Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A magyar fordítás szar ahogy van.
Ráadásul a magyar nyelv pontatlanságaiból adódóan is televan hibával..
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
-Vadászpuska
-Kínai Rohampuska
-10mm-es Géppisztoly
-(gránátokat is hordok magamnál végszükség esetén)
Most hogy letöltöttem a fegyver tuningolos mod-ot vettem a puskára egy távcsövet és kibõvitettem a gépuskám tárját,nagyon jók lettek.
Szerintetek érdemes hangtompítot rakni a fegyverekre? Tárat bõvíteni és rárakni az Auto Fire Mechanizmust a vadászpuskára mennyire lehetséges?😊
A Puska helyére tudtok javasolni valami nagy hatótávolságu erõs fegyvert,és hogy ezt hol találom meg?
Vértnek a Kínai Álcázós Páncélt viselem, van P51-es vagy miylen Nehéz Páncélom, de azt nem szeretem, a kínait a kinézete miatt válaszottam,meg király hogy képes álcázni...
A fegyverekhez igen az árúsoknál is hozzá lehet jutni de az pénzbe kerül. A legjobb az ha elveszed az ellenségeidtõl vagy keresgélsz. A modolt fegyvereket pedig leírják hogy hol találod.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Letöltöttem a Frederyck Tactical Weaponst, képek alapján nagyon jó. A fegyverekhez a boltokba lehert hozzájutni?(Megaton,Rivet,stb)
Dupla pisztolyos ddolog király lenne.
Igazából ajánlani nehéz... Mert nincs igazán jó. nekem az a Dragon v mifene armor van, abbol hazsnálom a Swordsman változatot, és JS legyértja nekem épp a Koreai nanosuitot.
Keresgélj... mi is azt szoktunk.
Fegyóbol pedig a Tactical Weapons packot ajánlom, van benne AK, M16, M4, M90, G36C, G3C6, FN Fal, MP5, mindenféle változatban.
Emellett persze MP7, Mac10, meg pisztolyok.
Én perpill JS dupla kard és pisztolyát tesztelem, amirõl sajnos nem adhatok ki képet, videót, linket meg fõleg nem. Majd ha elkészül szólunk.
Adult-only content
This file is classed as adult-only and is currently blocked from viewing
Some files and images on this site are classed as "adult-only" for nude content, extreme violence or otherwise mature content. To help protect those people who do not wish to see such content, especially those who browse this site at work, the site has a content filter in place to block the viewing of such files.
Pedig regisztrálva vagyok.
Mert a DLC 1-et a játék elején megcsináltam elég hamar,könnyü volt, viszont nekem nem jönnek be annyira ezek a vértek,szerintem nem néznek ki jól de ezek adják a legjobb védelmet(Se az enklávés)
Ebben én az oldalamat tudom ajánlani, ott a Modolás fül alatt leírtam néhány ilyen tipusú modot és adtam hozzá linket is, ha gondolod nézd meg.
RoyalPredator
Az NPC-nek már csak az a baja hogy nem tudok nekik Dialogot kapcsolni a cselekvéseikhez. Tehát hiába állitom be hogy tudjon javítani, nem tudom elérni hogy a szövegkörnyezetében legyen hozzá opció.
De viszont feltõltötem az elsõ modomat a Nexusra :link
Tudnátok javasolni pár jó modot amik kompatibilisek egymással és jobbá teszik a játékot.
Pl:
Több Fegyver+Kieg
Új Ruhák/Vértek
Kis Optikai tuning a környezeten
Esetleg új helyek
Nézelödtem anno ilyenek után és ismerek pár oldalt,de vagy tényleg jól mûködött vagy beszart az egész.
Nincs szükségem olyan dolgokra amitõl legyõzhetetlen vagyok,csa egy kis optikai tuningra lenne szükségem és újdonságokra. Sõt ha van oylan akkor még nehezítenék is a játékon.
Elõre kösz!
Trantorius
NPCk terén írjak neked fasza karakterjellemeket?
Esetleg össze is dobok párat GECKben amennyire éntõlem telik.
Állandóan tesztelni kell. De a külsõ terület nagyrésze kész, de kell belsõ tér is. Ja és az NPC-kel is bajlodom.<#gonosz3>#gonosz3>
(Nem öltem meg õt a Vaultban és megoldottam a Vault problémáját úgy, hogy elmehessenek.)
Ja és a patchek is mindenképpen fontosak a legújabb az 1.7-es.
Biztos sokkal stabilabb lesz.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Te keversz engem XBlades-el, õ csinálja a városos modot nem én.
Na mind1 most jó, vmti bekavart és az. THX!!!
Modod hogyan áll?
Mellesleg nemakarok beleköpni a koncepcióba, de ha kitaszítottakat akarsz, az húzósbb mert honnan. azok a ghoulok...
Megatonhoz hasonló citit akarsz, akkor lehetne a wastelanderek városa, azoknak akik nemtudtak máshova menni.
Én várom nagyon a modot!😛
Kiszedtem az összes modot, mentés, modok vissza, beszerzés. Ugyan az a hiba. fegyverek és néhány kiegészítõ ruházat textúrája elcseszõdve...
Hotomi, szórd az igét...='(
Mert akkor kipróbálom azt hogy kirakom az összeset, aztán szépen újra begyûjtöm.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Az alap textúrákkal nincs baj. Csak a letöltöttek között van, fõkép fegyver, meg a maszkom, és a taktikai combtok. Képen láthatod FOMM-ot és ingame bugot. Már amennyire tudtam, kitisztítottam a mappákat, a használt modok filjeait pedig újra bemásoltam. Ötlet?...

Eddig csak az elsõ magyar foltot rajtam fel.
Megatonban nem is dobott ki.
De korán örültem amint kimentem a Pusztaságra nem telt el öt perc és már vége is volt!
Pedig már az új drivert is felraktam.
Ez kezd nagyon elkeserítõ lenni!!!<#szomoru2>#szomoru2><#sir>#sir>
Nagyon király egyébként
Én magyarul raktam fel a játékot, ha az angol foltot rárakok azzal nem vágom haza?
Továbbra is magyarul szeretnék játszani, már ha összejön egyáltalán.
Ja kisebb felbontásban még nem próbáltam játszani, de a lauchert igen, az nem javult meg attól sem.
Ha már fél éves a képed nem a legfrissebb a Driver-ed mindenképen frissisd ezzel ha wistád vagy win 7-et van: link vagy ezzel ha xp-éd van: link
"Aztán ahogy kiléptem a Pusztaságba minden hibaüzenet nélkül kidobott az asztalra."
-Tedd fel a magyar patchet majd az 1.7 angolt.( az weboldalamon megtalálod ezeket)
És még sosem tapasztaltam ilyet.
Egyébként nem csúszott el semerre sem, csak az utolsó 3-4 cm-t nem látom.
1680x1050-es felbontás van a monitoromon.
Õszintén szólva fogalmam sincs milyen driver van a gépen.
És most még meg sem találtam, hiába kerestem, a kártyám Ati Radeon 4850-es.
De sajnos a gondjaimnak ezzel cseppet sem lett vége!
Miután nem jutottam elõbbre a játék könyvtárából a sima Fallout3.exe-vel indítottam el a játékot.
Kezdetben nem volt semmi baj, de nem sokáig.
Addig, amíg ki nem jutottam a Vault-ból minden rendben volt.
Aztán ahogy kiléptem a Pusztaságba minden hibaüzenet nélkül kidobott az asztalra.
Azóta gyakorlatilag csak Megatonig szenvedtem el magam.
Egyenesen oda mentem, de így is kidobott vagy egy tucatszor, vagyis nem tudok egyszerre többet játszani 5-10 percnél.
Ja egyetlen egyszer kaptam egy hibaüzenetet, de sem utána sem elõtte többet nem.
Ez a következõ volt: GetCgtable DeviceIOContor Fail (SMI_COMMAND), Load ycc fail!
A gépen egyébként fél éves minden új rajta és alig van pár program fent.
Ilyen hibát pedig még sosem tapasztaltam.
Ezek után már nem tudom mit csináljak, de így gyakorlatilag játszhatatlan! <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Textúrahiba! Valami nagyon elcseszte a dolgot, és sokmindennél textúrahiba van, azaz tök msás textúrát rak be, és váltakozik ahogy mozog a karakter. WTF?
Mit csináljak mert megõrülök az ijentõl...
- Ha bemásoltad õket a helyükre, inditáskor pipáld ki õket.
Bent a játékban pedig kapni fogsz egy rádió jelet plusz a küldetések közé hogy mit kell tenned.
Milyen peccsek kellenek hozzá?
- a legutolsó (1.7) patchet kell feltenni.
Bekavar-e a játéknak?
- Nem
Van értelme az összes kieget feltenni?
- Igen van de hogy melyik tetszik beállítottság kérdése.
Van jelentõsége annak, hogy mikor megyek át a kiegészítõkbe, úgy értem szint, vagy fegyverek jönnek velem?
- Ez kiegészítõktõl függ. (Olvas utána link)
2: 1.7 mindneképpen jobb. Telepítsd.
3: DLC-ket alapvetõen a Fallout3 Launcher-ben kell a DATA menüben kijelölni. Szerintem töltsd le a Fallout 3 Mod Manager nevû kis progit, és ott Xeld be a DLC filejait, amik a Fallout3/Data mappában vannak. Letöltött modokat is oda kell bemásolni esetlegesen mappáikkal együtt, és Mod Managerben kipipálni.
4: Vidd végig a játékot. Ha a Broken Steel DLC nincs fent, akkor a Wasters of Life -nál állj meg, és kezd el a gamet. Mindenesetre legyen meg a 20as szint. És készülj fel a halálra is mindenesetre😛
Hónapok óta nem nyúltam a Fallout-hoz, de most letöltöttem egy csomó kiegészítõt, az lenne a kérdésem, hogy ezeket hogyan tudom elindítani, illetve milyen peccsek kellenek hozzá? Most 1.4 van fent, de már leszedtem az 1.7-et is, ez bekavar-e a játéknak, illetve van értelme az összes kieget feltenni? Ha valaki néhány mondatban összefoglalná, azt nagyon megköszönném.