8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Burca
    Lehet egy txt file-ba feljegyeztetni a chatet de alap hogy bugos es crashelsz tole es igy megy live-ra ezert ajanlatos kikapcsolni:)
  • Blondy
    1.2-ben be tudod kapcsolni hogy logolja a chat window-t. eddig ez nem volt. De elbasztak valamit igy most még jobb ha kikapcsolod amig kijavitják. kb ennyi lehet.
  • a.carkey
    Szerintetek ez mi akar lenni?

"Chat logging that has the potential to crash the game. Players are advised to disable chat logging until we report that the issue has been remedied."
  • a.carkey
    Még másfél óra. (minimum)
  • Cimbi
    Diegó csíter és most az 1.2-es pacsival elérkezett az igázság pillanata:)
  • Blondy
    gyerünk emberek nekem már tölti a patch-et! hajrá hajrá login...
  • 0Fritz0
    Legalább elvagy. :)

#5148: Na igen, az a ciki, ha a tenger közepén lépsz ki, aztán a peccselés után meg lehet úszni a partig. :)
  • Cimbi
    Tényleg butulok a játéktól saját magamnak válaszolok
  • Cimbi
    Mikor lesz server nem tudjátok?
    Mennék már questelni csinálnám a questek questjét az MMO történelem legjobb, legizgalmasabb, legfordulatosabb, legáttgondoltabb questjét.
  • Cimbi
    Egyszerű azt mondják majd exploit és törlik a karaktered
  • a.carkey
    Amúgy kiváncsian várom, hogy ezt, hogy reagálják le:

L21 vagyok, postim van, és L22től lehet 1.2től használni a postit. :)

Nincs más hajóm. :)

Érdekes lesz.
  • a.carkey
    Hehe! Fél kettőig (?) - lesz az este hat is - nincs szerver. :)
  • a.carkey
    És egyre kevesebben leszünk (Márc. 21!) :)
  • 0Fritz0
    Most mondanám, hogy fogjuk össze mi a spanyol oldalt, de ahhoz meg kevesen vagyunk. (vagy nem? :) )
  • Cimbi
    Sajnos nincs ember aki össze fogná a mieinket ezért addig amíg így áll a helyzet azt kell mondanom (Broáffff) az angolok megérdemlik hogy nyerjenek és nyerni is fognak ha továbbra is hajnalban lesznek a PB-k.Angol barátaink egy dologban gyengék igen sokan utálják őket és sztem ha lenne egy komolyabb szövetség spanyol,francia és kalóz barátainkal akkor esélyük se lenne addig ütném így a kis....háziakat míg bemernek lépni a Roberts servere.
  • a.carkey
    Röhej, de mi nem mehetünk hozzájuk, mert az Aussie szerverhez külön kliens kell :D

Pedig felhúznék ott egy kalózt és minden nap 13 órakor betenném 1-1 kikötőjüket ...
  • Torzonborz
    hja vagy az amcsik és ausztrálok takarodjanak vissza a saját servereikre :P
  • a.carkey
    Sűrgősen szabályozni kéne a PBk meghívásait és a PBk idejét.
    Az ausztrálok megint betettek egy spanyol várost elcseszett időben pvpbe ...
  • 0Fritz0
    OFF

Cimbi, feltettem a régi wwiionline-os videókat.
    Korai videó, némi lángcsóvával.
    No para. :)
    Egy napunk a harcmezőn.
    Egy napunk a harcmezőn 2

A hanganyagokat pedig itt találod.

ON
  • 0Fritz0
    A lelkes videóhegesztő tanoncoknak ajánlom EZT.
    A csomag tartalmazza a felvevő programot és egy ingyenes szerkesztőt. (A VirtualDub-ból valószínűleg már van újabb verzió is a neten)

Komolyabb szerkesztéshez ajánlom pl. az Adobe - Premiere Pro (x)-et.
  • mörrr
    Jaj elítam. Large meg huge square rig (főleg large 1x) kéne, nem medium. Tudom, tudom, spaka... izé manga.
  • mörrr
    Köszönet a tanácsokért, főleg a mangásért . Ismét kérdéssel/kéréssel fordulok a POTBS funokhoz. Szal 33 lettem, lecraftoltam MC stralsundot, 3-5 nap alatt el akarom érni 43-at. Összeszedtem minden cuccot triton interceptorhoz, meg Alexander fourth ratehez csak large és medium squer rig nincsen napok óta egyik régióban sem! Ha valaki tudna craftolni nekem, hálás lennék, na meg ellentételezném (lóvém van, tudok magas szintű armor plankingot, perfect cannont, waddingot meg mindenféle ágyút gyátani majdnem minden hajóhoz. Van veles Navy hajógyártó könyvem is, ha kell). Plz. írjatok be ide ha valaki lenne szíves valamelyiket csinálni, először tritonra kéne, ha lehet, Alexhez addigra csak tudok szerezni. Előre is köszi. Most melóhelyen vagyok, este 20:00 h után leszek, vagy holnap ingame.
  • 0Fritz0
    Rövid szösszenet a tegnap esti (ma hajnali? :) ) PvP-ről:

Csobbannak az Angol kutyák.
  • Torzonborz
    csak ennyi mondok : zséééééé :D
  • cain
    kocka...
  • Forolto
    Te csak menj vissza a mangához. :P
  • warbar
    van aki még lelkes amatőr :) sok sikert
  • Torzonborz
    Alexbe nem kell bundle.
  • mörrr
    Hello minden POTBS forumosnak. Lényegében új spanyol játékos vagyok. Lenne kérdésem, ha valaki lenne szíves megválaszolni. Azt tervezem, hogy shipyardokat teszek le, és hajókat, meg lineship struct. bundle-t gyártok. Na most nem értem, hogy lehet AH-ban egy Alexander Fourth Rate 85 K gold, mikor a POTBS info oldal szerint a bundle gyártásához 80 k doublont be kell fizetni. Ez hogy van? Csak az első gyártását kell megfinanszírozni, aztán a többihez csak a material kell? Egyébként
    Pirateskén végignyomtam 50-ig, aztán látva hátrányait, megy hogy a magyarok spanyolok újrakezdtem spanyol Navyként. Azért átmentettem a lóvét meg a stuffot nekem meg egy kezdő havernak. Ha valakinek kell 45 - 50-es lábbeli, kesztyű, kard írjon ide névvel, mindből vagy 3-4 felesleg van. Most 29 vagyok, tolom gyorsan, 1-2 hét azt 50, aztán veszek, vagy csinálok egy fourth ratet, és PVP.
  • a.carkey
    Ha a teknősre gondolsz - nekem nem jön be a kép -, akkor azt az ázsiai szerverre szánták (volna, ha lenne elég ázsiai a goldfarmereken kívül). :) De mivel vsz nem lesz ázsiai változat ...
  • Forolto
    Kerestem még a Bao-ról és ezttaláltam. :)

Pirates of the Cursed seas?WTF?lol
  • Forolto
    Ehhe van egy kép is fent pont a PotBS-ből.:P

Kinai Hajó
  • 0Fritz0
    Nem, nem szok.
    Kici, ócó hajó. :)
  • Forolto
    Nocsak...

Most néztem,aki tervezte a hajókat a PotBS-ben (23 hajó) annak volt egy hajója,ami nem került be a játékba.

S ez a: the Baochuan.Most megnéztem,egy baszottnagy kinai hajó.

Mondjuk nem lenne rossz ha poénból betennék.:P
  • Torzonborz
    helyes :)

ja népesség az van Kínában meg Indiában :P de itt egyre jobban kezd megcsappanni.
  • Snipa
    Egyebkent nepesseg boven van!
  • Snipa
    Tevedes ne essek en nem fogom szuneteltetni!!! :-)
    vazeg nem azert vartam ra 2 evet hogy 2 honap utan befejezzem! ;-)

• Torzonborz
    nna má' Te is . vazzdejó. :D az a baj hogy server merge kéne hogy legyen népesség de mire ezeknek eszükbe jut addigra már késő lesz.
  • 0Fritz0
    Általában csak néhány évig. :)
  • Snipa
    meddig lehet szuneteltetni 1 accot mielott delete?