Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hiszem hogy nagyon ki szoktak rakni embereket plane hogy kb senki se aktiv Los Conqbol 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Sziasztok,

Tegnap sikerült észre vennem, hogy 9.-én kaptam 14 napot ajándékba...Háát...kb 20 percet lógtam bent. A kérdésem az, hogy a Los Conquistadores megszûnt, vagy csak mint inaktív tag, ki lettem rakva?
http://www.burningsea.com/forums/showthread.php?t=42708

Hm ki az a marokmarcsa?😊))

Lera,Dynn,Zulgron

Fritz Von...
Abandoned..

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Nemsokára jön az új rész, Pirates - City of abandonded ships címmel. Elvileg mindent átdolgoztak, és elég ígéretesnek tûnik!

Fritz Von...
Errõl jut eszembe Bandras. Ha jót akarsz röhögni, kérdezd majd meg az öcsédet, hogy ki a magasabb. Te, vagy õ? 😊))

Okés.Fával nem próbálkoztál még?Ha nem próbáld ki egyszer és utána nem tudod majd abbahagyni 😄.

meretarany: 1:225
ja, most warhammer online a fõ játék...csak órás sorok vannak és közben megy egy kis pirates.

Szal most potbs nem elsz egy jó darabig.
hali,

a modellem mûanyag... a meretaranyt nem tudom most megmondani meloba vagyok, de majd otthon lecsekkolom😊

Bandras: ahelyett, hogy jonnel potbs-be inkabb szabad idodben a regi pirates-el bohockodsz? ejjj, latom sikerult vegre elinnod az eszed! 😊
no para, en is uton vagyok! hamarosan talalkozunk az eszetlenek felhotlen tengeren! ;-)
Kata
Na srácok, milyen lett a játék tavasz óta?

[/cserf][/fülünyúl]

ja ezt elfelejtettem irni, mi 3 hajót vesztettünk, 1 1st rate-t (Prince) meg egy HH-t meg egy Defiance-t.
A hajnali 5ös West End PB most ért véget, gyönyörû teljesítmény volt spanyol oldalrol, 1db francia logott meg 23-at Davy Joneshoz küldtünk... Heavy group volt spanyol oldalt, 6db 1st rate (5invi, 1prince) a 2nd rateket nem szamoltam ossze de abbol volt vagy 4-5 szintén, meg josok 3rd rate, meg 1 csapatnyi Herc MC.
A békáknál nagy összevisszaság volt, olyan volt mint az agyaggalamblövészeten, na de mindenesetre én élveztem 😊 Najo viszont most dõlök lefele mert bekéne mászni elõadásra ma még. Joccakát emberek.
Régebbrõl megpróbálhatnád a sea dogs 1-2-t.

nekem speciel az 1 jobban bejött...bár az is igaz, hogy az már elég régi darab.

A 2 nagyon szépen néz ki, a játékmenet is ok..de valahogy nekem nem volt az igazi.

A pirates újabb kiadása (pár évvel ezelõtti) meg nem rossz, de egy kicsit furira vették benne a figurát...elég könnyed kis játék lett...azért el lehet vele szórakozni pár órát..nekem még mindig fent van a gépemen és ha nagyon nincs mit csinálnom akkor eljátszogatok vele 1-2 órát.
A sid meier's pirates nem valami meggyõzõ a videók alapján. Pirates of the Caribbean volt az amivel játszottam. Nekem egyépként jobban tetszenek ezek az rpg alapú játékok.
sid meier's pirates!😊)
Szia!

Mekkora méretarány?Fa vagy mûanyag?

Üdv

Ja ami a lényeg, a hajocsata realtime fog zajlani, tehát nem egy calculator fogja kidobni a csata végeredményét mint eddig...
u.i.: helyesirasomert elnezest, csak gepelek itt faradtan, ekezetek nelkul 😛
Pirates of the Caribbean -ra vagy ennek a második részére a Age of pirates: Caribbean Tales-ra gondolsz. Amugy van ilyen ecos játék mint a port royale, amugy ajánlom figyelmedbe az Empire: Total War-t ami most fog kijonni fél éven belul, tehat olyan 2009 februarjaban, ami rendes Total War-os strategia lesz, de lesz benne hajocsata, ilyen max 20 hajos flottad lehet, tehat az 40 hajo egyszerre max, es a 18.szazadban fog jatszodni a jatek. Bevallom enis erre a jatekra varok mar nagyon regota ;]
Nem ismertek pár olyan játékot ami ilyen stílusú. Szeretem az ilyen kalózos játékot de nincs sok. Nem feltétlenül rpg-re gondolok hanem olyanra ahol szabadon lehet hajózni kalózkodni küldetéseket csinálni stb. Van egy játék csak nem tom a nevét. De abban meg a fõ küldetésen kívül unalmas volt. De azért változatos volt, pl elkisérhettél kereskedõket, cuccokal kereskedhettél stb. Sajan pont kalózkodni nem lehetett.
Porgessuk bar lehet ma este nem leszek, mert elkoltok egy havidijat valahol ;-)

Lera,Dynn,Zulgron

Hehe AFK ztam jah mert vegre megjott a HMS Victory modellem es mikozben vartam leora hogy valaszoljon tud csinalni beamet vagy sem elkezdtem osszerakni meg festeni a modellt 😊

nagyon vagany modell... es sikerult raebredtem hogy milyen borzasztoan tudok festeni 😊) ejfelre eljutottam a modell korulbelul 10% -ra es jelenleg kesz idegroncs vagyok! 😊)) kezdem ugy erezni, hogy a kotelzetet majd a sajat nyakamra fogom tekerni!

egyebkent a 6ik lsb-hez marcsak a beamek kellenek...
elvileg a hempek, meg 1-2 dolog megvan 7ikhez csak az iron cuccok kurva dragak es nem akarom elkolteni penzt ami megvan a klikkre... inkabb azon felul koltok cuccokra! este lenyomhatnank orleansot hamar megvan es jo kis penz! abbol tellik megint iron cuccokra! 😊
Enis igy vagyok vele, 3,5k huf abszolute nemsok érte vagy mennyi is ez? 15 dollar? mennyi a dollar kb 180huf? az meg 2700huf... tehat ha igy elmesz egy este berugni igenyesen akkor annyi siman elmegy, meg a legputtobb helyen is (ahova jomagam is eloszeretettel jarok) ahogy az igenmuvelt kollegam Burca kijelentette ;]

u.i.: Carkey OMFG! irjal mar ram plsplsplspsplspls ;] (Janet el Moro)
Hat ilyenek az mmok es ha bejon az adott jatek nem hiszem tul sok lenne az a havidij. Elmesz szorakozni es egy este elkoltesz ennyit ha nem tobbet.

Lera,Dynn,Zulgron

Jose beszeljuk mar meg mi kell neked mert mindig csak afkzol de szivesen segitenek 😊
En 13 bundlenal tartok es mar csak olvasztas kell. Leo tud neked large beamet csinalni stb stb csak ne afkzz mar egesz este bent 😄

Lera,Dynn,Zulgron

Ez akkora szívás. Videórol tetszik a játék és most kipróbálom a 14-napos ingyen verziót. De a játékot nem veszem meg mert havonta kell vizetni. Mért van az hogy minden jó mmo-ért havonta kell fizetni. (wow, , age of conan) Ha nem kellene havonta fizetni akkor százas hogy megvenném. Ilyenkor sajnálom az ilyen játékotkat.😞 Jólvan kisírtam magam alig várom hogy kipróbáljam a 14 napos verziót. 😄
carkey, milyen néven játszol? rádtellelnék ma estefele
a.carkey
Ezért is szar ez az egész. 2 1 durás (1 darab) Invincible, 1 dura prince és HMCF.

Semmi rizikó nincs benne nekik. Ha szorul, max "elfut". A skillek õket támogatják, már az sem számít, ha elfogott hajóval mennek a tengeren, mert nem azonnal támadható. Mivel a pénzloot csapatban szinte zéró és a jó küldikhez csapat kell, így alapból sokat érnek azzal, hogy lootban viszont jók.

Ehhez hozzájön a gazdasági bónusz (ha elfoglalják a kikötõiket, hogy egy klasszikust idézzek: "Na és?"), és a pvp azon része, ahol 1 durás elfoglalt hajókkal max az outfittinget szopják be, míg más millákat is. 😞

Van egy caracasi küldi, ami ugyan lehet, hogy full spanyol only, de ahol - mint korábban - egy 104 ágyúst kell kilõni. Nem tudom fixelték-e, de az Invincible bizony nem volt mission sem minor ...

És így tovább!

A medve nem játék.

Torzonborz
ez inkább szánalmas mint vicces. de nem a srác tehet róla hanem fls. ehh bazz . 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hat eleg jo cuccai vannak az embernek 😛 Eleg szar hogy meg sem kellett tobbsegeert dolgoznia 😊
Mondjuk a speed fittes pirate hercules az epic fail sztem 😛

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Emiatt ...

A medve nem játék.

a.carkey
A fõ buzi francia, aki fórumképen is olyan, mint egy emos homo, na az abbahagyta. 😄

A medve nem játék.

Antigua: 7am-7pm PST (3pm-3am GMT)

Egyebkent szerintem ez meglehetosen jo europaiaknak, mig az amiknak mar nem biztos...
a.carkey
Ok, akkor ezt is megváltoztatták. Megkapta az Antigua. Mitõl jött ez a hülyeség? Az elsõ 1.8 infokban még az volt amit írtam. Biztos ugyanezek tettek több csatát is ua idõpontra.

Mellesleg így ez még jobb, mert pont az az idõszak, ami pl. Josenak is jó. Delután 12tõl 24 óráig. (Ezek ugye a kezdési idõpontok.)

A medve nem játék.

Antigua: 7am-7pm PST (3pm-3am GMT)
Roberts: 3am-3pm PST (11am-11pm GMT)

Sztem is majdnem jobb is az Antiguas beosztas

Lera,Dynn,Zulgron

hanyan szoktunk online lenni 15 orakor?

Nekem inkabb ugy tunik az europaiak 17-18 korul lepnek fel es kb ejfelig vannak! Ez ram is igaz vagy 18 korul vagy 20 korul loginolok be.

Miert is lenne jo nekunk egy 15 oras pb?
Jockey
lol

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

a.carkey
Lehet, hogy vissza kéne menni a Robertsre? Ott 15 órától hajnali 3ig van csata ... 😄 (Na ezt nem hittem volna!)

A medve nem játék.

a.carkey
18 óra 30 percre qurták át az újítás miatt Nassaut, amikor a legkevesebb spanyol van online. 😄 Gyönyörû!

A medve nem játék.

a.carkey
😞

Eddig 1x vittem el a Valiantot, túlélte, mondjuk nem õ vezette.

A medve nem játék.

Nem pont igy kepzeltem el de mar megertem miert olyan amilyen 😛 Legutobb megprobalt megint egy csatat vezetni csak 4-5 2nd rateunk veszett oda koztuk az enyemnek is 1 duraja 😛

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
a.carkey
Pont 1 hete nem voltam fent és nem hiányzik. Szerintem ennek a gaménak vége, de csodák is történhetnek, bár nem fognak, látva az 1.8at.

A medve nem játék.

Hali!

Jah , az L12 az elég sovány ,Legutóbb amikor kaptam buddy-keyt nem is használtam ki a két hetemet mert alíg volt fenn valaki, pvp-zni L12 vel + nem lehet..:-(( kár
a.carkey
Kulcsigénylés és minden egyéb további info, teendõ

Ha valaki felbátorodna, annak javaslom az Antiguát, ami talán még balanszos szerver, bár tök mindegy, mert lassan minden szerver kb. egyforma lesz. EU szervernek a Roberts van számontartva, de sajna az is Amerikából fut, úgyhogy semmivel sem jobb ott nyomni, mint máshol.

Nemzetnek meg bármi jó. Hivatalosan spanyol oldalon van pár magyar, de szerintem van francián, briten és legfõképp kalózon.

A medve nem játék.

a.carkey
Hehe. 14 napos trial. Heavy szerverek, de L12 a max. Nem írigylem õket. 😊 Viszont külön öröm ez a kínai goldspammereknek. Új husi! 😄

A medve nem játék.

Most kezdtek a reklamozast meg 14 napos trialt szoval...
Igen, kicsit elkestek 😛 sztem 1 heten belul kiderul

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
hmm utoljára amikor bent voltam Antigua-n végig moderate volt mind a 4 nemzet. hmmm.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Akkor ennek ennyi?

A medve nem játék.