8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#4478 Hajók pontosság/védelem módosítás 1.1ben . Jövő héten megy test serverre . -
#4477 és ha jól tom a legideálisabb hajó vetted, st mc?:) -
#4476 na bumm én 2 napja csobbantam mert összeakadt a hajóm egy másikkal. vettem újjat . -
#4475 Sőt, Fritz drusza akkor majdnem lefejelt egy szigetet. (AFK power) -
#4474 Jajmá ne hisztizz, többen szóltunk, hogy lécci figyelj oda rá, te könnyen hajókázol a xebec-kel széllel szemben is. :)
0Fritz0: nem veszekedek, csak azért említettem, mert így nem meglepő, hogy ilyen helyzetbe került szegényke.
Amikor engem lőttek meg nagyon, akkor az volt a gond, hogy 3 embert 6 mérföldre rakott be egy sziget mögé. -
#4473 Skacok valahol a neten nemtom megnézni milyen pennantokért mit kapok? -
#4472 Nem az volt vicces,hogy csobban,hanem az,hogy 43 akart lenni és pont az az egy hajó hiányzott.Ha csobban akkor visszakerül a városba és rohannia kellett dolgozni szal akkor tegnap nem lett volna meg a szint.:) -
#4471 Gyerekek, emiatt most tényleg ne essetek egymásnak.
Tegnap Kata és én is majdnem csobbantunk egyet, mert kissé túlvállaltuk magunkat, de Rush-é az arany. :)
Az ő esete azért is maradt meg bennem, mert mókás volt hallgatni a menekülése közbeni halálsikolyokat/szentségeléseket, majd a megmenekülést követő sátáni „Muhahaha, túléltem!”-et. :)
Ennyi, ebbe nem kell többet belemagyarázni.
písz -
Rushmachine #4470 Köszönöm professzor asszony!Komolyan mondom úgy beszéltek erről,mintha valami óriási dolog történt volna,ez szinte megesik mindekivel nap mint nap,szóval köszönöm a helpet Kéti ,majd legközelebb te húzól,de csak ha van mikid.
Csókolom
R -
#4469 Ez van ha széliránnyal, és összevárással nem törődve lép instance-ba magával rántva minket. Ő a cucc közepébe került, mi meg hajózhattunk oda ellenszélben. Erre mondják: ij. -
#4468 LOL!!! Ez azért elég közel volt Rushnak. :) -
#4467 Valaki ma majdnem csobbant. :)
-
b3ci #4466 már megvettem, csak úton van :):):) -
Rushmachine #4465 Tessék skubizni a web oldalunkat,aki csatlakotik hozzánk annak ilyen szép weboldalon csacsog vissza majd a karakterének a buksija.Az enyém má fent van, szóval lehet,nézelődni.Folyamatos update lesz,Kétit kell zavarni ezzel.!
A guild tagoknak meg web oldalunk fórumán AZONNAL regisztrálni!!!!!!!!!!Belső fórumot elkezdeni infó cserére használni,azé van.Az sg csak az újoncok informálására használni !!
R -
Rushmachine #4464 Mondom a feltételeket,elsősorban vedd +,másodsorban játszál vele,haramd sorban ? ? ? nincs harmadsorban..............
R -
b3ci #4463 hali. igaz még csak úton van a játék, de hol tudok csatlakozni a klánhoz/ vannak feltételek?
-
warbar #4462 nemhittem hogy valami még feldob de ez a videó na ez nálam 5 perces fetrengés a röhögéstől a földön :) -
#4461 :D:D:D absolute helytálló az észrevételed. -
#4460 Mondjuk a feji adottságait nézve az énekesnek, ez Aerosmith Tyler + Mick Jagger szája összeadva. -
#4459 nem, ez viagrás usánka -
bracsek #4458 fülünyúl??? -
#4457 :DDD Ez lesz a klánvideó! -
Paladin #4456 Hogy illethetnék az "ez" szóval egy hölgyet, különösen őt, ki e remek weboldalt összeszobrászta? :)
Szóval természetesen a műre gondoltam, bár nem kétlem, alkotója hasonló jelzőket érdemel :) -
bracsek #4455 Ezt nem hagyhatom ki, a "los conquistadores" ra kerestem a youtubeon :) 1. helyen ezt hozza több mint 1 millkós nézettséggel.
-
Supa #4454 Gratula -
#4453 Most mondj valamit.Volt egy kollégám,aki a szülinapján mindig kifakadt,hogy miért ünnepeljük azt,hogy 1 évvel idősebb. :) Most még az FLS is.:)
-
#4452 Akkor boldog Szülinapot! :) -
Rushmachine #4451 Igen igen tanár úr ,ez nagyon tetszett nekem is
Jól lesz ez a gém én má látom :P
R -
#4450 jaja ilyet még nem kaptam más játékfejlesztő cégtől. elég kellemes meglepetés :) -
Rushmachine #4449 Már most mire vagy kire is gondolsz Pala testvér? :P
Kéti re vagy a Web oldalra ?
R -
Rushmachine #4448 Nem mondja tanár úr? Boldog szülinapot kívántak a teljes Flying labs legénység ,hat vazze beszarok :P
Tiszta lol,ilyet se láttam még
R -
#4447 igen igen, csatlakozom az előttem szólokhoz, mestermunka grati:-) -
#4446 Ez jött ma :
"Ahoy Torzonborz!
The entire crew here at Flying Lab Software Forums would like ter be wishin' you bountiful booty, smooth sailing and a right happy birthday today!
Yarr!
Pirates of the Burning Sea"
:) -
Paladin #4445 Ez gyönyörű -
#4444 Kata,nagyon szép munka.Köszönjük a klán nevében! -
Rushmachine #4443 Szerintem hiper szuper,szóval majd egyeztetünk kik tölthetnek majd fel,stb..stb.. -
#4442 Jól néz ki! -
#4441 igazán szép munka! -
#4440 Gyakorlatilag teljesen kész van, csak tartalommal kell feltölteni. -
#4439 hmhmm egész jó :) csak így tovább :)