8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Fritz Von...
    Sehogy. Pont erre találták ki a rendszert. Ha kellenek a slotok, kell a hajó hely, kell akármi más, akkor fizess. Ez a f2p rendszer lényege.
  • Fritz Von...
    Nem jellemző, hogy lenne kalóz oldalon magyar, elvétve esetleg. Mi spanyolok vagyunk. :)
  • Jeffjohnson
    Hétfőtől
  • MarkBlade
    Szi! Mikortól indul az F2P?
  • Torzonborz
    ugyan azon a néven mint aláírásban Perpetuum-hoz van írva.

sokat most még nem tudok itt lenni de azért néha bekukkantok.
  • gstup
    Ki kell őket kötözni az árbocra!
  • Hunor1
    BS pontokat hogyan lehet szerezni valódi pénz befizetése nélkül?
    Ha valaki tudna erre választ, fontos lenne mert kellenének majd a+ slotok.

Torzonborz Te melyik néven futsz ingame?
  • Torzonborz
    nem tudok magyar kalóz societyről . persze most páran biztos ott indítottak karit szóval akár csinálhattok is.

nyüves tengeri patkányok :D
  • Hunor1
    Én is FT-ként kezdtem új karit. A régi bétás kari ugyan megvan, de mivel a régi SOE accomban elfelejtettem a passwordot ezért nem tudok a régi karakteremmel indulni.
    Frank Zappa vagyok most. Majd vegyetek fel a friend listára. Valaki meg tud majd hívni a Los Conq.-ba?
    Skudámat végre lecseréltem egy Bermuda sloopra, szép kis hajó.De remélem ma már egy Locust is bejátszik:)
    BS pontokat hogyan lehet szerezni valódi pénz befizetése nélkül?
  • Tomy Lee
    Szuper a játék nagyon ott van
    Roberts-en vagyok kalóz,van ott magyar guild?Kit keressek?ty
  • Jockey
    választhatod britket is és akkor egy nemzetközi klánba landolsz jó esetben, ami nem hátrány endgame szempontjából, mivel ebben ajátékban gyakori a micelt pvp group...:-) de te döntesz
  • spcs
    Nagyon köszönöm a segítséget. Akkor úgy látom, hogy spanyol leszek, bár az eddigi "kalózos" játékokban mindig a britek oldalán voltam.
  • Jockey
    roberts az EU szerver és spanyol oldalon gyülekezünk
    karaktert meg olvass utána, mind1nek van erőssége, freetrader craftoláshoz és pvpre is jó, Naval officer klasz és nagyhajókba tud beülni, privateer meg ilyen minden kicsiből bár állítólag most a privi a leggeynrgébb klassz használhatóság szempontból..
  • Fritz Von...
    Szia!

1. Két szerver van, az egyik US, a másik EU. Mi az EU szerveren vagyunk, a neve Roberts.
    2. Nincs könnyebb, vagy nehezebb nemzet alapból. Viszont a kalózok és az angolok rohadt sokan vannak, meg unszimpatikusak is, ezért mi spanyolok vagyunk. Arra figyelj oda, hogy ha elkezded az egyik nemzettel, akkor nem lehet másik karaktered másik nemzet oldalán.
    3. Eddig szerencsére nem volt jellemző, hogy "idióta" magyarok lettek volna, mert azért ez nem a wow-féle ugrabugra bohóckodás, hanem történelmileg helyén levő játék. És mivel korábban havidíjas volt. Azonban most, hogy free lett, tuti lesz egy csomó nyomi. Igyekszünk ezeket kiszűrni.

Azt szeretnénk fenntartani, hogy a LosConq ne gyűjtőguild legyen, hanem értelmes emberek jöjjenek csak. :)
  • spcs
    Sziasztok. Én most töltöttem le a játékot és szeretnék segítséget kérni mint totál kezdő. (bár online játékban azért nem kezdő)
    1. Melyik szerverre érdemes menni?
    2. Teljesen kezdőként melyik nemzethez érdemes csatlakozni és milyen karaktert kéne indítanom igy elsőre?
    Köszönöm előre is a segítséget.
    Ja és hol van a legtöbb "normális" magyar?!

• Fritz Von...
    Valaki próbált már új accountot csinálni? Nekem folyamatosan error 1020 hibát ír ki, hogy próbáljam később.
  • Jockey
    szuper, gyűlünk gyűlünk..:-)
  • Fritz Von...
    Na épp most beszéltem Bandrassal, ő is jön vissza. :)
  • Fritz Von...
    Mindenkinek vissza kell szokni, nekem is. Tegnap azért baszakodtam én is a lowlvl új questekkel, hogy visszajöjjenek a reflexek, hogy mikor mit kell nyomni. A kardozás továbbra sem az igazi, de ez van... :)
  • Shion
    Letöltöttem a játékot, tetszik eddig. Bár még szokatlan az irányítása néha, szokni kell. Freetrader-t indítottam, mert nagyon érdekel a kraftrendszer.

Tegnap beléptem Fritz-ékhez a Los Conquistadores guildbe, mivel elég régóta ismerem őket, így nem volt vitás a guild választás.

Guild név esetén én is inkább egy spanyol nemzetnél egy jól hangzó spanyol nevet preferálok, mint egy idétlen magyar nevet (zeller, karalábé, hentelő és satöbbi, na ne, ez fáj komolyan) :)
  • Fritz Von...
    Aki érdekel a Los Conquistadores guild, az ingame keresheti:

Szabdal Rendbetesz
    Silver Marten
    Francisco Coronado

Valaki csak lesz majd. :)
  • Hunor1
    szerintem nem kezdi előről, csak átfutja-ellenőrzi- a már meglévő fájlokat.Nézd meg a könyvtárat ahova tölti.A mit te látsz az csak egy számláló.Sajnos persze ki kell várni amíg letőlt 7 gigát. Hagy éjjel nyitva gépedet, hagy töltsön.
  • funk648
    A sony -nak van ez a Station Launcher-e, ezzel már elkezdi a letöltést, csak az a baj vele hogy ha kilépek legközelebb az elejétől kezdi, de szerintem akkor holnap le is szedem, köszönöm az eddigi segítséget. :D
  • Hunor1
    funk.
    Tegnap ezt a válszt kaptam a problémára:
    "Please make sure that you install flash from this URL:

http://fpdownload.adobe.com/get/flashplayer/current/install_flash_player_ax.exe

We specifically use ActiveX to talk to Flash, and it might not be properly installed if your default browser is Firefox, Chrome, Safari, etc.

The LaunchPad should be detecting the presence of this and prompting you to install it, but that might have a problem. We're checking that.
    "

Az ActiveX -ből is letöltöttem párat.Gépet újraindítottad az installálás után? XP-d van?Nekem igen.
  • Hunor1
    sony, basszus
  • Hunor1
    Közben kiderítettem hogy a bétás accom még létezik!
    Csak sajnos a régi accountomnak elfelejtettem a jelszavát! Így hiába tudom az accom nevét a password hiányában nem rudok vele fellépni és a régi karit használni...:(((
    Már írtam persze a Sonínak is .stb. Remélem mihamarabb küldenek egy passot a régi acchoz.
  • Hunor1
    anfolt választottam. Telepítettem a "D"-re. in dítottam a lauchert.Először feljött ugyan az a fekete képernyős DE vártam pár percet vele, hagytam úgy ahogy van.Majd pár perc múlva végre elkezdett dolgozni.
  • funk648
    Hunor1:

Explorer -rel szedtem le, és a legújabb flash player is fennt van, így se működik. Most megpróbáltam hogy a C -t átírom D-re, de megint nem történik semmi. Ott a telepítésnél mindegy hogy melyiket választom ki? (Englisch,Sandbox meg még van 1 harmadik azt most nem jut eszembe)
  • Fritz Von...
    Lol megmakkantak a szerverek. A kalózok very heavy, angolok heavy. Spanyol-francia moderate.
  • CptXecutor
    4.7 giga yeah! Valszeg csak reggelre jön majd le a maradék. :(
  • Hunor1
    ja és olvasd el:#6839
  • Hunor1
    funk.
    Nekem is volt ezzel probléma. de úgy kell csinálni hogy amikor a lauchert telepíted akkor megadja hova akarna települni( C-re) Te CSAK a "C"-t írd át "D"-re, a többit hagyd mert nem fogja az elérést megtalálni
    tehát:
    D:\Program Files\Sony Online Entertainment\Installed Games
  • gstup
    Nekem is jó a Los Conq,csak akkor egybe legyünk tényleg,úgy is azt jegyzik meg inkább hogy ki aprította le őket csak utána nézik a socot :D .
  • funk648
    Akkor egyszerűen nem értem hogy mi lehet a gond. IE -vel töltöttem le ugyanúgy ahogy Hunor1 javasolta, és a legfrisebb flash playert is felraktam, de elindítom várok 5 percet és nem történik semmi. Esetleg nem lehet letölteni máshonnan már egybe magát a játék telepítőjét?
  • Torzonborz
    most őszintén , ki a franc akar a csigazabálókkal lenni ? :)
  • twi452
    Én a D-re felpakoltattam a launcher-rel és zokszó nélkül működik minden csak még elég idegen minden számomra :D
    A francia oldalt miért utálják ennyire, hogy alig vannak ott? :D
  • funk648
    Azthiszem hogy rájöttem hogy mi volt a baj: Én a D -re akartam telepíteni a launcher-t is, de úgy nem működött, most pedig a C -re akartam tenni, de itt csak 1GB szabad helyem van és 6GB kellene, de annyi helyet nem tudok csinálni. Ilyenkor mit tudok tenni?
  • Jockey
    nem utolso sorba elvileg ahhoz vannak vitorlatevek is, mlondjuk atadni nemtudom hogy lehet..>:p
  • mkfdd
    Az ilyen ürgék 80%ban a kalózoknál kötnek ki (azért vannak ilyen sokan mindkét szerveren :D). Nekem tetszik a los conquistadores is.
  • Hunor1
    Funk- Én tegnap órákat szenvedtem amíg sikerült ezen a problémán túllennem. A LÉNYEG hogy explorer böngészővel nyisd meg az oldalt, ezen keresztül szedd le újra a launcsert. És még le kell szedni a flashplayer 10-est. Mindent exploreren!