8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Fritz Von...
    Azért lettünk spanyolok, mert így van kihívás. :)
  • gstup
    Lol,Roberts: Moderate Spanish,Heavy Pirates,Moderate British and light French,nem is rossz
  • funk648
    Valaki tudna válaszolni az előző kérdésemre? #6830
    Előre is kösz!
  • CptXecutor
    Nekem nincs sok közöm hozzá, de valahogy mióta NFS World-özök, azóta kiver a víz az oroszoktól meg a spanyoloktól az eszpányol hieroglif nyelvezetüktől, rajtuk csak az oroszok tesznek túl. :) Én ha csatlakoznék valahova tuti valami hangzatos angol nevű banda lenne, ami vérpistike mentes, tudnak rendesen kommunikálni nem csak angolul, magyarul is, mellőzik a "vok"-ot (amiben én mellesleg sütni szoktam) és a mizut, meg hasonlókat, tudnak parancsot osztani is ÉS teljesíteni is, összedolgozni csapatként, okoskodásokat mellőzve, mert ezekhez már volt szerencsém korábban máshol, elég is volt egy életre... Ha jobban belegondolok, majd úgy is kialakul minden magától valószínűleg. A jó fejek úgy is majd egymásra találnak.
  • gstup
    Az idétlen nevekért én sem vagyok oda és a vérpistikék meg valószínűleg úgy sem maradnak sokáig...
  • Torzonborz
    a másik meg hogy annó az indulásnál az LC-t sikerült elismertté tenni. tudták kik vagyunk és hogy számíthatnak ránk pvp/pb-ben.

azóta persze sok idő eltelt de a régi arcoknak akik visszatérnek ismerős lehet a név.
  • gstup
    Én is a bétás karaktereimet használom már vagy 2-3 éve.
  • Snipa
    Fritz ne mond hogy nem lépnél be mondjuk a "Sarki Fűszerárusok" nevü klánba! ;-)

Lehetnének olyan magyar nevek, hogy pl. Don Zeller, Raul Karalábé, Fonnyadt Káposzta, Sült Paradicsom, Karfilos Mendoza stb stb... :)

TS mennének a jó kis szövegek, Karalábé fedezd Zellert...

• funk648
    Hali!

Nekem az a problémám, hogy letöltöttem a játék hivatalos oldaláról azt a 48MB -s installert, de amikor feltelepítem és megnyitom nem csinál semmit, csak ez a kép fogad.
  • Fritz Von...
    A Halifax a privateer start hajó, a Skuda a freetraderé, és a navalé pedig az a kis izécorvette, nem jut eszembe a neve. :)
  • Fritz Von...
    Nem fontos a Los Conq-ot használni, lehet másik guildet is csinálni. Én viszont tuti a LosConqban maradok. Teljesen fölösleges az egyszer-kétszer betévedő vérpistikék miatt (akik képtelenek lesznek a nation channelen angolul beszélni, ezzel égetve mindenkit) egy új guildet létrehozni. Mellesleg spanyol oldalon van a LosConq, és mivel az értelmesebb külföldiek is spanyol neveket adtak a guildjüknek, ezért én biztosan nem fogok valami idióta magyar név alatt hajózni.
  • mkfdd
    Úgy tudom semmilyen karit nem töröltek, csak amiket maguk a játékosok tettek meg. Így ha emlékszel a régi accodra biztos megvan még a karaktered.
  • Hunor1
    Ezt én is támogatnám!
    Bármennyire is szép emlék pár embernek a Los Conq. sok új ez alapján nem talál rá a magyar societyre . Sőt ne is a nemzetközi"Hungary" legyen hanem valami magyar név.
    ( basszus Skudával kell induljak...pedig a bétában a Halifax volt)

A karakter készítésnél nem engedte létrehozni a bétában használt nevemet.
    Lehet hogy még létezik az a karim ????
    Ezt hogy tufdnám leellenőrizni? Nem lenne rossz ha meglenne még!
  • gstup
    Mindenféleképpen vlmi "magyaros" névre szavaznék,hogy akik nem járnak sg fórumon azok is felismerjék,hogy nini egy magyar soc és hátha kedvet kapnak csatlakozni hozzánk.
  • CptXecutor
    Engem is meglepett, pedig elvileg a kliensben csak a grafikai dolgok vannak (ha ésszel csinálták meg) és minden más adat szerveroldalon illetve adatbázisban.
  • Tomy Lee
    Na mondjuk erre nem számítottam,hogy több mint 6gb a játék lol
    Mondjuk nincs ezzel baj csak így ma már nem tudok játszani:((
  • CptXecutor
    Hú hallod én is megszenvedtem vele, kezdjük ott hogy regisztráltam még korábban, aztán leszedtem a launcher telepítőjét, de ott 3 féle launchert tudtam feltenni O.o Mondom magamban mi a szar, ezt is megbonyolítják? Szidtam is őket mint a pokrot mert fingom nincs mi a különbség a Sandbox meg a másik 2 között. Feltettem az egyiket, nem akart indulni, még mielőtt a launcher indult volna errorozott. Felmentem fórumra, káromkodtam közben egy sort hogy nem igaz, hogy egy szaros launchert nem lehet egyszerűen megírni, és ott mondták hogy admin joggal indítsam meg win xp kompatibilitás, meg mindent belőttem neki, és semmi...nem indul...na akkor feltettem a Sandboxos változatot, az is ugyan ezt produkálta, és hagytam pihenni pár napig, aztán most mikor megláttam hogy indul a free, gondoltam elindítom még egyszer, megnézem mit csinál, ha nem megy beírok ide. Elindítottam és ment. Igaz kicsit gondolkodott a logónál, kb 2 percet de aztán betöltött mindent, és most lelkesen szedem le azt a cirka 7 gigát....te jó ég, 7 gigából legalább olyan grafja kéne legyen mint egy Foprce Unleashed-nek ami alatt a 2 évvel ezelőttu HAVOK motor pötyög. :D Na mindegy, a lényeg, hogy szerintem estefelé már fent leszek, ha a netem is úgy akarja...
  • Jockey
    lol ok, 4en voltunk benne, mokas volt, a nevet pl en talalrtam ki..:-)
    de ha nem vagytok hajlandoak egy ilyen sokat elmondo nevu klanba csatlakozni akkor mehetunk a los conq-ba is, sztem a regi belepok kozul biztos vannak paran akik meg abba rahadtak..
  • Fritz Von...
    Akkor azt hiszem, hogy én inkább LosConq maradok... :D
  • mkfdd
    Az nem lenne rossz, legalább könyebben ránk találnának a magyar játékosok :D
  • Jockey
    van egy Hungarian Bastards nevu klanunk meg ev kozeperol, ha gondoljatok..:-), egyik karim meg azt hiszem abban van benne
  • Fritz Von...
    Az jó, igen.
  • Fritz Von...
    Többen megnézik tőlünk is haverok, úgyhogy leszünk páran. LosConq-ot folytassuk?
  • Nawal
    Hello.A free trial klienst kell szedni launcher-el ami kb 6.3 gb ha f2p akarok játszani?account megvan
  • Hunor1
    Kösz már megoldódott, fennt voltam kicsit:)
    Az volt a baj hogy a launchert NEMEXPLORERREl szedtem le hanem Mozzillán keresztül( nálam ez az alapértelmezett)
    De aztán expoleren töltöttem le és az már dolgozott.Ja és a flashplayert is újra kellett szednem, mert a mozzillán keresztü nem működik rendesen...ááhhhh.
  • Snipa
    Van 1 TS3 szerver amit fel tudok ajanlani a magyar potbs embereknek akit erdekel jelezzen pm ben es elkuldom a cimet...

Gondolom akad itt olyan aki tudja meg a regi potb -s ventri cimet :-) na ott fut a TS3 is...

remelem ma este mar indul a spanyol(hun) armadia a karib tengerre :D
  • mkfdd
    Én sony launcherrel telepítettem C-re, aztán az egész játékot csak átrántottam másik meghajtóra mindenféle telepítés nélkül. Igaz hogy így nem lehet indítani a sony launcherrel, de a játék launcherével simán fut.
  • Jeffjohnson
    nekem D:\ n van a játék és tegnap simán játszottam a testbeden. Javaslom ha másképp nem megy szedd le újra és telepítsd máshova.
  • gstup
    Próbáld meg a "Run administrator" funkciót.Én ha nem így futtatom elő sem jön a launcher vagy például nem engedett befizetni egy hónapot,mert error írt ki.Csak egy tipp,nem biztos hogy működik.
  • Hunor1
    Hi. Te simán tudtad telepíteni a játékot?? Mert nekem a roha.. station laucjer nem csinál semmit!
    Először nem tudtam a "C"-re telepíteni mert nem volt helyem.Telepítettem a D-re(Program files stb, csak a c-t írtam át d.re) De nem telepítette a játékot. Nekiálltam nagy keservesen felszabadítani elég helyet a C-n aztán. Na végül települt a nyomorult a C-re ahova akart .De innen indítva a launchert megint nem akart semmit letölteni! Előugrik a Launcher ablaka, de azon semmilyen gomb vagy info nincs csak fekete mező és benne a "Platform Publishing" kis logója látszik..és annyi.Semmit nem csinál!
  • CptXecutor
    Sziasztok!
    Totál Kezdő vagyok, de már egy ideje olvasom a fórumot, eddig a free-re vártam, és most megjött! Végre! Imádtam az Age of Pirates-et, ez az MMO is jónak tűnik, kicsit a grafján még lehetne tuningolni, de majd idővel reméljük ez is meglesz. :) Egyelőre nem tudom hol kezdjek karakter, lehet hogy Antiguan is meg Robertsen is...
  • Fritz Von...
    Én simán Robertsen vagyok pár karimmal. :)
  • gstup
    Nekem sok spanyol mondta,hogy megszüntette a tiggy accját....
  • Frekazoid
    mkfdd: amugy amit te ugy veltel, hogy "jottek vissza az europaiak antiguarol" az csak annyi, hogy eu primetime idoben atmennek az europaiak kicsit pvpni robertsre, utana meg vissza antiguara :D
  • Frekazoid
    Hat en mar itt jatszom augusztus ota, athoztam az osszes karimat robertsrol, nemigen tudok visszamenni, es nincs az az isten, hogy meg1x vegiggrindoljam a sword of davidot meg a btort reput. Eleg remalom volt 2 karival. 1 ct-m van robertsen, mondjuk egy buccot kene felhuzni, az az egyik legtapabb class a jatekban perpill. Bucc sleekhercben elegge tap, 50 res + 15 feletti turning :P
  • mkfdd
    Folyamatosan jöttek vissza az európaiak Antiguáról az utóbbi időkben. Sokkal jobb itt a balansz a nemzetek között, mindegyik erős és tud PB-ket nyerni, sokkal toleránsabbak egymással a playerek, és a PB-k meg OS PvP is mindig délután/este aktív. Nem hiszem hogy én is át akarnék menni Antiguára.
  • Jeffjohnson
    Robertsre gyertek mert az a EU szerver mi páran spanyol oldalon leszünk persze csak ha lesz holnapra szerver.
  • gstup
    Sajna nekem kizárt hogy antiguára menjek!Semmi nincs ami miatt odamennék...
  • Frekazoid
    Srácok gyertek antiguára, spanyol oldalra
  • mkfdd
    Ha csinálunk saját guildet, fel kéne majd adni valami hirdetést itt (http://www.burningsea.com/forums/forumdisplay.php?f=59), mielőtt az új játékosok teljesen szétszóródnának. Hátha valaki nem olvas sg-t.