor legyártottam 350-et (30mins labor kell 5 huge streamlined hull 3 gyártásához), és szétvágtam 4 AH-ba. megvan a teljes range: small medium large huge , hull ,sail, gun.
utána következő nap brutális volt. 100k jött be eladásbol.
a másik forrásom az hogy a kaloz szerti a MC starlsudot. és az biza nincs NPC goupban. szal összedobom a captured deed-et 3k-ért és eladom 6-ért. 18 ora alatt gyártok 3-at. na meg a kis aljas trükkjeim. rengeteg időt töltök az árak bogaráászásával és nagyon ovatosan pakolok be cuccot AH-ba. csak ha szinte üres és az elmult 3-4 napban volt rá kereslet akkor támadok. ráadásul hagyafsznyit mindig aláárazok csakhogy az anyém legyen a queban az első amit megvesz a kedves vásárló. ezek apró trükkök de fontos hogy a tiedet vegyék meg. szal ha látom hogy van bent 5 cuccos és 3000-ért veszik akkor berakok 10-et és beárazom 2751-re. jön a birka és beüti: 2500 nem tudja megveni. beüti 2750 még mindig nem. utána üti :3000 ok sold. igenám de a konkurenciám meg beárazta 2999-re megy 2800-ra mer ő nagyon okos ;) szal az enyém lesz eladva az övé meg ott rohad napokig. meg még mesélhetnék miből lett az első 100000-em. annyi a birka én csak kihasználtam. láttam capt. deed gyártáshoz nekünk ami igazán drága az a ship prov. namondom ok akkor majd ezt én gyártom. akkor jöttem rá kell hozzá wheat flour ami totál nincs a piacon! hoppá business szagot érzek. azóta is röhögök ezen de 21db volt 1 WH legyártása és két hétig adtam el belőle napi 180-at 300-ért :D
mikor leesett 150-re kiszálltam és belekezdtem a fittings businessbe. azóta már a WF stabilan 70db. ja és közben még csináltam a ship prov.-ot 1700-ért és adtam el 7000-ért :D az aranykorszak. mosmtár 2200-ért megkapod a piacon. nem is gyártom már. szal valszeg az lehet a különbség hogy az amerikai birka az europaihoz képest. állitom a ti szervereteken több az ész, és nehezbb az business. késöbb meg a bankrollom kezdett el dolgozni. néztem az árakat és ha megláttam hogy valaki crafting cost-on árul valamit akkor megvettem az egészet. volt hogy egy nap 200.000-ért vásároltam de tudtam késöbb felhasználom és ez pont olyan mintha én gyártottam volna ergo mintha több slotom lenne. meagztán vannak hajok amik eladhahatlanok kalozéknál. 3 kulcs hajo tipus van amit vesznek mint a cukrot. Agamennon bark. kell ahoz a fos refit hajohoz. elején még hisznek benne :) sima sralsund. ez az első értelmes low lvl hajó de nincs atengeren meg a MC st. van hogy 6 elmegy 7-8 ora alatt és 3k-t huzok darabján. na és akkor még nem beszéltem a mystic polacre busniesmröl :D:D van egy idiota kaloz mission carbanerasban. Amikor megcsináltam egyböl kattant az agyam! wazze ez mekkora üzlet. ahhoz hogy a fő careree mission line ne szakadjon meg le kell adniuk egy mystic polacre deed-et. de olyan igazit mint amit ti használtok. namost mire erre rájönnek ... LOL szal legyártok egy Capt. verziot és betolom carbaneras AH-ba. jön a birka megveszi majd látja a mission nem fogadja el. rájön hogy eredeti kell. benéz AH ba látja van az is 25000-ért. najo két hete még 33-ért adtam el. szal kétszer nyúzom meg a marhát. a röhely az egészben hogy egyetlen egy konkurenciám jött erre rá mer látom hogy felváltva adok el valakivel, de a piac elbir kettönket. a többi csak veszi de nem jön rá ez üzlet wazze! szal nálam ez hozta az áttörés hogy kihasználtam mások hülységét :) dehát mit lehet várni egy kalóz bitchtöl :D Amúgy ha freetrader vagy és arra jársz néz be carbaneras AH-ba. keress rá az eladott regular mystic polacre deed-ekre. ha hiány van támadj! minden kaloznak kell 1 aki olyan lvl40 körül jár.
egyenlőre nincs még infom mik az árak britt kollégáimnál alig várom hogy betegyem a lábam oda is. szép nagy husos piac! ;) de lefogadom már most hogy az uj minerva fogyó eszköz lesz ott is. meg a fittings-eim.
snipa: ok a hajót kapják, de azt ki is kell fittelni. az mindig jo busniess lesz. favorite termékek: streamlined hull, speed rig. imádják a forma1-re fittelt hajokat :D
fritz: egyetértek . tul sok a köny meg a recept. én wazze kidobálom a könyveimet mert tudok minden hajót gyártani minden lézető modot de még a generál modokat is, meg exepcional spar gun, minden ami kell. magam gyártom a bronz shootjaimat is stb... Ja apropó lové! 3 hete nem lőttem heavy round shottal. bronz :) expert carpenter amikor pvp-zek. néha egy kurva expert carpenter elég egy 1 vs 1 megnyeréséhéhez. neki nincs mert sajánlta rá a lét. bingo! benyomod és mellé még mehet a plug leaks + a hull patch. már nincs is esélye ha azonos hajóban ül. szal gyakorlatilag mindenki gyárthat mindent stb .... jobb lenne ha lennének limitált példányok receptekböl.
-
Snipa #5105 Jah es robertsen olyan hogy hirhedt vagy ismert kaloz, nah olyan nincs 1 alkalomtol eltekintve kb 20:1 re allunk kalozok ellen! groupos csataban...
itt olyan kalozok vannak akik mar usztak es akik hamarosan usznak!
a kalozok ugye halott ugy! konnyunek tunik de a vegen ugyis szopas van! -
#5104 jaja,ez igy már más,de mondjuk az is sántít,hogy mondjuk a large ágyú több kell,mint small,ez mondjuk az upgrade-eknél szembetünőbb. -
Snipa #5103 sory szutyok egy fogalmazas volt, viszont viszont stb.. azert remelem ertheto! :) -
Snipa #5102 fososok a navyk + privaterek? :-))
tegnap caracasnal ha jol emlekszem 14-16 hajot koztuk 10-12 SOL-t vesztettunk a guildbol 4 hajot! ez az eleg sok! britek 12-t...
Aztan gibaranal kalozok 6 SOL -t es mellette 17 mas hajot...
A problema ott van, hogy mindenki 2x es haszonnal kereskedne! Minek venne meg barki is 90K ert hajot ha guilden belul 60K ert legyartatja?
Blondy, van egy oriasi kulonbseg a kaloz es navy kozott! A haditengereszetnel adtak a hajot a kapitanyoknak ezert tudunk kivaltani jutalomkent hajot, viszont en az elmult 1 hetben se nem grindeltem se nem kereskedtem max FT vel legyartottam cuccot odaadtam guilden belul valakinek es csa! Viszont orrba szajba pvp zunk, port battlezunk stb! Bukjuk a hajokat stb... Neked az a cel minnel tobb penzed legyen, nalunk meg nincs olyan hogy az en celom, te celod... Mi a mapot akarjuk megnyerni es szereny tavlat de 1 3th rates hajot legyartani egyellore. -
#5101 De egy (rövid) idő után már a kutya sem venné a small-t. -
#5100 De az csak a large gun. Más 20 ember csinálná a small gunt, megint más 20 ember csinálná az iron ingotot, stb. -
#5099 Kifarmolnák Fritz.
Nincs olyan MMO,ahol limitálják a lootokat,max a loot lehetőségét.
S a másik,akkor az a 20 gun készítő meggazdagodna a többi meg szegény,mert a 20 gunkészítő alakítja az árat,és nincs annyi szakma,hogy az összes user-t kielégitse. -
#5098 Egyébként a heavy hercules nem jobb a sleeknél? :) Csak kérdezem. -
#5097 Luca döntéshozói pozícióban van az FLSnél? Mert ha nem, akkor ezzel max a saját "tennivaló" listánk bővül sajnos. :)
Továbbra is azt gondolom, hogy ott van elbaszva, hogy nem limitálták a receptek számát. Azért ha a szerveren összesen 20 large gun készítő lenne, akkor azoknak mindig menne a bolt, és éppen így a többinél is. -
#5096 S a Black-en nincs ennyi ember,aki kiváltaná a pennantokat?Ne idegelj mán! :)
A lényeg az,hogy ott kalózok többségben vannak és nincs annyi összefogás klánon belül,hogy legyártsák együtt a hajókat.Szerintem -
#5095 Ja Fritz,Lucának volt tegnap egy jó ötlete,hogy lehetne rendberakni az economy-t.
Minden accnak max 4 slot!4 épület és annyi.Szerinted? -
#5094 A sok fosós ha süllyedne is lenne annyi java és slotja,hogy röhögve pótolná a süllyedést. :) -
#5093 A másik fele meg az, hogy a fosós navyk meg fosós privateerek nem pvpznek, tehát nem süllyednek el, tehát nem kell új hajó. :D -
Cimbi #5092 Nem rombolják hanem rombolták már sajnos nincs mit:D -
#5091 És ezzel rombolják a piacot direkt! :D -
#5090 A Robertsen a sok kis buzi navy meg kis buzi privateer beváltja a kis buzi pennantokból a kis buzi hajót. -
#5089 Hallod Fritz,ott megy a gazdaság.Mi a fax van a Robertsen?
Egyébként télleg grat amit elértél,de annyira más a kalóz és a nemzeti oldal,hogy nem tudnánk összehasonlítást végezni.
-
Blondy #5088 blackbeard érdekesen alakult.
kb igy indult:
pirate : very heavy, heavy 400-450
britt: moderate 250-300
spain: light 150
france: ligth 100
ez volt főműsoridőben.
na most ehhez képest jelenleg:
pirate : moderate 200-250
britt: moderate 250-300
spain: light 75
france: ligth 15-40
franciák nincsenek annyian online hogy kitegyenek néha egy PB groupot.
az a rengeteg kalóz meg átment rakham-re meg bonny-ra navynak. százával léptek le az elmút 2 hétben. szerintem ha figyeled őket észre fogod venni hogy a jól ismert 50-es kalózok szépen lassan eltünnek majd a ti szerveretekröl is. nem várható el mindenkitől hogy 50 után mazoista módon maradjon. én megértem őket valahol.
-
Blondy #5087 ez jó lesz. te állitod be a duel paramétereket. beállithatod úgy is hogy ne bukj el semmit. se dur-t se fittinget semmit. de belállithatod ugy is hogy élesbe menjen. szal igen ,lehet totál free gyakorlatokat tolni. például ha lenne már ilyen akkor kipróbálhatnám tét nélkül a félmillios hajómat hogy zúzza porrá egy alex 1 vs 1-ben ha csak egyet is hibázok. én is várom már ezt a patch-et ;) -
#5086 Naja. Az viszont még egy oldala az egésznek, hogy a Blackbeard a "kalóz" szerver, messze ott vannak legnagyobb arányban. Ezzel szemben mi a spanyol oldalt választottuk, akik bizony a legkevesebben vannak a szerveren. -
#5085 a duel dur-ba fog kerulni vagy otr free gyakorolhatunk frakcion belul?
mert ha free akkor asszem lesz idom a sok lockonkvisztadoros navyn begyakarolni a sol ellen tokeletes privateer taktikamat:-)
-
Blondy #5084 ez igaz. ezért is írtam, hogy nem arról beszélek amíg elértem lvl50-ig hanem ami utána következik. ez a játék még csak most indult ,de gyakorlatilag már most hasztalan számomra a "free ship" ugyanis az elmúlt egy hónapban nem foglaltam el egyetlen npc hajot sem. nincs rá szükségem. a pénzem meg gyűlik, gyűlik, én lennék a legboldogabb ha gyárthatnám magamnak az alex-eket de ha legyártom nem tudok beleülni :( szal ameddig nem voltak 4th-ek minden ok volt. most hogy dögivel furikáznak nekem kispolskival kell porschék ellen versenyeznem. lophatok porschét de nem vehetem meg. pedig pénzem lenne rá. vagy vehetek rolls royce-ot 10szer annyiért ami még mindig "lassab" mint a porsche. fura szitú és nem értem mit akartnak a fejlesztők ezzel. döbbenetes látni hogy amig a navy-nak 50 töl kezdődik az élet addig a kalozok elérik az 50-et és 5-7 nappal utána lelépnek és kész. tömegesen. nincs semmi perspektiva. marad az undedog pvp csak azt nem mindenki élvezi mert vadászgatni kell , meg sokszor menekülni :) -
#5083 Ebben mind teljesen igazad van, de azért egyet ne felejts el. National oldalon mindig, minden hajót venni kell, nincs olyan, hogy beszállok egy nekem szimpatikus NPC shipbe. :) De egyébként grat!
-
Blondy #5082 ja még annyit hozzá, hogy annak idején azért kellett a Blackbeard-öt választanom mert ott volt egyedül elfogadható populáció. 2. nap belecsöppentem egy society-be és jól összehaverkodtunk ventrillon. ottragtam. később a sok belefeccölt idő meg az 50 es kari + a bankroll nem engedett servert váltani :( csak hogy lássátok mekkora a baj kalóz oldalon: 98 tagú a socitey-nk. az összes leader lelépett más játszani. az alap kalóz klánok gyakorlatilag mind feloszlottak. amikor online vagyok 4 player van bent rajtam kivül a klánombol. a többi már be sem lép! ezért fura nekem olvasni amikor a national side problémázik ;) -
Blondy #5081 wazze hogy ti mennyit tudtok itt rinyálni ;)
Ha kell egy kis terápia csinálj egy kalóz karit és próbáld ki. LOL
Ha én anno National side-ot választottam volna marha egyszerú lenne az életem. Kalóz lettem ,mert a játék címe "pirates of the burning sea" Olvassatok vissza 2 oldalt innen. A kalóz szóra is rákereshettek. Nem fogjátok megtalálni. Szal ha szar az élet próbáld ki a kalózt és visszasírod a National classodat :D
Összehoztam Blackbeard-ön két millát. 2 napja legyártottam az első Hercules Sleek-et a szerveren unalmamban. 500.000db. Nem mondom hogy egyszerü volt összehozni tök egyedül, de élveztem. Nem igazán ismerem a grind kifejezést. Az összes lové abból jött hogy gyártottam cuccusot és eladtam 4 kalóz AH-ban. Mattew town la isabelle, whitby, cat island.
És itt jön a kalóz sors. Utál minden trade union szal be se tehetem a lábam az AH-kba. kicsi a piacom. Az összes hajó PVP flagged aminek van raktere is hogy leszállitsam a napi 1000 tonnámat ami kell. 10 slot-om van állandó labor hiánnyal küzdök. csinálnom kellett magamnak anno egy stripped defit, hogy legyen 545 cargo space-em pvp flag nélkül. Az egyik leggazdagabb (bár szerintem a leggazdagabb) kalóz vagyok a BB serveren. Totál csórok a kalózok. Ilyen 50-100K-val rendelkeznek. Egy kurva magyar sincs rajtam kívül. :( Néha elmélázok rajta milyen egyszerü lenne nekem Nationalt játszani. Freetrader karim a bazi nagy hajóján szállítaná az árut (bazi nagy raktér bazi gyors OS speed), az advanced épületeim fosnák a cuccost kevesebb labor hour-al. sokkal egyszerübben tudnám kijátszani a konkurenciámat mert látnám az összes regionális marketet. 4 piacom lenne nem 1! lenne 5 millám. fosnám a 4th rate-eket (most is tudnék gyártani 20-at de minek ha nem tudok beleülni?) átpasszolnám a navy karimnak és egy fullos 6 os groupban pofán röhögném az összes kalozt a heavy delikben meg herculesekben. 2 triton lenne a 4 solom mellett és csak az ellen navy groupjátol kéne tartanom. Ha meg unatkounék huznék egy privater karit (ez van legözelebb a kaloz kasztomhoz ) és solo pvpznék vele ahogy most is teszem kaloóz kurvámmal. Mindenre lenne lehetőségem, totál opitimálisan játszani ezt a játékot. De csak egy kalóz vagyok tök esélytelenül. Nem tudok port battlét nyerni sem mappot. Most volt server victory brittek behúzták. MT védelmében ott voltam én is. Volt 2 alexünk (captured) de a brittek 12-vel jöttek :) szerinted?? késöbb majd jobbakkal jönnek. 6 órája brittek felhuzták az első invicible-t. Addict pvps vagyok 6 órát is eltöltök egy nap a buborékban. Állítom hogy az összes pvp pro kaloz oldalon fog kifejődni mert tök esélytelen csatákat kell bevállalni papir hajokkal. nevetséges hogy milyen olcsó egy SOL 4th rate és mennyire nincs párja kalóz oldalon. 1 vs 1 hercules ellen? Most nem idiotákrol beszélek aki kimegy egyedül egy alexel. az hülye. group of 6. Tudom miröl beszélek naponta küzdök navyk ellen 1-4 sol van velük. Semmi esélyünk ellenük. Tegnap valami csoda folytán sikerült valami érdekeset művelnünk de ennyi. 2 alex, 1 deli, 1 triton, 1 san mateo vs 1 herc, 1 Conc. sleek , 1 MC myr. és az én speedre fittelt tritonom. Wazze 25 perc után az egyik alex disconnetált. Na innetől volt balanced. 50 percig tartott a csata. Fingom sincs hogy, de mindet elkapáltuk az uccsó alex meg ott pihen a drydockomban szépen kifittelve :) Csak nehéz találni másik 3 kalózt aki összeáll egy szép 6os groupa 3 4th-el 1 durabiltyvel :( Nem olyan egyszerü szerezni egy alexandert :( Szal ha jönnek a navyik csak nézzük őket azt ennyi. Nem értem miért kerül nekem fél millioba egy herc.sleek és miért ilyen olcsó egy 4th rate? Vicc továbbá hogy az über pirate hajo Pirate herc. jóval szarabb mint MC herc privater verzio. vissza az alapokhoz. national side-on még a privater kari is odabasz nekünk ha másnem jobb a hercules-e. én most a lvl50 utáni életröl beszélek nem arról ameddig odáig eljutsz. wazze vagy kerüljön az a kurva alex is fél milkába vagy legyen nekünk is valami hajó ami 6 vs 6-ban ok ellene. De könyörgöm hogy rakjak össze egy 6 fős heavy hercules bagázst amikor összesen egy heavy hercules van egész BB-ön (500K) az is spanyol :D ha bemegyek a buborékba esténkén 2-3. 6 fős groupt látok amiben 4 sol van. tegnap már 5 volt velük.
na a lényeg. szar az élet kalóz oldalon, de én imádom ezt a játékot és maradok is kalóz mert ez ad némi szabadságot. Ma befejezem a reputation épitést a britteknél és betámadom az ö piacaikat is. kellenek a milliok a herculesre. amugy megy 50 battle ensign kell hogy megkapjam a "writ"-et a több millios pirate herculeshez. LOL lvl45-50 npc-k dobálják ezt a szart. open bétás voltam. preorder óta tolom iszonyat sok nagy dög npc-t agyonvágtam amikor port-ot flippeltünk, de összesen van 19. ebböl 10-et kaptam amiért 2.ok lettük. 9 jött npc-ktöl. Na akkor számold ki mikor lesz nekem abból 50? ja és akkor lesz 1 db pirate herculesem! wow. szal ne sirjatok itt hogy igy szar a navy meg a privater meg a freetrader, mert röhögőgörcsöt kapok ettöl a nyafogástól ami itt megy. használd az eszed és a játék lehetőségeit. csináld a pénzt a freetradereddel, add oda a deed-et a navy officerednek és rugj seggbe 6os groupban minden kalózt élvezd hogy isten játszhatsz. aztán ha szolozni van kedved, akkor van lehetőséged felhuzni egy 50 es privatert. jó az, én is élvezem a szolózást. rakás skillünk azonos.
nekem is van 10 slotom, lehet 10 kalóz karakterem! rotfl.
szal peace gyerekek nem akartam senkit megbántani ne vegyétek tök komolyan ,de tény hogy a fasz jó oldalán vagytok csak vegyétek észre! ha meg talákoztok egy kalozzal akit több mint egy hónapja vagy akár 2 3 hónapja rendszeresen láttok a buborékban akkor készüljetek a legrosszabbra mert az egy hardcore idiota pvper aki szeret underdogot játszani és valszeg totál pro pvp-ben. ;) Tudom mert az összes csirke a blackbeardön amikor feldezte hogy szar az élet 4th ellen áthuzott más szerverre navy-t játszani. aki viszont ottmaradt az elég durván tolja. nem is baj. szerintem hosszutávon aki megmarad kaloznak az veszélyes lesz, a kislányok meg lelépnek.
http://blondy19.atw.hu/sleekHerc.jpg
peace.
-
#5080 Jóóóóó hát nekem nincs annyi időm se energiám,hogy naponta mikor este meló után beloggolok még kifulladásig farmoljam az SD q-t.
Igy is volt olyan nap,hogy hazavittem a melómat és két lövés között egy külön laptopon táblázaton dolgoztam. -
#5079 Egyébként van egy faszi, aki trade channelen lineship bundlét árul.