Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
Szia fülünyúl ! Hát Te itt ? 😊 Kép nincs a hajóról ? Csórjál már tõle lécci . 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Kata
Tegnap este beszélgettem a sráccal msn-en, akivel korábban csináltunk hajót a játékba. Csak hírként mondom, hogy õ ismét csinál hajókat, nemsokára egy 60 ágyús fog általa a játékba kerülni, majd utána egy 104 ágyús (híresésimádomhajó) projektje következik, amire már megkapta az FLS-tõl elõre az engedélyt, hogy beteszik majd, készítse el bátran.

[/cserf][/fülünyúl]

Alaplapcsere+windozinstall után lassan megint eljutok a Karib-tengerre. 😊 Egyelõre maradok a Roberts-en, majd ha tesco-st látok beköszönök! <#nyes>
"A society a tesco névre hallgat mint a sír..."

LooL 😊)))
Üdv!
Vagyunk páran a robertsen angol oldalon és természetesen tök kezdõk, ha gondolod alap dolgokban tudunk segíteni, barticán vagy az antillákon belénk botolhatsz.
A society a tesco névre hallgat mint a sír...
Igen, legtöbbször ezt a taktikát alkalmazom. <#wink> Javitás skill-em van, minden a defense-bõl, meg az alapvetõ trükköket is sejtem, csak még gyakorolni kell, nem vagyok elég jó több hajó ellen. Már találtam egy megfelelõnek tûnõ society-t, majd jelentkezem náluk. Nincs valami jó guide a különbözõ skill-ek optimalizációjáról? A moddb elég szûkszavú ezen a téren, hogy milyen build-ek vannak és mi ellen mi a jó (pl. pvp-nél számit inkább gondolom).
Torzonborz
"Taktikazz..." értsd : max speed és húzz el a francba <#nyes>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hat tobb hajo ellen probalj ugy kuzdeni, hogy lehetoleg csak egy tudjon rad tuzelni, maradj mindig a segguk mogott, probald oket kifordulni. Lehetoleg szelfelol tamadj es figyelj hogy minel kevesebbszer fordulj szelarnyekba.
Ha nem lenne meg, akkor tanuld ki a javitas skilled + szereld fel a hajod javito cuccokkal. Agyugolyobol heavy round shot -t hasznalj mikor hajotestre losz... (neha elfelejtik lecserelni basice csak azert jelzem! ;-) )Ezeket AH-ban meg tudod venni. De en inkabb azt javaslom, hogy lepj be egy societybe, ok majd segitenek neked 1000L, mikor huzzak a karaktered ugyis esik mindenbol boven nem kell mast venned csak loszert.

Ha gyengebb a hajod keruld el az oldalharco. Taktikazz...
Köszi, majd meggondolom! Nem kizárt, hogy nem a megfelelõ skilljeim vannak, van nemi defense/parry, meg offense-bõl pár ami 90 fokban vagdos. 😊 Általában csak beállok a tömegbe és minél több ellenfelet próbálok 1 vágással sebezni, hogy hány éves a kapitány és ki az, azzal nincs idõm foglalkozni. 😊 Amikor kikapok szerintem csak képzettebb a legénysége, de ez nem tudom mibõl látszik, vagy mi határozza meg. A kapitány szintje/hajó szintje vagy morál? A felszerelésem az aktuálisan vásárolható legjobb és a közelharcos küldikben sincs gond a vivással. Inkább attól kapok hülyét amikor le kéne nyomni 3-5 hozzám hasonló erõsségû hajót és még rank 12-es hajóval sincs esélyem...
Gyere at Antiguara es "kikepzunk" :-)))

De kerdesedre valaszolva, szerintem egy oka lehet hogy boardingban 80 vs 25 nel kikapsz: nem hasznalod megfeleloen a skilljeid! Szintednek megfelelo kardod van?
2 fele lehetoseged van, vagy a kapitanyt gyakod le mindig, vagy a legenysegre mesz ra.

A guildek nincsenek felsorolva, de sasold playereket, ha tagja egy guildnek akkor oda van irva a karakter fole. Ha latod, hogy "Caballeros de Atlantis" akkor lepj kapcsolatba vele.
A Guild-ek amúgy hol vannak felsorolva? Hirtelen nem találtam.
Mi számit a leginkább boarding-nál? Sokszor kikaptam úgy is, ha 80 vs 25 katona volt a javamra, mégis mintha kb. ugyanannyi wave-je lett volna az ellenfélnek is mint nekem. A morál számit inkább mint a számbeli fölény?
Eloszor is ajanlom a Caballeros di Atlantis (CdA) /vagy mi a pontos neve/ nevu guildet ahol nagyon szivesen felvesznek minden kezdot és talan segitenek a hajoepitesben is. Igen erdemes csapatba csinalni mert akkor természetesen konnyebbek a kuldetesek. Esetleg Nation chat-en kerdezoskodj, sztem azt a partykereso opciot soha senki sem hasznalni. Egyelore ne nagyon foglalkozz pvpvel és egyéb dolgokkal. Mire 50es leszel mar nagyjából ugyis tudok a valaszt ezekre a kérdesekre 😊 Amugy lehet Civil hajokat venni a boltban ha nagyon nem talalsz megfelelot a szintedre. Ezek picit gyengébbek de legalabb mindig beszerezhetoek. szintezesre megfelel kb.

Lera,Dynn,Zulgron

Hali!
Kb. 1 hete játszom a Roberts-en, korábban nem játszottam a játékkal. Igy 12-dik szinten már van néhány lehetetlennek tûnõ küldetés. Ezeket lenne érdemes group-ba tömörülve megpróbálni? Nem mintha a group search-re akár 1 nevet is kidobna. 😊 Hajók beszerzése is elég nehézkesnek tûnik. Az aukciós házból szereztem egy szintemnek megfelelõt, de ez sem elég a hatékony harchoz, a pvp-hez meg hozzá se merek szagolni, gondolom ott mindenki max szinten nyomul. Pvp nélkül meg hogy lesz annyi writ/rec/kitudjami, hogy a katonai hajókat megkapjam? Persze valószinû, hogy csak lamer vagyok. 😊
a.carkey
Semmi baj a hajós résszel. Az a legjobb móka.

A medve nem játék.

avatar részben tökéletesen ugyanolyan az irányítás szerintem mindben. ellenben se wowban, se lotroban de még a guildwarsban sem találkoztam hajó írányítós résszel...
azért nekifuthatnál még egyszer, hogy mit nem tudsz kifejezni <#hehe>

aut viam inveniam aut faciam

Nemtudom mi bajod az irányitással szerintem egyszerû, még nekem is ment pedig nem vagyok egy billentyûzsonglör...
nem teljesen vagom, hogyan maskepp kellene egy hajot iranyitani!?

mondjuk valoban regen volt egy Man of War?? vagy valami hasonlo nevu jatek, ott a fedelzeten lehetett maszkalni utkozetben es nem volt kulso nezet... doltek az arbocok, nem lattal vitorla miatt stb stb 😊 szaladgalni kellett minde fele hogy atlasd a helyzetet... mokas volt, a trafalgari csatat is lehetett nyomni! ott a spanyol oldalon cepivel mindig sullyedtunk...
Hat nemtom en jatszottam majdnem minddel azok kozul megsem zavart az iranyitas 😛 Sot nemtom melyik iranyitas zavar teged itt de hat nem akarlak en meggyozni. Valakinek bejon a jatek valakinek nem. Elegge reteg mmo es nem is biztos hogy baj ez igy 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Leírom melyik MMO-k tetszenek és most az irányítást figyeljétek: WoW, LotR Online, Vanguard és Everquest 2. A fantasyt imádom, de most nem az a lényeg, anem az irányítás. Ha valamelyikkel játszottál, akkor tudod mirõl beszélek. 😊 (Máshogy nem tudom kifejezni.)

Guild Wars meg ca-ca.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Nem, ezért nem is írtam ,hogy szar a játék, csak annyit, hogy nem tetszik. Az irányítás nekem egyáltalán nem felel meg. Elhiszem, ohgy a hajó csaták jók, csak odáig el kell jutni. Na ez a nehéz.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Sztem meg pont hogy a hajoscsatak miatt lehet elviselni a nem tul csinos grafikat 😊 De hat ez csak az en velemenyem. Meg gondolom nem sok 6v6ot meg portcsatat éltél meg 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
ez gyors volt 😄

Már le is töröltem, nem tetszik. Az irányítása gagyi, a harc szintén. Grafika jó nekem elég), a zoom nagyon kevés kifele.

Leszedtem a laucherrel, betöltötte, kiengedtem netre, ide-oda alttaboltam és jó. Köszönöm a segítséget!

Megj.: elsõnek a piratebayrõl szedtem le, de sehogy nem akart mûködni, ezért kérdeztem 😊

Azt nem csinaltad jol hogy nem olvastal picit vissza.

Station luncher
Ezzel gyorsabb.

Lera,Dynn,Zulgron

Srácok. Letöltöttem a trialt. Elindítottam a potbs.exe-vel és nincs semmi, se szerver semmi (kiegnedtem a netre). Elindítottam a playpotbs.exe-vel és inicializált, kérte az accot, beléptem és azóta tölt. Már sok órája, direkt bekapcsolva hagytam a gépet, mondom lejön addig, hát nem. Még mindig tölt. Ennyi a peccs vagy ilyen lassú? Egyáltalán jól csináltam? Még nem fogottk irajtam játék, de tanácstalan vagyok, mivel nem írja ki ,hogy updatel vagy valami.

Köszi a választ!

köszönöm szépen megoldódott .
Lehet nincs eleg helyed. Osszesen 5 hajod lehet vizrebocsajtva.

Lera,Dynn,Zulgron

köszi a választ de sajna ez nekem nem jelenik meg ez lehet valamitõl ?
Jobb gomb a deeden mikor benn vagy a kikotoben es ott lesz egy opcio hogy hajot a dockba...

Utana a dockban van egy tag ott tudsz valtani a meglevo hajoid kozott...
Meg hulyen hangzik de "transzportalni" 😊 kikotobol kikotobe értsd hajobol hajoba...
Szevasztok.
Nem rég keztem a játékt és kénék egy kis segitséget.
Jelenleg Lv 27 vagyok Freetrader, hogyan tudok vizretenni egy lv 27-es Cerberus Figate-t mert valami szárazdokkot (drydock ) kér tõlem.
A segitséget elõre is köszönöm.
Egyépként a Robrts- szerveren nyomom és elég sokan vannak. 2009.02.01 tõl.
Azota kaptunk meg1 transfert😛 Bar mi meg mindig antiguan vagyunk.

Nincs semmi hir, nem is tudom lesz-e 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
kiegészítõrõl még mindig nincs hír ? pedig itt lenne az ideje már. bedobnának 1-2 finomságot valószínûleg páran visszanéznének.

Checkerboy
Christian Armando, elég keveset játszottam, csak a trialt használtam ki.

Amikor voltak free transferek Antiguara, felnéztem ide, és láttam, h mindenki már átment. Gondoltam, h újrakezdem, ezért az utolsó transfer napon még átraktam Robertsrõl Antiguara, és azóta is ott van, érintetlenül 😞

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Csak azt nem ertem hogy programoztak minden ember agyaba hogy elso gondolata az legyen hogy ah vagy angol vagy kaloz leszek 😊

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Ez a dolog tavaly április óta haldoklik. De tény, hogy a mostani helyzet már ezerszer jobb. Sok sikert a brit oldalhoz.

A medve nem játék.

robertsen kezdtem el játszani pár napja angol oldalon és a kezdõk között vannak magyarok jeny bay környékén.
Szóval remélem nem hal be a dolog.
a.carkey
Kár ezért a gaméért. 😞

A medve nem játék.

Mi nem egyelore bar az antiguas Renegade Legion amibe voltunk kb megszunt 😛 3-4 ember van max online de még küzdünk. Ez van, nem jatszottam 1 honapig aztan szetesett a spanyol oldal 😛

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Átmentetek Robertsre?

A medve nem játék.

Nem nagyon létezik.

Most erre mit mondjak ?😊 Ahogy erzed. Eleg jo pvp guildek vannak most Robertsen. Immortalis - CdA. Eleg eros a spanyol oldal és porognek is most még 😛 Ki is vagy amugy?😊

Lera,Dynn,Zulgron

Checkerboy
Érdemes visszajönni? 😄 Los Conquistadores gondolom már nem létezik?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

*vagyunk😛

Az amcsik egy resze meg BBre ment pont emiatt

Lera,Dynn,Zulgron

Jah beuntak hogy tul erosek vagyok ott meg underdogok. Atmentek mikor kb 90 pontja volt a spanyoloknak most meg jonnek fel szepen pedig csak fregattjaik vannak 😛

Lera,Dynn,Zulgron

a.carkey
Robertsre? Túl sok volt a gyõzelem? 😊

A medve nem játék.

Paran jatszunk még magyarok(3 emberrol tudok atm) Antiquan. Sok europai visszament most a robertsre es felelesztette a spanyol oldalt.

Lera,Dynn,Zulgron

Checkerboy
Üdv.
Valaki még aktív? Élveztem anno a játékot, jó lenne újra visszajönni, viszont nem vagyok abban biztos, h még játszik-e vki egyáltalán ezzel?

köszönöm megpróbálom.
Gondolom annal olcsobban nem kapod sehol. A havi dija tobb annal picivel 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Üdv!
Trial account-tal nyomom gondoltam kipróbálom, tetszik is mi tagadás elég jó hangulata van (anno még c-64-el nyomtam a piratest...), hát igen, sokat fejlõdött azóta a számítástechnika.A kérdésem az lenne, hogy a trial acc. során letöltött verziót lehet-e rendes accounttá változtatni és ha igen akkor ez mennyibe kerül,valahol azt olvastam lehet, de nem vagyok benne biztos.
A steamen láttam hogy 10 euróért vesztegetik csak azt nem tudom ez az alapjáték vagy a havi elõfizetés.