8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#2758 Csinálhatunk cooperatív, de külön erre vagy arra (kereskedelem, haditengerészet) szakosodott klánokat is. -
Rushmachine #2757 De de úgy latinul van.!
Ez spanyolul van,olvasd el a 2739-et
R -
Rushmachine #2756 Cain figyi ,most hogy hogy hívód: kalóz ,szerencsevadász,teljesen mindegy .Az 1720-as években rengeteg meggazdagodni vágyó kalandor indult el a karib tenger térségébe.A különböző nációk oldalán (spanyol,angol....) annyiban jobb szerintem,hogy több lehetőségünk van színesebb játékra.Kalóznak csak akkor mentem volna,ha kisebb a magyar community ,akkor csinltunk volna egy 4-5 fős portya csapatot,aztán vadásztuk volna a nagyhalakat :D
R -
#2755 Az nem Facia Negra véletlenül? -
Rushmachine #2754 Szóval Jan 7 reggel 10 óra ez a hivatalos Pre Order kezdés,
én speciele FreeTrader leszek,de nem lesz ellenemre néha kifosztani 1-2 hajót,mert iszonyat fun.
És a Facha negra még mindig iszonyat komoly név,szóval én arra voksolok. -
#2753 Január 7 tudomásom szerint a pre-board, milyen 15ről beszéltek? -
#2752 Az jó lenne, mert addigra megérkezik és elkészül az új vasam. -
cain #2751 szerintem 14. éjfélig még lehet. de nem teszem rá a nyakam. -
cain #2750 amennyire tudom, a spanyoloknak pont nem voltak hivatásos kalózaik. -
#2749 aha megjött a mail is szóval szerintem igen . azért VAT-al együtt már kicsit húzós az ára. -
#2748 Még lehet pre-orderezni? -
#2747 ja most nézem 15 nappal korábban kezdünk nem 15.-én :D na meg is van a preorder csak aztán meg ne bánjam... -
#2746 4 nap ? öö miva' ? most megkavartál ? pre orderrel nem 15-én kezdünk hanem korábban ? hajaj akkor már most bökök rá :D -
#2745 Akkor állami alkalmazott leszel. :)
Nyilván senki nem akar (remélem), idióta nevet, én sem. Azért kéne megbeszélni itt.
De már csak 4 nap van hátra, úgyhogy sietni kell. -
#2744 én speciel navy leszek, de ha a klánnevet és zászlót/címert komolytalannak tartom, akkor inkább fogok klánon kívül maradni :) -
#2743 Amiről beszélsz, az a privateer class, mint pl Francis Drake is volt. :)
Tehát mi SPANYOLOK vagyunk, és lesznek közülünk "rendes" kereskedők, vagy állami alkalmazottak is. :) -
Rushmachine #2742 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
OMG a Facha negra az nagyon komoly ,gyerekek arra kell szavani.
Egyébként meg nem tudom,mit aggódalmaskodtok itt .Nem csak a kalóz oldalon voltak kalózok.Mivel abban az időben minden nemzetnek voltak szerencsevadászaik.Aki dolgoztak a saját nemzetüknek példáúl az angol származásuak az angoloknak(mondjuk a kormányzónak),normál esetben brit lobogóval hajóztak,de mikor megtámadtak mondjuk egy spanyol hajót,ugyanúgy felhúzták a kalóz zászlót.Szóval nyugodjunk meg,itt mindeki KALÓZ.Csak mi a spanyol oldalt szolgáljuk,ennyi.De voltak annó olyan kalózok is akik teljesen szabadúszók voltak és semmilyen nációt nem képviseltek,ezek a játékban a kalóz-kalózok.Szóval mi gyakorlatilag Spanyol KALÓZOK vagyunk.És nem mágnás hajóácsok :D
Nagyon okosan van megoldva a gémben a történelem hűség.
Lehet csatlakozni különböző nációkhoz,aki támogatásával könnyebb érvényesülni(spanyol,angol...) ,vagy lehet az ember teljesen szabadúszú(kalóz) ,de akkor szinte magára van utalva.
R
-
#2741 Háátt, lesznek kereskedők, navyk meg kalózok. :)
A fekete sereg ötlet meg a magyar vonatkozásból jött. Mégis jobban néz ki, mint a Black Army. Az olyan de olyan gagyi. :)
-
#2740 El hueste negra - a fekete sereg ez jóóó :)
de az ilyen kalózos név spanyol oldalon nem hiszem hogy jó választás lenne. hiszen nem azok leszünk. vagy igeeeen ?
-
#2739 Na akkor egy pár névötlet:
Navigare necesse est (latin) - hajózni márpedig kell
Facia negra (latin) - fekete arc (Jókai könyvéből)
Facha negra (spanyol) - fekete arc
El hueste negra - a fekete sereg
Los bucaneros - a kalózok
Compania de navigación de la Hungría - magyra hajózási társaság :)
-
#2738 Én nem vagyok egy koszos rabszolga barátja!
-
Paladin #2737 Most, hogy megnéztem a fortuna szót a szótárban, még jobban tetszik ez a név. -
Rushmachine #2736 Csácsicsá Pala!
Ugy látom gyülnek itt az emberek,komoly community lesz itt a végén még kérem szépen. (Ö_ö)
Szerintem legyünk : Rözsa Söndör és Böndöjö ,(Ö.ö) persze kéretik nem komolyan venni.
Fortuna del Mar RULEZ!!!!
R -
#2735 Legyünk Atlantian Armada vagy Atlantian Company, esetleg Trading Company :D
Valaki megkérdezi hol van, megmondjuk keresse meg a térképen. -
#2734 De mit is mondhatnék még?
:) -
Paladin #2733 Nekem is :)
Szia Rush, szia Jockey :) -
#2732 A profilt írtam le. Magyarok vagyunk spanyol oldalon, tehát pl. egy "Trükkös Fiúk"-hoz vagy "Zsiványbanda"-hoz hasonló nem igazán lenne jó név spanyol oldalon. Kalózként a "Vad Angyalok" még el is menne.
Mondjuk egy "Isaura és Barátai" talán még elmenne ... :) (Az mondjuk portugál ...) -
#2731 szvsz ez egy kicsit túl sok, túl sokmindent akarsz belezsúfolni
Ez olyan, mint a Közgazdasági, Államigazgatási és Kertészeti Egyetem, ami eccerűen a Corvinus Egyetem nevet kapta. Tán ezen a logikai vonalon kéne nevet választani. -
#2730 Nem. -
#2729 Reméljük. -
#2728 Tudom, hogy nincs. Amikor én preordereltem, akkor direkt rákérdeztem a lehető legtöbb hivatalos helyen, mielőtt elhamarkodom a digitális rendelést. Mindenki azt mondta ingame (plusz kettő db GM) , hogy lesz minden a digitalhoz is.
Nyilván volt jobb dolguk is, mint hogy átszerkesszék a képet az oldalon.
-
Rushmachine #2727 A Fortuna del Mar az nagyon komoly,az tetszik :D -
warbar #2726 Az nem los Banditos? :)
-
#2725 Las BAndidas?:)-banditák..:-) -
gstup #2724 lol *Megkaptad a privimet? -
gstup #2723 :) Megkaptam a privimet? -
#2722 Egyet előre, kettőt vissza. :) -
gstup #2721 Sziasztok!
Utolső belépésem dec elején volt?Azóta mennyit fejlődött?
Üdv all -
#2720 Link -
#2719 Ez akkor új, mert nem jár van írva a buy the game oldalon!