Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
engem nagyon nem érdekel, hogy most akkor még három napot kell-e várni egy béta tesztes kulcsra. nem múlik rajta semmi, de ennek ellenére olyan vehemenciával rójjátok fel mindezt a flying labsnek, és a soének, mintha már live mennne a játék. pedig ezért nem fizettek - ingyen van.
szerintem ez a játék jelen állapotában (bugos küldik, unbalance, lag, minimális content) nem azt mutatja, hogy a flyingl labs képes tökéletest készíteni, hanem éppen az ellenkezõjét. mert mind a szerverek, mind a support, mind a fejlesztés flying labshoz tartozó terület, aminek már elvileg a két éve tervezett megjelenésre is készen kellett volna állnia.
összefoglalva:
ami a soe sara: béta kulcsok késése, néhány down a launchpad miatt
flying labs hiányosságok: bugos küldik, minimális content, lag, unbalance.
döntsd el, neked melyik a fontosabb. a rinya arányából számomra úgy tûnik, hogy fontosabb az, hogy késnek a béta kulcsok, mint az, hogy a játék nincs kész, illetve MEGINT nincs kész.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Hiába mondták a testerek, hogy ne adják még ki, fél év még kell neki, kiadta. Aztán két órás szerverleállások voltak naponta néha 2x, eltûnt ház, bugos küldik, unbalance, minimális content, de legalább MMORPG volt. Ezek a hibák hasonlóak itt is, csak az RPG rész hiányzik. Na ha az meglenne, felõlem mehetne, de egyelõre kell még rá gyúrniuk. Reméljük a legjobbakat.
A medve nem játék.
Igen, sokáig ment, aztán telespammelték a chatet, aztán eltûnt. Sajna nem mentettem le semmit onnan. 😞
A medve nem játék.
Én voltam az aki a Potbs fansite-ot létrehoztam, majd kiléptem a játékból, elhanyagoltam az oldalt, és leszedte az uw.hu.
Viszont így nincsenek meg róla az anyagok. Az lenne a kérdésem hogy valakinek megvannak róla a belinkelt zenék? Zenék és dalok menüben volt azt hiszem. Fontos lenne! Elõre is köszönöm!
Akkor szereinted,ha igaz a hir a megjelenésrõl,egy félkész játékot fogunk kapni?
Üdv
Nem az FLS, hanem a SOE. Az õ launcherjükhöz kellett, az õ saruk volt az egész átállás, az FLS megoldotta a saját részét.
Aki kiküldte a kulcsokat az a FLS volt ugyan, de egyszerûen elfogytak, és kezdõdött a mellébeszélés. Ahogy lett kulcs (most hétfõ), küldték is, de sajna annyi teszter nem kapott, és csak most kaptak észbe, hogy bizony innen már kurva nehéz felállni. (Felváltva küldözgetik éjjel-nappal a kulcsokat ...) Szóval itt kezdõdött a dolog.
A másik az, hogy az srác, akinek a kulcs volt a feladata, hozzálátott a SOE oldal tervezéséhez, ahelyett, hogy elsõsorban azzal foglalkozott volna, ami a bétateszthez tartozik, nem a gyönyörû SOE honlapot készítse, ami már akkor hamis, ahogy az ember ránéz. Ráadásul sok fals ill. jelen állapotában értelmetlen és felesleges dolgot tartalmaz. Ez bõven ráért volna ha tényleg jön a következõ társaság tesztelni a bétát, bár ahogy elnézem már annyira sietnek, hogy csak nézek, és képesek lesznek idén kiadni ... (Jól rá is fognak kefélni.)
A másik, hogy mindenki mondja, hogy nem kell kiadni, mert nincs kész, erre már az elõrendelést tervezgetik a "srácok". Minek? Annyira tökéletes a játék?
Az FLSel kapcsolatban meg csak annyit, hogy ahogy két éve ki akarták adni, és ahogy áll a játék, már mutatja, hogy megfontoltak, és képesek tökéletest tervezni, persze még sok minden hiányzik.
(De mivel lóvé kell nekik, így összeálltak a SOEval, aki ráadásul ahogy elnézem bentrõl és a chaten miket olvasni, nos, enyhén szólva eröltetik a kiadást és az elõrendelést.)
A medve nem játék.
Van vlmi hir a megjelenésrõl?
Üdv Mindenkinek!
A medve nem játék.
A player ház be fog kerülni. A vívást is kidolgozzák, hisz nagyobb városok várhatóak, lesz lehetõség PvPre a szárazföldön is (sajnos egyelõre ez is zónás lesz). Picit még szépül a játék. Aztán ha livera megy, elvileg az elsõ kieggel jön majd a "tényleg élõ világ" (vagyis ha bemész valahova, akkor bementél és nem tölteni fog amikor bemész, ue igaz a tengerre).
De jelen pillanatban nem lehet pl. még leülni sem, nem a kocsma a játékosállomány központja, nincsenek igazán jó animált emoteok (elég kevés, bár a listán sok van, többnyire bugos mind vagy egyforma), a shopnak - azon kívül, hogy van - semmi funkcója nincs igazán. Ha egyszerre gyûlik össze többszáz játékos a lagtól venni sem lehet semmit ...
Nincs ritka loot, és ahogy Kata is mondta, még igazi gazdaság sem.
A küldik ismétlõdnek minden oldalon, csak a helyszín változik. Ez persze a liveig változni fog, ezt Rev mondta, bár ha a SOE már akciózik akkor ismét egy elsietett MMO fog piacra kerülni.
A hajós rész jó, bár amikor egy-egy küldibe ill. PvP zónába betesz, ritka szar helyen tud berakni. Sõt, a célpont - akit meg kell védened, és az lenne a dolga, hogy meneküljön - is elkezd Rambózni, és sokszor csak azt látom, hogy én lövök az enemybe elõször egy utolsót, vagy az enemy lövi szét utolsó lehelletével a Rambozó megvédendõ célpontom ...
Szóval nagyon nem kéne még ezt kiadni!
A PvP jó dolog, de ne csapjon már be a két kilõtt erõd utánra egy L50es kardozó parancsnokot ... 😊
A medve nem játék.
Egyebkent szerintem annal jobb story nincs mint egy fullos haboru ket nemzet kozott! Jol kidolgozva sok pvp vel, az az izgi! 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Csak a loading screen van es semmi se tortenik!
Cepi azt mondja neki akkor doglik meg mikor missiot valaszt ki!
Lehetne mar egy nyugis het amikor nincs semmi! ;-)
Ha kiadják, nem lesz belõle siker, mint ami lehetne ha nem sietik el ...
Az ok, hogy ki lehetne adni, de úgy kiadni, mint anno az SWGt a player cityk, jármûvek, space nélkül egyszerûen minek?
Ráadásul nagyon kevés ez a content. 😞
A medve nem játék.
egyebkent nemertem miert jo ez a preorder! akkor vege a beta tesztnek vagy mi?
Megnézném, hogy ezt a papagáj dolgot hogy fogják megoldani.
Amúgy ami a videón van a SONY oldalon, nos abból sok minden még nincs is bent a játékban. Ha ezt okt. 23-re preorderelik, akkor ez tavaszig megjelenik. Akkor viszont nagyot fog szopni az FLS.
Már a SONY miatt sem jön többezer ember, mert ismerik.
Aztán ezt meg is erõsítette a kulcsos mizéria.
A kulcsok miatt ha nem írtam 100 PMet, mailt, meg egyebet, akkor egyet sem. 1 hétig nyomtuk a topicot is éjjel-nappal. Már itt sokan eldöntötték, hogy ok, béta jöhet, a game inkább ne, mert SOE ...
Aztán megint ez a baromság, hogy preorder, akkor L20ig felturbózhatod magad - kb. három nap az egész -, de hogy miként lesz ez MMO, na arra még senki sem válaszolt nekem, sem a fórumon, sem ingame. Emoteból van vagy 5 normális, alig van különbség a kasztok között, stb. Nevetséges. A küldik közül több még most is unbalanced. Szóval ide sûrgõsen igazi tartalom kéne, mert ezért nem fogják megvenni sokan. Bár ki tudja?! ...
A medve nem játék.
legalabb tudjuk mivan 😊
megal a loadingnal...??? 😞
csak poén nehogy komolyan vedd, remélem tudod miért írtam <#papakacsint>#papakacsint>
le kell szedni uj installert! es kerni fogja kulcsot!
forumban keress ra!