Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És amit Coradiel javasol az nem javítja-e a hibát?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Fraps programmal lementheted a képet a játékból, majd feltöltöd egy képfeltöltõ oldalra mint pl. ez http://media.proxnet.hu, majd a kép beszúrása linkel beszúrod a szöveged közé.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
(menyire friss a videokártyád driver-e?)
Coradiel
A Fallout Laucher.exe tulajdonságaiban állítottam át a futtatást teljes méretre, mert máskor ez már segített.
Most sajnos nem.
Egyébként leírtam, hogy addig látszanak a sorok hogy Beállí, Adatfá és Ki a felette lévõkbõl semmi.
Nekem LG Flatron w2242s monitorom van, de ilyen gombot nem találtam rajta sehol.
Sem a menüben sem a készüléken.
Esetleg nem ötlet???
New - csinálsz egy új package-t
Add - adsz egy már meglévõt (ezt ajánlom kezdésnek, pl: a DefaultWanderEditorLocation)
Edit - átszerkeszted a meglévõ packaget
Delet - törlöd
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
krisztajo
Egy kép jó lenne róla ,nekem a konzollal volt ilyen.
Bár ezt a részt nem egészen értem:
"Már próbáltam teljes méretben futtatni az ablakot de nem segített semmi."
Ha zavar a fû akkor használj default texturát, az töröl minden texturát a talajon.
Nem látszik a fõmenü, csak kb. háromnegyedig látom.
Pont ahol a feliratok vannak azt már nem.
Addig látszik, hogy Beállí, Adatfá, Ki, a felette lévõkbõl Új játék, Betöltés semmi.
Mit lehet ilyenkor csinálni???
Már próbáltam teljes méretben futtatni az ablakot de nem segített semmi.
Kérlek segítsetek mert most mindjárt megüt a guta!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Mert én nem találtam olyan lehetõséget hogy be lehessen állítani ilyesmit.
kibontod, átkonvertálod tga fájlokká és berakod a Source mappába. Kellemes bogarászást <#vigyor2>#vigyor2> jó sok lod fájl van amit ki kell csomagolni.
És mivel lehet kicsomagolni õket?
Igen, de elõtte minden lod fájlt (pl: megatonextwall01_lod.nif) ki kell csomagolni a meshes mappába, a texturáikat pedig tga fájlként kell átkonvertálni, és létre kell hozni egy Source mappát amibe bekerülnek a tga fájlok. Elvileg a telepítésnél így néz ki az elérési könyvtár: Bethesda Softwork/Fallout3/data, a Source mappát (ez fontos!) a Bethesda Softwork mappában kell elhelyezni, vagy legalább egy mappában legyen a Fallout3-al! Ha kész vagy a kicsomagolással, nyisd meg a GECK-et és a World menüben keresd meg a Word LOD... -t, kattints rá, elõjön egy menü itt kiválasztod a felsorolt világok közül a Wastelandet (mivel azt írtad, hogy oda raktad a városod), és nyomsz egy Generate Objects-et, ez készíti el az épületek lod-ját, ha tettél fákat is akkor nyomsz egy Generate Trees-t is. Ha mindent jól csomagoltál ki akkor nem lesz hiba a generálásban, ha kihagytál valamit akkor a GECK automatikusan kiírtja, hogy melyik lod fájl hiányzik.
A leírásod alapján én is el tudom készíteni?
Az Amber Mandulis-t (http://www.fallout3nexus.com/downloads/images/4118-1-1235085960.jpg) kéne nightvisionossá tenni.
A cucc neve pedig legyen " Dante's Slim Glasses "
AK-nál nekem nem mûködik a kipipálás leszedése...
A kiötlõ természetesen nem válaszol...
De van még 1 ötletem.
Vagy nem jól csinálok valamit - tényleg, mi a leginkább hatásos a Feral Ghoul Reaver ellen?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ha más nincs próbáld meg a mod készítõjével felvenni a kapcsolatot.
Add meg a mod oldalát ahonnan letöltöted a szemüveget megnézem meg tudom-e variálni.
Tegyél bele minket is NPCként xD
Ruhák IDje megvan, thx, de kiírja hogy German Coat Added és semmi sincs az inventoryban.
Jah, nagyon hasonló😛
AK-t megcsináltma, elmentettem, semmi...Ebben is kéne a help.
Szóval csak 1 pici munka van vele amit én tényleg nem tudok megoldani.
Kérem.
Hogy az a barátságos fejemet, meg a lustaság vagy az a német csávó aki mindig elpakolja elõlem a dolgokat valami Alzheimer.
Eddig mindig aktiváltam de az utóbbi idõkben elhagytam valami miatt.
RoyalPredator
Az éjjellátó napszemüvenek nézd ezt meg: link
A ruhák ID-jét meg ha az mod oldalán nem írja, mindenképpen a Geck-el tudod megnézni.Valami hasonló nevû szokot leni mint a mod.( én mindig kóddal hozom be a letöltött ruhákat)
Ja és jó az a roncskocsi "város" hasonlít az elsõ részben lévõhöz csak kisebb.
Az Ak-ról ha a Geck-ben az Object Window-nál megkeresed, majd dupla katt és a Art and sound fül alatt legalul a Has scope ki van pipálva akkor vedd ki.
De ez nem biztos hiba mentes lesz lévén mod.
Nehogy aztmondjad hogy nemolvaosm el amit írsz.
Mondtma h angolul tudni kéne...
Mentsd el Más néven, mert amit betöltöttél nem tudod átírni, kívéve ha....hotomi megfogja mondani^^.
Na most elakadtam. Külsõ területen építek (world space : wasteland) leraktam néhány épületet majd mentetem és bezártam a Geck-et.
Most hogy fojtatni akarom, ha új dolgot rakok le nem enged menteni az elõzõ mentésemre:
Ha meg más mentést csinálok akkor csak az új dolgokat menti el.
Így nem lesz jó mire végeznék a város épitéssel több tucat mentet fájlból fog állni.<#szomoru1>#szomoru1>
Belsõ térnél ezt úgy oldotam meg hogy duplikáltam ezzel mindent újnak vet és az új mentésnél egybe mentete a régit és az új dolgokat, de kinti cellánál nem duplikál.
Visca El Barça!
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ha City of the Outcasts, az már sokkal hangzatosabb és komolyabb.
Maga az ötlet, alapjában természetesen jó, hisz 100%ig a lényeget ragadja meg.
Esetleg még gondolkozhatsz olyanban is, ami nem tükrözi teljes mrétékben az ottlakókat, merthogy a játékban majdhogynem semmise jelzi az ottlakók tulajdonságát. Tehát mondjuk maga a város tulajdonságából adódóan nevezed azt el, (Megaton(bomba ereje...), Little lamplight(kicsi fényecskék), Big Town (Nagyváros, irónia, mert pici...)), vagy csak körülíró elnevezést adsz városodnak a lakókból kiindulva. Pl: City of Ember, Szikraváros, vagy vmi (Most saját ötletem nincs, ezt a 2öt is 1 filmböl mondom😄 Melelsleg ez a film kissé Fallout3 kópia)
Ezt tényleg csak ötletnek mondom, nehogy belekavarodj.
Ésss kíváncsian várjuk hogy mien lesz😄
Legyen benne egy bitangjó bár és SOK Npc, akár essentialos follower ami értelmesen néz ki.
😛😛😛
Én ügyeimben tudnál segíteni?
Sosem moddoltam, de tuti hogy az NPCk kulonbozo szintu javitas kepessegekkel rendelkeznek. A legszembetunobb az UFOban a fekete csajszinal, aki a kuldetes vege fele tud javitani 100%-ra !!! barmit. (sajnos a legvegen eltunik 😞 )
Neten is olvasgattam guideokat hogy melyik NPC a jobb javito...
A városomat a wasteland kitaszítótai, menekültei lakják.
Az a név Outcasts City jó lenne hozzá, és így a szóösszetétel tükrözi azt?
De én azt akarom, hogy a meglévõ modomból, a távcsöves AK modellje legyen a kezemben, de NE távcsövesen zoomoljon, hanem normálisan.
Meg azt, hogy az egyik meglévõ Modolt szemüvegembe belekerüljön az éjjellátás szépsége.
Pl este hogy látod hogy neki pipikélnie kell?...😛

Annyi a keverés, hogy pl egyedi statsokat kell hozzáadni, vagy mondjuk a szemüvegemhez egy másik szemüveg nightvisionját kell hozzáadni.
Ez nem bonyolult annyira, csak nekem nemmegy.
Ennem kéne help, nagyonpontosan tudom h mit szeretnék...
A német cuccokat már megtudom "szerezni" player.additemmel, de NEM jelenik meg as APPARELS -menüben, csak a weightet nyomja föl. Ötlet?
Nomeg. EA-s átvitt Nanosuit helyét tudja valaki? Nem találom csak a bugos helyét a technikai múzeumban. Onnan ahova küld semmi...
Hát az én programjaimmal sajna az áttexturázás és model variálás nem megy.
Mellesleg én állandóan találkozok Super Mutant Overlord-okkal a Wasteland egész területén, és ezeknek rendszeritn tribeamjuk van.
Lazán lehet szerezni belõle, de javítható szeritnem simával is.
Én AK-47el tolom meg Dragunov SVD.
Egyedi "DantesGear" modot kéne létrehozni, aholis az általam használt cuccok vannak felturbózva. Pl Nightvision modot átlopni a szemüvegemre, meg a távcsöves AK modelljét sima AK-ként, azaz nem távcsövesen célzóra modolni. Ehez viszont én kevés vagyok.
Most a Német zombikat tettme haverjaimmá, de a modom v2es résézben megitn ellenségesek, ugyh dolgozhatok rajta... jah meg a ruhájuk kéne erõsen 😄 Nemtdom hogy mi az IDje h leszedjem.