Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forolto
Kérdés:Nincs postaláda?Azaz nemtok egyki karitól a másiknak adni bármit is?

Forolto
Nvidia?Soha!Sja ennyi pénzé (18K netto) DDR3-as kártya Nvidiánál hun van?

a.carkey
Kevés player, magasabb árak, különösen ha nem tudják, hogy máshol is érdemes megnézni ami van. 😊

A medve nem játék.

Jockey
Én ahogy néztem, Roberts-en az angolok már moderate státuszba voltak a többi nemzet low volt. Nos én úgy vagyok vele, hogy amíg az elenség sok addig jó helyen vagyunk:-)Ö

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Izé, ez a 3305re ment! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Nvidiát! 😊
Minél újabb modelt, vagy várj februárig a legújabbra ...

A medve nem játék.

a.carkey
Apropó, nem tudja valaki, hogy miért offlineok a szerverek reggel óta?

A medve nem játék.

Ehh, szerverek állnak, 11-re ígérik.

Forolto
arra is gondolj,hogy munkanap és elég nehézkesen mentek ki a kulcsok.

Forolto
huhhh ,jól elaludtam.Pár perce értem be az irodába,még szerencse,hogy a fönök nem volt a helyén.😛

Jó sokáig ütöttem a vasat,hogy életet leheljek a progiba,de végülis sikerült.
Elsõ látásra:Egyenlõre kavarog minden,sajna a wow-ot kerestem a játékban igy nehezen indult,fõleg ugy,hogy a videokártyám nem bírta a tempót.
Ma beruházok egyre,egyébként is le akartam már cserélni.
Szerintetek milyen kártyát vegyek?A kikötés ATI,PCI-e és max 25K.
Elsõre egy HD 2600xt-t néztem ki.

Karakterem az Emilio.(Diszkópatkányok rulez)

Torzonborz
az túlzás hogy semmi mert én láttam benne pár vackot 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Semmi nem volt az AHkban. Semmi. A béta elsõ két órájában durván 1 hónapja már egy rakat recept meg egyéb kütyü állt. 😞

A medve nem játék.

Torzonborz
de még csak a preorderesek játszanak ezt ne felejtsd el. majd 22.-e után meglátjuk mennyien leszünk.

a.carkey
Kérdezzetek. Csináltam három karit a Robertsen tegnap.
A szokásosak:
Diego Alatriste FT
Juan Borgese NO
Sal Borgese PR

A Roberts szerver kissé, hát, gáz. Nem tudom, hogy lesz ebbõl lóvé! Irtó kevesen vannak MINDEN oldalon, még a bétához képest is (elsõ látásra).

A medve nem játék.

Jockey
nekem is ment a gamma mr tegnap, egy lvl6ot be is húztam
am feltünõ volt, hogy mintha nehezítettek volna a q-ek, legalább is a group vagy soloban is megcsinálható q-ek kifejezetten nehezek lettek, gyakorlatilg nem tudtam megcsinálni egyedül õket, pedig bétába ment.
ezt én inkább elõnynek érzem, kicsit jobban rákényszerítik a játékost a csapatolásra.
ami furca volt, hogy a hajóm is mintha sérülékenyebb lenne mint bétába privateer-ként. Skilleket sajna meg kell nézni rendesen, neten utána kell olvasni, mert marhára nem mind1 mi felé indulunk el.
Ha esetleg tud valami kalkulátor féleséget erre az dobhatna egy linket.
Én buggal nem igen találkoztam, grafika is rendben van, csak gondolom a túlterheltség miatt neke lagos volt a városba, néa teleportálgattam össze vissza.
A sok lehetõség télleg faszányos, asszem télleg bele lehet mélyedni ebbe a gammába hosszab távon is, örülök, hogy a preorder mellett döntöttem:-)

Nah, tegnap patchelés közben szépen bealudtam, úgyhogy kihagytam mindent ami volt, bocs srácok. De majd ma belevágok Én is.

Torzonborz
soe digitalosoknak egyelõre nincs papagáj. /claim paranccsal lehetne ezeket elõszendi de nuku ilyesmi. na most ha ez így marad az nem lesz túl korrekt.
én buggal nem találkoztam eddig bár Fritz karija egybõl vacakolt de relog után az is okés lett.
lag viszont annál inkább volt de az is városban.

Elsõ benyomások:

Eléggé bétaszaga van még szerintem, nyelvi hibák, elgépelések, textúrabugok, stbstb, de csak idõ kell neki.

A grafon olykor mosolyogtam (a város házain fõleg), de csak meg kell szokni, a játék lényege amúgy sem ez.

Karakter anim is elég érdekes, de ez is tök mindegy számomra, jól nézek ki és kész😊)

A hajózást rendkívül élvezem! Azért a hajós dolgokhoz raktam volna hotkey-lehetõséget, hogy ne kelljen kattintgatni.

Bár még 99% nem értem a dolgoknak, soxor anyáztam az információ-kavalkád miatt, de látom elõre, hogy igen kellemes perceket fogok eltölteni ebben a játékban!

Végre valami, amire -hosszú hónapok óta elõször- képes leszek rákattanni!

Egyelõre nem csatlakozok hozzátok, szeretem egyedül kitapasztalni a dolgokat, ha már nem érzem bénának magam abszolút számíthattok rám is.

Spanyol FT lettem Robertsen, aztán majd kiderül.

Kép1
Kép2
Kép3
Kép4

Papagájt merre találom? /preorder? vagy mi?

a.carkey
Itt ki ki?

A medve nem játék.

Fritz Von...
Kis segítség azoknak, akik újak, vagy nem bétáztak eleget csapatban.

Küldetések:

Itt a csapat (grp) vezetõjének nagyobb a felelõssége, mint más játékokban. Tök mindegy, hogy ki a grp leader, ha küldiket csináltok, akkor meg kell néznie a következõ dolgokat.

(Zöld felkiáltójel=questek)

Itt lehet látni a saját és a csapat aktív küldetéseit. Ha szólózol, nincs gáz. Ha csapatban vagy, akkor a group missions fül alatt lehet látni azt, hogy az adott csapatban hány embernek van meg egy adott quest.
Tehát ha egy 3 fõs grpban vagy, akkor leaderként látod a quest nevét, és mellette azt, hogy hány embernek aktív. Ha 3-as szám van a quest neve mellett, akkor mindenkinek megva a küldi, tehát meg lehet együtt csinálni. Ha csak 2, vagy a saját (vagy más) neved van ott, akkor is értelemszerûen van.
Ha mindenkinek megvan, akkor a leader kijelöli az adott küldit, majd a bal alsó sarokban GROUP ACTIVATE gombbal mindenki számára elérhetõvé teszi. Ezzel lehet egy küldit csapatban megcsinálni, ami egyébként szóló lenne.

Ha már valaki ezt megcsinálta, akkor is lehet segíteni, és esetleg átadni a leadert másnak a csapatban, akinek még elmaradása van. Ekkor a csapat aktiváláskor is mindenki megy, az is, akinek már esetleg készen van. Ezzel lehet segíteni másokat.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

a .pigg fájlokat kiírod, majd új gépre installálás után bemásolod a .piggeket a megadott mappába és kész.

Fritz Von...
Egy fontos dolog van még driver szinten. Ha elmented a mappát, akkor nem fog elindulni. Le kell tölteni az Ageia progit, gugliban rákeresel és a legfrissebbet ha letöltöd, azzal faszán fog menni.

Fritz Von...
Ha tök ugyanoda pakolod gép szerint, akkor nem. (Pl: D:/potbsKata) 😊

Kata
De akkor nem fog rinyálni, hogy ezt meg azt nem talál hozzá? Gondolok itt windóz könyvtárba bepakolt file-ok meg driverek.

[/cserf][/fülünyúl]

Torzonborz
fel de ha átmásolod akkor már nem kell semmit letölteni.

Ha valahol lassul a letöltés, és egyre több idõ, állítsátok le, indítsátok újra. Fel fog gyorsulni, és az addig letöltött file-okat nem kezdi újra.

Bétánál legalábbis mûködött.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Kata
Arra is fel kell telepítenem, nem? <#wilting>
Hogy mennék má? Még többórányi letöltésem van hátra...

[/cserf][/fülünyúl]

Fritz Von...
Szerver tárolja, nem kell újat kezdeni. 😊 Csak gyere

Kata
És milyen jó lesz, hogy holnapután kezdhetem elõlrõl az egészet az új vason... <#bdead> Lehet, nem lesz hozzá lelkierõm.

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Másodszor kérdezem kit kell keresni?

A medve nem játék.

Fritz Von...
Ok. Szabad ország stb. 😊

A következõ embereknek kell ingame tellt küldeni:

Diablo Malvado
Facha Negra
Duudoonga El Manolo
Hernando de Soto

Formátum:

/tell Facha Negra, szeva
/tell xy, szeva

Lényeg a vesszõ. 😊

world.disznóval szenvedek már 8 óta😞(

Én most bontottam ki egy bort,a tenger hullámzása kikényszerítettem belõlem 😄

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Fritz Von...
Nembántunk. 😊

Jockey írtam privt ÓVASD EL

Kata
pezsgõt bontok! átváltott wrt_mj.disznóra

még röpke 120 óra...

[/cserf][/fülünyúl]

Jockey
minnyárt csinálom akarit szolok mi lesz an eve hívjatok majdbe

Kata
Nebáncsatok.

[/cserf][/fülünyúl]

Torzonborz
ööö eu serveren vagyunk 😄

Azon vagyok segítek jockey

Jockey
valaki elmondaná miért nem eu szerverre megyünk?????

Fritz Von...
Basszus, azt hittem pedig. 😊 Sorry. 😊

Fritz Von...
Ne vicceskedj, hanem gyere be, behívunk mindenkit, és full full releasig még lehet módosítani bármit.

A fészkes fene egye meg már.. 😊

Figyi Kéti mi pont azt szertnénk,hogy mindenki dûlöre jusson és egy klánba legyünk.Kompromisszumok.....
R <#lama>

Kata
Az nem én vagyok! 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem is úgy értettem (vicceskedni erõlködtem), mint láthatod egyiket se tartottam be.

-----------------------

audio_m.disznó jön má 5 órája...

[/cserf][/fülünyúl]

Fritz Von...
Na igen.

Király Kata, javasolj valamit aminek a zászlaja alatt hajóznál. 😊

Torzonborz
senki sem mondta hogy húzz el vagy maradj csendben...

Kata
Híres idézetek

"Magyarok vagytok, nem?" - Király Linda <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]