Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Akárhány lehet hajóácsból, aki akar. Sõt, mindenbõl. Nem kéne így erre meg arra összpontosítani.

Amire hosszútávon bizti szükség van, az a lignum vitae és a zinc. Ez a legdrágább, de talán a két legfontosabb alapanyag. (Azonnal le kéne tenni, nehogy elfoglalják és ne legyen egy sem lent.
Pl. Silvert, goldot lehet sokat lootolni, sõt lehet rewardra kapni, cserélni, stb, és ezek IS rohadt drágák. Ehhez viszont nem kell az, hogy állandóan gyártson az illetõ, elég ha akinek kell valami, az megkér olyat aki letett ilyen létesítményeket, és odaadja neki a pénzt, hogy ennyi kell, termeld ki. pl.

Minden más megoldható, szervezhetõ, de nem tudom, hogy mennyire érdemes, hisz mire L30 lesz mindenki minimum, addigra baromi alacsony árak lesznek a szerveren raw materialsra, ez tuti, és nem fognak megtérülni a dolgok hosszútávon.

Egy másik csoportba tartoznak olyan anyagok amibõl kell, de nem annyira sok és nem állandóan. Ezek a Sulfur, cacao, coffe, tobacco, cotton. Ezekbõl kell vagy 1000-2000t gyártani és egy ideig elég, mert nem kell belõle sok egyszerre, de kell, bizonyos dolgokhoz. Ezek nagyon olcsók.

Vannak olyan épületek is, amik tulajdonképpen szintén csak esetlegesen termelnek, mert nem kell belõle mindig, lassúak is ráadásul, stb. (Provisioner, Recruiting office, Distill tar, stb.)

És persze vannak az állandóan éhes anyagok: hemp, maize, fafajták, limestone, iron, és a ship provisionst kiszolgáló stb.

Szerintem elõször azt döntsétek el, hogy kommunizmust akartok, vagy kapitalizmust.

Ha ez megvan persze lehet bevállalni dolgokat, de kérdés az, hogy milyen módon. Errõl késõbb ...

Snipa!
Ami a Shadow Knightsnál ment, az menne most is, és specko senki sem lenne szegény, ha lenne OS loot. De nincs ...

A medve nem játék.

Torzonborz
potbswiki-n nézd meg

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hat, valszeg mi kalozokkal eleg kemenyen fogunk harcolni!
Szoval magad alatt fogod vagni a fat, ha egy spanyol guildnek szallitasz dolgokat! Mondjuk penzben/cuccban biztos megerne neked! ;-)
Engem érdekel mint írtam. Sõt már addig jutottam h, reggel játszottam 30 percet.😊 A hajós rész azt hiszem függõséget fog okozni.😊
A spanyolok annyia nem állnak közel a szívemhez, maradnék kalózoknál. Viszont szívesen lennék a guild külsõ beszállítója, ha meg tudjuk beszélni mire álljak rá.😊

Forolto
Skacok,van a neten valami,ahol a deed-ek fentvannak s milyen cuccok kellenek hozzá?Nadon kellene.

Forolto
én jövök,csak lesz egy céges vacsi és este 8 körül leszek.

Legyártok egy logging camp-et és mehet a megbeszélés.
Én szívesen bevállalok bármit,bár privateer vagyok.

Látom mindenki elkezdett szervezkedni,ez jó.De ma este aki tud jöjjön fel ventrire és megbeszéljük ki mire gyúrjon,mivel kis létszámú még a szerver ezért k**va drága minden, tehát olyan player nem nagyon lesz aki mindenbe be bírja rakni a kezét,mivel annyi pénzt az életben nem szed össze,specializálódni kell.
Akit érdekel a játék,guild,stb... az írjon.
Kéti te hol a bubánatba vagy? 😛
R<#lama>

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Könnyû? mind az ;-)

Inkabb az a szivas ha valamit piszok draga legyartani! Pl Huge cannon, es abbol kell mondjuk egy SOL -ra 40 db! Nah az betaban is kitermelni legyartani tobb szazezer penz volt...
De ezert van a guild, adjuk egymasnak zsetont ha valakinek nincs penze! ;-)
Forolto,

Ezt inkabb ugy mondanam lesz kb 2 hajoepito! Mindenki mas csak oket fogja "kiszolgalni" :-)

Legalabbis betaban SK nal 3 an epitettunk hajot mindenki mas csak a cuccokat csinalta nekunk amibol mi gyartottuk tovabb a dolgokat! Jol ossze volt rakva economy... Mas guildeknek is gyartottuk hajokat :-)))

Most kicsit valtozott de majd kitapasztaljuk! ;-)
Forolto
Mondjuk a hajóépítéshez marhasok cucc kell.Össze kellene nézni mi az a cucc,ami a legtöbb jó hajóhoz kell.Most nem a fára gondolok,hanem MILYEN fára,kötélzetre stb és összerakni ki miben tud neked segíteni.

Forolto
Na ez jó kérdés.mint plö a kajagyártás,az meg mi a fenének? 😊

Forolto
Affene,tegnap is írhattad volna,kiesett egy narval hajók gyártása receptkönyv.Sajna megtanultam

Torzonborz
melyik a legkönnyebb szakma ? azt talán bevállalom <#zavart1>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Én elkezdtem ráállni a hajókra. Tulajdonképpen gyüjtögetem a pénzt az egyébb komponensekre.

A medve nem játék.

Forolto
Na látod én nem tudtam,hogy ilyen cucc kell,lehet pont ez a deed hiányzik nekem!Hazamegyek csinálok is 1-et!

Kovács lesz valaki?Skuló azért kell a harchoz.Nameg a hajóács...jézus annak lesz dóga.😄

Forolto
Nekem Lumber mill van lent,szal én a fa és feldolgozás irányába gondolkodtam,bár mégsokat nemtok róla.

Nem baj az csak akkor lehetoleg a guild tobbi tagja mielott epit kerdezze meg ki mi lesz (kovacs, banyasz, stb..)! ;-)

Pl latod neked majd kell fir logging camp, de ezt annak kene lerakni aki a faval fog foglalkozni! Vagy azoknak, mert fabol nem art ha van boven! :-)

De ventrin ugyis meg tudjuk beszelni! :-))))

Torzonborz
majd délután vewntrin kérek egy kis okítást craftból mert bétában nem foglalkoztam vele bár ha VG szintû akkor hagyom a francba mert az már kicsit sok 😄

Fritz Von...
Én öntevékenyen már letettem 3 hemp ültetvényt és egy textile millt is, szóval nagyjából ráállok a textil-bõr vonulatra. Aztán majd meglátjuk, hogy mennyi kell.

Jut eszembe, fir logging camp is fog kelleni, illetve tar distillery, hogy hemp rope-ot tudjak csinálni.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Majd még kellene egy master draught office is, a fejlettebbeknek.

Fritz Von...
Annyi van, hogy az alap tutorialban levõ bányákat nyugodtan eladhatod, mert azoknak az anyagoknak az ára max 1 dublon lesz, hiszen azt mindenki fogja csinálni.

Structure deedek ügyében pedig készítettem draugtsman officet, úgyhogy most gyûjtöm a munkaórákat, és ha majd kell valami, csinálok.

a.carkey
wine commonból pl. 300 megy 1 darab ... és alig van.

A medve nem játék.

Forolto
Persze,hogy legyártom,hisz fára akkor is lesz szükség,ha addig megeszi a szú. 😊

Azért ez a megbeszélés jó lenne minél elöbb,mert hátrányba kerülhetünk,ha késõn kezdünk el errõl értekezni.Ha az elején meghatározunk egy irányt,akkor én plö abba fektetek több idõt,annak megismerésébe,jobban kitapasztalom,többet járok utána stb.

Össze kellene szedni milyen szakmák vannak,milyen alapanyagok fontosak,mi ami kevésbé.

Legyarthatod ha van hozza penzed!

Reszemrol annyi szvsz jelenleg meg senki ne gyartson semmit!
Gyujtsetek a structura deedeket...
Egy ossznepi beszelgetesen elosztjuk ki mit gyartson hol legyen warehouse stb. ;-)

Nevekhez:
Don Hernando Jose
Raul Barbero
Forolto
Ezért mondjuk jó lenne egy össznépi összejövetel,ahol nem questelünk,hanem az alapokat megbeszélnénk,ki merre jár,mi lenne jó a guildnek.

Az Emilio vagyok én. 😊

huhhh még egy dolog.
Ugye az épitõs tutorial végén csinálsz fát meg sódert és van cooldownja.
Kipróbáltam ma reggel,hogy beloggoltam és ismét legyártottam ezt a két anyagot.Szerintetek,ha én most plö 1 hétig nem loggolok be akkor az 1 heti anyagot legyárthatom,vagy ez limitálva van?Mert akkor én olyat vállalnék be,amihez gyakran be kell loggolni,akár napjában többször is.

Torzonborz
ja és az üzenet formátuma :
/tell név,üezent és a group fülön látni.
mer' ugye én se ott néztem elõször 😄

Fritz Von...
Hernando de Soto
Diablo Malvado
Diego Alatriste
Duudoonga El Manolo

Ennyi jutott eszembe hirtelen. 😊

Torzonborz
benne van . 7.-én még én vettem fel 😄

ehh Forolto

szal bocs! elirtam 😄
Fordito: benne vagy a guildben??

ha igen akkor tok jo lenne nem mindenki onalloan a sajat szajize szerint epitene a cuccokat! hanem megbeszelnenk! ;-)
Forolto
Tegnap este összekavarodtam,de annyira,hogy még a lõszert se tudtam hol kell venni.😊

Lenne egy kérdésem.Végre végigcsináltam az épitkezõs tutorialt.
Ugye van egy raktáram egy favágó és egy sóder kitermelõ.
Gondoltam épitek ide egy Lumber Mill-t,ami feldolgozza a fát.Ez meg is történt,de az alap fából ez a nyüves nem csinál még semmit.Kihagytam volna egy építményt?Nem találtam semmit..😞

Kinek kell írni guild ugyben online? Ammúgy a fejlécbe beírhatná valaki a szerver nevet és az online keresendõ emberek nevét... 😊

Fritz Von...
Spanyolok vagyunk, de egészen jól alakul, ma is simán 9 online volt már este. 😊

Torzonborz
itt nincs kalóz oldal csak a spanyol grand armada hívei járnak errefelé <#idiota>

Sziasztok!

Rövid mérlegelés után úgy döntöttem belépek a játékba. Kipróbáltam már pár MMO-t, de a korszak mindig is vonzott.
Egy kalóz oldalra én is vevõ lennék!

nah, holnap déltõl non-stop nyomom level 20ig... 😊 van valami kaloz oldali szervezkedes vagy kénytelen leszek spanyol oldalon indulni ?😊

a.carkey
A Red Tide totál unbalanced, még 4 embernek is, pl., nincs egy rohadt raktáram sem, és képesek lennének 3200 dublont kérni egy új építéséért ...

A medve nem játék.

a.carkey
Szarabb mint volt ...

A medve nem játék.

Üdvözlök mindenkit,

Sajna nekem még nem érkezett meg a predobozom, de amint megjön rohanok is onlány, és ha lehettséges szeretnék csatlakozni a magyar közösséghez. Igaz kissé pipa is vagyok, mert ahonnan rendeltem a game-t, tegnap tették közzé, hogy kiküldik mélben is a kulcsot, postára adás elõtt...de már feladták....Nah mindegy😊Most már várok.Ahogy elnézem elég parás a játék, pedig a beta-ban nekem jónak tûnt a dolog.
Sziasztok!

Akkor érdemes megvenni a gamet!Beta tetszett,de sok hibája volt.Akkor összesen mennyibe kerûl a játék?Nem kell doboz se papagáj.

Üdv Mindenkinek! ui.:Carkey még mindig nagyon pesszimista vagy 😊!

Forolto
Nya megvan az új kártya,este haza,szétszed,berak,install és mehet a game.Megyek ventrire is,mert az építõs részt egyáltalán nemtom,és kellene segitség.

a.carkey
Onlány

A medve nem játék.

a.carkey
Amcsi idõ szerint?

A medve nem játék.

azóta már 11:30-ra szépen átírták, hehe

a.carkey
Ki kéne írni, hogy melyik EU szerver, mert van rá egy ezresem, hogy sok buci amerikainak ez nem esik le ...

A medve nem játék.

a.carkey
11re, mi ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ez a bug a kezdetek óta bent van. Ezért mondtam lassan két hónapja, hogy NEM SZABAD KIADNI. Nem tudom egyelõre elképzelni sem, hogy mi lesz itt ha full live lesz a game ...

A medve nem játék.

Muszáj volt, mert az emberek nem tudták elhagyni a kikötõket, ha küldizni akartak. Az már más kérdés, hogy egy ilyen bug hogy fordulhat elõ ilyenkor.

a.carkey
Azért jó lenne, ha nem amcsi alvásidõben basztatnák az EU szervereket is!

A medve nem játék.

Torzonborz