Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ennyire hungarikum szeretnél lenni, és ennyire hangsúlyozni, csinálj egy kokárdát sail emblemnek. <#hehe>#hehe>
Egyébként ne engem fikázz, nem én választok, hanem a többiek, de én ilyen játékban tojok a hungarikumokra, már bocs. Attól még ugyanolyan magyar maradok mint te, ha nem talpig piros-fehér-zöldben akarok futkozni...
[/cserf][/fülünyúl]
(South Park) 😊)
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Személy szerint én sem szeretnék "hungaricum"-mal ellátott lobogó alatt hajózni. Ugyanis ebben a játékban nincsen magyar oldal, és nem "Magyar Huszárok" a nevünk sem. Spanyolok lévén én szívesebben látok egy ilyen cirádás, oroszlános-baszós-kardozós 😊 vitorlát, mint egy piros-fehér-zöld valamit.
A nemzeti színeket pedig szerintem hagyjuk meg március 15.-re, és a többi ünnepre.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
De néhány észrevétel:
- az elfogadott sail texture tele van oroszlanos, sarkanyos, griffes allatmintakkal
- reszletesek a terveid a reszletek elfognak veszni mikor feltesszuk a hajora pl. szoveg (ezert valasztottam a kettos keresztet egy massziv egyedi jel, nem talalsz meg 1 ilyet az elfogadottak kozott) Megkerdezheted anulu-t is, marha jo terveket csinalt betaban, amelyek a jatekban egyaltalan nem latszodtak rendesen!
Ha mar a guild nevebol indulunk ki, sokkal jobb lenne egy véres kard mondjuk... (ja nem bocs, az is hungarikum, lol). Bar milyen furcsa, vegulis magyar guild vagyunk. Ez masoknak, skotok, irek, danok stb. nem okoz problemat csak nekunk! ;-)
Egyeseknek baja van az "arpad-savos" zaszloval, amely ebbe a korba helyezve abszolut helyen valo! De nincs gond a spanyol zaszloval, amely nemzet gyakorlatilag tomegmeszarlast vitt veghez del-amerikaban... Masreszt vajon ugyanilyen ellenerzest szulne pl. egy teljesen piros zaszlo is?
Lehetne mondjuk 3 akasztott indian a jelunk, a spanyol hoditok eloszeretettel akasztottak az indianokat, mert tudtak hogy hitvilaguk szerint az akasztott ember nem jut a tulvilagba!
En amondo vagyok, hamar magyar guild mier ne lehetne magyar jelkep? Nem azt mondom, hogy az legyen amit en linkeltem be! De szivesebben hajozok magyaros jelkeppel mint barmilyen massal!
A legjobb az lenne, ha mindenki beirna, hogy neki mi az elkepzelese es abbol probalnank valamit osszehozni!
[/cserf][/fülünyúl]
Tudom itt nem nagy szám a Posti de nekem az😊)
PoBS: Morgen de Fumée - Le Lys-au-Crâne (www.lys-au-crane.net)
Ez a játék most indult vagy csak valami új peccsel indult újra most, hogy látom írjátok kicsit gyerekcipõben vannak még a szerverek minõségileg. Esetleg van valami 1 hetes trial account kipróbálásra vagy ilyesmi?
01110000 01110010 00110000
[/cserf][/fülünyúl]

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Lehet kene kis "Weathering", hogy ne ezek az élénk szinek legyenek , meg esetleg lehet picit átlátszobb, hogy a vitorlavászonnal jobban egybeolvadjon, latszodjon a varrás meg az anyag picit.
Lera,Dynn,Zulgron
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
csak olyan embernek akinek megvan a jatek?
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ez mit jelent pontosan a Buddy Key?
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Mert ilyen van benne! 112 ágyus Inv. és 102 ágyús Trinity
Egyébként elsõnek a kasztíliai lobogót akartam, de õszintén szólva a piros-fehér jobban mutat! A kettõ szinte ugyanolyan és ez nem véletlen! ;-)
Ráadásul - bár nem vagyok túl jól tájékozott szélsõjobbos jelképekben - a rosszemlékû árpádsávos zászlónál úgy rémlik nem annyi és olyan a sávok száma, mint az árpádkorinál. (Mellesleg a linkelt mintán a legalsó piros sáv felesleges.)
Szóval nincs semmi baj a piros fehér sávos zászlóval (mondom ezt úgy, hogy a szélsõjobb igencsak távol áll tõlem).
Esetleg egy ötlet - rp-zünk egy kicsit 😊 -, hogy akkor már legyen olyan a sávok száma, mint a Rákóczi lobogón. Úgyis nemrég volt vége a Rákóczi-szabadságharcnak, lehetnek a karakterek között bújdosók 😊 (Megjegyzés: karakterem neve nem véletlen Errante - bujdosó, bolyongó, kóborló 😉 )
Az én javaslatom az,hamár 1720-as évek,akkor vegyük elõ az 1720-ban hivatalos magyar zászlót és próbáljunk meg hozzá hasonlót összehozni.
S ha jól tom az ott pont az árpád sávos volt.
de egy linket adok:Magyar zászlók
És nevezzük át magunkat Los No 'mam-re.
Tehát mit szólnátok néhány pucér nénihez? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.