8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Fritz Von...
    Akkor Duu jönnöd kell! :)
  • cain
    arról volt szó, hogy benne lesz a station accesben. most azért nincs benne, mert a játék még nem jelent meg. a béta launcherben már szerepel.
  • Fritz Von...
    Azért lett annyi, mert a Vanguardot is beletették. Bár most, hogy belegondolok... amik benne vannak, mind SOE játék. Ez pedig nem, csak a management. Majd kiderül. :)
  • Torzonborz
    az SA már így is 30 dolcsi és nemrég emelték ennyire . de ha belekerül akkor megveszem :) 8k-t végülis megér...
  • Fritz Von...
    Egyelőre még nincs benne a station accessben, külön van. A megjelenés jan 22 (nem preorder), tehát elvileg feb 22ig ráérnek betenni a station full accessbe. Nyilván éppen ezért emelni fogják annak a havidíját is, hiszen még egy game bekerült.

• Rushmachine
    Hola
    Ilyen jövőbeli hírekkel elég ígéretesnek hangzik a játék,és hát a mostani alapjáték és elég csinos, főleg a tengeri csaták nagyon komolyak.
    Burca ,én mintha mást vennék ki a szerver listából :

Historical European Servers
    Roberts
    Hornigold

What are Historical European Servers?
    Historical European Servers will be running live events in a combination of Spanish, French and German and English languages. There is a lot more to be said regarding our live event plans, so expect a Devlog with more information in the near future.

Language Specific European Servers
    Bellamy (Spanish Language Events)
    Bonnet (French Language Events)
    Myngs (German Language Events)
    Sharp (English Language Events)

Ebből nekem az jön le,hogy a Roberts és a Hornigold nem nyelv specifikus szerver lesz.
    Szóval Roberts!

UI:Itt a linka server listához :
    http://www.burningsea.com/forums/showthread.php?p=704574#post704574
  • Kata
    én is dobozost szeretnék
  • Torzonborz
    player házak. na erre kíváncsi lennék hogyan gondolják. remélem azt is craftereknek kell legyártani és nem instanceos lesz. ez egyébként azt jelenti hogy player city is lesz vagy nem ?
  • warbar
    valaki irta hogy lesz nyelválasztás szerveren belül is függetlenül a szerver alap nyelvétől,ez nem lenne hülyeség
  • a.carkey
    Cepi ezért is írta, hogy kicsit nem tiszta. Kb. olyan ez, mint amikor leírták, hogy dec.23. a wipe, aztán tolták, tolták.

Pedro írta 1x:

"... a historical szervereken mind a négy nyelven lesznek eventek, míg a language speceken csak azon a nyelven ..."
  • Des
    na úgy látszik 2009 közepén érdemes lesz megvenni ezt:)
  • Torzonborz
    magyarosítva ? hehe nem hinném.

• BaziJoe
    Megjelenés mikor????És lessz magyarosítva???
  • Burca
    What are Historical European Servers?
    Historical European Servers will be running live events in a combination of Spanish, French and German and English languages. There is a lot more to be said regarding our live event plans, so expect a Devlog with more information in the near future.

Számomra ez oldalankent más nyelvet jelent.
  • a.carkey
    *több fajta classt lehet majd választani nem csak ez a három

értsd: több swashbuckling lehetőség, nem csak a három class (dirty fighting, florentine, fencer)

*Hollandia, mint nemzet bekerülése (2009)

értsd: ha bekerül a távol keleti kieg, utána (tudjátok, a tüskés hajók :))
  • a.carkey
    Még nincs.
  • a.carkey
    Az osztrákoknál csak a preorder van raktáron.
  • a.carkey
    Van digitális download. Az a leggyorsabb. A hivatalos oldalon a "buy the game" opciónál van pár lehetőség. A Stationos a legegyszerűbb, a direct2drive-os picit bonyolultabb, de ott azonnal jön mail, info, a stationösnél valamikor péntek körül már lesz mail. Kb.

Dobozost Ausztriából (Innsbruck) leírta hunnen az mmogames.hu-n. Én pl. onnan rendeltem 1et, de még semmi sem jött ...
  • a.carkey
    Az pont nem a historical, nem?
  • Burca
    Szép és jó ez a historical serveres dolog de spanyol oldalon nem sokat fogok erteni a spanyolul zajlo eventbol....
  • Torzonborz
    hmm soe féle station accesben ez is benne van ? ha igen lehet meggondolom magam :D
  • Kata
    ezek azért reményteli ígéretek

Na akkor pre-orderelek én is. Aki tudja hol és hogyan kell, tisztelettel megkérném, hogy legyen olyan kedves és írja meg nekem pü-ben, ha ráér. Előre is köszi!
  • a.carkey
    Amúgy délután pévépéztem, és a vége felé nem egy gm, hanem Misha volt fent systemben :) és megköszönt mindent, de lehetett kérdezni és ilyen dolgokat árult el a jövőről, kb. időpontokkal:

-Ázsiai!!! kiegészítő ősszel!
    -Francia és Spanyol capital art update (március, május sorrendben)
    -Player házak, berendezhető, nem dbt vesztő hajók - egy ilyened lesz L50 carrier küldik után -, ami nem fog sérülni, nem tudják elvenni, de minden év után kapsz egyet! (május)
    -új hajók pack I. (február)
    -új hajók pack II. (május) - innentől vsz átalakul a SOL rendszer (erről nem szólt mi)
    -kicsit átalkul majd a hajózás is (kaja, pia, rum, stb kell minél több ideig leszel OSen - ezzel akarják még inkább csökkenteni az OS fejlődést, szóval aki teheti minél gyorsabban próbálja meg elérni az a kedvenc karijával az L50t, nem nehéz, mert utána még nehezebb lesz - kb. ősztől)
    -Company rendszer update (május-június) - fax se tudja mi ez, de role playesebb lesz az egész game (ráfér!)
    -átalakulnak a városok, fontos szerepet kap majd a kocsma, boltok (ősz)
    -átalakul az OS (ősztől)
    -lesz buff system amint bekerül a szárazföldi felfedezés (kincskeresés pl.) (nincs időpont), szóval még inkább lesz harc (több fajta classt lehet majd választani nem csak ez a három)
    -Hollandia, mint nemzet bekerülése (2009)
    -átalakuló craft (2009)
    -player erődvárosok - vsz csak 100nál nagyobb guildeknek, ill. lehet, hogy azon belül is kalózoknak, de a national side is kap majd extrát(2009)

ennyi.
    Levágták a szervereket ...

Hivatalos Update majd valamikor februárban, a commercial launch kezdetekor!
  • Kata
    jah sokan az egész vitorlát kitöltik, pedig jobban mutat rajta egy kisebb címer
  • Torzonborz
    10 kitartó , lojális és profi játékos többet ér mint 50 tinglitanli. szóva l szvsz lényegtelen hogy a tömeg hová megy ha Ti együtt maradtok egy helyen és pöpecül nyomjátok a témát. sok sikert mindenkinek. esetleg ha később a szárazfölddel is kezdenek vmit akkor lehet hogy csatlakozok majd.
  • Fritz Von...
    Egy picit túl tarkabarka, de egyébként nagyon fasza. :)
  • a.carkey
    Vége a bétának, tali 7én! :)
  • a.carkey

• Rushmachine
    Én nevem : Funny Tick kapitány a kollégák még vacilálnak ,TS van + Ventri is!
    Akko légyen a Roberts :P
    R
  • Cepheus
    Snipa /KeMa/ : Don Hernando Jose
    Én : Raul Barbero
    Ventri van
  • Fritz Von...
    Mindegyik EU szervernek brites neve van. :)
    Egyébként részemről is OK. Roberts szerver, Spain, historical. :)
  • Rushmachine
    Oksa akkor legyen historical és spanyol
    Mi már megvettük a pre order-t,ha elindul mindeki gépelje be a nevét sg re,felveszi mindenki egymást és szerzünk egy saját TS-t vagy ventrit asztán gyia.
    R
  • Kata
    nekem mind1, én oda megyek ahol a "tömeg" lesz
  • a.carkey
    Roberts. Ok.

(Megj.: Ritka fasz neve van a szervereknek - az összesnek -, úgy tudom amikor ezeket kitalálták, az agytröszt ittas állapotban volt.)

Roberts néven futó szerveren tuti brit dominancia lesz. :)
  • Cepheus
    BUÉK mindenkinek!!

A mi javaslatunk : spanyol - historical - Roberts
  • Oriza
    megvót
  • warbar
    legyen historical és spanyol oldal részemről is
  • Rushmachine
    "...A bétás gárdával jó lenne együtt nyomni, de kérdés, hogy ki mit akar...."
    Na pont erre gondoltunk mi is,én azért mondtam,hogy nekünk mindegy,mert tényleg mindegy.A játék jó,és szerintem ez a lényeg,kalózkodni + tudunk mindegyik oldalon.Persze nem ugy és nem olyan szinten mint a normál kalózokkal,de az is fun.
    R
  • warbar
    innen is boldog újévet mindenkinek
  • Kata
    boldog új évet és extra adag rumot mindenkinek!