Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Csináltam már closed béta alatt is guildnek vitorlát, zászlót, de azért megmagyarázhatot mi fog és mi nem fog látszani. 😊

Ha ennyire hungarikum szeretnél lenni, és ennyire hangsúlyozni, csinálj egy kokárdát sail emblemnek. <#hehe>

Egyébként ne engem fikázz, nem én választok, hanem a többiek, de én ilyen játékban tojok a hungarikumokra, már bocs. Attól még ugyanolyan magyar maradok mint te, ha nem talpig piros-fehér-zöldben akarok futkozni...

[/cserf][/fülünyúl]

Nah, akkor eddig 2en vagyunk akinek bejon az akasztos jelkep! ;-)
A 2 zászló közül nekem is jobban bejön a második, viszont teljesen egyetértek Snipával is.

Fritz Von...
Legyen olyan sail, ahol 4 fehér pálcikaember éppen felakaszt egy feketét. 😊))))

(South Park) 😊)

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Nekem mindkettõ sail (Kata-féle) tetszik, mindegy melyik lesz.

Személy szerint én sem szeretnék "hungaricum"-mal ellátott lobogó alatt hajózni. Ugyanis ebben a játékban nincsen magyar oldal, és nem "Magyar Huszárok" a nevünk sem. Spanyolok lévén én szívesebben látok egy ilyen cirádás, oroszlános-baszós-kardozós 😊 vitorlát, mint egy piros-fehér-zöld valamit.
A nemzeti színeket pedig szerintem hagyjuk meg március 15.-re, és a többi ünnepre.

Ha már választani kéne inkább a második!

De néhány észrevétel:

- az elfogadott sail texture tele van oroszlanos, sarkanyos, griffes allatmintakkal

- reszletesek a terveid a reszletek elfognak veszni mikor feltesszuk a hajora pl. szoveg (ezert valasztottam a kettos keresztet egy massziv egyedi jel, nem talalsz meg 1 ilyet az elfogadottak kozott) Megkerdezheted anulu-t is, marha jo terveket csinalt betaban, amelyek a jatekban egyaltalan nem latszodtak rendesen!

Ha mar a guild nevebol indulunk ki, sokkal jobb lenne egy véres kard mondjuk... (ja nem bocs, az is hungarikum, lol). Bar milyen furcsa, vegulis magyar guild vagyunk. Ez masoknak, skotok, irek, danok stb. nem okoz problemat csak nekunk! ;-)

Egyeseknek baja van az "arpad-savos" zaszloval, amely ebbe a korba helyezve abszolut helyen valo! De nincs gond a spanyol zaszloval, amely nemzet gyakorlatilag tomegmeszarlast vitt veghez del-amerikaban... Masreszt vajon ugyanilyen ellenerzest szulne pl. egy teljesen piros zaszlo is?

Lehetne mondjuk 3 akasztott indian a jelunk, a spanyol hoditok eloszeretettel akasztottak az indianokat, mert tudtak hogy hitvilaguk szerint az akasztott ember nem jut a tulvilagba!

En amondo vagyok, hamar magyar guild mier ne lehetne magyar jelkep? Nem azt mondom, hogy az legyen amit en linkeltem be! De szivesebben hajozok magyaros jelkeppel mint barmilyen massal!

A legjobb az lenne, ha mindenki beirna, hogy neki mi az elkepzelese es abbol probalnank valamit osszehozni!
Kata
Dehogynem nagy szám, mindenki tudja milyen elérni újabb és újabb szinteket és megszerezni valami nagyobb, erõsebb hajót. Legalábbis én gratulálok hozzá, jól fog szolgálni még vagy 10 szintnyit. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

pont ilyenre gondoltam énis csak nagyobb mellekkel 😊
ma embertelen két órás munkával sikerûlt 3 szintet lépni és elérni a 21 et( jó segített 5 25 -33 szintû is😊)

Tudom itt nem nagy szám a Posti de nekem az😊)

PoBS: Morgen de Fumée - Le Lys-au-Crâne (www.lys-au-crane.net)

GAthersw
Sziasztok!

Ez a játék most indult vagy csak valami új peccsel indult újra most, hogy látom írjátok kicsit gyerekcipõben vannak még a szerverek minõségileg. Esetleg van valami 1 hetes trial account kipróbálásra vagy ilyesmi?

01110000 01110010 00110000

Kata
<#eljen> best

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Még nincsenek készen, annyit nem akartam bibelõdni velük feleslegesen. Majd ha döntés születik hogy kiét és melyiket akarja a nép, és vmelyik enyémre esik a választás, akkor befejezem.

[/cserf][/fülünyúl]

Fritz Von...
<#worship>

0Fritz0
Nem lett tökéletes, de legalább bögyös. <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nagyon durvan jok.
Lehet kene kis "Weathering", hogy ne ezek az élénk szinek legyenek , meg esetleg lehet picit átlátszobb, hogy a vitorlavászonnal jobban egybeolvadjon, latszodjon a varrás meg az anyag picit.

Lera,Dynn,Zulgron

Igazad van, és nagggyon jók! 😊
Szenzációsan jó. Gratulálok😊
Torzonborz
grat. ezek tényleg nagyon jók lettek.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fritz Von...
Részemrõl meg van véve! Pont ilyesmire gondoltam!!

a.carkey
Nagyon jók a zászlók Kata!

Részemrõl ok'

A medve nem játék.

Kata
Én nem erõltetném a magyarságot meg a hungarikumokat. Ezek az én sail terveim, a zászló is hasonló lenne a történelmi New Spain zászlóját alapul véve:

sail 1

sail 2

[/cserf][/fülünyúl]

Aha nekem dobozos van es telleg van! 14 napig ervenyes...
Én! ;-)
Forolto
Na kiváncsi vagyok ki megy ma port csatába.

Forolto
csak a dobozos verziósoknak van ilyen kulcsuk.

Forolto
Nem tudom,hogy a Man o War mennyire tartozik abba a kategoriába,csak azért kérdezem,hogy ehhez hasonlót nemigen láttam

és hogyx lehet felhasznalni ezt a buddy key-t?
csak olyan embernek akinek megvan a jatek?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Ez olyan haver/barát kulcs ami X napig érvényes. Azért írtam X napot, mert pontosan nem tudom, hogy itt a pirates estében hány napról lehet szó. De valószínûnek tartom a 7 napot.
Helló!
Ez mit jelent pontosan a Buddy Key?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fritz Von...
Sajnos nem tudok adni, nekem digital verzió van. 😞

Fritz Von...
SZEVA CLAY!!!! 😊

Konkrétan ennek vagy ilyen hajónak?

Mert ilyen van benne! 112 ágyus Inv. és 102 ágyús Trinity
Köszönöm a választ, ha esetleg valaki úgy érzi, van egy felesleges Buddy Key-e akkor elfogadnám.

Nos a Trial-hoz: Megérkezett a game nekem. Adtak hozzá Buddy Key-t is. A kipróbálásra ilyen lehetõség van, hogy valaki átadja.
Eh, a fele lemaradt. Az eleje, ahol leírtam, h a "zászlótan" nem erõsségem, és a történelem oktatásban nem sok szerepet kap, de úgy tudom, hogy... 😊
1720-ban még nem volt jellemzõ, hogy országoknak legyen zászlaja, és ne az uralkodóknak. Talán csakis a britek voltak kivételek, a union jack már a 17. sz. elején megszületett lényegében.
Nem tudok kipróbálási lehetõségrõl! 😞 De hátha van itt nálam jobban informált ember!
Trial vagy valamilyen kipróbálási lehetõség van?

Ezaz jöhetnek ötletek! Szóval hogyan legyen módosítva?

Egyébként elsõnek a kasztíliai lobogót akartam, de õszintén szólva a piros-fehér jobban mutat! A kettõ szinte ugyanolyan és ez nem véletlen! ;-)

Hamilton, nem kéne a mai dolgokat visszavetíteni a múltba. A piros fehér sávos rész évszázadokig fontos eleme volt a lobogónak, jellemzõen az jelképezi magát az országot az aktuális uralkodó dinasztia jelvényei mellett (lásd pl. az anjou liliomost.).

Ráadásul - bár nem vagyok túl jól tájékozott szélsõjobbos jelképekben - a rosszemlékû árpádsávos zászlónál úgy rémlik nem annyi és olyan a sávok száma, mint az árpádkorinál. (Mellesleg a linkelt mintán a legalsó piros sáv felesleges.)

Szóval nincs semmi baj a piros fehér sávos zászlóval (mondom ezt úgy, hogy a szélsõjobb igencsak távol áll tõlem).
Esetleg egy ötlet - rp-zünk egy kicsit 😊 -, hogy akkor már legyen olyan a sávok száma, mint a Rákóczi lobogón. Úgyis nemrég volt vége a Rákóczi-szabadságharcnak, lehetnek a karakterek között bújdosók 😊 (Megjegyzés: karakterem neve nem véletlen Errante - bujdosó, bolyongó, kóborló 😉 )
Akkor a szavazásba bevehetjük az 1706-os kuruc lovassági zászlót is. Az is mutatós.
Forolto
szerintetek mennyi esélye van ennek a hajónak bekerülnie a játékba?

Forolto
Nekem a véleményem az,hogy jöhet bármilyen politikai helyzet,ez a játék ettõl mentes legyen!Ez azt jelenti,hogy ne nézzük azt,hogy árpád-sáv,hanem azt hogy mit szavazunk meg.Tölem egy mesztelen nõ is lehet,ha a többség megszavazza.

Az én javaslatom az,hamár 1720-as évek,akkor vegyük elõ az 1720-ban hivatalos magyar zászlót és próbáljunk meg hozzá hasonlót összehozni.
S ha jól tom az ott pont az árpád sávos volt.

de egy linket adok:Magyar zászlók

Fritz: Benne vagyok. De lehet benne nagymellü is? Én azt csippantom.
És nevezzük át magunkat Los No 'mam-re.
Ez az...ott nincs, nem kéne bevinni.
Címerben sincs úgyhogy jaja igazad van

0Fritz0
Tényleg olyasmi kéne, ami jó eséllyel nem vezethet politikába és nem oszthatja meg az embereket.
Tehát mit szólnátok néhány pucér nénihez? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Zavaros politikai idõk a POTBS-ben? ;-)
LSSAHPAUL
akkor gondolom a nyilasos változata már szóba se jöhezt 😞

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Véleményem szerint a mai zavaros politikai idõkben maradjunk a normál megjelöléseknél.Pl. nem kéne Árpádsáv...Az nincs benne a magyar zászlóban.