8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#4438 http://conquistadores.extra.hu -
#4437 :) -
#4436 Egy fenét. Nem az én különleges képességemként írtam, hanem ezt bárki meg tudja csinálni. -
#4435 Meg lehet csinálni,de ott öregedsz meg az instában. :) -
#4434 Megnéztem a cerberus-t.17,17-es speedet tok kihozni.
Igazad van az alap speedje télleg silány és solóban elég nehéz vele mozogni.Azt mondom,hogy ez csapatban lehet kihasználni.Solóra tényleg elég izzasztós,arra kell tartani egy másik hajót,bár az alap Arcadia is 15,00-ás speed-el indul... -
Snipa #4433 Szerintem talan meg port battleba sem igazan szamit melyik hajonak milyen a speed + turn rate... Ott annyi hajo van, ugyis kiegeszitik egymast. Raadasul ha az a taktika hogy tartod a sort akkor mindenki a leglassab hajo sebessegevel fog menni... :-)
group pvp-ben de inkabb 1 vs 1-ben nah ott tutira szamitana!
-
#4432 Grindeléshez szerintem tökmindegy, hogy most 15 vagy 17 a hajó sebessége, vagy 50-el nagyobb az armorja, vagy 1,7-el jobb a turn rate-je... Mezei (értsd nem MC) stralsunddal is minden javítás nélkül le lehet gyalulni két L50-es Conquistadort egyszerre, szólóban. -
#4431 tom lehet én vagyo a béna, de ha legalább spd-je lenne jobb, de az alapspeed is szar. Egy előnye van, jól gyorsul és jól fordul, de max spd-e már kevés. Én abból indulok ki, hogy soloba mi a jó, ott sztem szar, mire odaérek az ellenhez már javíthatók is, ha pörgök/forgok vele ha nem. Márpedig ha nincs csapat akkor solóznom kell és ott 2 magasabb szintű hajó már komoly gondokat okoz..:-p
-
#4430 Nemtom,mostmár azértis a navalomnak adok egy cerberust és megmutatom,hogy igenis jó hajó,csak másként kell használni.
Ez a hajó nem csatahajó.Rá is van írva:scout azaz cserkész,felderítő.
Nem harcra van fejleszve,hogy odaállok és várom,hogy az ellen szépen belémeresszen egy sorozatot.
Más harcmodor kell egy csatahajóhoz és más a felderítőhöz.Ezt értsétek meg már végre.Egyébként igazatok van nem a legjobb scout hajó,ha scout akkor Xebec,de nem szabad leírni.
Picit több skill kell hozzá,hogy ilyen tipussal harcoljatok.Lehet többször fog süllyedni,több javítást igényel,de szerintem sokkal izgalmasabb a harcban mint a warship.Ezt látom és ki is fogom próbálni. -
#4429 De ha megcsinálják az Arrow privateer-t belőle, akkor igen. -
#4428 azt hiszem én mostmár maradok a tetvedék tengerfenékre való cerberusomba, ha csak le nem réntják rólam a maradék 2 durability-et, és próbálom behúzni a 43-at a közös xp-el és veszek egy Triton-t. Remélem kibírja addig ez a fos scouot hajó.
Újaknak jó tanács: Cerberus-t ne vegyetek, semmilyen előnye nincs max, hogy gyorsan fordul..:P -
Snipa #4427 Szerintem nem kell időmilliomosnak lenni! :-)
Elég ha naponta tolod egy kicsit ;-). Ok, mire mi elértük 31-32-33 szintet már voltak, akik 50 lvl en voltak. De ott úgyis beérjük őket... :)
Másrészt hiába az 50 lvl-es kalóz meg angol emberkék, ha csatában looserek... ;-) -
#4426 vehehe ez jó volt -
#4425 Mastercrafted Desperation Raft! -
#4424 A liveon is pommern volt, de változott az elején.
Amúgy anno amikor még az open beta előtt írtam melyik hajók jók, írtam sokat a deliverance heavyről, hogy milyen jó. Ez tartom. Ágyúk számában ugyan az MC defi veri, de ennyi és kész. Minden másban szuper. Nekem mindenképpen lesz egy DE !!!, pazarlásnak érzem a sima és a hevay deli megvásárlását. Ugyanaz ez, mint az Oli, MC Oli. Bár kecsegtető az 52 ágyú 44en, DE ezért nem éri meg felhúzni ilyen huge hajót, ha az MC, deli esetében a heavy ezerszer jobb és utána semmire sem fogod hasznáni a hajót.
Ha rámhallgattok ...
Olyan hajót választotok 50ig, ami utána is megmarad és valamiben jobb mint az 50es hajók. Nincs sok ilyen: MC Defi, Triton, MC Stralsund. Ezek 50 előtt elérhetőek.
Szóval érdemes mérlegelni:
MC Defi? Ágyúkban jobb mint a Heavy Deli, de sérülékenyebb.
MC Stralsund? Végig jó 50., ráadásul nem -40-60 xpvel kapsz kevesebbet, mint egy magasabb szintü hajóban.
Triton? Nos igen, L50 UTÁN is jó hajó, pl. sima pvpre, mert fordulékony, sok ágyúja van, és viszonylag gyorsan lő velük, 17.50es az alap speedje (ami nekem hátszélben 22 csatában, ehhez még jön ftnek a dump guns ...), és a legjobban forduló hajó, PLUSZ!!!! large. vagyis olcsó és jól belőhető outfittingekkel rendelkezik. Jó cuccossal 800-900 körüli IS lehet a sebzése/oldal. Egyetlen NAGY hibája, a 120as raktér ... de ha grindre kell, akkor San Juan vagy Port Royal központtal sima ügy.
A többi szerintem pénzkidobás hosszú és rövid távon is, mert 50en úgyis lesz jobb változatuk. -
Rushmachine #4423 Mi olyan meglepő ezen,egy alapjáték mindehol online - offline 10k körül mozog,ez egy teljesen hétköznapi alapár.Arról meg nem is beszélve,hogy szinvonalban + kimagasló a gém.Szóval ha választani kell valami ingyenes szar,farmolós,gagyi koreai szar ,meg egy hasonló árú primitív online játék között(lásd WOW,Lineage2 stb stb..) ,akkor ez klasszisokkal kimagaslóbb választás.Tehát nem értem a dilemádat.Persze azt hozzá kell tenni ez Hardcore gém,kemény gazdasági szimuláció,komoly stratégiai elmeket tartalmazó PVP vel,tehát szigorúan időmilliomosoknak és elborult kalóz szerelmeseknek ajánlott.A PVE része gyenge ,de most igérik márciusra az első komolyabb update-t ,és folyamatosan nyomják majd a gémet 2-3 havonta,úgy ahogy azt kell ,ellentétben sok lehúzos politikát alkalmazó cégetől lásd Blizzard.
Szóval ez a játék nem kérdés....
R -
#4422 Nem. Biztos csak egy zsidó tréfa, mint például a Punciusz Grimbusz, vagy a Fikusz Kukisz. -
Ormand #4421 Ez komoly hogy több mint 10k-ba kerül a játék? -
#4420 Mindegy, egy próbát megért... -
#4419 Nézd meg a hajólistát. Bétában még Pommern volt. -
Snipa #4418 FAQ -
Ormand #4417 Szasztok. Nemtudja valaki hogyha játszani akarok a game-el, akkor mindenképpen megkell rendelnem az eredetit, vagy nem? Ha eredetiben kell akkor hol lehet megvenni digitális formában? előrei köszi. -
#4416 Ez mióta?
Pedig én tuti találkoztam Pommern-el.Vagy csak gondolom,hogy van? -
#4415 Nincs Pommern! Hercules van helyette. -
#4414 Pápápápápápá... -
#4413 Nemtom azért az a buff,amit lő az FT vagy a naval az meddig tart?
Én azért megkockáztatnám egy lővést,hogy lelassítsam,minthogy esélye legyen utolérni.A 2 perc azért hosszú idő,nem is beszélve az ellen buffjairól. -
Snipa #4412 Ha menekulsz sose lojj vissza! Sajat magad hozod hatranyba! ;-) -
#4411 Mondjuk erre a célra a Pommern a legjobb,mert neki elöl és hátul is van ágyúja.Ha menekülsz lassítasz,ha üldözöl akkor is.:) -
Snipa #4410 na ezt a zenet abszolut el tudom kepzelni a jatekban! akar open sea-n hajokazva is...
potb zene
annyi, hogy a mi esetunkben a "Britannia" szavakat ki kene cserelni Hispania -ra!! :-))) hehe -
#4409 Huhh és a heavy Deli armorja szinte megegyezik az Alex-ével!Pedig ez csak egy large hajó...már most megszerettem a deli-t.:) -
#4408 Vazz, tényleg. :) -
#4407 Az első ágyú nem a sebzés miatt van te!A Buffokat teszed fel a menekülő hajóra.Lassítás,plusz sebzés stb. :)
-
#4406 Köszi a válaszokat!
Nekem sima Stralsund-om volt és ahhoz már nem fájt a fogam,hogy csak egy MC-be üljek.Kellett egy jobb tűzerejű erősebb hajó,ezért lett Defiant,amiben nem csalódtam,csak több hajót ki akarok próbálni és ha PvP lesz akkor nem fogm bánni,ha egyik másik megfeneklik.A lomhasága zavar egy picit.
Hazamegyek meg is épitek egyet,a nagyrésze meg is van már,mivel a Conq anyagaival is szinte megegyeznek.(4 ágyúval kevesebb.)
Igy 50-ig két hajóm van,ott meg újabb kérdés fog felmerülni,na akkor mit is?
Tegnap lebeszéltek a Privateer Indiaman-ról,mert bugos.A Hercules Heavy lenne ideális,de az ismét lomha mint a dög.
Ehhhh...felhúzom a navalt és akkor lesz SOL-om.:P -
#4405 #4396
Ha fellövik a jelzőrakétát, akkor mások is bemehetnek, nem?
A Deliverance elülső ágyúi engem nem hoznak lázba, mivel az oldalsó ütegekhez képest csak jelentéktelen sérülést tudnak okozni.
De ezt leszámítva azért karácsonyra elfogadnék egyet. :)
(Hallod, Fritz drusza?) -
Snipa #4404 esetleg ez lehetne egy alapzene a honlapon! :-)
spain
vagy csak erdekessegnek ha mar spanyol oldalon vagyunk.
Anno Plusika vadaszta le valahonnan!
-
Snipa #4403 Emilio,
Anno betaban nekem jobban bejott Conq. mint Deliverance.
De, most az adatok alapjan abszolut a Deliv.-re voksolnek. Szerintem arra gyurj ra!
En is lvl50ig tervezem stralsund MC-vel. Csakis akkor valtanek ha guild/spanyol erdek ugy kivanja. Port battlera es pvp-re! -
#4402 De kibírni ki lehet Stralsund MCben is 50ig... -
#4401 A Conquistador fos a Delihez képest. Nézd meg a Deliverance fordulkéonyságát, a hullt, az ágyúkat. Abba kell ülni! -
#4400 Tanácstalan vagyok,mi legyen a következő hajóm,amivel már 50-ig kibírom.
A defiant nagyon jó hajó,tipikus tank.Nagyon erős és nagyon erős a tűzereje a 14 fontos ágyúval,de marhalassú lomha és a fordulás is nehézkes vele.
Eddig úgy gondoltam,hogy kibírom 45 ig és beülök egy Conq.-ba,de most láttam a Deliverance fregattot.
Elbizonytalanított,nem lenne e jobb 43-on már beülni ebbe?Ugyanúgy 14 fontos ágyúi vannak mint a a Conq-ban de sokkal több embere van és ami nagyon fontos 265-ös raktere van.A speedje 15.50 a conq nak 15.25 alapban.Fordulása 10.35 Conq nak 9.00 alapban.S még egy fontos dolog a Delivernek ELÖLRE IS van ágyúja a Conq-nak csak hátra.
Az armorja is közelít egymáshoz 1900 ill 2000.
Tökre nemtom most mi legyen.
A betások mit tudnak mondani a két hajóról? -
#4399 Teccik az a ződ defiant a kép jobb oldalán nem ismeritek kié lehet a verda?:P