Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forolto
Ugyanez a helyzet volt Caracasnál is,azt gondolták az angolok,hogy a spanyolok csak úgy engedik õket.Néhány óra alatt a PvP terület is eltünt.

Tegnap a francia flotta szétkergette Tortuga körûl a kalóz bandát.😊 Vicces volt nézni, hogy a lvl 35-40 szintes kalózok spriccelnek el vagy kerûlnek a pvp terület szélén. Én is ezt tettem volna mert 40+ francia dekkolt a terülten😊)

Tortuga ostroma:

Greenpeace rest in peace😊

Hunt:

PoBS: Morgen de Fumée - Le Lys-au-Crâne (www.lys-au-crane.net)

0Fritz0
#4260:
Bizony, azóta kergetnek a harkályok. 😊

#4261:
Nagy követelmény nincs, hiszen minket is felvettek. 😊
Van ventri, ott is lehet osztani az észt.

#4262:
Minimum Machine Spec:
*Windows® XP
*Pentium® IV 1.5 GHz or greater
*512 MB RAM
*DirectX 9 Compatible video card: NVidia® GeForce™ FX 5700, ATI® Radeon® 9600, or equivalent with 128 MB of texture memory
*DirectSound compatible audio hardware
*Broadband Internet connection
*16x DVD-ROM
*4 GB Hard Drive space

Recommended Machine Spec:
*Windows® XP/Vista
*Core Duo 2.0 GHz or greater
*1024 MB RAM
*DirectX 9 Compatible video card: NVidia® GeForce™ 6600, ATI® X850, or equivalent with 256 MB of texture memory
*DirectSound compatible audio hardware
*Broadband Internet connection
*16x DVD-ROM
*4 GB Hard Drive space

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Scotty99
Eszméletlen szép a víz. Mennyire nagy a gépigény? Mert ehhez a látványhoz vas is kell, gondolom nem kevés.

PS3 ID: ghost_hun

Nah pár nap és elkészül a kártyám, remélhetõleg jövõhéten már csatlakozhatok hozzátok!
Ahogy olvasom van valami magyar csapat! Mik a követelmények a csatlakozáshoz és csak itt tartjátok a kapcsolatot?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Kata
Á, a falábú quest! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

0Fritz0
A sok véres küzdelem meghozta gyümölcsét, íme az új hajóm! <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fritz Von...
LOL! Cartman!

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Kata
Nem akarod mégis leállítani magad? Nem én kezdtelek el fikázni, beszólogatni.

[/cserf][/fülünyúl]

LOL!

Nem akarsz mégis inkább kilépni? Oszt akko nem kell mindig megsértõdnöd, ha nem ért veled egyet valaki!
Torzonborz
FIGHT ! <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Kata
Kár, hogy a tiédbõl még egy apró darabot se láttunk.

[/cserf][/fülünyúl]

grat Kata! ;-)

Nekem átjött az IQ-d egy apró darabja!
Kata
ritka nagy bunkó vagy

[/cserf][/fülünyúl]

Forolto
Most ébredezel?Már este van!

NYelvtant nem nézni,most ébredezek .....<#idiota>

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Gyerekek ez a zászló vita szerintem tiszta lol.Most komolyan.Nem vitatkozni kell hanem szavazni ,akinek meg nem tetszenek , az + csinál pár használható ötletet a szavazásra és kész.Ezt a felesleges mûbalhés vitát tartsuk meg a politikusoknak a parlamentbe.Nagyon egy szerû ,hamár az okosok megszavazták a demokráciát ,akkor alkalmazzuk is többség dönt egység nyal,azt kb ennyi.
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Ice Age-ben egy rozmár karit kell indítani és a jégtáblákon süttetni a hasad naphosszat - minél nagyobb a jégtábla, annál több xp-t kapsz.

persze a napsütés hossza és intenzitása is bónuszt jelent, nyáron lehet grindelni orrvérzésig.
a.carkey
Mindegy. Most olvasom, hogy a NASA is csinál egy MMOt, és készül az Ice Age Online is. El sem tudom képzelni mit kell majd a két játékban csinálni? 😊

A medve nem játék.

Torzonborz
hajrá ne add fel ! kell a friss hús a darálóba 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

LSSAHPAUL
áh 😞 Ma kaptam egy emailt a game.co.uk-tól hogy nem tudják küldeni a gamét mert valami gáz van a visa kártyámmal. Bementem az otp-be és mondták hogy azért mert nem domború 😛
Szal most legalább 2 hét mire lesz ilyenem, mig megjön a game megint egy hét, addigra nektek már akkora hajótok lesz hogy ha majd mellétek megyek állandóan feltesztek mentõcsónaknak 😛

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Engem miért zavarnál? Az se zavar ha benn vagy az se ha kilépsz...
Én is csak tag vagyok benne!

Egyébként meg sok választásod volt! ;-) Van egy rakás guild.
És azt már tudjuk, hogy nem ragaszkodsz a hungarikumhoz... 😛
a.carkey
Nem mindegy? A név is mindegy végül is, és a zászló is!

A medve nem játék.

Torzonborz
hopp Kata ez nem Neked ment közvetlenül hanem általánosan szólt mindenkinek.

Torzonborz
komolyan nem hiszem el hogy szinte mindíg ugyanezek a problémák jönnek elõ ahol magyarok játszanak.
bakker aki akar csináljon vitorla/zászló terveket aztán kiteszzük 1 hszbe az összeset és szavazunk. amelyik a legtöbbet kapja az lesz és kész. nincs vita nincs nyekergés.

Kata
Már két napja készül a dizájnja, és van ismerõsöm, aki lekódolja html-be.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem sok választásom volt... De ha ennyire zavar, mindjárt kilépek.

[/cserf][/fülünyúl]

Torzonborz
estleg ha lennél szíves keresni vagy pár hsz-el a sajátod elött olvasni akkor már meg is lenne a válasz a trial kérdésre.
egyébként meg most indult a játék.

GAthersw
bump #4206, plz...

01110000 01110010 00110000

Tárhelyet tudok adni a honlapnak! ;-)
És én mondtam, hogy felteszem a dobozos verzió zenéit! Este már szedheti akinek kell...
Forolto
Skacok,még egy pár dolog:

-Kellene a klánnak egy honlap.Én sajna nemtok csinálni,akit ismerek a wow-ból és a wow-os klánomnak csinálta a honlapot az sablonnal dolgozik.
Ha senki semmi,akkor végsõ esetben szólhatok neki.

-Valaki említette,hogy dobozos verziója van és kapott zene cd-t.Esetleg feltehetné valahova a netre,hogy letölthessük,mert biztosan jó zenéket adtak ki rajta.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Abszolut igazad van! Ki kellene probalni.
Gondolom a guild is cserelheti ezeket.
Forolto
Én csak arra akarok kilyukadni,hogy ne becsüljük le a játék lehetõségét,egy próbát megér.

Forolto:

Azért egy felkelõ nap kicsit másképp látható a vitorlán, mint esetünkben egy szépen kidolgozott oroszlán vagy sárkány...
Forolto
S még egy zászlós dolog:Az igaz,hogy magyarok vagyunk,de a karakterünk,akiket irányítunk az spanyol,tehát a spanyol oldalon harcolunk,legyen spanyol lobogónk.Én a spanyol irányokat támogatom.

Forolto
Erre most egy ellenpélda.

Tegnap láttam egy felkelõ napos vitorlát,simán kivettem rajta mindent.A zászló az tényleg picit el fog mosódni,ezért mondjuk az elsõ lenne a jobb,de ezt a vitát szerintem le lehetne zárni egy gyors ventrin való megbeszélés után.

Katát is szívesen látnánk ott,hamár egyszer velünk játszik és egy klánban vagyuk és érdekelt a szavazásban.😊

Forolto
Sziasztok,

zászlókra csak azt szeretném mondani,hogy mindenkinek vannak jó gondolatai,ugyis szavazás után dõl el,melyiket használjuk.Én azt mondom,aki ezen vitázik az csináljon jobbat!
Kata vette a fáradságot és tervezett 2 zászlót,ami tényleg jól néz ki,emellett van Snipa magyar irányú törekvései,majd a többség eldönti,de ne vegyük el senkinek a kedvét attól,hogy most itt ezeket rágcsáljuk,akik semmit nem tettünk hozzá.Nekem személy szerint Kata 2.számú zászlója tetszik,talán túl kidolgozott,mennyire fog látszani a dolog,ha kicsit visszafogottabb kell akkor ott van az elsõ számú.Mondjuk ha ezt dönti el a társaság,akkor felkérhetnénk Katát,hogy egy vitorlát is dobjon össze nekünk,mert a kettõ együtt lenne az igazi.

Ma este hazamegyek és ventrin meg tudjuk vitatni a kérdést.Aki eddig nem jött fel,azt megkérném jöjjön,mert utána nincs problémázás,azt döntötte el aki fel is jött.

Más:

Trade mission.
Ezt csinálta már valaki?Megmondom egy FT karit is húzok és most arra gondoltam ezen missiokat is megcsinálom,de most itt mi a lényeg?Legyártom a cuccot,felveszem a missiot leszállítom és kapom a pénzt és a minimális reput?Vagy megkapom a cuccot?Vagy hogyvanez?

Ha ezek közül választani kéne nekem a Bocskai féle tetszik.
De ezt nem javasolnám, mint írtam egy rakás guildnek van oroszlános, sárkényos stb... motívuma. Szvsz egyedi kéne.
Kata,

Nahát, hol láttál Te fikázást??? lol Írtam, hogy részemrõl második terved jobb!
Egyébként 1 fikázásra emlékszem rendesen, mikor nem tetszett a guild név azt most mégis benne vagy!

Most megmagyarázom neked, hogy a felirat nem fog látszani rendesen... ;-) Sõt az sem, hogy az állat mit tart a kezében!

Igen, vannak részletes vitorla+zászló emblemek, amelyek részletei a játékban nem látszódnak! Ennyi... Pedig kurva jól néznek ki képen.
Ezért írtam, hogy módosítani kell mert elvesznek a részletek! Remélem nem kell tovább ragozni ezt.

Az hogy itt egyeseknek egy kettos kereszt "hungarizálás" már bocs de szerintem szánalmas dolog! Csak nálunk van ilyen. Meg hogy nem kell a "magyarságot" jelezni. Ugyanmár, azért van a játékban Danish Trade union, Irish Royal navy, Scottish mindegyik nemzeti jellegû jelképekkel... És van spanyoloknál a Velencei kereskedõk (olaszok), amelynek nevére nem emlékszem spanyolul! Szóval ez egyáltalán nem meglepõ és elutasított dolog mmo-ban fõleg nem piratesben! ;-) Csak nálunk van belõle mindig siránkozás... ;-)

De, elfogadom részemrõl ok, én a Kata féle 2es képre szavazok!
Fritz Von...
http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_c%C3%ADmer

Fritz Von...
Annyiban mondjuk utána lehet nézni dolgoknak, hogy milyen magyar zászlóink voltak a történelem folyamán. Akadnak ám olyanok is, amirõl elsõre meg nem mondja senki, hogy magyar.

http://www.geocities.com/zaszlok/hazateres/tortenel.html

Ez igaz mondjuk 😊
Részemrõl oké, eredetileg én is fordítva terveztem, mint ahogy lentebb írtam, szóval zászlót csináltam magamnak... Jó lesz a guildes vitorla nekem 😊

Fritz Von...
Csak a vitorlát sokkal jobban látni ingame.

Torzonborz
egy kis érdekesség :
Spanyol történelmi zászlók. Talán jól jön vkinek 😊

Ha már hungaricumot akartok rajzoljon valaki egy Unicumos palackot vagy törköjpáleszt, esetleg karikásostort 😊)

Kata vitorlái pofásak az meg, hogy a részletesség mennyire megy át majd kiderül bent. A koptatást meg egyéb hatásokat (pl. átlátszóság) meg nem kell mindig felhánytorgatni neki, írta, hogy nem állt neki szöszölni vele. Majd megcsinálja ha elfogadja a nép a terveket.
Én rád szavazok Kata 😊)
Bár én tudnék így rajzolni 😛

Amúgy szerintem inkább a zászlót kéne erõltetni, nem a vitorlát, mert elvileg az a guildes jelkép, a vitorla pedig talán inkább magára a hajóra jellemzõ, bár látni ellenpéldákat is... Mind1, ez mindenkinél ízlés dolga 😉

Fritz Von...
Ja. Franco idejébõl. 😊

LSSAHPAUL
egy eredeti spanyol zászló

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Kata
Egyébként vannak ugyanúgy részletgazdagabb, feliratos sail emblemek.

De mondom, nem kell az enyémeket elfogadni, csinálhat bárki mást, jobbat, én csak annyit hangsúlyoztam, hogy nem erõltetném a hungarizálást.

[/cserf][/fülünyúl]

Jockey
elmondom én is a véleményem ha nem gond:
Sztem hagyni kéne a magyaros motívumokat, kata mind2 zászlója tetszik bármelyik okés nekem.
Ha túl zsúfoltnak tûnik, akkor szerkesszünk rajta valamit de nekem tetszik az alap
Magyar zászlónak sok értelmét nem látom, azt sem értem miért kell hangsúlyzoni egy MMO_ban, hogy magyarok vagyunk. Miért akarjuk a amygírságot azonosítani 20 egycsapatba szervezõdött játékossal a külföldiek számára? Marhára semmi értelmét nem látom, nem az alapján fognak megítrlni minket, hanem hogy spanyol oldalon vagyunk és ez a Los kokvesztárdóresz klán. Ez lesz az agyában mindekinek, nem az, hogy magyarok.
+ sztem a magyar zászló színei kurvára nem passzolnak a spanyol szinekhez. Ha már magyar, akkor pl miért választott mindenki spanyolos nevet? miért nem magyar neveket választottatok?
Egyszó mit száz, sztem KATA féle zászlókkal kéne indulni kicsit esetleg javítva a láthatóságon és mondjuk legyen egy sötét barna színû alap vitorla vásznon. Az úgy ütõs lenne, mert az alap barna logóba van sárga piros, ezek jól összeillenek:-)
vélemények?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)