8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Torzonborz
    heh bakker tegnap ezt sutyiban felvetted ? :D
  • 0Fritz0
    A Navy-k alapfelszereltségébe tartozó kézi kamerával sikerült rögzíteni pár képkockát a kalimpálásunkról.
  • Burca
    Hm mexikoi na mind1 :P
  • Burca
    De az a csavo spanyolspanyol :P Legalabbis kurvara nem hajlando angolul beszelni. Emlekszem igy az elso port battlek egyikebe pl osszevissza cikazott nem am line-ba ment volna. nemtom hogy elte tul:) Orulok hogy ilyen embernek van :) Btw ensem vittem volna 5v24be :P
  • a.carkey
    Jaja. Övé az Invincible.
  • Burca
    Daniel Alvareznek is van 1st rateje (CEIO)
    Majd itt is lesznek jo arak sztem ha a sok siros abbahagyja ;-)
  • a.carkey
    Na kurva szar szerverre jöttünk. Ez most bebizonyosodott. Nevetséges ami itt economy és port battle/pvp szintjén megy.

A Bonnyn olyan árak vannak, mint 120k egy 4th rate, meg ilyenek. Ah ...
  • a.carkey
    Na fasza. Most olvasom, hogy az amerikai spanyoloknak van Invincijük és 2nd ratejük a Robertsen (tuti goldfarmerektől!), onlineok voltak a Havana battle alatt, és nem jöttek védeni ...
  • Torzonborz
    reward nem volt nagy szám de quest közben jó volt a loot. 30as szint körül meg elég kemény dió . kardozásnál még nekünk is az volt.
  • 0Fritz0
    Értem én, EQ2-ben most jobb a loot...
    Mondanám, hogy várunk vissza, de a mostani panaszáradatok mellet ez elég merész lenne. :)
  • a.carkey
    Mi volt a reward? Egy iron ingot? :)
  • a.carkey
    Buktuk Havanat ...
  • Torzonborz
    ja és most toltuk végig a questet amit betettek. qrva jó móka a végén van second rate is csak nem ellenségként . :D
  • Torzonborz
    nem egyszer hanem holnap ! bank kari miatt .
  • Fritz Von...
    1.2 patch lejött, látott és "győzött". Részemről ennyi a PoTBS-ről. Majd egyszer talán visszanézek, ha még egyáltalán lesz.
  • Fritz Von...
    Most már látom, milyen király is otthon ülni egész nap és telespammelni a fórumot. :DDD

• Cimbi
    Nem
  • a.carkey
    3an vagyunk bent. :)
  • a.carkey
    Próbáljatok bejönni. Pár perc múlva Charlstown battle. :)
    Még 5 perc, és jönnek az inviteok. Nem tudom hányan vannak a britek, de mi sem vagyunk többen. :)
  • probirka
    feltudtál menni? nekem is ez a problémám...
  • a.carkey
    A pénzt tényleg emelték. 833 db volt most a legnagyobb lootom.

A bubble viszont pocsékul néz ki, de poén ...
  • a.carkey
    És pont az Olinál növelték az újratöltést. Laza 37 sec lett, 31ről.

Szóval nem változott a cég amióta a ... közelben van. Egyet előre, kettőt hátra. Sebaj. Majd eltűnnek az előfizetők ...
  • a.carkey
    Megint elbaszták viszont a statisztikák kiírását. Csak a Harbor Masternél látszódik tisztán.
  • a.carkey
    Viszont visszaállították a hajók méretét osen és eltűnt jópár FLS baromság is a screenről. Nem néz ki rosszul így. Sokat változott múlt hét óta. De baszódjanak meg az ironwood nerf miatt. Atom rare volt, volt vagy 5 embernek, erre lecsökkentik, nevetséges ...
  • a.carkey
    Volt egy +40%-os ironwood structural outfittingem generalban, erre lett belőle +16% ...
  • Cimbi
    Nekem leszete a patchet és ugyanaz a verzió (1.1.71)maradt
  • 0Fritz0
    Képet a dógózó népnek. :)
  • a.carkey
    Bent vagyok. Roppant szokatlan így elsőre. :) Ezek a színek ...
  • a.carkey
    "Auction House: If you're not paying attention when you make an offer, it's easy to pay way too much. Now if you offer more than 5x the going price, more than 60% of your total cash, or more than 100,000 doubloons, a warning will be displayed. Seriously, though - pay attention."
  • Cimbi
    A Mordaunt akkor jó ha refiteled Reasoné de az 100 MoV így pedig . ki az a hü... aki megveszi?:)
    Mellékesen sztem ez az egész pennant beváltósdi egy b...ság inkább pénzt addnának mint hajót.
  • a.carkey
    Itt látjátok, hány óra is van éppen. Szóval mit jelent a 7.30a
  • a.carkey
    Lejött. De én csaltam, mert cheater vagyok. :) Még anno felpatcheltem a testbedet - javaslom mindenkinek nagy patchek előtt -, piggsek átcopy, és megspóroltam másfél órát. :)

Válaszom igen.

Minden szerver locked - kivétel a TB - és már 1.2esek.
  • a.carkey
    Minden Mordauntom elment, de ezt mondtam már neked ingame.
  • Burca
    The deployment window has been extended to 7.30am. We apologize for any inconvenience caused.

:)
    Amugy tolt nekem
  • Cimbi
    Ezt ugyanúgy nem fogják megvenni mint az Alexet, én pl egyet nem váltottam ki pedig van 120 royalom és nem is fogok venni ha kell akkor legyártom.
  • a.carkey
    Hoppá hoppá!

Fritz fog örülni! :)

"20 Royal Commendations now provide a Mastercraft Defiant instead of a Mordaunt."
  • Burca
    Sztem mehetunk moziba ;-)
  • Blondy
    elbasztam sorry

6:30am PST = 15:30pm nekünk. bő egy óra még...

PST+9 vagyunk.
  • Blondy
    On Tuesday morning, March 18th from 1:30a to 3:30a [edit: 6.30a] Pacific Time, Pirates of the Burning Sea game servers will be unavailable while we move Build 1.2.67.0 from Testbed to Live.

6:30am PST = 17:30pm nekünk. mehetek moziba :(
  • Cimbi
    Diegó neked jön a patch?