8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • a.carkey
    Ne kalóz név legyen. Ennyi a kikötés! Mégis csak national sideról van szó.
  • Fritz Von...
    OK, holnapra majd beírok ide párat, megkérdezem egyik spanyol haveromat is (remélem online lesz). :)
  • Rushmachine
    Ez a spanyolos cucc ez nagyon tetszik ,írjál már össze párat plz!
    R
  • Fritz Von...
    Preorder: nekem 2 GM is mondta, hogy a digital downloadhoz IS JÁR az extra ingame, annyi a különbség, hogy nem lesz soundtracked. De kapsz papagájt és a többit is.

Guild név: mivel spanyolok leszünk, ezért én mindenképpen spanyolos nevet adnék a guildnek. Ahol pl. voltam, annak a neve Bastados del Mar volt. Simán össze lehetne hozni valami fasza nevet. Akár úgy is, hogy spanyolul vonatkozik arra, hogy magyarok vagyunk. Csak KÖNYÖRGÖM, spanyol oldalon ne legyen angol, vagy magyar a nevünk, az nagyon gáz. :)

Például ötletek:

República de Hungría: Magyar Köztársaság
    Marineros de Hungría: Magyar Tengerészek
    Fortuna del Mar: Tengeri vihar
    Horda de Bandidos: Zsiványbanda

stb.

Ha ez tetszik, akkor összeszedek pár ilyen fasza spanyol nevet.

• Torzonborz
    nna átváltottam station accesre és benne van potbs is de még nem nyomtam pre ordert. jó lenne a dobozos de nincs kedvem vacakolni vele szóval szerintem digital download lesz belőle.
    Nimfas corp. név tetszik szvsz maradhat az .
  • Rushmachine
    Szeritenm ugy 20an megleszünk és az elég ha mindenki aktív,mivel 6 fős lehet egy group abból kényelmesen kijön 2 full,mert mindig lesz aki nem lesz fent tehát szerintem olyan 10 ember online lesz ebből ha aktívak leszünk.Nagyobb banzájoknál meg meg lesz szervezve rendesen.

• Jockey
    asszem az a lvl20 nekem elég lesz, lvl5nél fejeződött be a karrierem, a kezdő városkába csináltam meg pár küldit azt ennyi. még OS-en se voltam sajna hajókról se tudok semmit pvp-ről meg még kevesebbet, de bízom benne nem fogok nagyon mellé, remélem egy darabig leköt azért majd
    Amúgy privateer voltam, mit válasszak? Milyen foglalkozást? És mani xp csak küldetésekből jön vagy miből?
  • karesz115
    Ja és aki már megrendelte innen, és esetleg megkapta...
    Mennyi idő, míg megérkezik? Küldenek emailt, hogy mikorra számítsunk a megérkezésre?
  • karesz115
    Aki dobozos pre-ordert akar, erről az osztrák(?) oldalról megrendelheti.
    Aki nem tud németül, annak ITT le van írva pontról pontra, hogy kell megrendelni.

A névről meg annyit, hogy szerintem a Nimfas Corporation maradhatna. Jópofa és egyszerű. Tagok szempontjából viszont jobb lenne ha inkább csak magyarokra összpontosítanánk, mert ahogy látom, így is jópáran leszünk, is ha túl sokan szerveződünk össze, a vége csak az lesz, hogy senki nem ismer senkit, és az egész értelmetlenné válik, mert inkább mindneki megy a maga útján.
  • a.carkey
    Annyit tennék hozzá, hogy CSAK a dobozos pre orderhez van extra. A nem dobozosnál annyi az előny, hogy jan7-től nyomhatod.

Két pre-order van dobozosból:
    A. extrák, pre-board lehetőség, maga a játék, nem kell újból megvenni (50 dollár) (Ezt hozzán valami miatt nem szállítják, de külföldön is shopban van, más boltokban raktáron SINCS ...)
    B. extrák, pre-board lehetőség, meg kell venni a játékot (5 Euro)

Ill. van még a digital download lehetőség:
    A. direct2drive: open béta, de semmi más extra, csak a pre-board és a játék, kulcsot folyamatosan simán kell igényelni, azonnal levonják!
    B. Station Store: semmi extra, csak a pre-board és a játék, kulcsot csak dec 7 előtt küldenek, és akkor is vonják le a lóvét.
  • Rushmachine
    15* nap bocs!
  • Rushmachine
    Csak keményen Jockey cimbora,csak keményen :D
    Szóval sajna az OPEN BETA tegnap fejeződött be,és hétfőtől indul a PreOrder a teljes + 22 én.Annyi bónusz van a PO-ben,hogy 15 nap fejelőny,1 papagáj + 1 uniqe kard.+ ha dobozosan veszed +,akkor egy grátisz music CD.Kb ennyi.Ja a 05 nap alatt csak 20LVL ig fejlődhestz,az 50 ből,viszont azért a manit termelheted ,az + itt sokat számít szóval azért előny lesz,ha valaki keményen végig nyomja a 15 napot.
    R
  • warbar
    22-én indul az éles de pre orderrel aszem már 7-étől lehet nyomni
    neten mi csak a kódot vettük meg ha a dobozos kell kocsi és go ausztria
  • Jockey
    vagy lehetnek a klánnév: Ladik
    és csak női karakterekkel lehetne belépni a klánba:p
  • Jockey
    pre orderrel most is lehet tolni? vagy csak éles indításkor tudsz vele játszani és kapsz valami bónusz fost?
    valaki írjon már erről pár dolgot pls
    Magyar zászló és különböző HUN jelentéseket pls hanyagoljuk a faszba tököm ki van az összes magyarságos szartól.
    Legyen a klánnév pl Martalócok vagy valami hasonló szar:-)
  • a.carkey
    Nem. Amíg meg nem szavazzák, addig nem kerül be.
  • Rushmachine
    Szerintem legyen angol név,mivel a játék nyelve angol és így nekünk kell alkalmazkodni a játékhoz.De mindenképpen legyen olyan, ami utal a magyarságunkra,abból a szempontból,hogy a kopterek tudják,hogy ki picsázta el őket + TO ALL NEW ARRIVALS ,ha magyar és magyar guildet keres!
    R

• warbar
    elismertetni? ugy érted ismerté tenni?
  • a.carkey
    ja, amúgy a zászlót és a sailt azt bizony el kell ismertetni! Erre is gondoljatok. Az meg egy fél/3/4 év ...
  • warbar
    nem azt mondtam legyen nemzetközi csak azt én nem fakadok sirva ha lesz pár idegen lelkű
  • a.carkey
    Ne legyen nemzetközi a klán! Szerintem semmi értelme mert:

Ennek a gaménak ritka szar a chatsystemje, alig őriz meg infot különösen ha 100 soros system mess jön be vagy valami baromarc öt percenként megkérdezi - meg fogja -, hogy melyik is a mi fővárosunk? Ráadásul 6 fő lehet egy groupban, állandóan csak 6 emberrel beszélhetnél magyarul, stb, stb. Ráadásul 50 db egy mail, ha ezt elküldöd magyarul és angolul is, már egy vagyon.

Maradjunk meg magyarnak.

A Nimfas Corporation az pl. nem volt tök magyar. Egy Spanish-Austro-Hungarian-Italian Trade Company volt (Est. 1703). Ebből a Spanyol rész volt a nation, a többi a korabeli magyar elem, az italian meg a maffia szál. :) A zászlóban is bent volt a magyar elem, de semmi több. (Mint pl. a Rodian Mafia az SWG-ben.)

Ez volt a flagje:
  • warbar
    valaki csak beválalja majd de az még odébb van :)
  • Torzonborz
    s klánhonlapot ki csinálna ? mert én nem az tuti...az túl macerás meló
  • warbar
    Egyenlőre szerintem jó ez a forum ha lesz majd klánhonlap oda jöhetne uj :)
  • Torzonborz
    de mi Spanyolok leszünk :P

na kell fórum vagy nem ?
  • warbar
    1720-ban magyaroknál még szekér is alig volt nem hajó :))
  • warbar
    Szerintem se ragaszkodjunk a magyarsághoz.Mondjuk zászlóban lehetne esetleg.Kis tapasztalat:Nemegy MMO-val toltam már rengeteg magyar klánban voltam vezető,officer,member,stb. örülnék neki ha csak magyar lenne a klánban de tetszik nem tetszik a magyaroknak nagyon nagy az ego-ja és ettől könnyen szétesik egy klán mivel kevesen is lennénk.Meg lehet próbálni a magyar klánt de én nem lennék ellene ha nemzetközi lenne a klán.Innen is egy klán név esetleg:The Armada :)
  • a.carkey
    *Nimfas Corporation
  • a.carkey
    Ha tényleg magyar és mivel 1720ban vagyunk, akár lehetne a név:

Austro-Hungarian West India Company

is.
  • warbar
    Szasz látom te is idetaláltál szerintem is próbáld ki én is nyomom a pre orderrel.
  • karesz115
  • karesz115
    Sailors Of The Little Lake? :)
  • a.carkey
    Korábban Nimfas Corportation néven futottunk páran.

-Főnök! Mi az a Korporésön?
    -Bunkó vagy Bugsy!
  • Kata
    én meg pont nem erőltetném a magyarságot a klánnévben és címerben/zászlóban, inkább egy fantázianevet és címert látnék szívesen, ami semleges nemzeti viszonylatban
  • karesz115
    Mindenképp olyan név kéne, amiből lerí, hogy magyarok vagyunk. Ez azért jó, metr ha találkozunk játék közben valakivel, aki szintén magyar, lássa, hogy van ilyen, és jelezze, ha szívesen belépne. Szerintem az a jó, ha minél több magyar jön így össze. Jobban össze lehet dolgozni.

Néhány névötlet:
    Hungarian Federation
    Arrows Of The Hungarians -> Cannonballs Of The Hungarians
    Sea Dogs Of The Balaton (a kedvencem)
  • Torzonborz
    ja külön fórum kell esetleg ? pl extrára fel lehet tolni phpbb-t az nem nagy cucc.
  • Rushmachine
    Szeva Jockey! Kicsi a világ,cimbikkel idekeveredtünk,mert a tabula tiszta bug és félkész gém szóval nem megyek vissza,de ez nagyon ígéretesnek tünik.Játszottunk a bétával,iszonyat kellemes főleg a tengeri csaták.Nagyon ajánlom figyelmedbe.
    R
  • Torzonborz
    pvp jó móka. bár nekem se volt sok csatám de élveztem. egyszer 3 angol kapott szét aztán jött pár ember és bosszút álltunk. :)

Fritz : najó akkor lehet ott leszek kezdésnél én is feltéve ha valóban egy helyre megy a banda . guild név van már ? ja és ventrit ugye használtok mer' én írkálni nem fogok az hótziher.
  • Jockey
    lehet megnézem én is ha indul az éles, sajna csak fél napot tudtam rászánni bétába, pvp-ről még semmit nem tudok..
  • Burca
    Nekem meg egyenlore az jon le hogy a Sharp az angol nyelvu, a historicalokon pedig minden nation a sajat nyelven porgetheti a live eventeket vagyis a francia oldalon irl is franciak lesznek stb de majd kiderul... devlog majd megmondja jol