Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ez az elobbi üzenet nekem szolt carkey, akkor csak, hogy tudd: ezen a héten én nem leszek, mert még nincs lakásom Pesten, aztán még ezt a hetet végigcsövezem ismerõsöknél, akiknél nincs normális net. Ja és olyan helyre alapbol nem költözök be hosszútávra ahol nincs net ;>
A medve nem játék.
Lera,Dynn,Zulgron
Jelenleg össze-vissza, mert pesten tanulok, csak még nincs hol laknom, aztán pár ismerõsnél csövezek albérletben ott meg nincs net, csak ilyen t mobilos mobil net, de jövõhéten már elvileg lesz vagy albérletem vagy kolim, amugymeg többnyire estefele oráim miatt, csütörtökön, pénteken, szombaton, vasárnap meg délelött is megy
Contact Caballeros de Atlantis-> Don Hernando Jose
Magyar guildnek ott a Los Conquistadores. Mikor játszol? Este, du, reggel?
A medve nem játék.
Namost en a D'Haran Empire-ben vagyok, ami jo kis guild meg minden, de itt tobbnyire amerikaiak vannak, akik akkor kezdenek el jatszani mikor en megyek aludni, es igy mocskosul unalmas a jatek... tudtok valami csak europai guildet itt Antiguan spanyol oldalt? Illetve ti melyikben vagytok?
es barki johet kerdezhet, kerhet es segitunk! ;-)
nemcsak hajnalban buktunk csatat, campache-t is normal idoben vesztettuk el...
A society az más. Van pár magyar, aki nem tud angolul, abbahagyja, ha nincs magyar. Ha õket is cserbenhagyja az ember, akkor maradsz te, és esetleg én, és kész. Ha õk is kiszállnak, akkor átmegyek, ha még leszek. Nagyon nem látom értelmét az egésznek. Fasznak fizessen az ember, ha ami felépül és megvédik nappal, az bukta hajnalban.
De leírom újból: a franciáknak is lesz lyuk a védelmükben és akkor baszhatják és kezdhetik a sírást.
Egy majom francia megpróbált felvilágosítani, hogy õk is sokáig light voltak és úgy is mûködött a dolog. Igen ám, de akkor mindenki light volt, amikor meg nem, akkor a britek "nightflipelték" õket keményen. 😄
A medve nem játék.
mikor mondtad hogy csak a pvp miatt nem erdemes atmenni egy masik societybe abszolut nem volt igazad! es ennek ez volt az ara!
kizarolag a pvp miatt mentunk at mas societybe! semmi masert, es meg is van az eredmenye os pvp-n altalaban gyozunk barki ellen...
megvan a jol bejaratott embereink egybol society chaten osszetoborozzuk egymast, join ventri es megbeszelve ki mit es hogyan...
mig egy random teamben mindenki a sajat otlete alapjan harcol aminek semmi ertelme max egy hasonlo random team ellen van esely!
mondtam tobbszor ne bohockodjatok egy 3 fos estenket 2 online emberkes societyben! abbol nem lesz 6 fos group abbol nem lesz osszeszokott pvp team etc...
Talán majd a STO vagy a SGW. Nem tudom, de tuti, hogy nem vágok bele újba, max régibe. 😊
A medve nem játék.
úgy is most lesz start 18án..:p
persze csak ha szereted pvp-t,mert az arról szól semmi másról..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Annyira felment a pumpa mikor egy köcsög francia off fórumon benyögte tegnap, hogy ez egy US szerver, minek jöttünk ide, ha nem tetszik, hogy Campecheben nem tudunk kiállítani max. squadot. Én meg visszanyögtem, hogy azért, mert a US playerek szétkúrták a játékunkat a Robertsen azért, de megnyugtattam, hogy nektek is lesz lyuk amit majd betömnek a britek és baszhatjátok az economic portjaitokat.
De kb. jó a meglátásod. Az a baj, hogy nincs normális MMO jelenleg. Most is inkább a mercenariesal szórakozom, mint itt bohóckodjak a semmiért. Erõsen gondolkodom az SWGn még egy hónapra, de megõrülök, ha látom mi lett belõle ... 😞
A medve nem játék.
azaz adtatok egy a szarnak egy pofont, annyi kivétellel, hogy amiko vagytok legalább 6 fõvel ki tudtok állni groupolni..
Fogynak, fogynak. 😄
A medve nem játék.
* És persze a helyükre azonnal meg hívna a system két új játékost akinek van sansza hgoy bekerüljön, de azokat már nem lehetne kiszavazni.
A medve nem játék.
De minden csak látszólagos. Bármekkora a pofájuk is most a franciáknak, még egy hónap, és ugyanúgy fognak járni mint mi, csak majd a britek és a kalózok fogják õket lehetetlen idõpontban basztatni. Akkor õk is kiszállnak és abbahagyják. Ja, és nem tudom honnan képzelik, hogy egy ilyen szarul kezelt játék helyett majd tõlük nem megy el a fele a Warhammerbe bohóckodni, csak a spanyoloktól ...
Mondom, ha balanceot akarnak a hadjáratokban, akkor kérem az invitenak úgy kéne kinéznie, hogy:
meghívunk a támadóktól 3 játékost, 3at a védõktõl. Ha mindenki elfogadta, akkor a következõ körben 4et-4et. Ha mindenki elfogadta akkor 3-3 a következõ körben. Ha bárhol megszakad ez a lánc, nem töltik fel a playerekkel a helyeket, megáll az invite. Vsz elõnyben lesz a támadó fél, ami így fair is, de nem lesz 24 vs 13as battle, ahol a védõk nem igazán vállalnak be semmit. Mindezt 70 percel a csata elõtt, hogy a várakozás miatt mindenki bekerüljön (3-4-3-4-3-4-3). Ha csak 5 percet is várunk, hogy valaki elfogadja is bõven kijön. Ha megvan a 24, azonnal planning fázis, ahol 2 játékost ki lehet szavazni, ha pl. a baromja L11ként bejött egy Bermudaval (Voting kick). Aztán innentõl 10 perc és következhet a csata és kb. ki van balancolva a hadjárat rész. Senki sem jut elõnyhöz egy light nation ellen és simán vállalható hosszútávon és kezelhetõ is ... (Ezt leírtam fórumon is a concept/pb invite résznél.)
Aztán ha sok ideje van az FLSnek akkor megcsinálhatja bónusznak (nem nagy meló), hogy pl. tudsz jelentkezni a rebel agent/commander figuránál egy registryre, ahol felkerül a neved, klasszod és a szinted. Amikor jönnek az inviteok, innen hív mondjuk két embert és egyet kintrõl hogy legyen sansza annak is, aki pl. nincs feliratkozva, mert elfelejtette, vagy nem tudta, hogy hazaér-e csatára. Ezt csak a nationöd látja. Így kb. lehetne tudni kik azok akik állandóan mennének csatába adott idõpontba és lehetne látni mennyi ember várható online egy-egy csatára. Leszarni, hogy esetleg egy full guild, annál jobb, mert itt a játék túlélésérõl van szó.
Aztán sokan sírnak, hogy pl. PBbe nem tudnak low levelként jönni. Nos, olyan városok, mint Bartica, Campeche, Sisal, Nassau, Grenville stbbe lenne egy hajó méret limit, hogy pl. ezekbe a PBkbe csak large hajókkal lehetne jönni. Ez vonatkozna Guayana, New Spain és Florida összes kikötõjére (Cayot simán áttenném az Antillákra ahol a bétában is volt ...). Ezekben a "kezdõ városokban" lévõ csatákba, minden 2. alkalomal csak L21 és L40 közötti játékosokat engednék be. A többi részen ami nem az Antillák, ott max huge lehetne a hajómértet (New Granade, Louisiana, stb, és az Antillákon meg ami belefér. Kurvára meg lenne az RvR balance és mindenki tényleg szórakozhatna. (Na ezt is megpróbáltam leírni, de a köcsög winfos közbeszólt - simán befagyott -, szóval ezt mégegyszer be kéne tenni javaslatnak, de én mégegyszer ezt át nem írom angolra.)
És persze az is alap, hogy 6vs6 lehessen a max. Az tökéletes volt, szóval vissza ez az új buta ötlet.
Aztán ha nem akarná az FLS, hogy ennyi legyen a felesleges grind a pontokért, akkor valahogy át kéne alakítani egy kicsit a kikötõk körüli pontszerzést is.
És persze meg kéne szüntetni a nagyhajókért való farmot (JOMT és társai), így én simán visszahozatnám a bétában tökéletes 2500 db/kereskedelmi és kalózhajó, 1500 db/navy pénz dropot + ugye a loot megerõsítve, vagy kivenném a gecibe a bundlekat, bár az inkább maradjon, nehogy 1 hónapos vérpistike is Invinciblevel furikázzon. De nekem az is megfelel, hogy inkább több idõ legyen összerakni, mint amennyi pénzbe kerül. Legyen 1 milla, de 3-4 hónap ténylegesen, míg megépül egy. Kb. reális is lenne. Szóval mindenképpen megszüntetném, hogy ha vki fellép, akkor az 1 óra alatt se õrüljön bele a pénzszerzésbe és ezzel menjen el a napi 3-4 óra játékidejébõl 1.5 óra. Kb.
A medve nem játék.
olvastam egy hozzazsolast egy franciatol, RL el kapcsolatban...
Hogy nemcsak a 6v6 os pvp-t kene tolni 1000L hanem a nemzetet gyozelemhez segiteni.
Ez egy eleg eros kritika volt... 😊
Lera,Dynn,Zulgron
Lera,Dynn,Zulgron
Diego you can't be serious ... 😛
Lera,Dynn,Zulgron
boardban lenyomtak mindenkit vagy mi? 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Lera,Dynn,Zulgron
A medve nem játék.
Do missions! 😄
Ha nyomjátok a Fortalezzat vagy Caracast, és onlány vagyok, szóljatok pls, mert pl. ez eddig kimaradt.
Viszont van egy jó kis Royal Consort titlem, mint Fülöp hercegnek. 😄
A medve nem játék.
Amugy megutkoztunk OMGvel miutan elmentel, eloszor kilottunk 3at aztan masodjara sajna csak 2ot ok meg rageboardoltak minket... asszem kicsit formaba kell hoznom a kardozasom meg kene Fortelanza gear 😊
Lera,Dynn,Zulgron
eloszor is, mikor elkezdtunk pvp zni Renegade Legioval akkor 1800 ponton volt meg greenville, ami azt jelenti ket 8 v. 12 francia npc flottat elkapva felnyomtuk volna 3000 fole! innentol kezdve ott nyomhattuk volna pvp-t franciak elln!
fun is meglett volna meg hasznos is lett volna a spanyoloknak!
most vazeg betettek havanat! mit csinalnak az amerikai spanyolok???
Jó kis skill ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Lera,Dynn,Zulgron
Lera,Dynn,Zulgron
Viszont azért Maracaiboban van két küldi, ami nyomasztó: egyedül boardolj be 8 hajót. 😄
A medve nem játék.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
akkor azzal foglalkoztak volna, hogy megvedjek...