Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ma jelent meg európába a goty. de itt meg sehol semmi, 576-nál csak egy elõrendelés... 😞 lehet mégis WAR lesz belõle... <#shakehead>

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Carlos
Nekem marad a csúnya verzió.
Nincs kedvem megint pénzért szopni. Viszont a CE könyvet megveszem 23 dolcsiért. <#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

Pretorian
Remélem US, azzal van a legkevesebb gond.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Carlos
Semmiben. Bennevan valamilyen formában az 5 DLC. Szerintünk egy kódot kapsz amivel "ingyen" (merthát ugye a vételárban bennelesz szóval mégsem ingyen) letöltheted Windows Life-on keresztül a DLC-ket.

Þór vígi þessi rúnar

Murder3
És ez miben fog különbözni az alap játéktól?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Carlos
Sajnos énis erre gyanakszom, csak nem akartam kimondani...A nagy kérdés az, hogy az alapjáték milyen kiadás lesz. (Hu, Uk, Us)

Þór vígi þessi rúnar

Pretorian
Valószinûleg azt jelenti, hogy csak az alapjáték lesz a pakkban, a DLC-ket meg le lehet majd tölteni legálisan valami kóddal.

Carlos
576

Þór vígi þessi rúnar

xblades
A régóta várt díszkiadás mindhárom platformra október 16-án érkezik.
Sajnos azonban ez a külföldi megjelenés, ha az alapjáték itthoni megjelenésébõl indulok ki akkor azt kell mondjam, hogy lesz ebbõl december is.
És a magyar kiadó Codega weboldala nem is él.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

ez amúgy vicces, ma megjelent a goty, míg cdgalaxisban még a DLC-k se jelentek meg.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

lehet, h goty itthon csak angol nyelvû lesz.

amúgy én inkább angliából rendeltem meg: egyszerûbb, gyorsabb és olcsóbb is.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

xblades
Hát most már csak az a kérdés hogy az angol vagy magyar lesz-e az alap játék a Goty-ban?
Mert ugye a magyarral nem müködnek rendesen a DLC-ék, Broken Steel ugye, ha nem adnak hozzá ki magyar patchet. Mert milyen az ha hivatalosan kiadnak valamit amit pénzért kell megveni aztán küzdeni kell vele.
Mert a Dlc-et angol nyelvel hirdetik: link

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

ezt honnan másoltad ki?

Carlos
Ok. Amazonon látok egy cukiságot.
CE Fallout 3 könyv. 23 dolcsi, alap szállítással: 31, gyorsitottal: 35.
Erõsen, nagyon-nagyon erõsen gondolkozom!

Product Description
• Limited Edition! Every book uniquely numbered!
• Covers the entire main game and all five Add-On games: Operation: Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout, and Mothership Zeta. The most complete Fallout 3 companion guide in existence!
• Your Essential Wasteland Companion: 752 pages of walkthroughs and over 200 detailed maps give you all the tactics, locations, items, and rewards!
• Info and stats on all the perks, armor, weapons, items, factions, and entities you'll encounter.
• Moral compass choices revealed! Villain or virtuous? Our guide's flowcharts will let you know which road to follow for your chosen path.
• Movie-sized map poster to guide you through the Wasteland.

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Ha jól sejtem az achievementeket.

Carlos
GOTY:
Tartalom:
-Alapjáték
-The Pitt(online)
-Operation: Anchorage(online)
-Broken Steel(online)
-Point Lookout(online)
-Mothership Zeta(online)

Az Online szó mit jelent ezesetben a DLC-k mögött?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem mondok semmit a CryEngine-rõl a magyar Crytek -ben dolgozó haverok iránti tiszteletbõl. (némelyikük mesélt érdekes dolgokat, szóval annyira nem kell hasraesni. Szép is, jó is, de szaglik)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Akármi is ez, megy desktopháttérnek!
Szép!

Þór vígi þessi rúnar

Pretorian
Hát ha élethûségrõl beszélünk, akkor a Fallout is kiesik. A Borderlands meg Unreal Engine 3-at fog használni, cell-shaded grafikával, Havok fizikával, ezen technológiák és eljárások egyike sem igazán alkalmas élethû játékok készitésére. Viszont ha valamelyik játékhoz igazán smakkolna a CryEngine 2, hát az pont a Fallout...többször megpördült már a bóbitámban, hogy mekkora rajság is lenne a Fallout 3 a CryEngine 2 részletességével, fizikájával.

RoyalPredator
Hát ha lenne jármû, akkor a map is olyan lenne.
De még ezen a randa terepen se elképzelhetetlen.
Énmárcsak tudom, magamis quadozok.

2077, 50-60s stílus, eternal retro.
Miért baszná el? Motorokat is látsz a játékban.
Az a Quake badlands abban bezzeg lesz, de az koránsem élethû játék.

http://marekdenko.net/3dgallery/044/10sBuggy_forest_.jpg

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

grebber
Az lenne az über ha mindegyik dlc magyarítva lenne mellékelve a magyar boltokban!

Next PC upgrade: 2022

Carlos
No elindult okosba. úgy vettem észre, hogy minden megjelent. kár, hogy warezolnom kellett, de ez a "biztonsági" mentés a CE-rõl. Amikor kiléptem a vault-ból szétspammolt a sok üzenet kábé 1 perc alatt.

Þór vígi þessi rúnar

pontosabban megjelenés elõtt gyakorlatilag másfél órával

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

holnap jelenik meg a GoTY kiadás... Normális, hogy 576-ba hetek óta nincs kirakva ár csak h elõrendelés , CD Galaxis-ba, pcdome-on meg elõrendelni se lehet, így megjelenés elõtt 1 nappal? 😞

Carlos
No, lejött, mingyárt inditom. Most másolom a dlc-ket. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Pretorian
Én Moirát akkor sem tudom megdugni, ha már nem él, pedig azért akkor már egyszerûbben be lehet cserkészni valakit: nem kapálózik, nem ellenkezik, nem hivatkozik fejfájásra. Mik vannak bazdki...lol.

Pretorian
Jahh, meg a '60-as évek -hangulatot is haza lehetne baszni a modernebb jármûvekkel.

Pretorian
Ha lenne akár csak egyetlen épségben maradt, kellõen hosszú út a játékban, és legalább négyszer ekkora lenne a map, akkor jöhetnének a jármûvek, személy-és teherautók, trailerek. Erre a jelenlegi terepre buggy-kat, quad-okat és különféle terepjárókat, crossmotorokat tudok elképzelni, de hát sajnos a map liliputisága miatt nem lenne olyan hatalmas öjömbódottá jármûvekkel hasitani.

Carlos
Elég szarul jön az Ncore-rol. Ma se lesz már ebbõl játék...

Þór vígi þessi rúnar

RoyalPredator
Van egy bajom. Lehet a FWE okozza.
The American Dreem v mien küldi, csajszi bemegy a kóddal.
A hiba az hogy megnyomom az Airlockos switchert, megy a haláltus, megy a nagy demagóg, felis ébredek a klinikán. De a küldiben nem adja meg hogy megnyomtam a gombot. Ergo a küldetés nemér véget. Ergo Elder lyons szarik megnézni engem hogy felébredek és új küldit adni.
Kapcsoljam ki, aztán majd be a FWE-t?... Elveszik az a sok jó cuccom amit összeszedtem.

Xblades:
Egy stílus alatt azt értem, hogy egyszerû, és összképében minimalista.
Szerintem olyan várost csinálj amit mondtam, a filmbõl. Amúgyis jópár könyv témája egy ien város.
Az hogy egy komplett Little lamplight ottvan, szerintem nevetséges.
Meg a gigalaggos Armory, mi a francnak. Úgyanígy vagyok a kertecskével.
Nézd + a filmet, másold le, csináld meg, töltsd fel nexusra, eléred a 25k-s letöltést is.
NPC dialógust értem hogy nemlehet. Mármint lehetne, hang nélkül.
Vagy esetleg a meglévõ hangokból, de az igencsak brutálisan nehéz.
GTAnál pedig nem magával a játékkal, csak a moddal, meg a szerkesztõkkel volt a baj. Nem publikálták a játék azon részét, ill el volt rejtve. A perek ott folytak hogy nem lett kitörölve az a korhatáros opció, amit végül a debutálásra a szõnyeg alá sepertek.

Jármûûûvet az anyátokat bathesda.

http://media.motortopia.com/files/487/profile/44af9bf3ce906/roadwarrior1.jpg

Lobsterman
Lényegesen lassabb a fejlõdés az biztos, bár küldetésekért én kapok rendesen. Bár lehet hogy azt a FOOK miatt. FWE-t még nem próbáltam egymagában. Súlyt meg csak a lõszereknél mutatja mert ott olyan kevés a súly lõszerenként h normálisan nem tudja kiírni, de ha sok van akkor meg azért lehúzza a tatyót.
Amúgy én ajánlanám hogy kezdj új karaktert ezzel a moddal. Elõször meglepõdtem hogy hol van a sok lõszer amim az alapjátékban volt, utána meglepõdtem hogy nincs mivel meggyógyítanom magam, úgyhogy kaját is sürgõsen kéne szerezni, aztán meg azon hogy már sugárfertõzött is vagyok1 óra játék után pedig alig csináltam valamit 😊 Kicsit más értelmet ad a túlélõ szónak 😄

1, Nem tudom, de az nekem is jó lenne 😄
2-3, Én eddig csak scrap metalból tudok repair part-okat csinálni vele. Lehet egyelõre mást nem is lehet.
4, Mert ez nem az a játék, de biztos van ilyen mod is 😄
5, Pássz

xblades
3. Sajna szerteszét a westeland-en.

4. Mert ilyet nem mertek bele tenni. Nézd meg milyen botrány volt a Gta-val.

5. Probáld meg elõször elvenni tõle a régit. Ha nem én a Sharing and Caring Companions modot használom. Link

xblades
Azt nem írtad hogy magyar verzióval játszol-e?
Mert ha igen akkor a data mappából vedd ki a Fallout3_Hu.esp és úgy próbáld meg.(igaz angolul)Ezután próbáld meg újból onnan hogy beírod a kódot.
Ha megvan a jelentés, mensd le a játékot. Utánna már vissza teheted a Fallout3_Hu.esp -t.És megint magyar lesz.

xblades
Sajna bizonyos dolgokban kénytelen voltam kompromisszumot kötni a tudásom és a meglévõ elemek között.
Az egyedi Npc-nél a dialogot érted mármint hogy nincs?
Vagy arra hogy nincs orvos vagy eladó?
Mit értesz kihalt kreáció alatt?
Mitõl lesz kihalt és élettelen? Mármint a városom vagy a játék többi része?
És végül az egységes stílus alatt mit értesz? Mert én a kettõben lévõ városokat vetem alapul ahol volt klinika,kocsma,szálló,börtön és különbözö boltok.

RoyalPredator
Te, ez a Wastelanders Edition ez muris.
Igaz, mi a fasznak írja ki a WG-t (súlyt)...
Nomeg. Nem akaródzok fejlõdni. Kapok Xp-t, igaz elég gyéren, de nem mozdul a pöccök ha küldetéses nagy XPt kapok akkorsem.
Hát random idõben advlevel-ezzek?
Level 22nél vok most.

Nomeg. Annyi új fegyver van már hogy eligazodni nemtudok. Stalkeresek, H&K-sok, rengeteg kütyü jesszussss.

Új, tiszta levegõõõõ...
Viszont igazán MADMAX-os lett a játék, leszámítva a jármûveket, amiknek hiányán mai napig nem tettem magam túl.

Mostjön a kééérdés.
1: Van e olyan mod, hogy felveszem a sityakom de nem változik meg a hajam rövidre?
2: Lehet e saját fegyvert létrehozni ezel a moddal, de úgy h a model elemeit is mi rakjuk össze.
3: Holvannak a szarok amik a CREATIONos workbenchez kellenek.?
4: Miért nem dughatom meg Moirát?.
5: Hogy erõltessek rá egy ruhát Jerichora ha nem akarja az armorérték miatt átvenni...?

rayman12
Nekem az lenne a gondom hogy leszedtem a broken steelt, beraktam ki is írja hogy +30 színt meg midnen. kijátszotam a játékot. Ki yrja hohy two weeks later és aztán egy azstalon fekszek avgy in és szarse történik. csak azt hallani néha hogy egy robot vagy mi mászkál és dumál valamit. Szerintem befagyot a script vagy valami iylesmi mert azt utolso rásznél ahol be kel írni a kódot és meghalsz ot egy piros háromszögben egy fehér felkiáljto jelel elátot valami van ot ahol öszsze essel.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Carlos
ok. Este akkor leszedem asszem, bár nem örülök neki.

Þór vígi þessi rúnar

Calver
így mûködnie kellene. nekem mûködött, igaz a szörnyûséges 1.5-el annakidején.

"The trees move. Do you not see it?"

Carlos
Tehát.
Reloaded telepít, 1.7 US felrak. Sorrendben bemásol DLC-ket. Mod Manager elindit, sorbatesz, launch és örül?

Kezdem kicsit elveszíteni a dologgal kapcsolatban az érdeklõdésemet a sok macera és gyökérkedés miatt...

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Hát figy, ha máshogy nem megy... 😊
Valószínûleg én is a warezt fogom használni az után is hogy megvettem a GOTY-t. Az legalább biztos jól mûködik mindennel 😄
De rosszul tudtam nekem a Reloaded verzió van meg az meg nem Uk hanem US. Plusz ahhoz a US 1.7es patch, és más nem is kellett.

Carlos
Hmmm...
Warezoljam le azt is amikor megvan az eredeti? Melyiket javallod?
(patchek közben kell crackelni? vagy csináljam végig 1.7-ig) és utána inditsam el?

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Az alapjátékra gondoltam

Carlos
UK patch-ekre gondolsz?
Azokat fogom ma egyesével feltolni ahogy a nagy könyvben le van írva. Kicsit nyomi dolog szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Szedd le a UK verziót. Az tuti mûxik 😊

Carlos
Nem magyar verzióm van...
Sajna a telepítésnél a Polák és az angol válastható. Ez a CE átka szerintem. Akkor lehet, hogy marad a GOTY warez. Nem veszem meg mégegyszer a játékot szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Elég hogyha betöltöd a vault ajtónál levõ mentést igazából. De nekem van egy olyan gyanúm hogy a magyar verzió nem kedveli a DLC-ket. Azért sok sikert 😄

Carlos
Ok. Akkor új kari. 😄
Tegnap kigyilkoltam a cuki kis Carol-t. Megcsinálom megint.

Þór vígi þessi rúnar

Pretorian
A patchelés az rendben, de nem vagyok benne biztos, hogy meglévõ mentéssel mûködni fog a dolog...én tök új karit inditottam a DLC-k telepitése után, ebben nem tudok segiteni...

Carlos
No leszedtem az 1.1-et, 1.4-et, 1.5 és 1.6-ot valamint az 1.7-et.

Szóval.
Felrakom az 1.1-et, majd az OA-t.
Majd 1.4 és Pitt
1.5, 1.6 és Broken steel, Point Lookout
1.7 Zeta
FOMM beállít, launch Fallout, mentés betölt, császkál 5-10 percig és elméletileg jó?

Þór vígi þessi rúnar

Pretorian
Szerintem menj tutira, és inkább peccselgess, olyan rengeteg idõt nem fog azért elvenni az életedbõl.