Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a guild tagoknak:

vitorla ötlet guildnek

Zászlóra egy ötlet!

és pls ne fikázást, hanem értelmes hozzászólást... köszi!

Fritz Von...
Rush játszott eq2-t is, amíg nem bannolták. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Tsigiri Tsá???
Ismertem egy srácot, aki ezt a köszöntési formát részesítette elõnyben. Csak õ EQ2-t játszott, nem Pirates-t😊
Ha jól sejtem, már hozzászokott ehhez a karakternévhez máshol 😊
Fritz Von...
Ráadásul nem kalóz vagy, hanem spanyol. 😊

Csak úgy tettek, mintha, de...
a kalozok mind egy kicsit hibbantak voltak, nem ? 😊
0Fritz0
Pöfög a szerver.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fritz Von...
Ilyenkor azon szoktam gondolkozni, hoyg egy MMOban elvileg az ember a választott nevével azonosul. De hát mindenki más. 😊

Bizok abban hogy a Spanyol kiraly levele segiteni fog felgyorsitani a valaszt 😊

Ingame nev: Elmebeteg Tamas, spanyol FT
Fritz Von...
Küldj egy tellt a játékban vkinek ezek közül, és beveszünk.

Formátum: /tell xy, szevasz

Facha Negra,
Bandras DaSilva,
Hernando de Soto, vagy Francisco Coronado,
Diego Alatriste

Tsigiri Tsá.Mondjá egy nevet ,összeülünk a tanáccsal meghányjuk vetjük,kielemezzük a csapat aktivitási szegmensének a gyökerét,és utána ha meghoztuk a döntést ,akkor átadjuk a belsõ tanácsnak ,ahol elõterjesztjük hosszas vitatkozás utána a spanyol fõhadiszállásnak ,ahol egyeztetnek a vezetõség tagjaival ,ami talán pár hónap,mert folyamatosan támadás alatt vagyunk és ha a fõhadiszállás döntöst hoz ,akkor egy 24 fõs konvolyal elküldik a megbízatási parancsot a belsõ tanácsunknak ,ahol a döntést elõterjesztik a külsõ tanácsnak ,abban és csak is abban az esetben,ha a belsõ tanács jó hírekkel tud szolgálni,és ha ez is megvan ,akkor ripsz ropsz 10-12 hónap is már guild tag is lehetsz..... <#idiota>
Raas_a_Geep <#lama>

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

eleg benak voltak hogy csak egy EU-EN szervert inditottak, tudhattak volna hogy tobb mint fel europa az angol nyelvu EU szerveren fog jatszani...

apropo, hogy tudnek csatlakozni hozzatok ? a Roberts szerveren vagyok spanyol oldal
Kata
Levágták a szervert, a rengeteg angol játékos miatt már játszhatatlan lag és kidobálások, fagyások voltak, épp ideje volt. Jó lenne valami létszámstop a nemzetekhez...

[/cserf][/fülünyúl]

Persze! Van külön freetrader osztály ami pl kereskedelemben nagyon combos. Nagy rakterû hajókat használ és pár dolgot csak õ építhet. De a többivel sem kötelezõ a pvp. Kerûlni kell a pvp zónákat amik néha kialakulnak egy-egy ostromolt város körûl. Tehát sima pve-re is alkalmas a játék.

PoBS: Morgen de Fumée - Le Lys-au-Crâne (www.lys-au-crane.net)

Fritz Von...
Eltelt egy kis idõ, a guild nagyjából összeállt. Ventrin (akik ugye fent vannak) felmerültek olyan dolgok most már, amelyek miatt össze kéne jönni egyik este és megbeszélni azt, hogy merre tovább.
Maradhatunk gyûjtõguild, és mindenki tinglitangli, elvan. Azonban kicsit lehetne formálódni is. Mindenki nagyjából ismeri már az alapokat, ez alapján lehet véleménye.
Vagyunk annyian, hogy lassan elkezdhessünk belevágni nagyobb dolgokba is, mint például kisebb SOLok, vagy egyebek építésének elkezdése, stb stb.
Ehhez azonban szervezettség fog kelleni, jelenleg ilyen dolgokhoz nem vagyunk eléggé összerakva.
Vannak ötletek, hogy lehetne úgy mindent megcsinálni, hogy mindenkinek jó legyen. Ezen kívül fog kelleni most már egy saját oldal, de minimum fórum is. Ezt egyet Leskin gyártott már, használhatjuk azt is, de erre az SG nem alkalmas.

Szóval egyik este össze kéne gyûlni, lehetõleg ventrin. A cím fent van a guild MOTD-ben, aki esetleg nem tudná.

TopGun
Mar megtalaltam, koszi! mielott barki is lehurrogna!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Sziasztok! Bocsi, hogy megkerdezem! olvastam ebben a topicban, hogy van egy masik kalozos MMORPG ami ingyenes es van magyar oldala is! valaki megmondana, hogy melyik az a jatek? Koszi elore is!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Értem!

De lehet egy normális nem tápos harcos karaktert is csinálni?
Szóval lehet normálisan is játszani nem "kötelezõ" a PvP?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Szervereltünés nálam is volt. Állítólag a login servetr túlterheltsége okozza. remélem megcsinálják, mert tegnap anyáztam fél órát egy login screen-es crash után.

Vannak kereskedõ küldetések azokal is lehet fejlõdni. De hogy mennyit és meddig. Annyira nem próbáltam. Az NPC kalózok úgy is megtámadnak néha, a harcot nem úszod meg. De egy tengeri csata nagyon élvezetes😊

a.carkey
Semennyire. 50xpt kapsz egy nagyobb hajóért, max. Harcolni is kell ...

A medve nem játék.

ÉRdeklõdnék, hogy mennyie lehetséges a játékba a harc nélküli fejlõdés?
Szóval tényleg lehet játszani harc nélkül? Mondjuk vmi kereskedõ vagy vmilyen "gyáros" stb?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

a.carkey
Meg kell mondanom, hogy kellemesen csalódtam, mert kurvára összekapták magukat az FLSnél. Már eljutottunk oda - leszámítva tegnap a szerverek eltûnését -, hogy már olyan dolgokat is kiírnak, mint pl. mikor lövik le a szervereket kb, és aztán visszaszámolnak hogy 15, majd 3, majd most, és lockolják a belépést is szerver down elõtt, tehát aki bent van, már bent tud maradni, aki nincs, azt már nem engedik be. Helyes!

Még egy két apróságot kéne javítani, picit több pénzt engedni OSbõl, és máris kevés gond lenne a játékkal.
Az sem lenne rossz, ha kitalálnának valamit az ft skillekhez, hogy ha bukik a hajó ne bukjon a oak plank, a rum meg a hemp canvas, ha már olyan baromságokhoz, mint a javítás vagy fordulás kötelezõvé tették B28 után. Kelljen valami ha már kell, de ne a raktér vagy a rakomány nyomására menjen a dolog, hanem megmaradjon, mint pl. az expertek, vagy az outfitting, a golyó, és a repair cuccok. Ha már kötelezõvé tették ...

A medve nem játék.

Nem haragszol, ha azt mondom: Igazán bánom, hogy ismerettségünk nem régrõl gyökeredzik. Úgy olyan könnyû lenne😊
LSSAHPAUL
csak a filling kedvéért

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

a.carkey
Látjátok a szervereket? Mert én nem ...

A medve nem játék.

Fritz Von...
Hétvége van, mindenki ingame tolja. 😊

Ciánoztak?Vagy mi?
Ok. Errõl nem tudtam, pedig rohadtul kerestem angol céget is😊 Köszönöm.
Kis kieg. faq-hoz:
Hozzáadhatod a game.co.uk oldalt is a dobozost magyarországra szállítók közé. 3-5 nap max.

Nah...Ez jobb an néz ki. Elnézés, hogy teledumálom a fórumot:

http://www.dunainfo.net/~hamilton/piratesgyik.pdf
Sorry. Agyonformázva nincs, de igyexem majd egy rendes hátteres, meg ilyen oldalt összehozni.
Nos..Létrehoztam egy ilyet, notepad-ba tegyétek ki a címet, és rátok van bízva:

Http://www.dunainfo.net/~hamilton/piratesgyik.html

Szivesen bövitem, játékkal kapcsolatos dolgokkal is, amint tudok játszani, vagy éppen, ha nagyvonalakban megirjátok, hogy mi kell még bele.Nem nagyon írtam ilyet eddig😊
Torzonborz
jah kéne már bannerbe fákkot tenni ott minden lrdeklõdõ elolvashatná az általános kérdésekre a választ.
csak ne lennék annyira lusta...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

LSSAHPAUL
Most írtam a cdgalaxys-nak ez ügyben, még nem válaszoltak..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

/egyáltalánnemköcsögcsakjogosantelevanatökeezekkel

Torzonborz
/nagyonköcsög :
lap alján keresõ sokat segít <#bee1> <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

honnan tudnám megrendelni a játékot és hogyan elhet fizetni?

Ez az. Ezt nem találtam az istenért sem.Köszönöm tisztelettel.
Torzonborz
nem egészen. aki volt bétába az annak szépen be kell lépnie potbs oldalon majd ide böknie és az itt kapott kódot a soe account oldalon hozzáadni potbs-hoz.

Elõrendelés tabu...Ideges leszek tõle.
Még hármat kell aludni, hogy megérkezzen a game. Ez nem lenne baj, csak közte sokat kell ébren lenni.😊
a.carkey
Gondolom úgy, ahogy járt anno mindenkinek aki elõrendelte a madárka és a három kard, csak 4x kellett megrendelni a játékot, hogy aktiválva legyen ... 😊

A medve nem játék.

Jut eszembe zászlókról...

Valami olyat olvastam a hivatalos oldalon, hogy aki bétatesztelt, annak jár valami zászló, és vitorla dísz. Sajna nem találom ezt a hírt, de hogy is van ez?
Torzonborz
Snipa itt vannak a templatek . Gondolom ez alapján lehet megrajzolni aztán beküldeni.

Tényleg vitorlát zászlót hogyan lehet feltölteni/használni.

vitorlat es zaszlot! ;-)
Valaki pls linkeljen be egy letoltheto guild vitorlat vagy zaszlot!
Kene mintanak!

Koszi elore is!

Tegnapi pvp ismet sikeres volt! Ujabb 3 angol ismerkedett meg a Los Conq. flotta erejével! :-))))
Forolto
Skacok,

Aki az árlistát megkapta remélem látta,hogy az prices sheeten van 3 módosítható mezõ,az egyik az adó beállítása (rózsaszin) a zöldnél a termelõ ház unkeep-et kell beállítani.Nehogy valaki csak ugy nézze,ahogy kapta!

Torzonborz
ad xp-t is a 10 small 200-at a medium 300-at.

Oké és merre találom ezeket a hajókat? 😊