Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Nincs kedvem megint pénzért szopni. Viszont a CE könyvet megveszem 23 dolcsiért. <#vigyor>#vigyor>
Þór vígi þessi rúnar
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Sajnos azonban ez a külföldi megjelenés, ha az alapjáték itthoni megjelenésébõl indulok ki akkor azt kell mondjam, hogy lesz ebbõl december is.
És a magyar kiadó Codega weboldala nem is él.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
amúgy én inkább angliából rendeltem meg: egyszerûbb, gyorsabb és olcsóbb is.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Mert ugye a magyarral nem müködnek rendesen a DLC-ék, Broken Steel ugye, ha nem adnak hozzá ki magyar patchet. Mert milyen az ha hivatalosan kiadnak valamit amit pénzért kell megveni aztán küzdeni kell vele.
Mert a Dlc-et angol nyelvel hirdetik: link
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
CE Fallout 3 könyv. 23 dolcsi, alap szállítással: 31, gyorsitottal: 35.
Erõsen, nagyon-nagyon erõsen gondolkozom!
Product Description
• Limited Edition! Every book uniquely numbered!
• Covers the entire main game and all five Add-On games: Operation: Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout, and Mothership Zeta. The most complete Fallout 3 companion guide in existence!
• Your Essential Wasteland Companion: 752 pages of walkthroughs and over 200 detailed maps give you all the tactics, locations, items, and rewards!
• Info and stats on all the perks, armor, weapons, items, factions, and entities you'll encounter.
• Moral compass choices revealed! Villain or virtuous? Our guide's flowcharts will let you know which road to follow for your chosen path.
• Movie-sized map poster to guide you through the Wasteland.
Þór vígi þessi rúnar
Tartalom:
-Alapjáték
-The Pitt(online)
-Operation: Anchorage(online)
-Broken Steel(online)
-Point Lookout(online)
-Mothership Zeta(online)
Az Online szó mit jelent ezesetben a DLC-k mögött?
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
De még ezen a randa terepen se elképzelhetetlen.
Énmárcsak tudom, magamis quadozok.
2077, 50-60s stílus, eternal retro.
Miért baszná el? Motorokat is látsz a játékban.
Az a Quake badlands abban bezzeg lesz, de az koránsem élethû játék.
http://marekdenko.net/3dgallery/044/10sBuggy_forest_.jpg
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Next PC upgrade: 2022
Þór vígi þessi rúnar
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
The American Dreem v mien küldi, csajszi bemegy a kóddal.
A hiba az hogy megnyomom az Airlockos switchert, megy a haláltus, megy a nagy demagóg, felis ébredek a klinikán. De a küldiben nem adja meg hogy megnyomtam a gombot. Ergo a küldetés nemér véget. Ergo Elder lyons szarik megnézni engem hogy felébredek és új küldit adni.
Kapcsoljam ki, aztán majd be a FWE-t?... Elveszik az a sok jó cuccom amit összeszedtem.
Xblades:
Egy stílus alatt azt értem, hogy egyszerû, és összképében minimalista.
Szerintem olyan várost csinálj amit mondtam, a filmbõl. Amúgyis jópár könyv témája egy ien város.
Az hogy egy komplett Little lamplight ottvan, szerintem nevetséges.
Meg a gigalaggos Armory, mi a francnak. Úgyanígy vagyok a kertecskével.
Nézd + a filmet, másold le, csináld meg, töltsd fel nexusra, eléred a 25k-s letöltést is.
NPC dialógust értem hogy nemlehet. Mármint lehetne, hang nélkül.
Vagy esetleg a meglévõ hangokból, de az igencsak brutálisan nehéz.
GTAnál pedig nem magával a játékkal, csak a moddal, meg a szerkesztõkkel volt a baj. Nem publikálták a játék azon részét, ill el volt rejtve. A perek ott folytak hogy nem lett kitörölve az a korhatáros opció, amit végül a debutálásra a szõnyeg alá sepertek.
Jármûûûvet az anyátokat bathesda.
http://media.motortopia.com/files/487/profile/44af9bf3ce906/roadwarrior1.jpg
Amúgy én ajánlanám hogy kezdj új karaktert ezzel a moddal. Elõször meglepõdtem hogy hol van a sok lõszer amim az alapjátékban volt, utána meglepõdtem hogy nincs mivel meggyógyítanom magam, úgyhogy kaját is sürgõsen kéne szerezni, aztán meg azon hogy már sugárfertõzött is vagyok1 óra játék után pedig alig csináltam valamit 😊 Kicsit más értelmet ad a túlélõ szónak 😄
1, Nem tudom, de az nekem is jó lenne 😄
2-3, Én eddig csak scrap metalból tudok repair part-okat csinálni vele. Lehet egyelõre mást nem is lehet.
4, Mert ez nem az a játék, de biztos van ilyen mod is 😄
5, Pássz
4. Mert ilyet nem mertek bele tenni. Nézd meg milyen botrány volt a Gta-val.
5. Probáld meg elõször elvenni tõle a régit. Ha nem én a Sharing and Caring Companions modot használom. Link
Mert ha igen akkor a data mappából vedd ki a Fallout3_Hu.esp és úgy próbáld meg.(igaz angolul)Ezután próbáld meg újból onnan hogy beírod a kódot.
Ha megvan a jelentés, mensd le a játékot. Utánna már vissza teheted a Fallout3_Hu.esp -t.És megint magyar lesz.
Az egyedi Npc-nél a dialogot érted mármint hogy nincs?
Vagy arra hogy nincs orvos vagy eladó?
Mit értesz kihalt kreáció alatt?
Mitõl lesz kihalt és élettelen? Mármint a városom vagy a játék többi része?
És végül az egységes stílus alatt mit értesz? Mert én a kettõben lévõ városokat vetem alapul ahol volt klinika,kocsma,szálló,börtön és különbözö boltok.
Igaz, mi a fasznak írja ki a WG-t (súlyt)...
Nomeg. Nem akaródzok fejlõdni. Kapok Xp-t, igaz elég gyéren, de nem mozdul a pöccök ha küldetéses nagy XPt kapok akkorsem.
Hát random idõben advlevel-ezzek?
Level 22nél vok most.
Nomeg. Annyi új fegyver van már hogy eligazodni nemtudok. Stalkeresek, H&K-sok, rengeteg kütyü jesszussss.
Új, tiszta levegõõõõ...
Viszont igazán MADMAX-os lett a játék, leszámítva a jármûveket, amiknek hiányán mai napig nem tettem magam túl.
Mostjön a kééérdés.
1: Van e olyan mod, hogy felveszem a sityakom de nem változik meg a hajam rövidre?
2: Lehet e saját fegyvert létrehozni ezel a moddal, de úgy h a model elemeit is mi rakjuk össze.
3: Holvannak a szarok amik a CREATIONos workbenchez kellenek.?
4: Miért nem dughatom meg Moirát?.
5: Hogy erõltessek rá egy ruhát Jerichora ha nem akarja az armorérték miatt átvenni...?
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
"The trees move. Do you not see it?"
Reloaded telepít, 1.7 US felrak. Sorrendben bemásol DLC-ket. Mod Manager elindit, sorbatesz, launch és örül?
Kezdem kicsit elveszíteni a dologgal kapcsolatban az érdeklõdésemet a sok macera és gyökérkedés miatt...
Þór vígi þessi rúnar
Valószínûleg én is a warezt fogom használni az után is hogy megvettem a GOTY-t. Az legalább biztos jól mûködik mindennel 😄
De rosszul tudtam nekem a Reloaded verzió van meg az meg nem Uk hanem US. Plusz ahhoz a US 1.7es patch, és más nem is kellett.
Warezoljam le azt is amikor megvan az eredeti? Melyiket javallod?
(patchek közben kell crackelni? vagy csináljam végig 1.7-ig) és utána inditsam el?
Þór vígi þessi rúnar
Azokat fogom ma egyesével feltolni ahogy a nagy könyvben le van írva. Kicsit nyomi dolog szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
Sajna a telepítésnél a Polák és az angol válastható. Ez a CE átka szerintem. Akkor lehet, hogy marad a GOTY warez. Nem veszem meg mégegyszer a játékot szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
Tegnap kigyilkoltam a cuki kis Carol-t. Megcsinálom megint.
Þór vígi þessi rúnar
Szóval.
Felrakom az 1.1-et, majd az OA-t.
Majd 1.4 és Pitt
1.5, 1.6 és Broken steel, Point Lookout
1.7 Zeta
FOMM beállít, launch Fallout, mentés betölt, császkál 5-10 percig és elméletileg jó?
Þór vígi þessi rúnar