Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
De nem nyúltak most hozzá?

A medve nem játék.

jah hat az amerikai spanyolok elbuktak a csatat...

PB idok antiguan ha jol emlekszem a mi idonkben este 5tol reggel 5ig vannak...
a.carkey
Gyönyörû, látom befenyítették a britek Havanát és nagyon nyomulnak minden fronton. 😊

Mennyivel tolódtak el a PB idõk?

A medve nem játék.

-Any plans for an expansion?

-In discussion.

Tessék 😊

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Az sem most volt ...

A medve nem játék.

Hat... 1.6ra igertek skirmish systemet is ... 😄 meg ugye jatekosok altal iranyitott portokat stb

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Nem tom. Egy berendezhetõ hajóbelsõnek, haciendanak, ahogy ígérték, azért örülnék ...

A medve nem játék.

Kene ?😊
Ha lesz is nem mostanaba. AvCom atalakitas porog meg csomo rancfelvarras raadasul nem valami nagy a jatekosallomany szoval nemtom. En olyn kiegnek orulnek ami megnoveli a mapet valahogy es osszevonja az osszes jatekost 1 serverre 😛

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Höhö. 😄
Lesz ehhez kieg szerintetek?

A medve nem játék.

ausztraloknak. raadasul mindenki kapott meg1 transfert most.

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Mi ez a szerver, hogy "Defiant"? 😊

A medve nem játék.

mi Antiguan toljuk!

btw gondolom akad magyar mindegyik szerveren...
milyen szerveren vannak a kik? csak úgy kiváncsiságféleségbõl.

aut viam inveniam aut faciam

ez azt jelenti, hogy mindketten tobbszoros milliomosok lettetek... :-)))

Jaja durvas volt kar hogy Leo 2nd rateje es az en 1st ratem is elsullyed 😛

Lera,Dynn,Zulgron

csak erdekessegnek akit erdekel egy epic battle:

Puerta de Plata (nov 12)

Brits: 23
1st - 7
2nd - 2
Cour - 1
3rd - 2
MCH - 6
HH - 3
Reason - 2
sunk: 23

Dons: 23 (3 magyar 😊 )
1st - 3 (4 counting the disconnect just before impact)
2nd - 8
3rd - 2
MCH - 7
HH - 2
Reason - 1
sunk: 8

video:
http://www.divshare.com/download/5798716-e0f

Leo, Lera, En! 😊
Pluskast
Szerintem Snipa biztosan 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kata
Sziasztok, ki játszik még aktívan?

[/cserf][/fülünyúl]

launchpadot köszi. ezzel télleg jó volt.
a játék pedig: nekem tetszik!

gondoltam benézem a trialt. de két napja csak update-el.... eddig izgi.

Megyunk hat! 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Burca,
greenvilbe akarunk(RL) menni? gondolom cda megint nem akar...
Milyen jatektechnikai problemak zavartak teged ?😊

Nem tudom. Sokan visszaternek mindenfelol. Most hogy mi vagyunk nyeresbe sok spanyolt latok nincs ok a tobbi nemzet letszamara sem. Mindig talalni 6fos csapatot akivel meg lehet utkozni.

Lera,Dynn,Zulgron

Köszi szépen!
Vannak még játéktechnikai problémák? Milyen ütemben fogynak a játékosok?

Majd feltoltom valahova a soundtracket asszem megvan meg valahol aztan kikeresed 😛

En visszaneztem nyar vegen es nem bantam meg de ez izles kerdese de most jol elvagyunk. Kozben koltoztunk egyet Antiguara ugyan meg ugye magyar guild az mar nincs de nagyon jokat pvpzunk. Tegnap este peldaul volt egy durva csata Puerto Cabezasert az angolokkal. Ok buktak 5 1st ratet meg 2 2ndot meg meg hasonlok. Mi pedig 1 1st ratet 6-7 2nd ratet stb😊 eleg nagy verfurdo volt de vegul megvedtuk a varost. Vegre megvan az amit mindig is szerettunk volna, van 1-2 nagyon jo fleetcommander szoval ha ok online vannak akkor nagyon elvezetes csatakat vivunk.

Lera,Dynn,Zulgron

Barilla, Villa Hermosa, Campeche vagy Sisalban van egy vonós emberke a dokkok után, lenne valaki olyan kedves és kiszedné nekem az általa játszott nótát?

Március óta nem játszottam a játékkal, de azt a dallamot nem tudom kiverni a fejembõl, annyira tetszett😊

Szívesen visszanéznék amúgy a játékba, csak nem tudom érdemes-e😞

Azért még meg kell venni hiába töltötted le az ingyenes trialt.

Az elõfizetési díj meg sztem nem igazán sok szal nemtom, hogy jön ki a 80 dolcsi...lehet havi fizetést is választani...vagy mikor még én játszottam lehetett.
Köszi a tanácsokat! Néztem az elõfizetési rendszert, a havidíjon felül kiszámlázna 40 dolcsit a játékért, ezt nem értem, hiszen a 14 napos ingyen reg alatt letöltöttem. 80 dolcsira jönne ki a beugró.

NPC fightokban nem nagyon kell taktikazni. Ra tudod kuldeni a legenyseged az ellenseges kapitanyra aztan kb ennyi. PvPbe pedig arrol szol igazabol hogy ki oli meg az ellenfel legenyseget gyorsabban. A taktika pedig vivasi stilustol fuggoen valtozik. Dirty Figterek jo cuccokban nagyjabol annyit csinalnak hogy magukra huzzak az ellenfel legenyseget és 2 aoe skillel megolik 😛 Elegge legyozhetetlenek csak kell hozza a lvl50es Fortalanza gear.

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
nyírd ki a kapitányt . röviden ez a lényeg 😄 no persze ha boardolsz akkor elötte nem árt levinni az ellenésges hajón a crew-t skillbõl vagy kartáccsal .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

😄DD remélem nem bántanának 😊
Még amúgy sem járok PvP vizeken, warehouse-os tutorialt meg claim prize tutorial küldetéseket csinálok. Volna egy kérdésem, legénységi harc állati kaotikusnak tûnik, a speckó dirty fightingok nem sokat érvényesülnek benne. Lehet ott valami különleges taktikát követni, vagy egy XP harc az egész?

Torzonborz
akkor max Snipáékat fogod látni ahogy a tenger fenekére küldenek 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én brit privateer karaktert hoztam létre, jó lenne magyarokba ütközni.

Talan kalozoknal vagy briteknel tobb magyar van...

Hali!

En ugy emlekszem foleg bankkartyas fizetesi modok vannak. Kozossegi portal pedig kozosseg hianyaban nincs. Sajna korulbelul 5 magyar emberrol tudok aki meg mindig tolja Antigua-n 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Sziasztok!

KIpróbáltam a burning seat a free reg idõszak alatt és érdeklõdnék olyantól aki elõfizetett, milyen fizetési módokat fogadnak el? Paypal?
Másrészt van valami burning sea hazai közösség vagy portál?

a.carkey
Nagyon komoly, hogy a spanyolok bevették a franciáktól Grenvillet és Cayot. 😊 A béta óta nem volt ilyen, szerintem ... 😊

A medve nem játék.

Torzonborz
egyébként kiegrõl tudtok vmit ? vhol azt írták hogy már készül.

Torzonborz
ja 8 hónappal ezelõtt jól jött volna 😛

a.carkey
Amúgy nevetséges, mert ez a kikötõben átöltöztetem a karimat rész már a bétában is benne volt /customize, de nem úgy mûködött, ahogy, így kikapcsolták, a színösszekavarás után meg már vissza sem tették. De fasza, hogy újdonságként sütik el, pedig már az elsõ megjelent videókban benne volt.

A medve nem játék.

Nem kell a negativkodas ! Aki jatszik annak ez jol jon 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
fantasztikus...

a.carkey
1.9

Hercules (Pirate) Recipe: Lineship Bundles 2 -> 3
Hercules (Mastercraft) Recipe: Lineship Bundles 8 -> 6

Hehe ... 😄

PS:
Reduced the Mark of Victory/Trade costs for almost all refits. Most MoV based refits now cost half as many marks.

A medve nem játék.

jah es megnyertuk az elso mapet :-)
es keline antiguas "francia" szajat is elkenjuk :-))))
Hat CdAsok pvp reszlege elment Who-zni mi akkor atmentunk RLbe. Mondjuk azota vissza is jottek warhammerbol 😛 Mind1 igy legalabb RL is eletben maradt velunk mert ok is megcsappantak mi meg megkaptuk amire mindig is vagytunk pvpt, jo leadert stb. Igaz mostansag mindenki menekul elolunk... Tegnap 4en mentunk mar ki hatha ugy nekunk mernek jonni de igy 4-5 6fos csapat is elszaladt... Azt igerik a kalozok majd csataznak velunk ha kijon 1.9 es kicsit nerfelik a Damage Res-t a naval officernek 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
na CdA-val mi történt ?

Antiguan vagy amugy?😊
Páran csatlakoztunk Renegade Legionhoz, Lera el benigno, Don hernando jose pl.

Lera,Dynn,Zulgron

Hát pedig erõsen nem vagyok Guild tag....De végül is lényegtelen. Kérdésemre így is választ kaptam.