Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
[/cserf][/fülünyúl]
LooL 😊)))
Vagyunk páran a robertsen angol oldalon és természetesen tök kezdõk, ha gondolod alap dolgokban tudunk segíteni, barticán vagy az antillákon belénk botolhatsz.
A society a tesco névre hallgat mint a sír...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ha nem lenne meg, akkor tanuld ki a javitas skilled + szereld fel a hajod javito cuccokkal. Agyugolyobol heavy round shot -t hasznalj mikor hajotestre losz... (neha elfelejtik lecserelni basice csak azert jelzem! ;-) )Ezeket AH-ban meg tudod venni. De en inkabb azt javaslom, hogy lepj be egy societybe, ok majd segitenek neked 1000L, mikor huzzak a karaktered ugyis esik mindenbol boven nem kell mast venned csak loszert.
Ha gyengebb a hajod keruld el az oldalharco. Taktikazz...
De kerdesedre valaszolva, szerintem egy oka lehet hogy boardingban 80 vs 25 nel kikapsz: nem hasznalod megfeleloen a skilljeid! Szintednek megfelelo kardod van?
2 fele lehetoseged van, vagy a kapitanyt gyakod le mindig, vagy a legenysegre mesz ra.
A guildek nincsenek felsorolva, de sasold playereket, ha tagja egy guildnek akkor oda van irva a karakter fole. Ha latod, hogy "Caballeros de Atlantis" akkor lepj kapcsolatba vele.
Mi számit a leginkább boarding-nál? Sokszor kikaptam úgy is, ha 80 vs 25 katona volt a javamra, mégis mintha kb. ugyanannyi wave-je lett volna az ellenfélnek is mint nekem. A morál számit inkább mint a számbeli fölény?
Lera,Dynn,Zulgron
Kb. 1 hete játszom a Roberts-en, korábban nem játszottam a játékkal. Igy 12-dik szinten már van néhány lehetetlennek tûnõ küldetés. Ezeket lenne érdemes group-ba tömörülve megpróbálni? Nem mintha a group search-re akár 1 nevet is kidobna. 😊 Hajók beszerzése is elég nehézkesnek tûnik. Az aukciós házból szereztem egy szintemnek megfelelõt, de ez sem elég a hatékony harchoz, a pvp-hez meg hozzá se merek szagolni, gondolom ott mindenki max szinten nyomul. Pvp nélkül meg hogy lesz annyi writ/rec/kitudjami, hogy a katonai hajókat megkapjam? Persze valószinû, hogy csak lamer vagyok. 😊
azért nekifuthatnál még egyszer, hogy mit nem tudsz kifejezni <#hehe>#hehe>
aut viam inveniam aut faciam
mondjuk valoban regen volt egy Man of War?? vagy valami hasonlo nevu jatek, ott a fedelzeten lehetett maszkalni utkozetben es nem volt kulso nezet... doltek az arbocok, nem lattal vitorla miatt stb stb 😊 szaladgalni kellett minde fele hogy atlasd a helyzetet... mokas volt, a trafalgari csatat is lehetett nyomni! ott a spanyol oldalon cepivel mindig sullyedtunk...
Lera,Dynn,Zulgron
Guild Wars meg ca-ca.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Lera,Dynn,Zulgron
Megj.: elsõnek a piratebayrõl szedtem le, de sehogy nem akart mûködni, ezért kérdeztem 😊
Lera,Dynn,Zulgron
Köszi a választ!
Lera,Dynn,Zulgron
Utana a dockban van egy tag ott tudsz valtani a meglevo hajoid kozott...
Meg hulyen hangzik de "transzportalni" 😊 kikotobol kikotobe értsd hajobol hajoba...
Nem rég keztem a játékt és kénék egy kis segitséget.
Jelenleg Lv 27 vagyok Freetrader, hogyan tudok vizretenni egy lv 27-es Cerberus Figate-t mert valami szárazdokkot (drydock ) kér tõlem.
A segitséget elõre is köszönöm.
Egyépként a Robrts- szerveren nyomom és elég sokan vannak. 2009.02.01 tõl.
Nincs semmi hir, nem is tudom lesz-e 😛
Lera,Dynn,Zulgron
Amikor voltak free transferek Antiguara, felnéztem ide, és láttam, h mindenki már átment. Gondoltam, h újrakezdem, ezért az utolsó transfer napon még átraktam Robertsrõl Antiguara, és azóta is ott van, érintetlenül 😞
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Lera,Dynn,Zulgron
A medve nem játék.
Szóval remélem nem hal be a dolog.
Lera,Dynn,Zulgron
Most erre mit mondjak ?😊 Ahogy erzed. Eleg jo pvp guildek vannak most Robertsen. Immortalis - CdA. Eleg eros a spanyol oldal és porognek is most még 😛 Ki is vagy amugy?😊
Lera,Dynn,Zulgron
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Az amcsik egy resze meg BBre ment pont emiatt
Lera,Dynn,Zulgron
Lera,Dynn,Zulgron
Lera,Dynn,Zulgron
Valaki még aktív? Élveztem anno a játékot, jó lenne újra visszajönni, viszont nem vagyok abban biztos, h még játszik-e vki egyáltalán ezzel?
Lera,Dynn,Zulgron
Trial account-tal nyomom gondoltam kipróbálom, tetszik is mi tagadás elég jó hangulata van (anno még c-64-el nyomtam a piratest...), hát igen, sokat fejlõdött azóta a számítástechnika.A kérdésem az lenne, hogy a trial acc. során letöltött verziót lehet-e rendes accounttá változtatni és ha igen akkor ez mennyibe kerül,valahol azt olvastam lehet, de nem vagyok benne biztos.
A steamen láttam hogy 10 euróért vesztegetik csak azt nem tudom ez az alapjáték vagy a havi elõfizetés.