8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • a.carkey
    Csinálhatunk cooperatív, de külön erre vagy arra (kereskedelem, haditengerészet) szakosodott klánokat is.
  • Rushmachine
    De de úgy latinul van.!
    Ez spanyolul van,olvasd el a 2739-et
    R
  • Rushmachine
    Cain figyi ,most hogy hogy hívód: kalóz ,szerencsevadász,teljesen mindegy .Az 1720-as években rengeteg meggazdagodni vágyó kalandor indult el a karib tenger térségébe.A különböző nációk oldalán (spanyol,angol....) annyiban jobb szerintem,hogy több lehetőségünk van színesebb játékra.Kalóznak csak akkor mentem volna,ha kisebb a magyar community ,akkor csinltunk volna egy 4-5 fős portya csapatot,aztán vadásztuk volna a nagyhalakat :D
    R
  • a.carkey
    Az nem Facia Negra véletlenül?
  • Rushmachine
    Szóval Jan 7 reggel 10 óra ez a hivatalos Pre Order kezdés,
    én speciele FreeTrader leszek,de nem lesz ellenemre néha kifosztani 1-2 hajót,mert iszonyat fun.
    És a Facha negra még mindig iszonyat komoly név,szóval én arra voksolok.
  • a.carkey
    Január 7 tudomásom szerint a pre-board, milyen 15ről beszéltek?
  • Kata
    Az jó lenne, mert addigra megérkezik és elkészül az új vasam.
  • cain
    szerintem 14. éjfélig még lehet. de nem teszem rá a nyakam.
  • cain
    amennyire tudom, a spanyoloknak pont nem voltak hivatásos kalózaik.
  • Torzonborz
    aha megjött a mail is szóval szerintem igen . azért VAT-al együtt már kicsit húzós az ára.
  • Kata
    Még lehet pre-orderezni?
  • Torzonborz
    ja most nézem 15 nappal korábban kezdünk nem 15.-én :D na meg is van a preorder csak aztán meg ne bánjam...
  • Torzonborz
    4 nap ? öö miva' ? most megkavartál ? pre orderrel nem 15-én kezdünk hanem korábban ? hajaj akkor már most bökök rá :D
  • Fritz Von...
    Akkor állami alkalmazott leszel. :)
    Nyilván senki nem akar (remélem), idióta nevet, én sem. Azért kéne megbeszélni itt.
    De már csak 4 nap van hátra, úgyhogy sietni kell.
  • Kata
    én speciel navy leszek, de ha a klánnevet és zászlót/címert komolytalannak tartom, akkor inkább fogok klánon kívül maradni :)
  • Fritz Von...
    Amiről beszélsz, az a privateer class, mint pl Francis Drake is volt. :)
    Tehát mi SPANYOLOK vagyunk, és lesznek közülünk "rendes" kereskedők, vagy állami alkalmazottak is. :)
  • Rushmachine
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
    OMG a Facha negra az nagyon komoly ,gyerekek arra kell szavani.
    Egyébként meg nem tudom,mit aggódalmaskodtok itt .Nem csak a kalóz oldalon voltak kalózok.Mivel abban az időben minden nemzetnek voltak szerencsevadászaik.Aki dolgoztak a saját nemzetüknek példáúl az angol származásuak az angoloknak(mondjuk a kormányzónak),normál esetben brit lobogóval hajóztak,de mikor megtámadtak mondjuk egy spanyol hajót,ugyanúgy felhúzták a kalóz zászlót.Szóval nyugodjunk meg,itt mindeki KALÓZ.Csak mi a spanyol oldalt szolgáljuk,ennyi.De voltak annó olyan kalózok is akik teljesen szabadúszók voltak és semmilyen nációt nem képviseltek,ezek a játékban a kalóz-kalózok.Szóval mi gyakorlatilag Spanyol KALÓZOK vagyunk.És nem mágnás hajóácsok :D
    Nagyon okosan van megoldva a gémben a történelem hűség.
    Lehet csatlakozni különböző nációkhoz,aki támogatásával könnyebb érvényesülni(spanyol,angol...) ,vagy lehet az ember teljesen szabadúszú(kalóz) ,de akkor szinte magára van utalva.
    R

• Fritz Von...
    Háátt, lesznek kereskedők, navyk meg kalózok. :)

A fekete sereg ötlet meg a magyar vonatkozásból jött. Mégis jobban néz ki, mint a Black Army. Az olyan de olyan gagyi. :)
  • Torzonborz
    El hueste negra - a fekete sereg ez jóóó :)
    de az ilyen kalózos név spanyol oldalon nem hiszem hogy jó választás lenne. hiszen nem azok leszünk. vagy igeeeen ?
  • Fritz Von...
    Na akkor egy pár névötlet:

Navigare necesse est (latin) - hajózni márpedig kell
    Facia negra (latin) - fekete arc (Jókai könyvéből)
    Facha negra (spanyol) - fekete arc
    El hueste negra - a fekete sereg
    Los bucaneros - a kalózok
    Compania de navigación de la Hungría - magyra hajózási társaság :)
  • Fritz Von...
    Én nem vagyok egy koszos rabszolga barátja!

• Paladin
    Most, hogy megnéztem a fortuna szót a szótárban, még jobban tetszik ez a név.
  • Rushmachine
    Csácsicsá Pala!
    Ugy látom gyülnek itt az emberek,komoly community lesz itt a végén még kérem szépen. (Ö_ö)

Szerintem legyünk : Rözsa Söndör és Böndöjö ,(Ö.ö) persze kéretik nem komolyan venni.
    Fortuna del Mar RULEZ!!!!
    R
  • Kata
    Legyünk Atlantian Armada vagy Atlantian Company, esetleg Trading Company :D
    Valaki megkérdezi hol van, megmondjuk keresse meg a térképen.
  • a.carkey
    De mit is mondhatnék még?

:)
  • Paladin
    Nekem is :)
    Szia Rush, szia Jockey :)
  • a.carkey
    A profilt írtam le. Magyarok vagyunk spanyol oldalon, tehát pl. egy "Trükkös Fiúk"-hoz vagy "Zsiványbanda"-hoz hasonló nem igazán lenne jó név spanyol oldalon. Kalózként a "Vad Angyalok" még el is menne.

Mondjuk egy "Isaura és Barátai" talán még elmenne ... :) (Az mondjuk portugál ...)
  • Kata
    szvsz ez egy kicsit túl sok, túl sokmindent akarsz belezsúfolni

Ez olyan, mint a Közgazdasági, Államigazgatási és Kertészeti Egyetem, ami eccerűen a Corvinus Egyetem nevet kapta. Tán ezen a logikai vonalon kéne nevet választani.
  • a.carkey
    Nem.
  • a.carkey
    Reméljük.
  • Fritz Von...
    Tudom, hogy nincs. Amikor én preordereltem, akkor direkt rákérdeztem a lehető legtöbb hivatalos helyen, mielőtt elhamarkodom a digitális rendelést. Mindenki azt mondta ingame (plusz kettő db GM) , hogy lesz minden a digitalhoz is.
    Nyilván volt jobb dolguk is, mint hogy átszerkesszék a képet az oldalon.
  • Rushmachine
    A Fortuna del Mar az nagyon komoly,az tetszik :D
  • warbar
    Az nem los Banditos? :)
  • Jockey
    Las BAndidas?:)-banditák..:-)
  • gstup
    lol *Megkaptad a privimet?
  • gstup
    :) Megkaptam a privimet?
  • a.carkey
    Egyet előre, kettőt vissza. :)
  • gstup
    Sziasztok!

Utolső belépésem dec elején volt?Azóta mennyit fejlődött?

Üdv all
  • a.carkey
    Link
  • a.carkey
    Ez akkor új, mert nem jár van írva a buy the game oldalon!