8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#5198 heh bakker tegnap ezt sutyiban felvetted ? :D -
#5197 A Navy-k alapfelszereltségébe tartozó kézi kamerával sikerült rögzíteni pár képkockát a kalimpálásunkról. -
Burca #5196 Hm mexikoi na mind1 :P -
Burca #5195 De az a csavo spanyolspanyol :P Legalabbis kurvara nem hajlando angolul beszelni. Emlekszem igy az elso port battlek egyikebe pl osszevissza cikazott nem am line-ba ment volna. nemtom hogy elte tul:) Orulok hogy ilyen embernek van :) Btw ensem vittem volna 5v24be :P -
#5194 Jaja. Övé az Invincible. -
Burca #5193 Daniel Alvareznek is van 1st rateje (CEIO)
Majd itt is lesznek jo arak sztem ha a sok siros abbahagyja ;-) -
#5192 Na kurva szar szerverre jöttünk. Ez most bebizonyosodott. Nevetséges ami itt economy és port battle/pvp szintjén megy.
A Bonnyn olyan árak vannak, mint 120k egy 4th rate, meg ilyenek. Ah ... -
#5191 Na fasza. Most olvasom, hogy az amerikai spanyoloknak van Invincijük és 2nd ratejük a Robertsen (tuti goldfarmerektől!), onlineok voltak a Havana battle alatt, és nem jöttek védeni ... -
#5190 reward nem volt nagy szám de quest közben jó volt a loot. 30as szint körül meg elég kemény dió . kardozásnál még nekünk is az volt. -
#5189 Értem én, EQ2-ben most jobb a loot...
Mondanám, hogy várunk vissza, de a mostani panaszáradatok mellet ez elég merész lenne. :) -
#5188 Mi volt a reward? Egy iron ingot? :) -
#5187 Buktuk Havanat ... -
#5186 ja és most toltuk végig a questet amit betettek. qrva jó móka a végén van second rate is csak nem ellenségként . :D -
#5185 nem egyszer hanem holnap ! bank kari miatt . -
#5184 1.2 patch lejött, látott és "győzött". Részemről ennyi a PoTBS-ről. Majd egyszer talán visszanézek, ha még egyáltalán lesz. -
#5183 Most már látom, milyen király is otthon ülni egész nap és telespammelni a fórumot. :DDD
-
Cimbi #5182 Nem
-
#5181 3an vagyunk bent. :)
-
#5180 Próbáljatok bejönni. Pár perc múlva Charlstown battle. :)
Még 5 perc, és jönnek az inviteok. Nem tudom hányan vannak a britek, de mi sem vagyunk többen. :) -
probirka #5179 feltudtál menni? nekem is ez a problémám... -
#5178 A pénzt tényleg emelték. 833 db volt most a legnagyobb lootom.
A bubble viszont pocsékul néz ki, de poén ... -
#5177 És pont az Olinál növelték az újratöltést. Laza 37 sec lett, 31ről.
Szóval nem változott a cég amióta a ... közelben van. Egyet előre, kettőt hátra. Sebaj. Majd eltűnnek az előfizetők ... -
#5176 Megint elbaszták viszont a statisztikák kiírását. Csak a Harbor Masternél látszódik tisztán. -
#5175 Viszont visszaállították a hajók méretét osen és eltűnt jópár FLS baromság is a screenről. Nem néz ki rosszul így. Sokat változott múlt hét óta. De baszódjanak meg az ironwood nerf miatt. Atom rare volt, volt vagy 5 embernek, erre lecsökkentik, nevetséges ... -
#5174 Volt egy +40%-os ironwood structural outfittingem generalban, erre lett belőle +16% ... -
Cimbi #5173 Nekem leszete a patchet és ugyanaz a verzió (1.1.71)maradt -
#5172 Képet a dógózó népnek. :) -
#5171 Bent vagyok. Roppant szokatlan így elsőre. :) Ezek a színek ... -
#5170 "Auction House: If you're not paying attention when you make an offer, it's easy to pay way too much. Now if you offer more than 5x the going price, more than 60% of your total cash, or more than 100,000 doubloons, a warning will be displayed. Seriously, though - pay attention." -
Cimbi #5169 A Mordaunt akkor jó ha refiteled Reasoné de az 100 MoV így pedig . ki az a hü... aki megveszi?:)
Mellékesen sztem ez az egész pennant beváltósdi egy b...ság inkább pénzt addnának mint hajót. -
#5168 Itt látjátok, hány óra is van éppen. Szóval mit jelent a 7.30a -
#5167 Lejött. De én csaltam, mert cheater vagyok. :) Még anno felpatcheltem a testbedet - javaslom mindenkinek nagy patchek előtt -, piggsek átcopy, és megspóroltam másfél órát. :)
Válaszom igen.
Minden szerver locked - kivétel a TB - és már 1.2esek. -
#5166 Minden Mordauntom elment, de ezt mondtam már neked ingame. -
Burca #5165 The deployment window has been extended to 7.30am. We apologize for any inconvenience caused.
:)
Amugy tolt nekem -
Cimbi #5164 Ezt ugyanúgy nem fogják megvenni mint az Alexet, én pl egyet nem váltottam ki pedig van 120 royalom és nem is fogok venni ha kell akkor legyártom. -
#5163 Hoppá hoppá!
Fritz fog örülni! :)
"20 Royal Commendations now provide a Mastercraft Defiant instead of a Mordaunt." -
Burca #5162 Sztem mehetunk moziba ;-) -
Blondy #5161 elbasztam sorry
6:30am PST = 15:30pm nekünk. bő egy óra még...
PST+9 vagyunk. -
Blondy #5160 On Tuesday morning, March 18th from 1:30a to 3:30a [edit: 6.30a] Pacific Time, Pirates of the Burning Sea game servers will be unavailable while we move Build 1.2.67.0 from Testbed to Live.
6:30am PST = 17:30pm nekünk. mehetek moziba :( -
Cimbi #5159 Diegó neked jön a patch?