Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Engem sem érdekelt igazán, csak érdekes, hogy 3000 ember megkapta minden gond nélkül, és kábé 70 nem. Nem értem, hogy sikeredhet ilyet megcsinálni, pláne ha mindenkinek fórum pm-ben is elment a kód, nem csak emailen. <#nemtudom>

[/cserf][/fülünyúl]

szerintem nagyon túlspiláztátok a dolgot. nagyon érzõdik az a rosszindulat a részetekrõl, hogy csak arra vártok, mit csinálnak rosszul, és aztán máris lehet fikázni.
engem nagyon nem érdekel, hogy most akkor még három napot kell-e várni egy béta tesztes kulcsra. nem múlik rajta semmi, de ennek ellenére olyan vehemenciával rójjátok fel mindezt a flying labsnek, és a soének, mintha már live mennne a játék. pedig ezért nem fizettek - ingyen van.

szerintem ez a játék jelen állapotában (bugos küldik, unbalance, lag, minimális content) nem azt mutatja, hogy a flyingl labs képes tökéletest készíteni, hanem éppen az ellenkezõjét. mert mind a szerverek, mind a support, mind a fejlesztés flying labshoz tartozó terület, aminek már elvileg a két éve tervezett megjelenésre is készen kellett volna állnia.

összefoglalva:
ami a soe sara: béta kulcsok késése, néhány down a launchpad miatt
flying labs hiányosságok: bugos küldik, minimális content, lag, unbalance.

döntsd el, neked melyik a fontosabb. a rinya arányából számomra úgy tûnik, hogy fontosabb az, hogy késnek a béta kulcsok, mint az, hogy a játék nincs kész, illetve MEGINT nincs kész.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Nem játszottam az emlitett játékkal,és bármennyire is sajnálom hogy nem jelent még meg(PotBS),mindenkinek az lenne a legjobb ha még csiszolnának rajta! <#rinya> Habár egy beta teszter kulcsot szivesen elfogadnék...

szép weboldal hamis részletekkel - ez kinek meglepõ? 😊
a.carkey
Nem tudom SWGztél-e, de a SONY ott egyszer már eljátszotta ugyanezt.
Hiába mondták a testerek, hogy ne adják még ki, fél év még kell neki, kiadta. Aztán két órás szerverleállások voltak naponta néha 2x, eltûnt ház, bugos küldik, unbalance, minimális content, de legalább MMORPG volt. Ezek a hibák hasonlóak itt is, csak az RPG rész hiányzik. Na ha az meglenne, felõlem mehetne, de egyelõre kell még rá gyúrniuk. Reméljük a legjobbakat.

A medve nem játék.

a.carkey
Hello!

Igen, sokáig ment, aztán telespammelték a chatet, aztán eltûnt. Sajna nem mentettem le semmit onnan. 😞

A medve nem játék.

Sziasztok!
Én voltam az aki a Potbs fansite-ot létrehoztam, majd kiléptem a játékból, elhanyagoltam az oldalt, és leszedte az uw.hu.
Viszont így nincsenek meg róla az anyagok. Az lenne a kérdésem hogy valakinek megvannak róla a belinkelt zenék? Zenék és dalok menüben volt azt hiszem. Fontos lenne! Elõre is köszönöm!
Hát, a #1147-as hsz meg a többi elejtett mondat alapján igencsak ez a helyzet.

Szia

Akkor szereinted,ha igaz a hir a megjelenésrõl,egy félkész játékot fogunk kapni?

Üdv

a.carkey
Akkor csak annyit, hogy még MOST IS is vannak akik nem kaptak kulcsot, pedig bétások, mert a SOE volt szíves és nem generált eleget ...
Nem az FLS, hanem a SOE. Az õ launcherjükhöz kellett, az õ saruk volt az egész átállás, az FLS megoldotta a saját részét.
Aki kiküldte a kulcsokat az a FLS volt ugyan, de egyszerûen elfogytak, és kezdõdött a mellébeszélés. Ahogy lett kulcs (most hétfõ), küldték is, de sajna annyi teszter nem kapott, és csak most kaptak észbe, hogy bizony innen már kurva nehéz felállni. (Felváltva küldözgetik éjjel-nappal a kulcsokat ...) Szóval itt kezdõdött a dolog.

A másik az, hogy az srác, akinek a kulcs volt a feladata, hozzálátott a SOE oldal tervezéséhez, ahelyett, hogy elsõsorban azzal foglalkozott volna, ami a bétateszthez tartozik, nem a gyönyörû SOE honlapot készítse, ami már akkor hamis, ahogy az ember ránéz. Ráadásul sok fals ill. jelen állapotában értelmetlen és felesleges dolgot tartalmaz. Ez bõven ráért volna ha tényleg jön a következõ társaság tesztelni a bétát, bár ahogy elnézem már annyira sietnek, hogy csak nézek, és képesek lesznek idén kiadni ... (Jól rá is fognak kefélni.)

A másik, hogy mindenki mondja, hogy nem kell kiadni, mert nincs kész, erre már az elõrendelést tervezgetik a "srácok". Minek? Annyira tökéletes a játék?

Az FLSel kapcsolatban meg csak annyit, hogy ahogy két éve ki akarták adni, és ahogy áll a játék, már mutatja, hogy megfontoltak, és képesek tökéletest tervezni, persze még sok minden hiányzik.
(De mivel lóvé kell nekik, így összeálltak a SOEval, aki ráadásul ahogy elnézem bentrõl és a chaten miket olvasni, nos, enyhén szólva eröltetik a kiadást és az elõrendelést.)

A medve nem játék.

a jenkiknél október 23.-tól lehet elõrendelni. az európai elõrendelésrõl még nincs infó.

Sziasztok!

Van vlmi hir a megjelenésrõl?

Üdv Mindenkinek!

az itt felsoroltak közül, az fls oldalán is bejelentett megállapodás funkciót átnézve, nem találtam olyat, ami miatt indokolt lenne ez a hatalmas soe bashing... csak megerõsítette bennem a hitet, hogy az fls saját képességeit túl-, a feladat bonyolultságát pedig folyamatosan alulterverzte már a játék bejelentése óta. ezt alátámasztja az is, hogy eredetileg ezt a játékot emlékeim szerint már vagy 2 éve ki akarták adni.

ezt jó ideig nem fogod megélni szerintem.

a.carkey
Csak végre el lehessen hajózni Európába, az anyanemzethez, és részemrõl ki is adhatják.

A medve nem játék.

a.carkey
Az van, hogy ha az ember készít egy MMOt, és nincs meg benne a "content", hiába jó az ötlet, hiába szép, jó, stb, nem marad meg a piacon, mert ha a játékos kigyúrja magát a max szintre (L50, ez max. 2 hónap, max ...) megváltozik a kapcsolata a játékkal, ha nem talál elfoglaltságot.

A player ház be fog kerülni. A vívást is kidolgozzák, hisz nagyobb városok várhatóak, lesz lehetõség PvPre a szárazföldön is (sajnos egyelõre ez is zónás lesz). Picit még szépül a játék. Aztán ha livera megy, elvileg az elsõ kieggel jön majd a "tényleg élõ világ" (vagyis ha bemész valahova, akkor bementél és nem tölteni fog amikor bemész, ue igaz a tengerre).

De jelen pillanatban nem lehet pl. még leülni sem, nem a kocsma a játékosállomány központja, nincsenek igazán jó animált emoteok (elég kevés, bár a listán sok van, többnyire bugos mind vagy egyforma), a shopnak - azon kívül, hogy van - semmi funkcója nincs igazán. Ha egyszerre gyûlik össze többszáz játékos a lagtól venni sem lehet semmit ...

Nincs ritka loot, és ahogy Kata is mondta, még igazi gazdaság sem.
A küldik ismétlõdnek minden oldalon, csak a helyszín változik. Ez persze a liveig változni fog, ezt Rev mondta, bár ha a SOE már akciózik akkor ismét egy elsietett MMO fog piacra kerülni.

A hajós rész jó, bár amikor egy-egy küldibe ill. PvP zónába betesz, ritka szar helyen tud berakni. Sõt, a célpont - akit meg kell védened, és az lenne a dolga, hogy meneküljön - is elkezd Rambózni, és sokszor csak azt látom, hogy én lövök az enemybe elõször egy utolsót, vagy az enemy lövi szét utolsó lehelletével a Rambozó megvédendõ célpontom ...

Szóval nagyon nem kéne még ezt kiadni!

A PvP jó dolog, de ne csapjon már be a két kilõtt erõd utánra egy L50es kardozó parancsnokot ... 😊

A medve nem játék.

Lassan de biztosan belekerulnek ezek is!
Egyebkent szerintem annal jobb story nincs mint egy fullos haboru ket nemzet kozott! Jol kidolgozva sok pvp vel, az az izgi! 😊
Kata
Bizony, még sokminden nincs kész. Nincs pl. még kidolgozva a vívás sem úgy, ahogy szerették volna, a gazdaság sem, a küldetések jó része meg sincs (1000 missiont ígértek nemzetenként), nem beszélve az extra sztorikról, a kincskeresésrõl, a mítikus cumókról és - bár errõl már lemondtak egyelõre - a játékosok saját házairól.

[/cserf][/fülünyúl]

nekem mar az "enter world" utan fagy ki!
Csak a loading screen van es semmi se tortenik!

Cepi azt mondja neki akkor doglik meg mikor missiot valaszt ki!

Lehetne mar egy nyugis het amikor nincs semmi! ;-)
a.carkey
Egy haverom fellépett, és nem tudott bemenni a városokba ... 😊

A medve nem játék.

a masikkal sisal nal ;-)
a.carkey
Bingo!

A Regional Központoknál szop a jónép ... 😊

A medve nem játék.

aha! 😊
a.carkey
Barillában vagy?

A medve nem játék.

a.carkey
Nem jön be a Lyon. Nem tudok ráizgulni a meccsre.

A medve nem játék.

hehe nem lehet gamelni! van ido forumozni! lol 😊
a.carkey
Csak hogy menõzzenek.
Ha kiadják, nem lesz belõle siker, mint ami lehetne ha nem sietik el ...
Az ok, hogy ki lehetne adni, de úgy kiadni, mint anno az SWGt a player cityk, jármûvek, space nélkül egyszerûen minek?

Ráadásul nagyon kevés ez a content. 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Dehogy ...

A medve nem játék.

ircen is rettentoen szidjak soe-t!

egyebkent nemertem miert jo ez a preorder! akkor vege a beta tesztnek vagy mi?
a.carkey
Persze egyelõre Amerikában ...
Megnézném, hogy ezt a papagáj dolgot hogy fogják megoldani.

Amúgy ami a videón van a SONY oldalon, nos abból sok minden még nincs is bent a játékban. Ha ezt okt. 23-re preorderelik, akkor ez tavaszig megjelenik. Akkor viszont nagyot fog szopni az FLS.

Már a SONY miatt sem jön többezer ember, mert ismerik.
Aztán ezt meg is erõsítette a kulcsos mizéria.
A kulcsok miatt ha nem írtam 100 PMet, mailt, meg egyebet, akkor egyet sem. 1 hétig nyomtuk a topicot is éjjel-nappal. Már itt sokan eldöntötték, hogy ok, béta jöhet, a game inkább ne, mert SOE ...

Aztán megint ez a baromság, hogy preorder, akkor L20ig felturbózhatod magad - kb. három nap az egész -, de hogy miként lesz ez MMO, na arra még senki sem válaszolt nekem, sem a fórumon, sem ingame. Emoteból van vagy 5 normális, alig van különbség a kasztok között, stb. Nevetséges. A küldik közül több még most is unbalanced. Szóval ide sûrgõsen igazi tartalom kéne, mert ezért nem fogják megvenni sokan. Bár ki tudja?! ...

A medve nem játék.

ok!
legalabb tudjuk mivan 😊
a.carkey
Nem jó. Ez van. Le is lõtték.

A medve nem játék.

hmm valami gaz lenne serverrel? nem tok beloginolni!
megal a loadingnal...??? 😞
http://www.soepress.com/release.asp?i=147
a.carkey
Pluskat is megkapta.

Ok. Akkor mindenki megkapta.
Jó játékot!

A medve nem játék.

a.carkey
Pluskat is megkapta.

Ok. Akkor mindenki megkaptam.
Jó játékot!

A medve nem játék.

CS@
Francba de kár...
csak poén nehogy komolyan vedd, remélem tudod miért írtam <#papakacsint>

Köszi, így már hogy installer, így már könnyen megvan.

potb forumba benne van!

le kell szedni uj installert! es kerni fogja kulcsot!

forumban keress ra!
A baj hogy elküldte a kulcsot, de csak annyit. Azt hogy mit kell vele csinálni azt már nem.

akkor végre megnyugodhatnak a kedélyek. azért emlékeztetnék mindenkit, hogy ez BÉTA, és nem a live játék.

Végülis ennek a számomra új devnek kellet írni és pár óra alatt megküldte. Még nem tudtam kipróbálni, majd csak délután.

Kata
én is megkaptam, köszi carkey

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Kira!

A medve nem játék.

\o/

Kaptam egy kulcsot! Nemsokára kipróbálom!

Óránként nézem, de persze nem jön semmi.

hamar feladtad. =(

nem! 😞
a.carkey
Pluskattel mizu?
Õ megkapta?

A medve nem játék.